Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - تهران- ايرنا- رييس فراکسيون محيط زيست مجلس شوراي اسلامي گفت: مبناي کار «رضا اردکانيان» وزير پيشنهادي دولت دوازدهم براي تصدي وزارت نيرو، حرکت بر مدار تخصص و علم است.

«محمدرضا تابش» امروز يکشنبه در گفت و گو با خبرنگار اقتصادي ايرنا، اضافه کرد: وزير پيشنهادي نيرو هم بر تنگناها و چالش ها اشراف دارد و هم تاکنون مطالعات گسترده اي در زمينه وضعيت محدوديت هاي آب و در کشور و جهان داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي اضافه کرد: اردکانيان نيرويي بسيار کارآمد است که هم تحصيلات مرتبط با مسئوليت وزارت نيرو و هم تجربه کار ملي و بين المللي دارد.
وي در پاسخ به اين پرسش که نظر نمايندگان مجلس به گزينه پيشنهادي وزارت نيرو چيست؟ گفت: هر وزير پيشنهادي، مخالف و موافق هايي دارد؛ آنچه اهميت دارد، نتيجه جلسه هاي تخصصي، ارزيابي نمايندگان و همچنين منطقي که در گفتار و رفتار فرد پيشنهاد شده وجود دارد، است.
به گزارش ايرنا، پس از آنکه مجلس در جلسه بيست و نهم مردادماه به «حبيب الله بيطرف» راي اعتماد نداد، رييس جمهوري ديروز «رضا اردکانيان» مدير انستيتو مديريت منابع زيست محيطي دانشگاه سازمان ملل را به عنوان وزير پيشنهادي نيرو به مجلس معرفي کرد و علي لاريجاني صبح امروز نامه رييس جمهوري را اعلام وصول کرد.
رييس مجلس در جلسه علني امروز اعلام کرد: جلسه راي اعتماد به وزيران پيشنهادي علوم و نيرو يکشنبه هفته آينده برگزار مي شود.
اردکانيان وزير پيشنهادي نيرو در سال 1337 در شهر يزد به دنيا آمد؛ وي دانش آموخته رشته مهندسي عمران دانشگاه صنعتي شريف (1362) است؛ مدرک کارشناسي ارشد در مهندسي منابع آب (1372) و دکتري خود را در زمينه مديريت منابع آب (1376) از دانشگاه مک مستر کانادا (Mac Master)اخذ کرده است‎.‎‏
اردکانيان مديري اجرايي در زمينه مديريت منابع آب است که پارسال به عنوان هماهنگ کننده کارگروه برنامه ريزي سازماندهي دهه جديد بين المللي آب (1407-1397) مصوب مجمع عمومي سازمان ملل انتخاب شد.
وي پيش از اين به عنوان مدير موسس برنامه دهه اول بين المللي آب و سرپرست معاونت اروپايي دانشگاه سازمان ملل فعاليت کرده و در سالهاي اخير استاد تمام دانشکده علوم زيست محيطيِ دانشگاه فني درسدن آلمان بوده است.
در طول سه دهه گذشته، اردکانيان مدير موسس و راه اندازي واحدهاي مختلفي در سطوح ملي، منطقه اي و بين المللي بوده و به عنوان مقام ارشد سازمان ملل متحد، نقشي کليدي در پياده سازي اهداف توسعه پايدار در بخش آب و محيط زيست ايفا کرده است.
پيش از مسئوليت هاي بين المللي، وي به عنوان قائم مقام وزير نيرو و نخستين معاون امور آب در وزارت نيرو فعاليت کرده است.
اردکانيان در سالهاي 1368 تا 1370 معاون برنامه ريزي و امور اقتصادي وزير نيرو (بيژن زنگنه) بود؛ وي در دولت نخست اصلاحات، قائم مقامي وزارت نيرو را بر عهده داشت و همچنين در دولت دوم اصلاحات (سالهاي 1380 تا 1384) معاون امور آب وزارت نيرو بود و مديريت عامل شرکت مادر تخصصي مديريت منابع آب ايران را بر عهده داشت.
مدير موسس مرکز منطقه اي مديريت آب شهري تحت پوشش يونسکو، مدير موسس برنامه دهه بين االمللي آب در شهر بُن آلمان، سرپرست معاونت دانشگاه سازمان ملل متحد در اروپا، مدير موسس انستيتوي مديريت منابع زيست محيطي دانشگاه سازمان ملل متحد و همچنين عضويت در هيات علمي دانشکده علوم زيست محيطي دانشگاه فني «درسدن» آلمان از مسووليت هاي بين المللي اردکانيان است.
وي معتقد است مدل و نوع حکمراني دولت ها در عرصه آب در مناطق خشک و نيمه خشک، معرف سطح توسعه يافتگي آنهاست.
براي آگاهي از آخرين اخبار اقتصادي ايران و جهان با کانال اقتصادي ايرنا در تلگرام همراه شويد:
IRNAeco@
https://t.me/irnaeco
اقتصام**9189** 6075 **خبرنگار: اسماعيل داودي**انتشار: زهرا هجيني نژاد
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۱۷۸۹۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس: تنها ۲۰ حکم قانون هوای پاک اجرا شده است

محمد جواد عسکری گفت: مسائل محیط زیسیت باید جزو اولویت‌های مهم دستگاه‌های دولت و دستگاه‌های اجرایی باشد، امروز اثرات کم توجهی به این حوزه را با مشکلات به وجود آمده مشاهده می‌کنیم و برای جبران این کم توجهی‌ها لازم است در قالب برنامه حرکت کنیم.

