Web Analytics Made Easy - Statcounter

هستند کسانی که در بحبوحه بی‌توجهی‌ها، با علاقه دست به تولید آثاری در حوزه کودک می‌زنند و تلاش دارند تا جای خالی آنها را پر کنند.

به گزارش گروه رسانه های بی‌باک، سینمای کودک و نوجوان همیشه جزو ژانرها و فضاهایی بوده است که حداقل در کشور ما کمتر مورد توجه قرار گرفته و بودجه برایش صرف شده است. این در حالی است که مسوولان فرهنگی و حتی خانواده‌ها هم از هجوم تولیدات خارجی به ستوه آمده‌اند و مدام از این ماجرا گلایه‌مندند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این میان همچنان هستند کسانی که در بحبوحه بی‌توجهی‌ها، با علاقه دست به تولید آثاری در این حوزه می‌زنند و تلاش دارند تا جای خالی آنها را پر کنند. آقای حسین قناعت از جمله این افراد است که مدتی است در این حوزه با نگاهی نو حضور دارد و این روزها نیز فیلم «قهرمانان کوچک» او روی پرده رفته است، فیلمی که بازخوردهای زیادی را از سوی اهالی فرهنگ وهنر داشته است. اخیراً وزیر ارشاد در توییتی درباره آن نوشت «دخترم با مادرش به دیدن فیلم قهرمانان کوچک» رفته بود، سینمای کودک موضوع نویی را تجربه می‌کند: «خرید کالای ایرانی. فیلم را پسندیده بود.» این موضوع بهانه‌ای شد تا ما هم در «صبح نو» گفت‌و‌گویی با کارگردان این اثر که در هفته گذشته عنوان سومین فیلم پرفروش هفته را کسب کرد، داشته باشیم.

قناعت ابتدا درباره بازخوردی که از سوی وزیر ارشاد و برخی دیگر از هنرمندان داشت گفت:  من از آقای وزیر تشکر می‌کنم که این حمایت را انجام داد، همچنین در خبرها دیدم که آقای لشکری قوچانی، تهیه کننده فیلم قاتل اهلی هم نگاه مثبتی به این اتفاق داشته و پیامی را برای حمایت از فیلم در فضای مجازی منتشر کرد . از ایشان هم تشکر می‌کنم. این اتفاق برای من جای شادمانی دارد که فیلم، هم توانسته با بچه‌ها ارتباط برقرار کند و هم با بزرگسالان، رخدادی که از ابتدا با هدفی که ما دراین اثر داشتیم همراه بود، یعنی حمایت از تولید داخلی، در کنار یک فیلم رزمی و کمدی شاد.

وی درباره شکل گیری این فیلم و نگرانی‌هایی که شاید در ابتدا درباره ورود به حوزه کودک در سایه کم توجهی به سینمای کودک و نوجوان وجود دارد، افزود: جرقه اصلی این کار را آقای علی عبدی و پرویز امیری زدند که سرمایه گذاران و مالکان فیلم هستند. این 2 نفر تنها حامیانی بودند که از روز اول که صحبت این قصه شد تا امروز، همراهی‌ام کردند. در این میان حمایت از تولید ملی و جریان سازی در بخش هنر درباره این موضوع، از جمله مواردی بود که دغدغه این عزیزان هم بود، چرا که ما می‌بینیم که پرداخت به این موضوع در سطح کشور تنها در حد شعار اتفاق افتاده و کار جدی صورت نگرفته. همچنین خود من هم نگران بودم که یک وقت این کار کلیشه‌ای و شعاری از آب دربیاید، اتفاقی که از آن فراری هستم و در این سال‌ها هم تلاش کردم تا فیلم سفارشی نسازم، به همین دلیل نگران این اتفاق بودم، اما وقتی که تحقیقاتی را انجام دادم، خانواده‌هایی را دیدم که به خاطر بحث قاچاق کالا و عدم توجه مردم به اجناس داخلی، گرفتار مشکلاتی شده‌اند که جای تأسف دارد.

