Web Analytics Made Easy - Statcounter

واحد تولید صادرکننده کنسرو شرکت پاوره از سال 82 فعالیت خود را با اخذ 3 میلیارد و 200 میلیون تسهیلات بانکی و 4 میلیلارد ریال آورده، آغاز کرده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سپاس؛ محمد علی خلیلی مدیر عامل شرکت پاوره  تنگستان متولد سال 1358‌، فارغ‌التحصیل دانشگاه خلیج فارس استان بوشهر در رشته  مدیریت صنعتی و ساکن بخش دلواردر روستای بوالخیر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او بیش از 12 سال سابقه مدیریت و تجارت درداخل و خارج از کشور و یکی از موفق ترین صادرکنندگان استان بوشهر را در کارنامه خود دارد.

محمد علی خلیلی پنج سال پیش همکاری خود را با مجموعه ای از کارخانه های عراق شروع کرد و این همکاری تاکنون ادامه دارد. مجموعه دریافتی تن ماهی که مشتمل بر 4 شرکت و 8 کارخانه در عراق است کار صادرات به این کشور شروع شد.

خلیلی در حال حاضر مدیرعامل صادرات شرکت پاوره  است. گفت و گوی خبرنگار سپاس با او را بخوانید تا از شرایط و مشکلات کار در صادرات بیشتر بدانید.

آقای خلیلی، لطفا از فعالیت های گروه شرکت های عراق برایمان بگویید؟

شرکت دریافتی صادرات کنسرو های ایرانی که مشتمل بر 4 شرکت است و 8 کارخانه دارد، یکی از بزرگ‌ترین برندهای غذایی در کشور عراق است که حدود 40سال پیش گروه عراق  ان را تاسیس کرد و سالهای متمادی با نوآوری های بسیار در صنعت مواد غذایی و پخش مارک های ایرانی در ان کشور را به جایگاه کنونی خود در منطقه رسانید. کارخانه  فعلی ما در استان بوشهر یکی از بزرگ‌ترین‌های کارخانه های  استان بوشهرو از نوع صادرات نیز در خاورمیانه است که توان جذب بیش از 6میلیون قوطی کنسرو در دو مارک پاوره و ماچله تولید می کند.

صادرات شرکت تاکنون چه میزان بوده است؟

سال گذشته صادرات کنسرو حدود 58 میلیون دلار بود و بر اساس هدف‌ گذاری انجام شده برای سال آینده رشد قابل توجهی خواهد داشت. کار صادرات را آقای عباس صفری با حمایت کامل آقای سلیمانی آغاز کردند و کار و موفقیت در بازار عراق نیز یکی ازموفقیت های بزرگ گروه بوده است.

چه میزان ایجاد اشتغال داشته اید؟

شرکت پاوره  به طور کلی حدود 100 نفر را مشغول به کار کرده است و در سال های گذشته نیز نیروهای زیادی در کارخانه  مشغول بودند که به علت خرید دستگاه های جدید مجبور به عدم روند کار انها در شرکت شدیم.

فعالیت در عراق به چه زمانی برمی گردد؟

حدود هشت سال پیش ابتدا با تعدادی نماینده کار در عراق را شروع کردیم. و سپس به کمک آنها کار پخش مویرگی آغاز شد، چون به پخش مویرگی برای موفقیت در این تجارت بسیار معتقد هستیم.

اوایل کار با مقاومت‌های زیادی روبرو شدیم ولی با پشتکار و برنامه‌ریزی دقیق کار خود را ادامه دادیم و اولین شعبه در کربلا افتتاح شد. سپس شعبه‌های کوت، نجف، ناصریه، عماره و کلار را افتتاح کردیم و اخیرا نیز شعبات سلیمانیه و اربیل راه اندازی شده است. تصمیم ما این است که تمامی نقاط عراق را زیر پوشش پخش مویرگی محصولات ایرانی قرار دهیم.

در همه شهرهایی که نام بردم مراکز توزیع ، تیم‌های بازاریابی، فروش و پخش بصورت فعال مشغول فعالیت هستند. علاوه براین سعی کرده ایم تبلیغات خوبی در عراق داشته باشیم و همزمان تلاش می کنیم با ارایه محصولات با کیفیت بالا، برند  پاوره و ماچله را به عنوان برندی با محصولات با کیفیت معرفی کنیم. با توجه به اینکه بازار عراق پذیرای تمامی برندهای غذایی از تمام دنیا است.

بطورکلی چطور می توان به بازار عراق ورود کرد؟

مانند هر بازار دیگر، شناخت بازار کلید ورود به عراق است. عراق بدلیل شرایط امنیتی، طبیعتا سختیها و خطرات خاص خود را دارد که تیم عراق شرکت  ما را بخوبی با این مشکلات کنار آمده و جا دارد از تمامی دوستان حاضر در عراق بابت این کار بزرگ تشکر نمایم.

