Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس فدراسیون جهانی قایقرانی در حاشیه رقابتهای قهرمانی آبهای آرام آسیا با مثبت ارزیابی کردن توسعه این رشته در ایران گفت: شما شایسته میزبانی مسابقات آسیایی سال ۲۰۲۱ بودید.

به گزارش خبرنگار مهر، در ابتدای برگزاری رقابتهای قهرمانی قایقرانی آبهای آرام آسیا در شانگهای چین و در حاشیه برگزاری اجلاس آسیا دو میزبانی مهم در این حوزه به ایران رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برگزاری رقابتهای قهرمانی قایقرانی آبهای آرام آسیا در سال و مسابقات کانوی آسیا در سال ۲۰۲۱ به ترتیب به تهران و جزیره کیش رسید. ایران پیش از این نیز چهار بار میزبان برگزاری مسابقات آبهای آرام آسیا بوده است که مهمترین آن به سال ۲۰۱۱ که جنبه انتخابی بازیهای المپیک را نیز داشت برمی گردد.

به دنبال دریافت این دو میزبانی برای ایران و موفقیت های کاروان قایقرانی کشورمان در مسابقات قهرمانی آسیای چین، « خوزه پروننا » رئیس فدراسیون جهانی قایقرانی که یکی از مهمانان ویژه کنگره کنفدراسیون آسیا بود و در این کنگره نیز صحبت هایی داشت توسعه این رشته در ایران را مثبت ارزیابی کرد.

رئیس فدراسیون جهانی قایقرانی در این کنگره تاکید داشت که همه کشورهای آسیایی باید با قدرت در رقابت ها شرکت کنند و در اندیشه تقویت خود برای آینده باشند. او به همه مسوولان تاکید کرد که بیشترین تعداد ورزشکارانشان را برای بازی های آسیایی آماده کنند تا کانو کایاک توانایی هایش را در جاکارتا نشان دهد.

وی که پیش از این نیز به ایران سفر کرده در گفتگو با سایت فدراسیون قایقرانی گفت: کنگره بسیار خوبی در چین برگزار شد. آسیا شرایط بسیار خوبی دارد و به خوبی برای این رشته برنامه ریزی می کند. این کاملا مشخص است که کشورهای آسیایی در مسیر توسعه قرار دارند و برایشان اهمیت دارد که سطح کیفی خود را بالا ببرند و این نکته مهمی است. خوشحالم که احمد دنیامالی توانست بازهم نایب رییس آسیا شود چرا که به عنوان یک مدیر توانمند می تواند به پیشرفت قاره کمک کند.

وی در مورد سطح برگزاری رقابتهای قهرمانی آسیای چین نیز افزود: رقابتهای آسیایی در سطح بسیار خوبی برگزار شد. با توجه به اینکه کشورها خودشان را برای بازی های آسیایی آماده می کنند با قایقران های خوبی در این رقابت ها حاضر شده اند و ما شاهد رقابت های با کیفیتی بودیم. کاملا مشخص است که همه کشورهای آسیایی به خوبی برنامه ریزی کرده اند و می خواهند که رشد بیشتری داشته باشند.

خوزه پرورنا در پاسخ به این سوال که به عنوان رییس فدراسیون جهانی چه پیشنهادی برای کشورهای آسیایی دارید که بتوانند قایقرانی خود را به سطح اول دنیا برسانند نیز گفت: من در کنگره هم تاکید کردم که باید از تمام زمان های پیش رو به بهترین شکل استفاده کنیم. زمان کوتاهی تا المپیک ۲۰۲۰ داریم و همه کشورها باید با برنامه ریزی دقیق پیش بروند و هیچ مسابقه ای نباید نادیده گرفته شود.

وی تاکید کرد: المپیک جوانان اتفاق بزرگی است که به نظرم کشورهای آسیایی باید برای حضوری قدرتمند در آن تلاش کنند و بتوانند قایقران های جوان را از امروز برای آینده آماده کنند. اکنون کشورهایی در آسیا داریم که در عرصه جهانی هم خوب هستند. چین و قزاقستان پیشرفت چشمگیری در این سال ها داشته اند و قطعا با این شرایط می توانند جزو مدعیان جهانی شوند که البته اکنون هم هستند. نکته دیگر هم ارتباط با قاره ها و کشورهای دیگر است. آسیا خیلی تلاش می کند و واقعا روند رو به رشدی با سرعت بالایی دارد و قطعا ارتباط های بین المللی در این راه به نفعش خواهد بود.