انعکاس یک پیام ملی در فضای کمدی و شاد

او ادامه داد: از سوی دیگر اگر کیفیت کالایی که تولید داخلی است پایین باشد، تولیدکننده باید وارد فضای رقابتی شده و تلاش کند تا محصول بهتری را تولید کند. از همین رو زمانی که تحقیق کردم دیدم این مساله بغرنجی است که باید روی آن کار شود، این روزها برخی از مردمی که به شمال می‌روند تفریح شان خرید اجناس ارزان قیمت چینی است و همه این موارد نارحت کننده‌اند؛ به همین دلیل به نوعی احساس وظیفه کردم و دلم قرص شد که به عنوان یک فیلمساز ایرانی می‌خواهم کاری کنم که وظیفه‌ام است. من برای نوشتن هر طرح فیلمی تقریباً یک هفته وقت می‌گذارم، اما برای این کار حدود یک ماه زمان گذاشتم و در این مدت فکر می‌کردم که چه باید کرد تا جذابیت فیلم از پیامش بیشتر باشد؛ به همین دلیل سراغ تکواندو برای بچه‌ها رفتیم و فضای کار را به سمت یک فیلم رزمی پیش بردیم. الان زمانی که شما فیلم را می‌بینید 95 درصد آن دارای فضای سرگرم کننده است و سعی شده تا بدون بولد کردن آن پیام و شعاری شدنش، به این موضوع بپردازیم.

فروش کم سابقه یک کار کودک

استقبال از این فیلم موضوع دیگری بود که قناعت درباره‌اش گفت: با وجود  فضایی که از آن گفتم، بیننده در وهله اول با یک کار کمدی شاد و رزمی روبه رو می‌شود اما در آن پیام مورد نظر هم وجود دارد؛ از همین رو ما شاهد فروش خوبی برای قهرمانان کوچک بودیم، اتفاقی که به گونه‌ای حتی فراتر از انتظار ما بود و من خیلی خوشحالم که مخاطب توانسته با آن ارتباط برقرار کند و فیلم فروش خوبی داشته باشد. من هم امیدوارم که این فروش ادامه داشته باشد، چرا که این اتفاق نه تنها موجب سرگرمی و شادی بینندگان می‌شود، بلکه علاوه بر تولید ملی، به نوعی موجب حمایت از سینمای کودک هم می‌شود.  

انتخاب بازیگران و چیدمانی که در این فضا وجود دارد، جزو مواردی بود که وی درباره‌اش بیان کرد: از بین بازیگران کودک که من با برخی از آن‌ها کار کرده بودم، چون آن‌ها قهرمانان فیلم دزد و پری 2 هم بودند، اما برای بازیگران بزرگسال تعدادی از آن‌ها جزو بازیگرانی بودند که قبل‌تر با آن‌ها همکاری داشتم و از این اتفاق راضی بودم، چهره‌هایی مثل ارژنگ امیر فضلی، نادر سلیمانی، رامین ناصرنصیر، شهرام قاعدی، بهنوش بختیاری، افشین سنگ چاپ و ... که سعی کردم بازهم در این کار این همکاری شکل بگیرد. من حتی در زمان نوشتن هم حواسم هست که آن نقش را برای چه کسی می‌خواهم بنویسم. در مورد چهره‌های دیگری چون بیژن بنفشه خواه و برزو ارجمند هم از آن‌ها دعوت کردیم تا در کار حاضر شوند.

