Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس فدراسیون جهانی قایقرانی در حاشیه رقابتهای قهرمانی آبهای آرام آسیا با مثبت ارزیابی کردن توسعه این رشته در ایران گفت: شما شایسته میزبانی مسابقات آسیایی سال ۲۰۲۱ بودید.

به گزارش خبرنگار مهر، در ابتدای برگزاری رقابتهای قهرمانی قایقرانی آبهای آرام آسیا در شانگهای چین و در حاشیه برگزاری اجلاس آسیا دو میزبانی مهم در این حوزه به ایران رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برگزاری رقابتهای قهرمانی قایقرانی آبهای آرام آسیا در سال و مسابقات کانوی آسیا در سال ۲۰۲۱ به ترتیب به تهران و جزیره کیش رسید. ایران پیش از این نیز چهار بار میزبان برگزاری مسابقات آبهای آرام آسیا بوده است که مهمترین آن به سال ۲۰۱۱ که جنبه انتخابی بازیهای المپیک را نیز داشت برمی گردد.

به دنبال دریافت این دو میزبانی برای ایران و موفقیت های کاروان قایقرانی کشورمان در مسابقات قهرمانی آسیای چین، « خوزه پروننا » رئیس فدراسیون جهانی قایقرانی که یکی از مهمانان ویژه کنگره کنفدراسیون آسیا بود و در این کنگره نیز صحبت هایی داشت توسعه این رشته در ایران را مثبت ارزیابی کرد.

رئیس فدراسیون جهانی قایقرانی در این کنگره تاکید داشت که همه کشورهای آسیایی باید با قدرت در رقابت ها شرکت کنند و در اندیشه تقویت خود برای آینده باشند. او به همه مسوولان تاکید کرد که بیشترین تعداد ورزشکارانشان را برای بازی های آسیایی آماده کنند تا کانو کایاک توانایی هایش را در جاکارتا نشان دهد.

وی که پیش از این نیز به ایران سفر کرده در گفتگو با سایت فدراسیون قایقرانی گفت: کنگره بسیار خوبی در چین برگزار شد. آسیا شرایط بسیار خوبی دارد و به خوبی برای این رشته برنامه ریزی می کند. این کاملا مشخص است که کشورهای آسیایی در مسیر توسعه قرار دارند و برایشان اهمیت دارد که سطح کیفی خود را بالا ببرند و این نکته مهمی است. خوشحالم که احمد دنیامالی توانست بازهم نایب رییس آسیا شود چرا که به عنوان یک مدیر توانمند می تواند به پیشرفت قاره کمک کند.

وی در مورد سطح برگزاری رقابتهای قهرمانی آسیای چین نیز افزود: رقابتهای آسیایی در سطح بسیار خوبی برگزار شد. با توجه به اینکه کشورها خودشان را برای بازی های آسیایی آماده می کنند با قایقران های خوبی در این رقابت ها حاضر شده اند و ما شاهد رقابت های با کیفیتی بودیم. کاملا مشخص است که همه کشورهای آسیایی به خوبی برنامه ریزی کرده اند و می خواهند که رشد بیشتری داشته باشند.

خوزه پرورنا در پاسخ به این سوال که به عنوان رییس فدراسیون جهانی چه پیشنهادی برای کشورهای آسیایی دارید که بتوانند قایقرانی خود را به سطح اول دنیا برسانند نیز گفت: من در کنگره هم تاکید کردم که باید از تمام زمان های پیش رو به بهترین شکل استفاده کنیم. زمان کوتاهی تا المپیک ۲۰۲۰ داریم و همه کشورها باید با برنامه ریزی دقیق پیش بروند و هیچ مسابقه ای نباید نادیده گرفته شود.

