Web Analytics Made Easy - Statcounter

استان‌ها > البرز - استاندار البرز با بیان اینکه امروز دانشگاه ها و مراکز معتبر بین المللی تبدیل کننده علوم خود به ثروت هستند، گفت: تمام تلاش خود را بکار خواهیم گرفت تا علم را به ثروت تبدیل کرده و بسترساز توسعه این استان باشیم.

به گزارش خبر آنلاین و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی استانداری البرز،"دکترمحمدعلی نجفی"صبح چهارشنبه در کارگروه رفع موانع شرکت های دانش بنیان و مراکز رشد که در پارک علم و فناوری استان برگزار شد، با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی و شهدای هسته ای گفت: دولت و دولتمردان به مسئله علوم دانش بنیان توجه ویژه ای دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


دکتر نجفی،وجود مراکز مادر تخصصی علمی و پژوهشی و موسسات تحقیقاتی را در استان البرز حاکی از پتانسیل های غنی دانست.
وی با اشاره اهمیت تشکیل کمیته بررسی موانع مراکز رشد افزود: با حضور روسای دانشگاه ها و مراکز رشد، طبق برنامه در صدد رفع موانع تولید علم و عرضه آن در استان خواهیم بود.
دکتر نجفی در ادامه با تاکید بر مشارکت بخش خصوصی گفت: اعتقاد داریم جلسه ای که در آن بخش خصوصی حضور ندارد،نارسایی به دنبال دارد و بنابراین این بخش باید در تمامی جلسات برای کمک به توسعه استان دیده شود.
وی گفت: تردد 20 هزار کامیون از محورهای مواصلاتی البرز و ایجاد بار ترافیک مضاعف ، لزوم همکاری و مشارکت شرکت های فناور را برای رفع دغدغه های زیست محیطی می طلبد.
استاندار البرز در بخش دیگری گفت: با این ظرفیت های غنی علمی در کشور و استان همه باید تلاش کنیم ایران 1404 را به جایگاه اصلی در منطقه نزدکتر سازیم.
استاندار البرز در ادامه با اشاره به وجود برخی مشکلات در زمینه فروش دستاوردهای پژوهشی افزود: منکر واردات بی رویه و قاچاق 25 میلیارد دلاری نیستیم که این امر نیز فشارهایی را به تولیدکننده ایجاد می کند،اما ما نباید عقب نشینی کنیم،شرکت های دانش بنیان را باید در قالب تعاونی های رشد، فعال تر کرد و با حمایت های بانکی و سرمایه در گردش بستر ساز تولید سرمایه شد.
استاندار البرز گفت: با توجه به جایگاه استان البرز، باید همه در این بخش کمک کنیم،امروز بالاترین سرمایه های بین المللی را دانشگاه های معتبر اروپایی با فروش تحقیقات خود تولید می کنند و باید با ظرفیت های علمی داخلی ما نیز به چنین جایگاهی دست یابیم.
وی با تاکید بر اینکه جایگاه البرز در حوزه علم و فناوری باید به رتبه اول بازگردد، ادامه داد: تولید علم به ثروت باید رویکرد اصلی در برنامه ریزی ها باشد.
استاندار البرز با بیان اینکه جلسات ما راهبردی و بدور از کلی گویی است،تصریح کرد: محور تمامی برنامه های استان،در بحث تولید و اشتغال خواهد بود.
دکتر نجفی با بیان اینکه دولت سکان دار اقتصاد مقاومتی کشور است،تصریح کرد: توانمندی های علمی البرز را نیز در جلسات تصمیم گیری ستاد اقتصاد مقاومتی ویژه خواهیم دید.
گفتنی است،پارک علم و فناوری استان یکی از بزرگترین پارک های علم و فناوری در کشور است.
در این پارک، 96 شرکت فناور در کنار 18موسسه و پژوهشکده ملی و 50 موسسه آموزش عالی استقرار دارد.
ایجاد پیوند بین بخش خصوصی و مراکز رشد از جمله برنامه های محوری پارک علم و فناوری استان است.
مشارکت با موسسه های تحقیقاتی، برای فروش و عرضه دستاوردها،محور برنامه های این پارک علمی بشمار می رود.

46

کلید واژه‌ها : استان البرز -

منبع: خبرآنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۱۱۰۷۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

‌اقتصاد کشور را نباید دولتی مدیریت کرد

ایسنا/هرمزگان عضو مجمع نمایندگان استان هرمزگان گفت: وقتی اقتصاد کشور دولتی مدیریت می‌شود یعنی آمار و ارقام در حوزه‌های نرخ بیکاری و اشتغال و در شاخص‌های اقتصادی نیز توسط خود دولت ارائه می‌شود.

