Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-04-27@20:18:38 GMT

لزوم نگاه ملی به راه های خوزستان

تاریخ انتشار: ۲۶ مهر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۱۱۳۰۴۹

لزوم نگاه ملی به راه های خوزستان

به گزارش خبرنگار ایلنا ااز خوزستان، علی بحرینی مقدم امروز چهارشنبه (26 مهرماه) در مراسم تکریم و معارفه مدیرکل پایانه و حمل و نقل استان اظهار کرد: اقدامات خوبی در چند سالی که از دولت تدبیر و امید در دوره اول می گذرد، در حوزه راهداری و جاده ای رخ داد. در حوزه بهسازی پایانه های مرزی تحول خوبی داشته و پایانه های مرزی خوزستان هر دو بازسازی شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در همایش اربعین میزبان جمعیت کثیری از هموطنان در استان خوزستان هستیم؛ سال گذشته نیز رشد چشمگیری در صادرات به کشور عراق داشتیم. یک میلیارد و ۶۰۰ میلیون دلار صادرات را سال گذشته با کمترین چالش و موانع به کشور عراق داشتیم. طرح جامع مجمتع خدمات رفاهی بین راهی نیز در استان خوزستان بی سابقه بود و معادل کل سال های قبل طی یک سال زیرساخت های مهمی فراهم شد.

بحرینی مقدم ادامه داد: ساخت پایگاه برای پلیس راه، طرح مدیریت هوشمند راه های استان، نصب دوربین و سیستم های کنترل تردد از جمله اقدامات انجام شده است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان خطاب به کشاورزیان معاون وزیر راه و شهرسازی و رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کشور گفت: خوزستان استان ویژه ای است و اقتصاد کشور متأثر از این استان است؛ دومین استان بعد از تهران در زمینه تولید ناخالص ملی خوزستان است.

بحرینی مقدم ادامه داد: یکی از مأموریت های جدی خوزستان، تولید محصولات استراتژیک است.

وی با اشاره به اینکه سال گذشته یک میلیون و ۵۰۰ هزار تن برداشت گندم در خوزستان انجام شد، گفت: بالغ بر ۶۰ هزار کامیون و بیش از سه هزار و ۲۰۰ کمباین در راه های استان فعالیت کرد تا این میزان برداشت گندم به سرانجام برسد. این فعالیت ها نیاز به مدیریت، منابع، بودجه خاص و توجه ویژه دارد. در خصوص حمل و نقل جاده ای و کالایی بیش از ۴۰ میلیون تن کالا و ۹ میلیون نفر مسافر از شبکه های حمل و نقل خوزستان بهره مند می شود.

بحرینی مقدم بیان کرد: سال گذشته ۲۰ میلیون تن محصولات پتروشیمی و ۵.۵ میلیون تن تولیدات فولاد داشتیم برای همین انتظار داریم تا دیدگاه ملی نسبت به این مأموریت های کشوری خوزستان داشته باشند. هرچند در حوزه راهی لطف بسیاری به خوزستان شده ولی انتظار بیشتری داریم چون هنور با شرایط ایده آل فاصله داریم. به هر حال در حوزه راه های اصلی و فرعی ظرفیت برای فعالیت بیشتر فراهم است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان اظهار کرد: در حوزه سرمایه گذاری و بخش خصوصی با توجه به محدودیت منابع انتظار تسهیل ورود سرمایه های بخش خصوصی به حوزه راهداری را داریم.

گفتنی است با حکم معاون وزیر راه و شهرسازی، غلام‌عباس بهرامی‌نیا به عنوان مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خوزستان منصوب و جانشین مسعود مصدقی در این سمت شد.

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۱۱۳۰۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم توجه به باورهای فرهنگی جامعه

استاندار مازندران گفت: سرعت تغییرات در حوزه های مختلف اقتصادی و اجتماعی و غیره به حدی است که باید آینده نگر نسبت به تغییرات باشیم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، یوسف نوری در جلسه شورای فرهنگ عمومی که ظهر امروز در ساری برگزار شد با تاکید بر مشارکت  در اجرای مصوبات شورای فرهنگ عمومی اظهار داشت: انقلاب امام راحل یک انقلاب فرهنگی است و امروز اگر مشکلاتی را در همه حوزه‌ها می‌بینیم بی توجهی به مقوله فرهنگ است.