وی تاکید کرد: المپیک جوانان اتفاق بزرگی است که به نظرم کشورهای آسیایی باید برای حضوری قدرتمند در آن تلاش کنند و بتوانند قایقران های جوان را از امروز برای آینده آماده کنند. اکنون کشورهایی در آسیا داریم که در عرصه جهانی هم خوب هستند. چین و قزاقستان پیشرفت چشمگیری در این سال ها داشته اند و قطعا با این شرایط می توانند جزو مدعیان جهانی شوند که البته اکنون هم هستند. نکته دیگر هم ارتباط با قاره ها و کشورهای دیگر است. آسیا خیلی تلاش می کند و واقعا روند رو به رشدی با سرعت بالایی دارد و قطعا ارتباط های بین المللی در این راه به نفعش خواهد بود.

وی پیرامون اینکه ایران میزبان رقابت های قهرمانی آسیا در سال ۲۰۲۱ شد و شما پیش از این در سال ۲۰۱۱ در حاشیه برگزاری این مسابقات در ایران حضور داشتید. شرایط ایران را برای این مسابقات چطور می بینید بیان داشت : با توجه به وضعیت خوب قایقرانی ایران چرا میزبان رویدادهای مهم نباشید. ایران تلاش خوبی برای توسعه این رشته دارد. می دانم که در قایقرانی تلاش های خوبی انجام گرفته است. من صحبت کردم و گفتم که کشورها تنها بر یک قسمت توجه نکنند و به همه موارد از جمله میزبانی ها دقت کنند و این در ایران اتفاق افتاده است. ایران در توسعه قایقرانی زنان و مردان تلاش زیادی کرده و این بسیار خوب است . باید بگویم که به آینده قایقرانی ایران خیلی امیدوارم چون می بینم که فعالیت خوبی دارند.

رئیس فداسیون جهانی قایقرانی در همین خصوص ادامه داد: ایران برای ما کشوری مهم است و همیشه دوست داریم در مسیر توسعه قرار داشته باشد که اینطور هم بوده است. این میزبانی هم اتفاق خوبی برای شما بود. ایران امکانات، ورزشکاران، مربیان و داوران خوبی دارد که باعث توسعه و رشد این رشته شده اند و قطعا کسب میزبانی ۲۰۲۱ نشان دهنده همین توسعه مناسب است.

تغییراتی در مواد مسابقاتی تغییر پیدا کرده است. مثلا آسیا کایاک تک نفره هزار متر را از بازی های آسیایی حذف کرده است. وی در مورد این مسائل نیز گفت: این تغییرات به المپیک ارتباطی ندارد و المپیک کاملا برنامه اش مشخص است. اما در منطقه مشخصات رقابتها براساس شرایط خودشان تغییر می کند و ما بر اساس اهدافی که داریم بر آن نظارت می کنیم که این اهداف هم براساس بازیهای المپیک است چرا که در المپیک شرایط فرق دارد.

وی در پایان تاکید کرد: خیلی مهم است که همه ورزش ها برای قدرت باید ارتباط خوبی با کمیته ملی المپیک داشته باشند. کمیته ملی المپیک است که باید از فدراسیون ها حمایت کند تا ورزش های مهم در المپیک موفق باشند. این برای ما مهم است که کمیته های ملی المپیک اعضای ما را حمایت کنند. قطعا با حمایت و ارتباط های خوب رشته های ورزشی موفق می شوند. من در صحبت هایم تاکید کردم که کشورها با تمام قدرت در بازی های آسیایی شرکت کنند تا قایقرانی بتواند قدرت خودش را در میان دیگر رشته های ورزشی نشان دهد. اکنون هم می گویم که تاکید ما فعالیت فدراسیون های ملی در همه زمینه ها است.