وی پیرامون اینکه ایران میزبان رقابت های قهرمانی آسیا در سال ۲۰۲۱ شد و شما پیش از این در سال ۲۰۱۱ در حاشیه برگزاری این مسابقات در ایران حضور داشتید. شرایط ایران را برای این مسابقات چطور می بینید بیان داشت : با توجه به وضعیت خوب قایقرانی ایران چرا میزبان رویدادهای مهم نباشید. ایران تلاش خوبی برای توسعه این رشته دارد. می دانم که در قایقرانی تلاش های خوبی انجام گرفته است. من صحبت کردم و گفتم که کشورها تنها بر یک قسمت توجه نکنند و به همه موارد از جمله میزبانی ها دقت کنند و این در ایران اتفاق افتاده است. ایران در توسعه قایقرانی زنان و مردان تلاش زیادی کرده و این بسیار خوب است . باید بگویم که به آینده قایقرانی ایران خیلی امیدوارم چون می بینم که فعالیت خوبی دارند.

رئیس فداسیون جهانی قایقرانی در همین خصوص ادامه داد: ایران برای ما کشوری مهم است و همیشه دوست داریم در مسیر توسعه قرار داشته باشد که اینطور هم بوده است. این میزبانی هم اتفاق خوبی برای شما بود. ایران امکانات، ورزشکاران، مربیان و داوران خوبی دارد که باعث توسعه و رشد این رشته شده اند و قطعا کسب میزبانی ۲۰۲۱ نشان دهنده همین توسعه مناسب است.

تغییراتی در مواد مسابقاتی تغییر پیدا کرده است. مثلا آسیا کایاک تک نفره هزار متر را از بازی های آسیایی حذف کرده است. وی در مورد این مسائل نیز گفت: این تغییرات به المپیک ارتباطی ندارد و المپیک کاملا برنامه اش مشخص است. اما در منطقه مشخصات رقابتها براساس شرایط خودشان تغییر می کند و ما بر اساس اهدافی که داریم بر آن نظارت می کنیم که این اهداف هم براساس بازیهای المپیک است چرا که در المپیک شرایط فرق دارد.

وی در پایان تاکید کرد: خیلی مهم است که همه ورزش ها برای قدرت باید ارتباط خوبی با کمیته ملی المپیک داشته باشند. کمیته ملی المپیک است که باید از فدراسیون ها حمایت کند تا ورزش های مهم در المپیک موفق باشند. این برای ما مهم است که کمیته های ملی المپیک اعضای ما را حمایت کنند. قطعا با حمایت و ارتباط های خوب رشته های ورزشی موفق می شوند. من در صحبت هایم تاکید کردم که کشورها با تمام قدرت در بازی های آسیایی شرکت کنند تا قایقرانی بتواند قدرت خودش را در میان دیگر رشته های ورزشی نشان دهد. اکنون هم می گویم که تاکید ما فعالیت فدراسیون های ملی در همه زمینه ها است.

تیم ملی قایقرانی آبهای آرام ایران روز گذشته موفق به کسب ۱۱ مدال در مسابقات قهرمانی آسیا در شانگهای چین شد.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۱۰۵۹۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولین بانوی المپیکی تاریخ ورزش آذربایجان‌غربی چگونه مطرح و به پاریس رسید / استقبال در بدو ورود به ارومیه

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از آذربایجان‌غربی، «فاطمه مجلل» قایقران روئینگ ارومیه‌ای صبح روز یکشنبه در کره جنوبی ضمن کسب اولین سهمیه المپیک ۲۰۲۴ پاریس برای قایقرانی به اولین بانوی ورزشکار استان آذربایجان‌غربی در تاریخ شد که راهی المپیک می‌شود.

مجلل چگونه المپیکی شد

مجلل در انتخابی تیم ملی روز ۱۷ دی‌ماه سال ۱۴۰۲ در دریاچه ارومیه با زمان ۸ دقیقه و ۱۴ ثانیه و ۱۱۰ صدم ثانیه و کسب رتبه اول به عضویت تیم ملی درآمد.

او در اردوی پایانی تیم ملی که فروردین‌ماه در ارومیه و در دریاچه سد شهرچای برگزار شد تمرینات فشرده انجام داد و بعد از پایان اردو راهی کرده جنوبی شد.

بانوی قایقرانی تیم ملی روز جمعه و در مرحله مقدماتی در گروه سوم مقدماتی در رقابت با حریفانی از سنگاپور، فیلیپین، تایلند و قزاقستان با زمان ۸:۰۲:۰۶۹ دقیقه به عنوان قایق اول از خط پایان عبور کرد و به دور نیمه نهایی مسابقات راه یافت. در این رقابت نمایندگان فیلیپین و سنگاپور دوم و سوم شدند.