پیشنهاد شما برای حضور دیگر شرکت‌های ایرانی در عراق چیست؟

عراقیها قرابت فرهنگی بسیاری با ما دارند و نیز دولت عراق از طرق مختلف می خواهد به سرمایه گزاری در عراق کمک نماید که امیدوار کننده است ولی کافی نیست. یکی از نیازهای سرمایه گذاری علاوه بر دانش فنی و توان اجرایی که هر سرمایه گذاری باید داشته باشد ، کمک در سرمایه گذاری هایی است که نفعش به مردم عراق باز می گردد و توقع می رود که وقتی شرکتی با تمامی شرایط امنیتی عراق تصمیم به حضور در بازار این کشور را دارد دولت با تمام توان از آن حمایت کند.

مهم‌ترین مشکل شما در عراق چیست؟

به نظر بنده مهم ترین مشکل کار در عراق ،عدم حمایت کافی هم از جانب دولت ایران به عنوان صادر کننده و هم از سوی دولت عراق است.

تفاوت استاندارد‌های مواد غذایی در ایران و عراق و عدم تطابق مدت زمان ماندگاری کنسرو ها در این دو کشور نیز از دیگر مشکلات صادرات مواد غذایی میان ایران و عراق است.

مشکل دیگر مسئله امنیت در عراق است که سرعت رشد کار در این کشور را بشدت تحت تاثیر قرارمی دهد.

تعامل مسئولان ایرانی با شما چگونه بوده است؟

مسئولان تاکنون کمک زیادی به ما کرده اند، مخصوصا ستاد ایران و عراق -سازمان استاندارد، سفیرمحترم ایران در عراق، همچنین سازمان توسعه تجارت و گمرکات کمک قابل توجهی به ما کردند که بسیاراز آنها ممنون هستیم. البته این سازمان‌ها می‌توانند اقداماتی از جمله جایزه‌های صادراتی که مدتهاست وعده داده می شود را نیز به کارهای مثبت خود اضافه کنند

امیدوارم در ایران هم مانند برخی از کشورهای همسایه کمک های دولتی از نظر سرمایه و تسهیلات اعمال شود. در هیچ کجای دنیا هیچ شرکتی صددرصد سرمایه گذاری را انجام نمی دهد‌ بلکه دولت‌ها هم کمک می‌کنند تا شرکت‌ها بتوانند فعالیت های خود را در خدمت به کشور و ملت توسعه دهند.

اقدامات دولت جدید تا چه میزان در راستای اهداف شما و کمک به صادرات کالا و خدمات بوده است؟

خوشبختانه تاکنون اقدامات دولت جدید از نظر ما خوب بوده است، مانند حذف مالیات بر صادرات. اما هنوز تا رسیدن به نقطه ای که شرایط ما و شرکت های رقیب خارجی در بازارهای بین المللی یکسان شود فاصله داریم . در صورتی که به همت دولت محترم تحریم ها بطور کامل برداشته شود، کمتر کشوری در منطقه می‌تواند در مقابل صنعتگران ایرانی رقابت کند، چرا که ایرانی ها همیشه و در همه عرصه ها هوش و همت بالای خود را نشان داده اند و ما از مسئولان ارشد استانی و کشوری هم توفع و هم خواستار حمایت و پشتیبانی بیشتر هستیم.

و سخن آخر؟

اگر بخواهیم در صادرات موفق باشیم باید قدم‌های جدی‌تری برداریم. دادن یک جایزه صادرات به تنهایی مشکلات را حل نمی‌کند. در حال حاضر صنعتگران در برخی از حوزه های فعالیت مانند صادرات، که شامل شناسایی بازارهای جدید ، شناخت بازار ، ورود به بازار و باقی ماندن در بازار برای مدت طولانی است، بیشتر با تکیه بر توان خود کار و فعالیت می‌کنند. با برداشتن تحریم‌ها و حمایت دولت مطمئن باشید محصولات ایرانی حرف اول را در منطقه می‌زنند، همانطور که در حال حاضر نیز کیفیت خود را اثبات کرده اند وقطعا در صورت تحقق این حمایت ها چهره جدیدی از توانمندی های صنعتی ایران را در منطقه و حتی جهان خواهیم دید.