احمد مرادی در حاشیه یازدهمین کنفرانس ملی ماهی شناسی‌ایران در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، با اشاره به اهمیت و جایگاه استان هرمزگان در اقتصاد دریامحور، اظهار کرد: استان هرمزگان پایه اقتصاد دریامحور محسوب می‌شود و بیش از ۶۰ درصد از فعالیت‌های مرتبط با اقتصاد دریا محور در استان هرمزگان شکل می‌گیرد. به همین جهت باید با یک نگاه ویژه به این فرصت‌ها برای توسعه متوازن اقدام شود.

وی، با اشاره به ارزش افزوده عظیم فعالیت‌های اقتصادی دریا از جمله صید و صیادی، گردشگری، حمل ونقل و ...، عنوان کرد: تنها نباید مسائل امنیتی و استراتژیک دریا را در نظر داشته باشیم بلکه می‌توان بهره‌های عظیم اقتصادی از آن برد.

عضو مجمع نمایندگان استان هرمزگان، بیان کرد: در اغلب برنامه‌های توسعه، درآمدهای حاصل از فعالیت‌های دریایی پیش‌بینی شده است که اگر بتوانیم آن را محقق کنیم، به راحتی می‌توان برای ایجاد پالایشگاه‌های مختلف در راستای جبران ناترازی انرژی در کشور گام برداشت که اقدامی بسیار مهم و توسعه‌ای محسوب می‌شود.

مرادی خاطرنشان کرد: مجلس به دولت تکلیف کرده بود که ۲۰۰ هزار تن ماهی در قفس پرورش داده شود. با بررسی‌های بنده در بهترین حال ۲۰ هزار تن حاصل شد که نشان دهنده فاصله عظیم و گسترده عمل تا هدفگذاری است. وقتی این موضوع از وزیر جهاد کشاورزی سوال شد، مسائلی مانند وابستگی صنعت شیلاتی کشور از جمله قفس، تور و بچه‌ماهی به کشورهای خارجی را از جمله این مطرح شد.اعلام کردم که شرکت‌های دانش‌بنیان و شرکت‌های جوان کشور توانایی ساخت قفس و تور را در داخل کشور را دارند که مورد توجه قرار نمی‌گیرند.

وی، با ذکر این نکته که نباید اقتصاد کشور را دولتی مدیریت کرد، گفت: دلیل بروز این چالش‌ها، مدیریت دولتی اقتصاد است. مقام معظم رهبری در شعار سال به جلب مشارکت مردم در فعالیت‌های اقتصادی اشاره کردند و اگر می‌خواهیم این چالش‌ها در حوزه اقتصاد برطرف شود باید با عمل فرمایشات مقام معظم رهبری، دولت‌ها از تصدی‌گری در اقتصاد فاصله بگیرند.

عضو مجمع نمایندگان استان هرمزگان بیان کرد: وقتی اقتصاد کشور دولتی مدیریت می‌شود یعنی آمار و ارقام در حوزه‌های نرخ بیکاری واشتغال و در شاخص‌های اقتصادی نیز توسط خود دولت ارائه می‌شود. در چندین برنامه توسعه‌ای، رشد اقتصادی ۸ درصد هدفگذاری شد که این رشد اقتصادی صرفا با برگزاری جلسه و کنفرانس محقق نمی‌شود بلکه باید این باور را در سطوح مختلف جامعه بگسترانیم.

انتهای پیام
 

دیگر خبرها

  • ایجاد مراکز نوآوری در حوزه اقتصاد دیجیتال/راه‌اندازی اولین مرکز نوآوری تولید بازی‌های رایانه‌ای
  • دولت نباید اقتصاد کشور را به موضوع ارز گره بزند
  • مناطق آزاد تجاری صنعتی و ویژه اقتصادی باید به موتور پیشران اقتصادی کشور تبدیل شوند
  • مخبر: مناطق آزاد تجاری صنعتی و ویژه اقتصادی باید به موتور پیشران اقتصادی کشور تبدیل شوند
  • مناطق آزاد و ویژه از ارکان اقتصاد مقاومتی کشور است
  • مناطق آزاد و ویژه اقتصادی باید به موتور پیشران اقتصاد تبدیل شوند/ هیچ بن‌بستی در مسیر فعالیت مناطق آزاد وجود ندارد
  • مناطق آزاد و ویژه اقتصادی باید به موتور پیشران اقتصاد تبدیل شوند
  • وزارت اقتصاد پیشتاز رفع آفت تمرکززدایی باشد/ سرمایه ۴۳۵ هزار میلیاردی حبس شده در اصفهان
  • وزارت اقتصاد پیشتاز رفع آفت تمرکززدایی باشد/سرمایه ۴۳۵ هزار میلیاردی حبس شده در اصفهان
  • ‌اقتصاد کشور را نباید دولتی مدیریت کرد