مجلل روز شنبه و در مرحله نیمه نهایی در گروه اول در رقابت با حریفانی از قزاقستان، کره جنوبی، ازبکستان، سنگاپور و چین‌تایپه با زمان ۸:۰۳:۰۴۷ دقیقه به عنوان قایق دوم از خط عبور کرد و به فینال مسابقات راه یافت.

او در ادامه رقابت‌ها و در صبح روز یکشنبه در فینال این رقابت با حریفانی از ویتنام، فیلیپین، ژاپن، ازبکستان و سنگاپور رقابت کرد و با زمان۷:۳۷:۰۰۷ دقیقه به عنوان قایق سوم از خط عبور کرد و با کسب مقام سوممسابقات جواز حضور در المپیک را بدست آورد. در این رقابت نمایندگان ازبکستان و ژاپن اول و دوم شدند

اولین مصاحبه مجلل بعد از کسب سهمیه

بانوی قایقرانی ارومیه‌ای در بدو ورود سهمیه المپیک را بزرگترین آرزویش از کودکی و از ورود به قایقرانی عنوان و اظهار کرد: خوشحالم این موفقیت را کسب کردم و قرار است در المپیک حضور یابم.

مجلل گفت: از هشت سالگی تمرینات مداوم خود را در رشته قایقرانی انجام و طی چهار سال اخیر در اردوهای تیم‌های ملی بودم و تمرینات مداومی را علی‌رغم شرایط سخت انجام دادم.

او اظهار کرد: برای درخشش در المپیک در زمان باقی‌مانده تلاش خود را انجام خواهم داد.

مجلل درخصوص مسابقات انتخابی المپیک در کره‌جنوبی گفت: مسابقات از طرح بالایی برخوردار بود و رقیبان برای رسیدن به المپیک نهایت تلاش خود را انجام و من توانستم در هر سه مرحله با زمان بسیار خوب سهمیه المپیک را کسب کنم.

وی در خاتمه از خانواده خود، مدیرکل ورزش و جوانان آذربایجان‌غربی و رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان ارومیه و رئیس هیات قایقرانی استان و شهرستان و از همه حامیان خود قدردانی کرد.

استقبال مسئولین ورزشی، ارومیه‌ای‌ها و خانواده از اولین بانوی المپیکی آذربایجان‌غربی

صبح امروز با حضور مسئولین ورزشی استان جمعی از شهروندان و خانواده او با حضور در فرودگاه بین‌المللی ارومیه از «فاطمه مجلل» قایقران المپیکی و «یاسمن حمزه‌پور» مربی او استقبال کردند.

به این ترتیب نام «فاطمه مجلل» در تاریخ ورزش استان آذربایجان‌غربی به عنوان اولین بانوی المپیکی تاریخ ورزش استان ثبت شد.

بیوگرافی اولین بانوی المپیکی ورزش آذربایجان‌غربی

«فاطمه مجلل» در ‎۵ مرداد سال ۱۳۸۱ در شهر ارومیه به دنیا آمد و به گفته خودش از سال ۹۸ بطور حرفه‌ای در رشته قایقرانی و در تیم‌های ملی حضور یافته و تا کنون دو مدال طلای قهرمانی آسیا، نقره بازی‌های آسیایی و برنز جایزه بزرگ روسیه را کسب کرده است.
او حضورش در رشته قایقرانی را به پیشنهاد مربی شنایش عنوان کرده است.

«یاسمن حمزه‌پور» مربی فاطمه مجلل نیز همواره در مسابقات مختلف همراه او بوده و یکی از عوامل درخشش او بوده است.

گزارش: سینا افشاریان

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1898942

دیگر خبرها

  • حضور بیش از ۳۳ کشور آسیایی در اجلاس آسیا(ACD) به میزبانی اصفهان
  • استقبال بابلسری‌ها از مرد المپیکی قایقرانی 
  • استقبال از قهرمان قایقرانی آسیا و مرد المپیکی در بابلسر
  • میزبانی انتخابی تیم‌ملی برای مسابقات آسیایی پرس‌سینه به مهاباد رسید
  • استقبال ازنخستین بانوی المپیکی تاریخ ورزش آذربایجان‌غربی
  • رسولی: به اندازه فوتسالیست‌ها به ورزش‌های دیگر که پرچم ایران را بالا می‌برند توجه شود +فیلم
  • جوانان و امیدهای بوکس ایران در رینگ آسیایی
  • جوانان و امید‌های بوکس ایران در رینگ آسیایی
  • اولین بانوی المپیکی تاریخ ورزش آذربایجان‌غربی چگونه مطرح و به پاریس رسید / استقبال در بدو ورود به ارومیه
  • اولین سهمیه تاریخ ورزش بانوان آذربایجان‌غربی چگونه مطرح و به المپیک رسید / استقبال از بدو ورود به ارومیه