وی افزود: با الگوگیری‌های نامناسب دوگانگی‌هایی ایجاد شده و صاحب نظران فرهنگ اعتقاد دارند باور هرگونه شکل بگیرد ارزش‌هایی نمود پیدا می‌کند.

استاندار مازندران، تصریح کرد: امروز کسانی که باورمندی قوی دارند در جامعه منشا تحول بوده‌اند و بزرگان زیادی از استان مازندران با باورهای قوی هستند که الگوگیری از آنان می‌تواند در تقویت باورها اثرگذار باشد.

نوری با بیان اینکه تغییرات در فرهنگ زیاد است عنوان کرد: سرعت تغییرات در حوزه های مختلف اقتصادی و اجتماعی و ‌...به حدی است که باید آینده نگر نسبت به تغییرات باشیم چرا که شاهد تغییر نسل‌ها هستیم.

استاندار مازندران برنامه‌ریزی از منظر روش و ابزار برای دو نسل آینده را ضروری دانست و گفت: برنامه شورای فرهنگی استان‌ها مبتنی بر تغییرات باید پیگیری شود.

وی به پیشگامی مازندران در کسل رتبه‌ها در المپیادها و فعالیت‌های قرآنی و برپایی یادواره‌‌های شهدا اشاره کرد و افزود: باید اقتصاد را هم در کشاورزی و صنعت و خدمات تعریف کرده و ببینیم.

نوری با بیان اینکه نیازمند برنامه‌ریزی برای اقشار بیکار هستیم تصریح کرد: درد دل فارغ التحصیلان را باید بشنویم و مسئولین مسئولیت در قبال جوانان دارند.

نوری یادآور شد: در دانشگاه، حوزه، مدارس با ورود مشارکت‌های مردمی باید در باورمندی‌ها تلاش و کوشش کنیم.

وی تحقق شعار سال با تعریف بسته کاری مشخص با پیوست اطلاع رسانی را مهم دانست.

آیت‌الله لائینی، نماینده ولی‌فقیه در مازندران نیز در جلسه فرهنگ عمومی گفت: لایه اول فرهنگ باورمندی است و باید در این زمینه اقدامات پایدار و مانایی انجام شود.

وی افزود: باید ایمان و باورهای خود را قوی کنیم و ضعف معرفت و باور دینی وجود دارد و اطلاعات دینی بسیار ضعیف است که باید در این زمینه اقدامات موثر انجام دهیم.

نماینده ولی فقیه در مازندران تصریح کرد: امیدواریم جلسه شورای فرهنگ عمومی به خروجی‌های اثرگذار دست یابد.

وی ورود به مسئله ازدواج، زاد و ولد و جمعیت را خواستار شد و پایبندی به اصول فرهنگ حجاب و عفاف را ضروری دانست.

نماینده ولی فقیه در مازندران بر رفع موانع تولید تاکید کرد و ادامه داد: باید گره‌های ماشین اقتصاد و تولید طرح، بررسی و حل و فصل شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • لزوم ایجاد فضای مناسب برای مشارکت مردم در تحقق شعار سال
  • قنادزاده: نگاه ایران به آفریقا نگاهی دو طرفه است
  • قناد زاده: نگاه ایران به آفریقا نگاهی دو طرفه است
  • ۲۰۰ تاجر آفریقایی برای توسعه تجارت شناسایی شد
  • نگاه رهبر انقلاب به مسائل حوزه کتاب همه جانبه است
  • به برکت نگاه اسلام، شاهد ارتقای جایگاه کار و کارگر پس از انقلاب هستیم
  • رئیس‌جمهور: تفاوت معناداری در نگاه ایران و کشورهای غربی به قاره آفریقا وجود دارد / لزوم توسعه روابط ایران و آفریقا
  • لزوم ایمن سازی نقاط حادثه خیز جاده‌های خوزستان
  • لزوم توجه به باورهای فرهنگی جامعه
  • نگاه قرارگاهی در حوزه فرهنگ استان کرمانشاه