Web Analytics Made Easy - Statcounter

محسن پوراسماعیلی در گفتگو با امتداد نیوز به تشریح گزارش عملکرد شش ماهه اول سال ۱۳۹۶ معاونت معماری و شهرسازی شهرداری کرمان پرداخت و گفت: برای انجام فرآیند بازنگری طرح تفصیلی، شهر کرمان به ۲۰ اولویت اصلی تقسیم‌بندی شده و طرح تفصیلی شهرک صنعتی و سرآسیاب فرسنگی تصویب شده است.

پوراسماعیلی با تاکید بر اینکه فرآیند بازنگری طرح تفصیلی در ۹ اولویت از ۲۰ اولویت شهر کرمان به نقطۀ نهایی رسیده است، افزود: این ۹ اولویت پس از تصویب در مراجع قانونی از جمله کمیسیون ماده‌ پنج به شهرداری‌های مناطق ابلاغ شده‌ و مبنای عمل مناطق مختلف قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: در سایر نقاط شهر هم در قالب اولویت‌های بیست‌گانه، فرآیند بازنگری توسط دو مشاور طرح تفصیلی در دست اجراست.

معاون معماری و شهرسازی شهرداری کرمان گفت: هم زمان با به‌روزرسانی طرح تفصیلی شهر کرمان و بازنگری آن، موضوع تدوین ضوابط طرح هم در حال پیگیری است.

پوراسماعیلی از مکانیزه شدن کمیسیون ماده ۱۰۰ شهرداری خبر داد و گفت: به منظور رفاه حال شهروندان و جلوگیری از هرگونه تخلف احتمالی، پرونده‌های مربوط به کمیسیون ماده ۱۰۰ به‌صورت مکانیزه از مناطق چهارگانه به کمیسیون ماده ۱۰۰ ارجاع داده خواهد شد.

وی با بیان اینکه توسعۀ سیستم مهندسان ناظر در شهرداری نیز مدنظر است، تصریح کرد: به‌منظور جلوگیری از تخلفات ساختمانی و کم‌کاری در عملیات ساختمان‌سازی، با اصلاح نرم‌افزار سیستم شهرسازی، شهرداری بر فعالیت مهندسان ناظر خارج از شهرداری نظارت دارد.

معاون معماری و شهرسازی شهرداری کرمان تصریح کرد: همچنین دو مرحله‌ای شدن صدور پروانۀ ساختمان به‌صورت مشترک با همکاری سازمان آمار و فن‌آوری اطلاعات شهرداری پیگیری شده است.

پوراسماعیلی افزود: در مرحلۀ اول فقط مجوز انجام مراحل گودبرداری، اجرای فونداسیون و اجرای سازه‌های نگهبان صادر می‌شود و در مرحلۀ دوم باید تمام نقشه‌های اجرایی با تایید سازمان نظام مهندسی به شهرداری ارائه شود تا شهرداری پروانه را صادر کند که این موضوع سبب می‌شود نظارت بر ساخت‌وسازها تشدید شود.

وی با بیان اینکه طرح اولویت محلۀ صنعتی که در بزرگ‌راه امام حد فاصل میدان پژوهش تا میدان بیرم‌آباد واقع شده و متاسفانه در سال‌های گذشته مشکلات متعددی داشته است، گفت: اراضی این محله با کاربری صنعتی تعریف شده‌اند، اما بعضی از اراضی توسط افراد، به شکل مسکونی ساخته و مورد استفاده قرار گرفته است.

پوراسماعیلی افزود: این مطلب در قالب یک اولویت مشخص تعیین‌تکلیف شده و طرح جدید پس از تصویب در کمیسیون ماده پنج، به شهرداری منطقه چهار ابلاغ شده و در حال حاضر مبنای کار شهرداری منطقه چهار است.

وی تصریح کرد: محلۀ سرآسیاب به‌عنوان روستای الحاق شده به شهر، در قالب یک اولویت مجزا تعریف و مقدمات لازم از جمله عکس‌ها و نقشه‌ها تهیه شده است.

معاون معماری و شهرسازی شهرداری کرمان گفت: برداشت زمینی شهر کرمان دیگر طرح اجرا شده است.

پوراسماعیلی افزود: برای صدور پروانه در شهرداری تعریف بر و کف را داریم که تاکنون به‌دلیل نبود کدهای ارتفاعی لازم در محله‌ها، در طی فرایند صدور پروانه فقط «بر» اعلام می‌شد که با پیگیری‌های صورت گرفته در ۹۵، نقشه‌برداری‌های لازم انجام گرفت و نقشه‌ها برای تایید نهایی به سازمان نقشه‌برداری کشور ارسال شده که بعد از دسته‌بندی‌های لازم و مثلث‌بندی‌های مربوط در سازمان نقشه‌برداری، به نقشه‌های هوایی تبدیل خواهند شد.

