Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج؛ عباس ظریفی در نشست با خبرنگاران کهگیلویه و بویراحمد در یاسوج اظهار داشت: کیفیت بخشی به آموزش ها، برقراری ارتباط هر چه بیشتر بین علم با عمل و صنعت با دانشگاه با جدیت در دستور کار دانشگاه جامع علمی، کاربردی این استان است.

وی با اشاره به 18 مهر 1371 سالروز تأسیس دانشگاه جامع علمی، کاربردی در کشور، افزود: این دانشگاه نوپا مولود انقلاب اسلامی ایران است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دانشگاه جامع علمی، کاربردی کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: این دانشگاه در استان 11 مرکز آموزشی دارد که همگی فعال بوده و شامل 6 مرکز دولتی، چهار مرکز خصوصی هیأت مؤسسی و یک مرکز جوارصنعت است.

ظریفی عنوان کرد: هم اینک هشت هزار دانشجوی آقا و خانم در حوزه های صنعت، کشاورزی، گردشگری، خدمات اجتماعی و فرهنگ و هنر در این 11 مرکز آموزشی مشغول به تحصیل هستند.

وی ابراز داشت: 70 درصد دانشجویان دانشگاه جامع علمی، کاربردی کهگیلویه و بویراحمد آقا و 30 درصد خانم بوده و 60 درصد آنان نیز در مقطع کارشناسی و 40 درصد در دوره کاردانی تحصیل می کنند.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی کهگیلویه و بویراحمد گفت: حدود 50 درصد دانشجویان این دانشگاه شاغل دستگاه های اجرایی استان بوده که با هدف ارتقای مهارت در حال تحصیل هستند.

ظریفی اظهار داشت: ملاک اصلی پذیرش دانشجو در دانشگاه جامع علمی کاربردی کهگیلویه و بویراحمد در حوزه های صنعت، کشاورزی، گردشگری، خدمات اجتماعی و فرهنگ و هنر میزان تقاضا و ظرفیت استان این است.

وی ادامه داد: به همین دلیل رشته های دانشگاه جامع علمی کاربردی کهگیلویه و بویراحمد متغیر بوده و تا زمانی که مورد نیاز استان باشند فعال و دایر هستند.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: این دانشگاه به دنبال جایگزینی فرهنگ مهارت و عمل گرایی به جای فرهنگ مدرک گرایی بوده و بر همین اساس نیز در حال اجرای طرح تعیین صلاحیت حرفه ای برای ورود افراد به مشاغل در حوزه های مختلف است.

ظریفی عنوان کرد: یکی از گام های مهم در راستای تحقق هر چه مطلوبتر اقتصاد مقاومتی در کشور حضور دانشجویان دانشگاه جامع علمی کاربردی تمامی استانها از جمله کهگیلویه و بویراحمد در محیط کار حوزه های مختلف به ویژه صنعت و کشاورزی برای آشنایی با مشکلات موجود و تلاش برای رفع آنهاست..

انتهای پیام/ش

رویکرد دانشگاه علمی - کاربردی تربیت نیروی کار ماهر است

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۰۵۸۱۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۹۸ و ۸ دهم درصد نرخ باسوادی در کهگیلویه و بویراحمد

فریبا زرافشان با اشاره به اینکه نرخ باسوادی در کهگیلویه و بویراحمد با یادآوری پراکندگی و سختگذر بودن روستا‌های استان تاکید کرد: رشد سوادآموزی در کهگیلویه وبویراحمد با همت جهادی آموزش دهنده‌ها صورت گرفته است.   وی بیان کرد:در سال تحصیلی جاری ۷۲۱ آموزش دهنده در حوزه سوادآموزی کهگیلویه و بویراحمد فعالیت دارند.   رییس اداره سوادآموزی آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمدتصریح کرد: امسال ۱۰ هزار و ۹۶ نفر در ۸۱۸ کلاس درس زیرپوشش طرح‌های نهضت سوادآموزی هستند.   وی رویداد روستای باسواد به عنوان یک ابتکار را از دیگر فعالیت‌ها برای کاهش نرخ بی سوادی ذکر کرد و افزود: با تشکیل شورای سوادیار روستا این طرح نقش مهمی در کیفیت بخشی به سوادآموزی است.   زرافشان اجرای طرح "شناسایی کوچه به کوچه، محله به محله و روستا به روستا را از دیگر طرح‌های مهم برای افزایش نرخ باسوادی در برخی نقاط ذکر کرد و افزود: دولت در کنارسوادآموزی برنامه‌های دیگری برای افزایش سواد اجتماعی جامعه هدف در دست اجرا دارد.   وی ابراز کرد:طرح خواندن با خانواده، حلقه‌های کتابخوانی و آموزش عملی نماز از جمله برنامه‌های تکمیلی دولت برای سوادآموزان است.   زرافشان خاطرنشان کرد: همچنین مسابقات علمی و کار با رایانه برای برای شرکت کنندگان در دوره تحکیم اجرا می‌شود.   وی شناسایی، جذب، آموزش و نظارت و ارزشیابی سنین ۱۰ تا ۴۹ را جامعه هدف نهضت سواد آموزی دانست و خاطر نشان کرد:براساس سرشماری سال ۱۳۹۵ نرخ باسوادی جمعیت استان در رده سنی ۱۰ تا ۴۹ ساله، به ۹۲/۸ درصد رسید و مطابق با برآورد سال ۱۴۰۰ به بالای ۹۵ درصد رسید. باشگاه خبرنگاران جوان کهگیلویه و بویراحمد یاسوج

دیگر خبرها

  • ترسیم ۴ برنامه تربیتی و آموزشی مهم در نیروی دریایی
  • ناگفته های کهگیلویه و بویراحمد در گفتن نگین
  • تربیت نیروهای متخصص جهادی از نیاز مهم سیستان و بلوچستان
  • هیئت علمی و پژوهشی ارتش به قطب جنوب اعزام می‌شود
  • اعزام هیئت علمی ـ پژوهشی نیروی دریایی ارتش به قطب جنوب
  • اعلام نتایج فراخوان جذب مدرس حق التدریس دانشگاه علمی‌کاربردی
  • اعلام نتایج فراخوان جذب مدرس حق‌التدریس دانشگاه جامع علمی کاربردی
  • نتایج فراخوان جذب مدرس حق‌التدریس دانشگاه علمی کاربردی اعلام شد
  • ۹۸ و ۸ دهم درصد نرخ باسوادی در کهگیلویه و بویراحمد
  • جهش تولید با فعالیت دانشگاه‌های مهارت‌محور محقق خواهد شد