Web Analytics Made Easy - Statcounter

جنوب نیوز: آیا مدیرعامل شرکت برق استان بوشهر درست می گوید و واقعا تعرفه برق گران نشده است یا این که نماینده مجلس که با اعتراضات مردمی مواجه شده و حتی دیداری هم با مدیرعامل شرکت توانیر داشته است؟ به گزارش جنوب نیوز در حالی که انتقادات از افزایش قیمت برق بالا رفته و حتی روز جمعه سه تن از ائمه جمعه استان نیز از قبوض بالای برق در نمازجمعه گلایه داشته اند اما امراله پاراد، مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان بوشهر همچون گذشته اعتقاد دارد تعرفه ها افزایش پیدا نکرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



از طرفی خدری، نماینده بوشهر، گناوه و دیلم هم چندی قبل از پیگیری قبوض نجومی برق خبر داده بود و خواستار رفع این مشکل شد.

خبر خدری از تشکیل کمیته ویژه
هنوز از انتقادات ائمه جمعه استان دو روز نگذشته که بازهم خدری از تشکیل کمیته ای ویژه برای بررسی افزایش هزینه برق مناطق گرمسیری خبر داد.

وی گفت: اگر در بررسی کمیته ویژه محرز شود که تعرفه ویژه مناطق گرمسیری برای مشترکان برق خانگی لحاظ نشده وجوه مازاد گرفته شده از مشترکان به آنها برگشت داده می شود.

خدری افزود: تشکیل کمیته ویژه تشخیص لحاظ تعرفه گرمسیری پس از دیدار با مدیرعامل شرکت توانیر صورت گرفته که انتظار می رود با فعالیت این کمیته اگر حقی از مشترکان برق خانگی ضایع و هزینه مازاد پرداخت شده، جبران شود.

اصرار پاراد بر عدم افزایش تعرفه برق
در مقابل اما امراله پاراد، مدیرعامل شرکت برق استان بوشهر اعتقاد دارد تعرفه های برق از تاریخ یک مرداد سال ۹۵ ثابت بوده و تاکنون هیچگونه افزایش نرخی نداشته است.

وی گفت که مصرف برق در استان بوشهر 9 ماه از سال (1 فروردین تا پایان آذر) با تعرفه گرمسیر محاسبه شده است.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همچنین گفت: چنانچه مشترکان در استان بوشهر نسبت به قبض های برق شکایتی دارند می توانند به امور مشترکین، مدیریت های نواحی شهرستان ها یا شرکت توزیع نیروی برق استان بوشهر مراجعه و پیگیری کنند.

کدام یک درست می گویند؟
اکنون باید پرسید که واقعا کدام یک از مسئولین درست می گویند؟

آیا مدیرعامل شرکت برق استان بوشهر درست می گوید و واقعا تعرفه برق گران نشده است یا این که نماینده مجلس که با اعتراضات مردمی مواجه شده و حتی دیداری هم با مدیرعامل شرکت توانیر داشته است؟

البته باید علاوه بر خدری به ائمه جمعه استان هم اشاره کرد که قطعا بر اساس دریافت گزارش های مردمی از قبوض برق در شهرهای مختلف استان اعتراضاتی بیان داشته اند.


منبع: جنوب نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jonoubnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جنوب نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۱۸۳۲۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خرید روزانه هزار تن مرغ از مرغداران داخلی

به گزارش خبرگزاری مهر، حسین شیرزاد مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام کشور گفت: با اعطای نهاده مدت دار و عرضه بیش از یک میلیون تن نهاده با ارز ترجیحی و بهره‌گیری از مکانیزم استمهال شرکت پشتیبانی امور دام کشور خدمت مهمی به جامعه مرغداران کرده است، به‌گونه ای که عمده انبارهای مرغداران و زنجیره‌ها پر از نهاده است.

وی با تاکید بر اینکه با همه ظرفیتمان متعهد به خرید مرغ هستیم، افزود: شرکت با شیبی ۲۷ درصدی طی یک ماه گذشته به رکورد خرید روزانه ۱۰۰۰ تن مرغ رسیده است. البته خرید مرغ از اسفندماه آغاز شده بود و در ماه رمضان حدود ۱۷ هزار تن مازاد مرغ از استان‌ها خریداری شد.

مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام کشور گفت: طی سه شب متوالی اخیر متوسط وزن مرغ‌ها در کشتارگاه‌ها بالای ۲ کیلو و ۹۰۰ گرم شده، بنابراین دیرکشتاری اتفاق افتاده چنانکه تا ۵۹ روزگی مرغ را نگه می‌دارند. پیامد این تاکتیک از سوی مرغداران افزایش ذخایر گوشت سفید در کشور است.

وی در ادامه افزود: شرکت پشتیبانی امور دام کشور امسال واردات گوشت مرغ را از دو ماه قبل در فراخوان و مناقصه‌های بین‌المللی متوقف کرده و با افتخار تکمیل و کهنه و نو شدن ذخایر استراتژیک مرغ کشور با تولید داخل صورت می‌گیرد.

این مقام مسؤول تاکید کرد: صنعت مرغداری نیاز به منابع مالی جدید، سرمایه در گردش مکفی و بیمه قیمت محصولات دارد و برای این منظور حتماً باید کریدورهای صادراتی فعال شود.

شیرزاد عنوان کرد: نیاز به تقویت کمی تعداد کشتارگاه‌ها و ارتقای کیفیت مدیریت صادرات مرغ در کشور داریم. صنعت مرغداری وارد یک کلاس جهانی جدید شده است.

مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام کشور گفت: در حال حاضر همکاران شرکت و مدیران استانی بدون محدودیت به خرید بیش بود مرغ در استان‌ها مشغول هستند.

کد خبر 6089229 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • افزایش ۴۰ درصدی تعرفه روانشناسی پاسخگو نیست/شرکت های بیمه‌ای به بحث پوشش خدمات روانشناسی ورود کنند
  • تعرفه تاکسی‌های اینترنتی را شرکت‌ها تعیین کنند یا شورای رقابت؟
  • تأمین آب آشامیدنی روستای کهن دژ در بخش ناغان
  • ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار واحد نهضت ملی مسکن در حال ساخت است / احداث ۵۳ شهرک جدید استانی
  • انتصاب مدیرعامل جدید شرکت آب و فاضلاب خراسان شمالی
  • خرید حمایتی مرغ به هزارتن در روز رسید
  • خرید روزانه هزار تن مرغ از مرغداران داخلی
  • تغییرات نیم‌فصل مس را نجات داد/ شاکله اصلی تیم برای فصل آینده حفظ می‌شود
  • پیگیری نکردن خواسته کارگران توسط نماینده‌شان از ترس اخراج یک ضعف قانونی است
  • ورود ناپلی و پست لارو از استان‌های دیگر به بوشهر ممنوع است