تیم ملی قایقرانی آبهای آرام ایران روز گذشته موفق به کسب ۱۱ مدال در مسابقات قهرمانی آسیا در شانگهای چین شد.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۱۰۵۹۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش توسعه مسیر ترانزیتی ریمدان در رقابت گوادر-چابهار چیست؟

با توجه به اهمیت مرز زمینی ریمدان و نقش این مسیر در اتصال شرق به غرب، پینشهاد می شود اندیکشده‌‌ها و مراکز مطالعاتی، در خصوص توسعه این مرز و جایگاه آن در رقابت بنادر چابهار و گوادر گزارش های تحقیقاتی ارائه کنند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، موضوع توسعه کریدورهای اقتصادی بحثی است که تاریخ طولانی در شکل‌دهی مناسبات تجاری و امنیتی ایران دارد. از گذشته یکی از محورهای اصلی اقتصاد ایران گسترش تجارت میان شرق و غرب و همچنین شمال و جنوب بوده است. طی سال‌های اخیر نیز تاکیدات زیادی بر این موضوع مطرح شده است.

در حال حاضر و بعد از تغییر کلان رویکردهای اقتصادی کشور بعد از شکل گیری ایده نظم جدید، به نظر می‌رسد که فرآیندهای اجرایی برای گسترش کریدورهای اقتصادی در ایران سرعت بیشتری به خود گرفته است. طی یک سال گذشته، در ابتدا روسیه برای بهره‌مندی از منافع ژئواکونومیک و ژئواستراتژیک کریدور شمال-جنوب و سپس چین برای فعال کردن مسیر آسیای میانه کریدور شرق به غرب ذیل ابر پروژه راه ابریشم جدیدBRI -وارد ایران شدند.

موقعیت استراژیک بندر چابهار مورد توجه چین و هند است

یکی از بنادری که در شهر چابهار از موقعیت استراتژیک مهمی برخوردار است، بندر شهید بهشتی است. این بندر به دلیل نقش مهمی که می تواند در تسهیل ارتباط شرق به غرب داشته باشد همواره مورد توجه دو قطب اقتصادی یعنی چین و هند بوده است. 

لازم به ذکر است بندر شهید بهشتی چابهار به دلیل اینکه می تواند از طریق دو کریدور ابریشم و کریدوری که از هند عبور می کند، شرق را از ترکیب مسیر های زمینی و دریایی به اروپا متصل کند، محل رقابت های منفی هم شده است. در واقع دو قدرت شرقی همواره برای توسعه این بندر رقابت دارند و در شرایطی یا هر دو نظر بر توسعه ی آن و یا هر دو بر عدم توسعه آن رقابت می کنند.

منطقه ی مرزی ریمدان کجاست و چه اهمیتی دارد؟

 گذرگاه مرزی ریمدان (مرز ریمدان-گبد) یک گذرگاه مرزی بین ایران و پاکستان است. این پایانهٔ مرزی در شهرستان دشتیاری استان سیستان و بلوچستان قرار دارد و با چابهار 120 کیلومتر فاصله دارد. در سمت پاکستان، این گذرگاه تا گوادر پاکستان حدود 70 کیلومتر، جیوانی 60 کیلومتر، پسنی 200 کیلومتر و کراچی 700 کیلومتر فاصله دارد و در انتهای بزرگراه ساحلی مکران (N-10) پاکستان قرار دارد.

گفتنی است پایانهٔ مرزی ریمدان در 29 آذر 1399، با حضور محمد اسلامی وزیر وقت راه و شهرسازی ایران و وزیر تولیدات دفاعی پاکستان به صورت رسمی افتتاح شد. بدین ترتیب این مرز از بازارچه به مرز رسمی تبدیل شد و امکان انجام تمام رویه‌های گمرکی با اختصاص کد گمرکی مستقل فراهم شد. مرز ریمدان ظرفیت و توانمندی مناسبی برای صادرات و واردات کالا، انتقال زائران پاکستانی و گردشگران و مسافران دارد.

ریمدان نقطه ی اتصال ایران به سیپک می شود؟

گفتنی است برخی کارشناسان مسائل ژئوپلتیک بر این باورند که توسعه مرز ریمدان و تبدیل این منطقه مرزی به یک مسیر ترانزیتی می تواند منجر به تقویت رقبای بندر چابهار در کشور های همسایه شود که این امر مشخصا به ضرر منافع ملی کشور است.