عدم استقبال از کار کودک توسط برخی بازیگران

وی همچنین درباره سختی‌های جذب بازیگر برای کار کودک، گفت: برخی از بازیگران چندان از حضور در کار کودک استقبال نمی‌کنند، حال شاید این فیلم و فروش آن باعث شود که برخی از بازیگرانی که کار را جدی نمی‌گیرند، به این سمت جلب شوند. من هم در این کار سعی کردم تا جدا از کسانی که نسبت به سینمای کودک کم لطف‌اند، بازیگرانی را انتخاب کنم که قبلاً در نقش‌های تلخ دیده نشده‌اند و کودک از آن‌ها ذهنیت خاصی ندارد. در این میان نباید فراموش کرد که بازیگران هر کاری ویترین آن هستند و برای اکران و دیده شدن فیلم به آن‌ها نیاز است.قناعت در پایان، با اشاره به نقش مؤثر دو سرمایه گذار و مالک اصلی این فیلم یادآور شد: برای تهیه کنندگی این فیلم ابتدا قرار بود آقای پرویز امیری که از تهیه کنندگان با سابقه تلویزیون هستند، این سمت را داشته باشند؛ اما اداره ارشاد این اجازه را به ایشان نداد و ما هم از کارت و امتیاز تهیه کنندگی فرد دیگری استفاده کردیم، وگرنه کلیه زحمات این پروژه و حمایت‌هایی که اتفاق افتاد، از روز اول تا به امروز،با همراهی علی عبدی و پرویز امیری صورت گرفته و من می‌خواهم از همراهی آن‌ها کمال قدردانی را داشته باشم.

منبع:صبح نو

رسانه‌ها


منبع: بی باک نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bibaknews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بی باک نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۱۸۳۸۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چای ایرانی رنگ حمایت گرفت

تکتم بهاردوست - پس از برنج ،چای دومین محصول استراتژیک استان گیلان به شمار می رود که از کیفیت بسیار خوبی برخوردار است. به طوری که ۹۰ درصد باغهای چای کشور دراین منطقه و ۱۰درصد مابقی درمازندران قرار دارد.

نزدیک به یک دهه است که کشت چای در مزارع استان گیلان به شدت روبه افول گذاشته است .درسالهای اخیر مشکلاتی همچون واردات بی رویه چای، عدم انجام به موقع تعهدات و پرداخت مطالبات از سوی دولت و نبود برنامه مشخص برای احیای باغات چای،درکنار کلی مشکل ریز و درشت دیگر باعث شده ناراحتی و نارضایتی برخی از چایکاران شده است.

احیای اراضی چای

در همین رابطه رئیس سازمان چای کشور در گفت‌وگو با خبرنگار قدس در خصوص وضعیت برداشت و میزان تولید برگ سبز چای شمال کشور، اظهار داشت: طبق آخرین آمارهای موجود بالغ بر ۲۸۲۱۰ هکتار باغ در دو استان گیلان و مازندران وجود دارد که از این میزان بالغ بر ۲۲۲۱۰ هکتار در دست بهره‌برداری است. ۹۵ درصد ارقام مذکور برای گیلان و بقیه در مازندران است.

حبیب جهان ساز با بیان اینکه طی چند سال اخیر بخشی از اراضی چای شمال کشور احیا شده است اظهار داشت: تقریباً ۶ هزار هکتار اراضی چای غیرفعال دیگر در شمال کشور داریم که با مدیریت و اقدامات حمایتی می‌توان آنها را نیز احیا کرد.

خاطرنشان کرد: اکنون سطح زیرکشت چای شمال کشور به ۲۲ هزار هکتار رسیده که در سال‌های گذشته این میزان حدود ۱۵ هزار هکتار بوده است.

رئیس سازمان چای کشوردر ادامه و در پاسخ به این سئوال که تولید چای در سال گذشته نسبت به سال ۱۴۰۱چقدر افزایش داشته است و برای تولید و برداشت سال جاری چه پیش بینی دارید توضیح داد: تولید برگ سبز چای در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ بالغ بر حدود ۳۰ درصد افزایش داشته است و میزان برداشت امسال نیز با توجه به وضعیت باغات، زمان شروع بهره‌برداری و پیش‌بینی آب و هوا حدود ۱۴۵هزار تن برگ سبز براورد می شود.

