Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، در این جشنواره در گروه ساختمان های 2 تا هفت طبقه در بخش معماری عنوان های اول تا سوم به ترتیب به آثار سمیرا فداکاری، سید منصور حسینی و عمید شهاب تعلق گرفت.
در این گروه همچنین از سمیرا فداکاری، سمیرا بهرامی و امید احمد رضایی تقدیر به عمل آمد.
در بخش کیفیت ساخت گروه ساختمان های 2 تا هفت طبقه نیز سید مهدی خطیبی به عنوان برتر دست یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در گروه ساختمان های بیش از هفت طبقه یا مجتمع های بالای 30 واحد در بخش معماری از محمد رئوفیان و در بخش کیفیت ساخت از رضا کاظمی تقدیر شد.
همچنین در بخشی از این مراسم از محسن خردمند، محمدرضا مرادی و یوسف غنچه از مهندسان پیشکسوت قزوین تجلیل شد.
این آیین همچنین یدالله لطفی شهردار سابق البرز،محمد پیری شهردار سابق اقبالیه، فرشاد محمدحسینی شهردار آبگرم و کیومرث فدایی فر مدیر شهرداری منطقه سه به عنوان شهرداران برتر در حوزه مربوط به امور ساختمان تجلیل شد.
آرش طاهریان رییس اداره راه و شهرسازی شهرستان تاکستان و علی آراسته مسئول دفتر نمایندگی نظام مهندسی ساختمان در شهر محمدیه نیز به علت رعایت مقررات ملی ساختمان از دیگر افرادی بودند که مورد تجلیل قرار گرفتند.

** معماری مدونی در عصر حاضر نداریم
رییس کمیسیون اصل90 مجلس شورای اسلامی در این آیین با اشاره به جایگاه فاخر و شایسته معماری ایرانی در طول اعصار مختلف از زمان هخامنشیان گفت:مهندسان و معماران امروز هم باید به نحوی کار کنند که معماری این دهه هم ویژگی خاص و ویژه ای داشته باشد.
داوود محمدی با بیان اینکه امروز معماری مدونی در کشور وجود ندارد،افزود: امروز آینه ای که بتواند معماری عصر معاصر را با ویژگی خاصی نشان دهد وجود ندارد.
وی با تاکید بر توجه به اقلیم ،جغرافیا و فرهنگ در معماری و طراحی، اضافه کرد: ما در ساخت و سازها باید هم به سیمای بیرونی و هم مسائل درونی و هم مصالح و ابزارها توجه ویژه ای کنیم.
مدیرکل راه و شهرسازی استان قزوین نیز در ادامه گفت: جشنواره ساختمان های برتر قزوین در چهار محور نما، حجم و جلوه های بصری، معماری داخلی، کیفیت ساخت و رعایت مقررات ساختمانی به همراه صرفه جویی در مصرف انرژی و سازگاری با محیط زیست برگزار شد.
مسعود حق لطفی این جشنواره را گامی کوچک در جهت شتاب گرفتن و حل هویت مخدوش شده خانه سازی ایرانی عنوان کرد و افزود:پیشینه شهرسازی ایران نشان می دهد با هویتی یکدست و به هم پیوسته می توان خانه هایی متناسب با هویت و فرهنگی ایرانی ساخت از این رو جشنواره ساختمان های برتر نیز با همین هدف به دنبال کیفیت بخشی به ساخت و ساز در کشور است.
وی اضافه کرد: بخش کیفیت برای اولین بار است که در این دوره از جشنواره به آن افزوده شده و آثار مربوط به آن در دبیرخانه مورد ارزیابی قرار گرفته است.
حق لطفی در پایان گفت: بخش معماری این جشنواره شامل ارزش های معمارانه و هویتی و بخش کیفیت نیز در محورهایی چون سازه، معماری، تاسیسات برقی و مکانیکی برگزار شد.
این جشنواره در 2 بخش ساختمان های 2 تا هفت طبقه و یا کمتر از 30 واحد و مجتمع های بیش از هفت طبقه و یا بالای 30 واحد مسکونی برگزار شد.
آثار برتر این جشنواره از بین 44 اثر دریافت شده انتخاب شدند.
7388*3013
خبرنگار: پریسا نوروزی**انتشار دهنده: رضا اولادی

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۱۱۵۰۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهری عجیب با شهروندانی در یک ساختمان! (+عکس)

شهری در آلاسکا وجود دارد که ۲۱۷ نفر از ساکنان آن در یک مجتمع آپارتمانی چند طبقه زندگی می‌کنند.

به گزارش خبرآنلاین، این مجتمع آپارتمانی که متشکل از ۳ برج ۱۴ طبقه‌ای است فروشگاه، اداره پلیس، کلیسا، بیمارستان و مدرسه دارد و هیچ‌کس مجبور نیست برای کاری بیرون برود. این برج‌ها با تونل‌های زیرزمینی به هم متصل می‌شوند که ساعت ۱۰ شب تا ۵ صبح بسته می‌شوند و هیچ‌کس در این فاصله زمانی نمی‌تواند وارد این شهر ساختمانی شده یا خارج شود.

در این ساختمان مکانی هم برای پذیرایی از مهمانان خارجی دارد. همه مردم این شهر یکدیگر را می‌شناسند و به‌سرعت غریبه‌ها را شناسایی می‌کنند.

البته حدود ۵درصد از جمعیت این شهر در ساختمانی دیگر به نام «مانور»، که کوچکتر از برج‌های بگیچ است، زندگی می‌کنند.

برج مانور

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • فروریختن یک ساختمان چند طبقه در آفریقای جنوبی/ ۳ نفر کشته شدند
  • شهری عجیب با شهروندانی در یک ساختمان! (+عکس)
  • تمدید مهلت ثبت‌نام و ارسال آثار به دو جشنواره ملی کتاب دانشجویی و پایان‌نامه سال
  • تمدید مهلت ثبت‌نام و ارسال آثار به جشنواره‌های کتاب دانشجویی و پایان‌نامه سال
  • کسب رتبه برتر در جشنواره ملی شعر دوست من کتاب
  • آغاز به کار جشنواره رسانه و نشریات دانشجویی تیتر ۱۳
  • فراخوان جشنواره راویان غدیر در استان قزوین
  • فراخوان جشنواره «راویان غدیر» در استان قزوین
  • نگاه خلاقانه در ساخت مستند رادیویی تاثیرگذار است
  • پایان داوری آثار نخستین جشنواره هنری «گنجینه مِهر»