همچنین چندی قبل برخی رسانه های نزدیک به دولت تاکید کرده بودند، ریمدان، به سبب نزدیکی به مراکز تجاری پاکستان (650 کیلومتر با بنادر کراچی و 70 کیلومتر با گوادر)، این ظرفیت را دارد که در مبادلات تجاری 2 کشور نقشی راهبردی ایفاء کرده و به‌ عنوان یک نقطه حیاتی و حساس، می‌تواند ایران را به کریدور اقتصادی سی پک (چین و پاکستان) یعنی 37 درصد جمعیت جهان متصل کند.

لازم به ذکر است با توجه به سفر اخیر رئیس جمهور به پاکستان و تاکید طرفین بر ارتقای روابط تجاری، به نظر می رسد حساسیت ها در مورد این مرز زمینی که اتصال دهنده ی پاکستان به ایران است بالاتر رفته است.

لزوم ورود اندیکشده های غیر دولتی برای بررسی نقاط مثبت و منفی توسعه مرز ریمدان

از سویی دیگر همچنان نظر واحدی در خصوص نکات مثبت و منفی توسعه مسیر ترانزیتی مرز ریمدان در بین کارشناسان وجود ندارد. گروهی توسعه این مرز زمینی را موجب تضعیف بندر شهید بهشتی و تسهیل ارتباط زمینی تا بندر گوادر پاکستان می دانند و از این جهت موافق به توسعه مسیر ترانزیتی این مرز نیستند. گفتنی است به دلیل شراکت تنگانگ چینی ها با پاکستان و حضور آن ها در بندر گوادر چندان بعید نیست که تمایل شرقی ها به ارتباط بیشتر و تسهیل راه زمینی تا گوادر بیشتر از بندر شهید بهشتی باشد. البته گروهی دیگری از کارشناسان بر این باورند که توسعه مسیر ترانزیتی این مرز منجر به تقویت ترانزیت زمینی کشور در منطقه مذکور می شود. 

از همین رو لازم است تا  اندیکشده ها و مراکز مطالعاتی در این موضوع مهم ورود کنند و نتایج تحقیقات خود را در اختیار مقامات دولتی قرار دهند.

بنابراین به نظر می رسد اگر خروجی نهادهای پژوهشی و تحقیقاتی بر این امر باشد که توسعه ی این منطقه مرزی به نفع کشور است باید هرچه سریع تر نسبت به رفع موانع توسعه ترانزیتی از این گذرگاه مهم اقدام شود. برخی از این موانع شامل عدم حضور نماینده گمرک به طور شبانه روزی در منطقه، مشکلات متعدد در ثبت بار، معطلی چند روزه کامیون ها و رانندگان و فرآیند های طولانی اداری هست

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نقش توسعه مسیر ترانزیتی ریمدان در رقابت گوادر-چابهار چیست؟
  • ایران می‌تواند میزبان خوبی برای قهرمانی آسیا باشد
  • ورزش ایران امن باید به آسیا شناسانده شود/میزبانی مسابقات جهانی
  • دانشگاه کاشان درجایگاه سوم انتشار مقالات رتبه بندی آسیایی تایمز
  • پایان لیگ قایقرانی روئینگ بانوان ایران با قهرمانی دانشگاه آزاد
  • خاتون و 21 رقیب قدرتمند در رقابت‌های آسیایی!
  • تخریب مدیران شایسته باعث کُند شدن مسیر رشد و ترقی می‌شود
  • نشست پریچهره با رئیس کنفدراسیون سپک تاکرای آسیا
  • جلسه‌ای مهم برای سپک تاکرا ایران/ تهران میزبان قهرمانی آسیا شد
  • جلسه‌ای مهم برای سپک تاکرا ایران