افزایش میزان خرید برگ سبز

وی در توضیح  میزان گردش مالی تولیدات چای در سال ۱۴۰۲ افزود: میزان بهای برگ سبز چای در سال ۱۴۰۲ بیش از ۱۸۵۰۰ میلیارد ریال فقط از بابت خرید برگ چایکاران بوده و میزان فروش چای خشک بر اساس مشاهدات میدانی به ۲ برابر رقم فوق می‌رسد.

در ادامه جهان ساز در توضیح وضعیت واردات چای و اینکه  تا چه میزان باعث از رونق افتادن بازار داخلی شده است گفت: با توجه به تولید داخلی و مصرف زیاد چای در کشور کسری نیاز مصرفی کشور باید از طریق واردات تأمین شود. و چون تقریبا همیشه این کسری نیاز مصرفی وجود داشته است همواره مجبور به واردات چای از کشورهای دیگر بوده ایم که طبیعتا در صورت واردات بیش از نیاز بازار داخلی دچار اختلال خواهد شد که این نیز با تنظیم میزان ثبت سفارش و اعمال تعرفه در چند سال اخیر واردات را در حدودی که مخل بازار نگردد نگه داشته است.

وی افزود: بازرگانان ایرانی سال گذشته برای تامین نیاز داخلی، ۴۲ هزار تن چای خشک به کشور وارد کردند که در مقایسه با سال قبل‌تر ۶۸ درصد کاهش داشت از آن جایی که مصرف چای کشور سالانه حدود ۱۰۰ هزار تن و تولید چای داخلی ۳۰ هزار تن در سال است، برای جبران این کمبود باید چای خشک به کشور وارد شود.

کاهش واردات چای

رئیس سازمان چای کشور از کاهش ۶۸ درصدی واردات چای به کشور در سال ۱۴۰۲ در مقایسه با سال ۱۴۰۱ خبر داد و افزود: در سال گذشته ۴۲ هزار تن چای به ارزش ۲۲۹ میلیون دلار به کشور وارد شد. هر سال، ۵۰ درصد چای وارداتی برای تامین مصرف داخل از کشور هند، ۲۵ تا ۳۰ درصد آن از سریلانکا و بقیه از دیگر کشورها مانند کنیا وارد کشورمی شود.

وی در ادامه با اشاره به تعداد چایکار در دو استان گیلان و مازندران گفت: طبق آخرین آمارها بالغ بر ۴۵ هزار کشاورز در دو استان گیلان و مازندران در کار کشت چای هستند که مطابق مساحت ۹۵ درصد آن اختصاص به گیلان دارد.

حبیب جهانساز با اشاره به اعلام وزیر جهاد کشاورزی مبنی بر بدهی کشور سریلانکا به ایران و واردات کالا با تهاتر به کشورافزود : به ازای این بدهی، ۷۰ میلیون دلار محصولات کشاورزی و کالا وارد کشور شد که ۸ هزار و ۵۶۱ تن معادل ۵۰ میلیون دلار آن چای بود.

وی در توضیح میزان صادرات چای و نحوه قیمت گذاری آن گفت:متاسفانه میزان تولید چای ایرانی آن اندازه نیست که در بازار جهانی مانند کشورهای هند وکنیا که دارای تولیداتی بسیار بالاتر از کشور ما (به ترتیب ۴/۱ میلیون و ۴۵۰ هزار تن) هستند خودنمایی کند.

خرید تضمینی

بخش اعظم چای داخلی در ایران به فروش می‌رسد و بخش دیگری از تولید بنا به ملاحظاتی بر کشورهای همسایه صادر می‌شود.در خصوص بخش دوم سئوالتان هم باید بگویم که قیمت‌گذاری چای تابع عوامل متعدد شامل هزینه تولید، قدرت خرید مردم، قیمت کالای رقیب و هزینه‌های بازاریابی می شود.

