Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرویس اقتصاد پایگاه خبری تحلیلی بی‌باک؛ بخش مهمترین عناوین:


شاهرود- نماینده شاهرود و میامی در مجلس، گفت: طبق مصوبه مجلس، کمک بلاعوض برای اجرای سیستم آبیاری نوین با دو میلیون تومان افزایش، به ۹ میلیون تومان برای هر هکتار رسید.

به گزارش خبرنگار بی‌باک، سید حسن حسینی شاهرودی در بازدید از روستاهای دهستان طرود که از صبح پنج شنبه تا شامگاه به طول انجامید به میزبانی مسجد جامع طرود، بیان کرد: در سال گذشته دولت به ازای هرهکتار هفت میلیون تومان کمک بلاعوض برای آبیاری نوین به روستاهای کشور اختصاص داده بود که این میزان با تلاش مجلس به ۹ میلیون تومان افزایش یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: افزایش دو میلیون تومانی اعتبارات تخصیص یافته برای اجرای سیستم های نوین آبیاری می تواند برای روستاهای دهستان طرود که با بحران خشکسالی روبرو هستند، بسیار موثر واقع شود.

ضرورت اجرای آبیاری نوین

عضو خانه ملت، گفت: اجرای نخلستان با شیوه آبیاری نوین برای نخستین بار در اراضی روستای طرود با کمک بخش خصوصی در حال انجام است که قطعاً می تواند الگوی خوبی برای کشت سایر محصولات این منطقه مانند پیاز و سیر باشد که هم میزان آب کمتری را به اراضی کشاورزی منتقل می کند و هم توجیح اقتصادی طرح های کشاورزی را افزایش می دهد.

حسینی شاهرودی در ادامه بر ضرورت تکمیل زنجیره تولید محصولات کشاورزی نیز اشاره کرد و بیان داشت: امروز باید واسطه ها در مقوله کشاورزی حذف شوند و شرایطی توسط خودِ روستائیان شکل گیرد که بتوانند محصولاتشان را با برَند طرود و روستای مطبوعشان در تهران و حتی بازارهای خارجی عرضه کنند.

وی درباره راهکار تکمیل زنجیره فروش محصولات کشاورزی بیان کرد: امروز طرود می تواند قطب تولید خرما در استان سمنان محسوب شود لیکن مردم می بایست با کمک یکدیگر شرایط را برای ثبت یک شرکت تعاونی فراهم کنند تا بتوانند در وهله نخست تولیداتشان را ارتقا بخشند و در مرحله بعد به دنبال بازار فروش آن در تهران و سایر استان های کشور باشند لیکن نباید به انتظار نشست تا دولت برای این قشر کاری را صورت دهد.

گازرسانی طرود در دست اقدام

نماینده مردم شاهرود و میامی در مجلس همچنین از بهسازی راه شاهرود-طرود-سطوه، استقرار مستمر پزشک، تلفن و ارتباطات، تلویزیون، برق و ... به عنوان مطالبات مردم طرود یاد کرد و گفت: به همت مسئولان بخش اعظمی از این زیرساخت ها مانند مدرسه، خانه بهداشت، گیرنده تلویزیونی و ... در این دهستان راه اندازی شده است.

حسینی شاهرودی همچنین درباره مشکل گاز رسانی به روستای طرود، تاکید کرد: طبق قانون وزارت نیرو، گازرسانی فقط به روستاهایی امکان پذیر  است که در فاصله ۲۰ کیلومتری منبع گاز باشند لذابرای دهستان طرود که با شاهرود ۱۷۰ کیلومتر و با کوه زر دامغان ۸۰کیلومتر فاصله دارد، قانوناً این امر میسر نیست اما برای رفع آن دو راهکار وجود دارد.

وی همچنین درباره این راهکارهای، افزود: نخست اینکه می توان مخزن های سی ان جی را در دهستان طرود نصب کرد تا مردم از نعمت گاز بهره مند شوند و سپس می توان خط لوله را از کوه زر دامغان به طرود منتقل کرد که در این باره با نماینده مردم دامغان در مجلس و وزیر نیرو مذاکراتی شده است.

حسینی شاهرودی در این سفر از روستاهای سرتخت، مهدی آباد، بیدستان و سطوه نیز دیدار کرد.


منبع: بی باک نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bibaknews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بی باک نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۱۳۶۷۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجلیل از معلمان بهادرانی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمامرکز یزد، در مراسمی از ۱۱۰ معلم دهستان بهادران تجلیل شد.حجت الاسلام حسینی زاده امام جمعه بهادران دراین مراسم اظهار داشت: اموزش و پرورش دو بال مهم توسعه در بخش تعلیم و تربیت است چرا که اگرتمامی امکانات را داشته باشیم و نتوانیم انسان‌های متعهد و متخصص تربیت کنیم قطع به یقین از غافله توسعه عقب خواهیم ماند. امام جمعه دهستان بهادران تجلیل از مقام معلم را تجلیل از دانایی و توانایی دانست و اظهار کرد: گرامیداشت مقام معلم ارج نهادن به دانش و توانمندی است. دانش آموزان با دانایی معلم دانا می‌شوند و با استفاده از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های معلم استعدادهایشان شکوفا می‌شود و روح دانایی و توانایی در جامعه دمیده خواهد شد.

دیگر خبرها

  • تجلیل از معلمان بهادرانی
  • تدوام روند نزولی نرخ تورم
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض دولت برای آتش‌سوزی شفت
  • بارش شدید باران بهاری در دهستان بنادک سادات +فیلم
  • افزایش پروازهای فرودگاه شهدای خوی به ۳ روز در هفته
  • اولین نماز جمعه در «فرومد» اقامه شد
  • آغاز کشت گسترده سیب‌زمینی در اراضی کشاورزی
  • پرداخت بیش از ۱۲ میلیارد تومان تسهیلات بلاعوض به نیازمندان البرزی
  • نیمی از ۱۴ هکتار باغ گوجه سبز سرخه سامانه آبیاری نوین دارد
  • زخم معدن کاری بر پیکر شاهوار