Web Analytics Made Easy - Statcounter

یاسوج- ایرنا- نـماینده مردم شهرستان های بویراحمد و دنا در مجلس شورای اسلامی گفت: هیچ نقطه کوری برای توسعه شهرستان پرظرفیت دنا و اجرای انواع طرح های توسعه ای در آن وجود ندارد.

به گزارش ایرنا، غلام محمد زارعی روز شنبه در نشست شورای اداری شهرستان دنا در سی سخت اظهار داشت: لازم است روی محورهای مهم توسعه ای شهرستان دنا شامل گردشگری، کشاورزی، شیلات و آب سرمایه گذاری بیشتری شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: در دولت یازدهم 500 هزار مترمربع بهسازی و آسفالت راه روستایی در شهرستان دنا انجام شد.
نـماینده مردم شهرستان های بویراحمد و دنا در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: سه هزار و 500 هکتار از باغ ها و زمین های کشاورزی شهرستان دنا در دولت تدبیر و امید به آبیاری تحت فشار مجهز شد و یک هزار و 500 هکتار نیز در دست اقدام است.
زارعی عنوان کرد: در دولت یازدهم پنج طرح پمپاژ آب کشاورزی در شهرستان دنا افتتاح شد و پنج مورد دیگر نیز با اعتباری افزون بر 400 میلیارد ریال در حال اجراست.
وی ابراز داشت: افتتاح این پنج طرح یک هزار و 200 هکتار از باغ ها و زمین های کشاورزی شهرستان دنا را به آبیاری تحت فشار تبدیل می کند.
نماینده مردم شهرستان های بویراحمد و دنا در مجلس شورای اسلامی گفت: به منظور ایجاد زیرساخت های گردشگری در شهرستان دنا اعتباری افزون بر 100 میلیارد ریال در سفر مرداد ماه سال گذشته رئیس جمهوری و اعضای هیأت دولت اختصاص یافت که از این میزان تاکنون 80 میلیارد ریال جذب شده است.
زارعی اظهار داشت: هم اینک هفت هزار هکتار باغ با تولید سالانه 140 هزار تن انواع میوه در شهرستان دنا وجود دارد که با گسترش آبیاری تحت فشار این میزان تولید میوه می تواند به حدود 300 هزار تن برسد.
وی میزان تولید سالانه ماهی سردآبی در شهرستان دنا را هفت هزار تن اعلام کرد و افزود: ظرفیت تولید سالانه 10 هزار تن دیگر انواع ماهی سردآبی در این شهرستان وجود دارد.
شهرستان دنا به مرکزیت شهر سی سخت و با جمعیتی افزون بر 46 هزار نفر دارای 2 بخش مرکزی و پاتاوه است.
خبرنگار: منصور زرگر**انتشار دهنده: مسعود علیزاده
7535/1662

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۱۶۵۱۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید کلزا به ۲۵۰ هزارتن می‌رسد

سعداله منصوری سطح کشت کلزا را بالغ بر ۱۶۰ هزار هکتار اعلام کرد و گفت: انتظار داریم سطح برداشت دانه کلزا نزدیک به ۱۳۰ هزار هکتار باشد که نسبت به سال زراعی گذشته ۴۰ هزار هکتار افزایش را نشان دهد.

مجری طرح دانه‌های روغنی وزارت جهاد کشاورزی افزود: از ۱۶۰ هزار هکتار سطح زیرکشت کلزا، نزدیک به ۵۰ تا ۵۵ هزار هکتار آن در اراضی دیم و مابقی در اراضی آبی است.

وی با بیان اینکه در سال زراعی گذشته سطح زیرکشت کلزا در کشور ۱۱۰ هزار هکتار بوده است، خاطرنشان کرد: در نهایت از سطح ۸۸ هزار هکتار حدود ۱۴۰ هزار تن کلزا برداشت شد.

منصوری تناسب قیمت تضمینی این محصول در مقایسه با گندم، توزیع به موقع نهاده‌ها و بذر و وعده به موقع پرداخت پول محصول تحویلی کشاورزان با مرجع مشخص را از دلایل استقبال کشاورزان از کشت کلزا در سال زراعی جاری دانست.

مجری طرح دانه‌های روغنی وزارت جهاد کشاورزی درباره خرید تضمینی دانه‌های کلزا، گفت: امسال خرید کلزا توسط بخش خصوصی و انجمن صنایع روغن‌کشی ایران انجام می‌شود و نقش نهادهای دولتی اعم از سازمان مرکزی تعاون روستایی و شرکت بازرگانی دولتی ایران حداقل خواهد بود و اگر در منطقه‌ای بخش خصوصی برای خرید ورود نکرد، این نهادها اقدام به خرید تضمینی خواهند کرد.

مجری طرح دانه‌های روغنی وزارت جهادکشاورزی ابراز امیدواری کرد که ورود بخش خصوصی در موضوع خرید کلزا با روند منطقی و معقول پیش برود و پرداخت بهای محصول کلزاکاران با حمایت دست‌اندرکاران سپری شود و بتوان با اطمینان خاطر برای برنامه کشت سال زراعی آینده آماده شد.

او با اشاره به آغاز برداشت دانه‌های کلزا از مزارع کشور گفت: در استان‌های کرمان، هرمزگان، خوزستان و ایلام برداشت آغاز شده و تاکنون روند خوبی داشته است.

منصوری افزود: در استان‌های ایلام و خوزستان، زارعانی که محصول‌شان را تحویل داده‌اند، ۲۰ درصد بهای محصول را دریافت کرده‌اند.

مجری طرح دانه‌های روغنی وزارت جهاد کشاورزی ادامه داد: براساس آخرین گزارش‌ها، حدود نیمی از سطح زیر کشت کلزا در استان ایلام و حدود ۳۰ درصد مزارع استان خوزستان تاکنون برداشت شده است.

او در مورد توزیع بذر کلزا گفت: امسال نزدیک به ۲ هزار تن بذر کلزا میان کشاورزان توزیع شد که از این میزان حدود ۷۰ درصد بذر هیبرید تولید داخل و مابقی بذر آزاد افشان بوده و به میزان محدودی هم بذر هیبرید وارداتی برای ایجاد تنوع ارقام داشته‌ایم.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • احداث استخر ذخیره آب کشاورزی شهرستان آوج
  • ببینید | سرکار گذاشتن مردم توسط دولت رئیسی به روایت یک نماینده مجلس
  • برداشت ۱۵ هزار تن گندم از مزارع استان بوشهر
  • ضرورت ارتقاء روابط با پاکستان پس از سفر رئیس جمهور
  • تولید کلزا به ۲۵۰ هزارتن می‌رسد
  • توسعه صادرات گیاهان دارویی با تکمیل زنجیره ارزش
  • ۶۰ هزار هکتار از دیمزارهای چهارمحال و بختیاری زیر کشت رفت
  • سند تک برگ اراضی به کشاورزان بوشهر تحویل داده شد
  • آبیاری نوین ؛ گامی به سوی جهش تولید
  • سلسله قطب تولید کلزای لرستان