شیوه های حمایتی

جهانساز در ادامه و در خصوص حمایت از چایکاران و مشکلات چای کاران در گیلان و مازندارن توضیح داد: در خصوص حمایت از چایکاران مهم‌ترین شیوه حمایت خرید تضمینی کل محصول چایکران با نرخ‌های معین شده است و در کنار آن از طریق ارائه تسهیلات ارزان قیمت به چایکاران و کارخانه‌داران پشتیبانی لازم را به عمل می‌آورد.

در حوزه چایکاران از طریق صندوق حمایت از توسعه صنعت چای وام سرمایه در گردش متناسب با سطح باغ و چایکار اعطا می‌شود. علاوه بر آن در خصوص انجام عملیات سرباغی طبق توصیه کارشناسی و تهیه ماشین‌آلات و ادوات مرتبط با تولید چای اعم از برداشت و هرس نیز به چایکاران تسهیلات ارزان قیمت پرداخت می‌گردد.کارخانه‌داران نیز وام‌های سرمایه در گردش و توسعه و تجهیز دریافت نموده‌اند.

وی در توضیح اینکه تا کنون چه کارهایی در این زمینه انجام شده است گفت: سازمان چای کشور با توجه به ماهیت زنجیره‌ای تولید چای که بخش‌های کشاورزی، صنعت و بازرگانی آن از هم جدایی ناپذیرند برنامه جامعی تهیه نموده که در صورت تأمین اعتبارات پیش‌بینی شده برابر اهداف آن در جهت ارتقای کمی و کیفی چای داخلی گام‌های موثرتری برداشته خواهد شد.

جهانساز در اشاره به جایگاه توریسم گردشگری چای و ضرورت پرداختن به آن افزود: گردشگری چای به عنوان عامل تکمیلی و با در نظر گرفتن کلیه شرایط در رویکردی جامع قابل استفاده است. در این خصوص تعدادی از باغداران و کارخانه‌داران اقداماتی برای استفاده چند کارکردی از منظره، استراحتگاه مشاهده تولید و خرید محصول چای انجام داده‌اند.

به عنوان عامل تکمیلی و با در نظر گرفتن کلیه شرایط در رویکردی جامع قابل استفاده است. در این خصوص تعدادی از باغداران و کارخانه‌داران اقداماتی برای استفاده چند کارکردی از منظره، استراحتگاه مشاهده تولید و خرید محصول چای انجام داده‌اند.

رئیس سازمان چای کشور افزود: خرید تضمینی برگ سبز چای با توجه به حساسیت و آسیب پذیری آن بهترین راهکار برای حمایت از چایکاران می‌باشد که این سیاست سابقه‌ای حدود ۷۰ ساله در ایران دارد و هر بار که دولت از انجام آن خودداری کرده بحران‌های آسیب زننده‌ای برای کل این صنعت بروز کرده است.

منبع: روزنامه قدس تکتم بهاردوست

دیگر خبرها

  • احمدرضا درویش امسال «کندو» را کلید می‌زند؟
  • دستگاه قضا ابتدا سراغ مفسدین گردن کلفت می‌رود
  • شناسایی ۳۰۵۴ کودک مشمول قانون حمایت از جمعیت در لرستان
  • زبان طنز نیشدار است
  • بایرن مونیخ به این دو دلیل سراغ زین الدین زیدان نمی‌رود
  • حمایت از رژیم کودک‌کش اسرائیل تبلور شیطنت آمریکا در منطقه است
  • ترایبکا به سراغ سالگردهای خاطره‌انگیر می‌رود/۲۵ سالگی «سوپرانوها»
  • حمایت از ۱۰ هزار کودک بازمانده از تحصیل / اعطای بورسیه براساس پویایی و تلاش دانش‌آموزان
  • حمایت از ۱۰ هزار کودک بازمانده از تحصیل/اعطای بورسیه براساس پویایی و تلاش دانش آموزان
  • چای ایرانی رنگ حمایت گرفت