/ انتهای پیام

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۱۵۶۰۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میدان‌داری شرکت‌های ایرانی در میادین نفت و گاز غرب کارون

در دولت قبل اکثر توسعه‌ها به دست شرکت‌های خارجی انجام می‌شد و بعضا نیمه‌کاره رها کردند و رفتند. در دولت سیزدهم تمام میادین مشترک غرب کارون که در مرحله توسعه هستند توسط شرکت‌های داخلی در حال انجام و این یک افتخار است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، عبدالله عذاری اهوازی مدیرعامل شرکت نفت و گاز اروندان در نشست اختصاصی با تسنیم اهواز اظهار داشت: شرکت اروندان ماهیت تولیدی و توسعه ای در بحث  نفت و گاز دارد که حدود جغرافیایی آن از شهرستان های بستان، هویزه،  سوسنگرد، دارخوین،  خرمشهر ، مینو شهر و اروندکنار است. در حقیقت این شرکت نفتی محدوده کل غرب کارون را احاطه کرده است.

وی افزود: از لحاظ میادین نفتی، 86درصد میادین مشترک نفتی کشور در غرب کارون قرار دارد.

عذاری اهوازی گفت: بزرگترین میدان مشترک ایران، میدان آزادگان در این منطقه قرار دارد.

مدیرعامل شرکت نفت و گاز اروندان بیان داشت: در حال حاضر ما از این میادین مشترک که به توسعه رسیده اند از قبیل میدان آزادگان، یاران ، یادآوران و سهراب را داریم. 

میادانی که غیر مشترک هستند مانند سپهر، جفیر و میدان دارخوین است که این میادین به بهره بردای رسیده اند و در حال توسعه فازهای بعدی هستند.

وی گفت: در کنار این میادین توسعه یافته، میادینی داریم که هنوز به توسعه نرسیده اند از قبیل میادین سوسنگرد، بندکرخه، میدان خرمشهر و مینو و اروند. برای توسعه و بهره برداری این میادین در حال حاضر شرکت ملی نفت برنامه ریزی دارد.

مدیرعامل شرکت نفت و گاز اروندان با اشاره به اقدامات مهم دولت سیزدهم در توسعه میادین نفتی گفت: حرکتهای مهمی در دولت سیزدهم انجام شده است،‌ یکی از راهبردهای مهم در این دولت اعتماد و اطمینان به نیروهای بومی و ایرانی بود و با اتکا به نیروهای بومی، توسعه میادین را به دست شرکت های ایرانی واگذار کرده است.

عذازی اهوازی گفت: در دولت قبل اکثر توسعه ها به دست شرکت های خارجی انجام می شد و بعضا نیمه‌کاره کار را رها کردند و رفتند در حالی  که در دولت سیزدهم تمام میادین  مشترک غرب کارون که در حال حاضر در مرحله توسعه هستند توسط  شرکت های داخلی در حال انجام هستند و این یک افتخار است.

وی گفت:  اعتماد به جوانان ایرانی، در میدان سپهر, جفیر در سال 1402 بود که توسعه یافت و با استخراج 40 هزار بشکه  در روز به بهره برداری رسید.

این مقام مسئول با اشاره به موضوع تولید گفت: بحث تولید و نگهداشت آن وظیفه شرکت نفت و گاز اروندان منهای توسعه است. ما در درجه اول باید همان میزان نفتی که در ابتدا به تولید رسیده است بتوانیم آن را نگهداری کنیم. 

مدیرعامل شرکت نفت و گاز اروندان با اشاره به اینکه در حال حاضر برنامه های توسعه در موضوع چاه های جدید را دارد گفت: در دارخوین برنامه بسیار وسیعی برای توسعه میدان دارد و شروع به حفر چاه های جدید شده و  قراردادهای این توسعه نوشته شده است.

عذرای اهوازی گفت: در حال حاضر آخرین اقدامی که  شده در غرب کارون با ظرفیت 450 هزار بشکه نفت در روز تولید داریم.

وی با اشاره به توسعه میدان آزادگان که بزرگترین میدان نفتی ایران است، گفت: در دولت قبل ظرفیت ما تولید 84 هزار بشکه نفت در روز بود که ما اکنون با اقدامات خوب شرکت ملی نفت ایران در دولت سیزدهم  30 درصد بالاتر از این رقم را در حال تولید هستیم. 

مدیرعامل شرکت نفت و گاز اروندان همچنین بیان داشت: در دولت سیزدهم 60 چاه را حفر کردیم و 40 چاه دیگر را برای سال جاری برنامه ریزی کردیم که به بهره‌برداری برسانیم. با این 60 چاه حفاری در میدان آزادگان در حال حاضر ظرفیت تولید ما حدود 200 هزار بشکه نفت است. 

وی با اشاره به توجه و برنامه ریزی کاربردی دولت سیزدهم در توسعه میادین گفت: این میدان در دولت قبل در طی هشت سال کمتر از همین مقدار بود ولی ما در دولت سیزدهم در طی دو سال بیش از چندین سال قبل را با برنامه های شرکت ملی نفت ایران انجام دادیم و به تولید سرعت داده ایم.