نماینده مردم داراب و زرین دشت در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه ۲۲۰ حکم مربوط به دستگاه‌های متولی در زمینه قانون هوای پاک وجود دارد که ۲۰ حکم آن اجرا شده، ۶۰ حکم ناقص اجرا شده و بقیه آن تاکنون اجرا نشده اند، ادامه داد: سالانه افراد زیادی به دلیل آلودگی هوا فوت کرده و یا با مشکلات جدی مواجه می‌شوند، دستگاه‌هایی که در زمینه اجرای قانون هوای پاک کم کاری کرده‌اند به عنوان مصداق ترک فعل به دستگاه‌ قضائی معرفی کرده‌ایم.

این نماینده مردم با تاکید بر اینکه راهی جز ایجاد هم افزایی برای اجرای قانون هوای پاک نداریم، عنوان کرد: باید در کشور گفتمان محیط زیستی را ایجاد کنیم و همه عوام و خواص مسائل زیست محیطی را سرلوحه کار خود قرار دهند.

وی با بیان اینکه با پیگیری‌ها و نظارت های میدانی انجام شده مشکلات انتقال آب به دریاچه ارومیه را برطرف کردیم و روند احیای آن امیدی را ایجاد کرده است، گفت: باید مسائل محیط زیست را جدی تر از گذشته ببینیم، درحال حاضر مسائلی از قبیل آلودگی دریاها و دریاچه‌ها با ورود فاضلاب را شاهد هستیم و از سوی دیگر شاهد خشک شدن دریاچه‌های آب شور هستیم که ریزگرد آن ها خسارت زیادی را به همراه دارد.

عسکری با اشاره به اینکه باید مسائل محیط زیستی را به صورت جدی‌تر در کتاب های درسی آورده شود، افزود: واحدهای تولیدی و معادن باید به تعهد خود در زمینه کنترل آلایندگی حاصل از فعالیت عمل کنند. وزارت نفت نیز باید در حوزه زیست محیطی به وظایف خود عمل کند و متاسفانه کم کاری این وزارتخانه پیگیری نشده است.

وی با اشاره به نشست کمیسیون متبوع خود با رئیس سازمان حفاظت محیط زیست و تاکید بر اینکه باید حوزه محیط زیست را دانش بنیان کنیم، عنوان کرد: خوشبختانه در مناطق حفاظت شده با اقداماتی که صورت گرفته جمعیت قوچ، میش، کل، بز و گوزن زرد ایرانی درحال افزایش است که جای تقدیر دارد و باید این فعالیت ها باید تقویت و حمایت قانونی شوند.

این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه آمادگی داریم تا هرگونه حمایتی را در زمینه تقنینی از سازمان حفاظت محیط زیست داشته باشیم، ادامه داد: کم بودن نیروی کار و محیط بان در سازمان حفاظت محیط زیست مشکل ساز است و باید هرچه سریع تر این کسری جبران شود.

رئیس کمیسیون کشاورزی، اّ، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه باید برای کانون های ریزگردها اقدامات جدی و فوری انجام شود، تصریح کرد: در برخی نقاط کشت درخت اکالیپتوس با توجه به رشد سریع ترویج داده شده اما باید توجه شود که این نوع درخت بسیار آب‌بر بوده و موجب از بین رفتن منابع آبی می‌شود.

منبع: خانه ملت

دیگر خبرها

  • سالانه یک میلیون تن پسماند صنعتی در استان مرکزی تولید می شود
  • ضرورت تدوین دستورالعمل واحد فعالیت محیط زیستی در سطح محلات
  • تدوین اطلس جامع منابع آلاینده در منطقه ۲ تهران
  • فقط نیمی از پسماند پزشکی هرمزگان اصولی دفع می‌شود
  • اطلس جامع منابع آلاینده در منطقه ۲ تهران تدوین شد
  • میانگین بهره مندی مازندران از فاضلاب بهداشتی ۲۱ درصد است
  • مدیریت پسماندها خیلی از مشکلات محیط زیست را برطرف می‌کند
  • پاشنه آشیل مجلس دوازدهم از نگاه سخنگوی حزب اعتدال و توسعه /جریان رائفی پور به دنبال هدایت و مدیریت مجلس است
  • رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس: تنها ۲۰ حکم قانون هوای پاک اجرا شده است
  • معضل جدی مدیریت پسماند در گناباد