وی تصریح کرد: برگزاری مسابقه‌ی طراحی «شهر یاد» میدان آزادی از دیگر اقدامات حوزۀ شهرسازی در سال ۹۵ محسوب می‌شود.

true برچسب ها : شهرداری کرمان طرح تفصیلی محسن پوراسماعیلی true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۱۸۰۳۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دبیران احزاب در رقابت انتخاباتی کمیسیون ماده ۱۰ حضور دارند

مدیرکل سیاسی وزارت کشور گفت: دبیران کل احزاب سیاسی کشور در رقابت انتخاباتی جهت کمیسیون ماده ۱۰ قرار دارند. - اخبار سیاسی -

عبدالله مرادی مدیرکل دفتر امور سیاسی وزارت کشور در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری تسنیم، با اشاره به قانون فعالیت احزاب و گروه‌های سیاسی که در ماده 10 آن اعضای کمیسیون فرا قوه‌ای احزاب جهت رسیدگی به درخواست‌های تأسیس، پروانه فعالیت، انحلال و غیره حضور دارند، عنوان کرد: در این کمیسیون دو نفر از نمایندگان احزاب سیاسی عضویت دارند که طبق قانون از طریق انتخابات مشخص می‌شوند.

زمان بندی انتخابات عضویت در کمیسیون فراقوه‌ای احزاب اعلام شد وی ادامه داد: با توجه به مصوبات قبلی کمیسیون در خصوص انتخابات دبیران کل احزاب سیاسی برای تعیین نماینده احزاب در کمیسیون ماده 10، کمیسیون هیات نظارت بر این انتخابات متشکل از 3 عضو کمیسیون جناب آقای دکتر امیری اصفهانی به‌عنوان نماینده دادستان کل کشور و جناب آقای دکتر شریعتی نیاسر به عنوان نماینده قوه مقننه  به همراه دبیر کمیسیون خواهند بود.

مدیرکل دفتر امور سیاسی وزارت کشور افزود: با توجه به مصوبه جلسه 28/1/1403 کمیسیون احزاب تاریخ برگزاری انتخابات (10/3/1403) تعیین گردیده و برنامه زمان‌بندی انتخابات مذکور مستند به بند 3 ماده 10 قانون نحوه فعالیت احزاب و گروه‌های سیاسی و دستورالعمل مربوط و رویه حقوقی تنظیم شده است.

مرادی اظهار داشت: بر اساس دستورالعمل مربوط فقط احزابی که مجامع عمومی را در مهلت مقرر قانونی برگزار کرده و به تایید کمیسیون احزاب رسیده باشد می‌توانند در انتخابات شرکت کنند که با توجه به تعداد اندک احزاب واجد شرایط (37حزب، 25 حزب ملی و 12حزب استانی)، کمیسیون تسهیلاتی را برای احزاب قائل شد و لذا همه احزابی که صرفاً مجامع خود را در برگزار کرده‌اند (107حزب) می‌توانند در این انتخابات مشارکت کنند.

وی ادامه داد: فراخوان برگزاری انتخابات روز یکشنبه 16/2/1403 در سکوی اطلاع‌رسانی وزارت کشور منتشر شد و دعوتنامه برای دبیران کل احزاب ارسال شد و تاکنون تعداد 3 دبیرکل احزاب ملی و 4دبیرکل احزاب استانی داوطلب نمایندگی احزاب شده و نام‌نویسی کرده‌اند.

دبیر کمیسیون ماده 10 احزاب و عضو هیات نظارت بر انتخابات تاکید کرد: انتخابات روز پنج شنبه 10/3/1403، انتخابات احزاب ملی رأس ساعت 09:00 صبح و انتخابات احزاب استانی رأس ساعت 14:00 بعدازظهر در محل وزارت کشور برگزار خواهد شد.

مرادی در پایان بیان کرد: براساس بند 3 ماده 10 قانون احزاب، مدت قانونی حضور  نمایندگان دبیران کل احزاب در کمیسیون دو سال انتخابات است اما نمایندگان فعلی از تاریخ 6/9/1398 به بعد (4 سال و پنج‌ ماه) در جلسات کمیسیون حضور داشته‌اند بنابراین اجرای قانون و برگزاری انتخابات اجتناب‌ناپذیر است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • لزوم حفظ حریم مادی‌ها و انهار در ناژوان
  • در حوزه تخلفات شهری بیش از ۱۱۳۷ مورد تخریب و جمع‌آوری صورت گرفت
  • تشدید نظارت بر فعالیت مراکز سرگرمی «اتاق فرار» در استان تهران
  • دبیران احزاب در رقابت انتخاباتی کمیسیون ماده ۱۰ حضور دارند
  • تشریح فرایند صدور پروانه ساختمان ۱۱ طبقه بلوار بوعلی قم
  • تدوین نقشه راه تجارت ایران و عراق
  • نقشه راه تجارت ایران و عراق تدوین می‌شود
  • لزوم نظارت مستمر بر اجرای مناسب پروژه‌های مشارکتی در شهر اصفهان
  • اهتمام مجالس آسیا به‌ تقویت ابعاد نظارت همگانی
  • مدیرکل نظارت، کنترل فنی و استاندارد سازمان نقشه‌برداری معرفی شد