Web Analytics Made Easy - Statcounter

کمپین ۷ هزار نفری دانشجویان دکتری در نامه‌ای خطاب به رئیس‌جمهور نوشت: افت کیفی نظام آموزش عالی در کشور به بحران تبدیل شده است. به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، کمپین ۷ هزار نفری دانشجویان دکتری در نامه‌ای خطاب به رئیس جمهور نوشت:  افت کیفی نظام آموزش عالی در کشور به بحران تبدیل شده است.
متن این نامه به شرح زیر است: رییس محترم جمهور، جناب آقای دکتر روحانیبا سلام و احترامما دانشجویان و فارغ التحصیلان مقطع دکتری دانشگاههای سراسر کشور، به عنوان پیش قراولان پیشرفت علمی ایران عزیزمان مدت‌های مدیدی است که در صحنه نبرد و رقابت علمی و پژوهشی برای آبادانی و سعادت این مرز و بوم در تلاشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشک و بنابر گفته پیشوایان دینی مان، قلم دانشمندان بر خون شهدا افضل است و این مقایسه ضرورت پرداختن به مطالبات و ایجاد زیرساختهای لازم برای امر آموزش، پژوهش و دانش ورزی را بیش از پیش بر ما روشن می سازد.
کمپین مطالبات دکتری وزارت علوم نزدیک به ۶ ماه است که با همت دانشجویان مقطع دکتری دانشگاههای وزارت علوم با هدف بهبود شرایط آموزشی، پژوهشی و رفاهی در ۳۵ دانشگاه بزرگ کشور و با بیش از ۷۰۰۰ نفر دانشجو مقطع دکتری شکل گرفته است و در این مدت جلسات و تعاملات زیادی را با مسئولین و نهادهای مختلف داشته است، از جمله دیدار با مسئولین وزارت علوم، رئیسان و معاونین دانشگاهها، و نیز دیدار بیش از ۱۳۰ نماینده محترم مجلس را در پیگیریهای خود به ثبت رسانیده است.
در این میان ضرورت توجه به قشری که بدون چشم داشت و در شرایط سخت اقتصادی به امر پژوهش پرداخته و مطالبات حداقلی خود را به مسئولین یادآوری نموده اند و امروزه دیگر بر هیچ کس پوشیده نیست که دانشجویان مقطع دکتری دانشگاههای ایران در شرایط بد اقتصادی، آموزشی، پژوهشی و ساختاری در دانشگاه ها، پژوهشکده‌ها و موسسه‌های آموزش عالی به مسئله آموزش و پژوهش پرداخته و همچنان موتور متحرکه کشور را بدون توجه به جنجالهای سیاسی روشن نگاه می‌دارند. دانشجویان مقطع دکتری در قالب بزرگترین تشکل دانشجویی کشور و فی الحال در قالب کمپینی کاملا مدنی و غیر سیاسی دور هم جمع شده و فریاد رسیدگی به شرایط نامطلوب خود را به گوش کسانی می رسانند که با تکیه بر دانش و پشتوانه نیروی علمی، در سرتاسر جهان سینه سپر کرده و بر طبل استقلال و آزادی خود می‌کوبند.
رئیس محترم جمهورما دانشجویان و فارغ التحصیلان مقطع دکتری پاسداری از حقیقت و تخصص و توجه به آرمان‌های عدالت و عدالت ورزی و توجه به امر آموزش و پژوهش و بدون توجه به جریانات سیاسی قدرت را از وزیر علوم خواهانیم. ما دانشجویان همواره مطالبات صنفی و به حق خود را به مسئولین امر متذکر شده و با معرفی هر فردی برای تصدی این وزرات خانه، تلاشهای خود برای نکوداشت علم و خردورزی را دوچندان خواهیم نمود.
جناب آقای دکتر روحانیتوسعه کمی دانشگاه‌ها بدون در نظر گرفتن منابع و شرایط، افت کیفی نظام آموزش عالی، توجه به بعضی سلیقه‌های شخصی در سیاست گذاری‌های نظام آموزش عالی، عدم توجه به آزادی و استقلال نظام آموزش عالی، عدم توجه به مسائلی همچون بروزرسانی و ایجاد دانشگاه‌های نسل سوم و چهارم، پولی سازی نظام آموزش عالی و کالایی کردن دانش، عدم توجه به بین المللی سازی آموزش عالی، عدم توجه به جوان گرایی و بالارفتن متوسط سن اعضای هیئت علمی، نبود زیرساخت‌های مناسب آموزشی، پژوهشی و رفاهی به خصوص در مقاطع تحصیلات تکمیلی و از همه مهمتر اشتغال فارغ التحصیلان دیگر به صورت دغدغه مطرح نشده و به زعم متخصصان امر به بحران تبدیل شده اند، حال آن که ما دانشجویان و فارغ التحصیلان مقطع دکتری این آمادگی و توانایی را داریم که در رشته‌های گوناگون طرح بدهیم و آن را اجرا نماییم.
اشتغال فارغ التحصیلان دکتری و فقدان زیرساخت‌های آموزشی، پژوهشی و رفاهی زندگی روزمره دانشجویان مقطع دکتری را با بحران مواجه نموده است. دانشجویان و فارغ التحصیلان این مقطع به جای نکوداشت و پاسداشت فعالیتشان با انبوهی از جریمه‌ها و سرزنش‌های درون و برون دانشگاهی از جانب ساختار آموزشی و جامعه مواجه شده و این امر به تایید آمار سبب ایجاد بحرانی اجتماعی در بین فرهیخته‌ترین قشر این کشور شده است.
جناب آقای دکتر روحانینیک می‌دانید که آموزش و پژوهشی از ارکان هر جامعه‌ای قلمداد می‌شود و بی‌توجهی به آن نه تن‌ها نهاد متولی آموزش را با مشکلاتی مواجه می‌سازد، بلکه زیرساخت‌های جامعه را به قهقرا می‌برد. ما دانشجویان و فارغ التحصیلان مقطع دکتری از شما توقع داریم که بیش از پیش به دانشگاه و وزارت علوم توجه نمایید تا بتوانیم بدون دغدغه و در شرایطی مطلوب در راستای اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران گام برداریم.کمپین مطالبات دکتری وزارت علوم