عذاری اهوازی بیان داشت: شرکت نفت و گاز اروندان تمام برنامه های شرکت ملی نفت برای تولید نفت را در سال 1402  به سرانجام رساند و محقق کرد و یکی از شرکت های موفق در این زمینه بوده که قطعا این موفقیت ها ثمره تلاش و جهاد بی وقفه همه پرسنل و کارکنان است.

مدیرعامل شرکت نفت و گاز اروندان با اشاره به گازهای همراه نفت گفت: سیاست ما در توسعه میادین توسعه منطقه و حفظ محیط زیست به عنوان یک سرمایه عمومی و ماندگار است و برای همین منظور کارخانه NGL 3200  با سرمایه گذاری هلدینگ خلیج فارس  در سال1402 راه اندازی شد.

وی گفت: فاز اول این کارخانه با ظرفیت 250 میلیون فوت مکعب گاز شروع به فعالیت کرده است. گازهای همراه میدان آزادگان شمالی و یادآوران در حدود110 میلیون فوت مکعب در حال حاضر این گازها به این کارخانه برای فرآورش و استفاده به عنوان گاز شهری و فرآورده های پتروشیمی‌ها و خوراک آنها ارسال می شود. 

عذاری اهوازی درباره محصولات تولیدی از این گازهای همراه گفت: این اقدامات انجام شده باعث شده گاز متان تولید بشود. گاز متان عملا مصرف گاز خانگی است و برای جبران ناترازی گاز کشور استفاده و به خط سراسری ششم ارسال می شود. 

وی بیان داشت: در آزادگان شمالی قبلا روزانه حدود 28 میلیون فوت مکعب گاز ارسال می کردیم که از طریق تعمیر، اصلاح و راه اندازی یک کمپرسور با استفاده از نیروهای توانمند داخلی و کارکنان این شرکت، که از زمان ساخت کارخانه آزادگان شمالی توسط شرکت های چینی بلا استفاده بوده، توانستیم یک حجم بالای گاز را فرآورش کنیم و از سوزاندن آن که موجب آلودگی هوا هم می‌شد از هدر رفت سرمایه ملی جلوگیری کنیم.

وی درباره جزییات این حرکت ماندگار گفت: این تعمیر کمپرسور از سوی نیروهای ما در شرکت نفت و گاز اروندان  با 750 نفر روز انجام شده است که توانستیم حدود پنج میلیون فوت دیگر اضافه کنیم و به 32 میلیون فوت مکعب گاز برسانیم.

عذاری اهوازی گفت: ما با افتخار اعلام می کنیم تا یکماه دیگر در میادین آزادگان شمالی، فلری برای سوزندان گاز نداشته باشیم و همه گازهایی که روزانه سوزانده می‌شد، تبدیل به فرآورده شود و این همان‌ اجرای زنجیره ارزش نفت و گاز است که از گازهایی که سالها سوزانده می‌شد اکنون تبدیل به یک‌ محصول استراتژیک و خوراک اولیه پتروشیمی ها کرده ایم و از هدر رفت میلیونها دلار سرمایه ملی جلوگیری کردیم. 

وی در پایان بیان داشت: یک قرارداد دیگر با هلدینگ خلیج فارس به ارزش 73 میلیون دلار در راستای ارسال گازهای مشعل منطقه دارخوین و کارخانه غرب کارون در جفیر که حدود 150 میلیون فوت مکعب است، منعقد شد و عملا شرکت نفت اروندان تا پایان سال 1404 با انجام این قرارداد دیگر گازی برای سوزاندن نخواهد داشت.
انتهای پیام/341

دیگر خبرها

  • بازار‌های صادراتی خود را در کشور‌های اروپایی توسعه می‌دهیم
  • هم زمان با حضور شرکت جک در نمایشگاه خودرو پکن: 2 خودرو جدید کرمان موتور که امسال وارد بازار ایران می شوند مشخص شدند (+عکس ،اسامی و مشخصات)
  • مهم‌ترین گام‌توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • میدان‌داری شرکت‌های ایرانی در میادین نفت و گاز غرب کارون
  • تفاهم‌نامه همکاری صندوق‌های حمایت از صنایع پیشرفته و ضمانت صادرات امضا شد
  • تفاهم‌نامه همکاری مشترک صندوق حمایت از صنایع پیشرفته و صندوق ضمانت صادرات امضا شد
  • تبدیل ایران به صادرکننده تجهیزات پزشکی
  • ارزش گوگل اوج گرفت؛ غول تکنولوژی از ۲ تریلیون دلار گذر کرد
  • عراقی‌ ها کدام کالاهای ایرانی را می‌ خرند؟
  • مرغ؛ از «تولید و تامین بازار داخل» تا «ارزآوری و صادرات»