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۱۷۸۸۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقویت آموزش‌های مهارتی نیازمند توسعه زیرساخت ها است

به گزارش خبرنگار مهر، فرزاد مخلص الائمه، عصر شنبه در نشست شورای آموزش و پرورش استان مرکزی اظهار کرد: این استان از حیث کیفیت و کمیت هنرستان‌های جوار صنعت، برترین استان کشور است و با ورود به هنرستان‌های جوار صنعت، موجی از انرژی دانش آموزان و معلمان دریافت می‌شود.

وی افزود: برگزاری امتحانات نهایی در سه پایه دبیرستان در سال جاری یکی از مهمترین رویدادهای آزمونی تاریخ کشور است که باید مورد توجه ویژه قرار گیرد.

استاندار مرکزی از آموزش‌های فنی و حرفه‌ای به عنوان راه نجات کشور یاد کرد و گفت: تقویت آموزش مهارتی در نظام آموزش و پرورش در گرو تأمین توسعه زیرساخت‌ها و تقاضا محوری است.

استاندار مرکزی با اشاره به برگزاری نمایشگاه مشاغل مرتبط با هنرستان‌های استان مرکزی افزود: این نمایشگاه در انتخاب رشته دانش آموزان برای ورود به هنرستان بسیار تأثیرگذار خواهد بود و امید است شمار برگزاری این نمایشگاه‌ها در این استان افزایش یاید.

کد خبر 6090418

دیگر خبرها

  • بیانیه شورای عالی انقلاب فرهنگی درحمایت از دانشجویان آمریکایی
  • تقویت آموزش‌های مهارتی نیازمند توسعه زیرساخت ها است
  • حوزه نظارت بر کیفیت آموزش دانشگاهی در قزوین احیا شد
  • رایزن علمی و سرپرست دانشجویان ایرانی در کشور عراق منصوب شد
  • کرمانشاه به مرکز امداد منطقه غرب کشور تبدیل شود
  • سروری‌مجد: مدارس عالی مهارتی برای رفع نیاز صنایع تأسیس می‌شوند
  • دهه سرآمدی آموزش فرصت مغتنمی برای ادای احترام به پیشگامان ساحت تولید و نشر معرفت و حکمت است
  • حوزه ارزیابی و نظارت بر کیفیت آموزش عالی در قزوین احیا شد
  • چگونه مسئله پسماند در گیلان به یک بحران تبدیل شد؟/ دلیل توقف قطار افغانستان _ ترکیه
  • چرا خیلی ها تمایلی به تحصیل در مقطع کارشناسی علوم انسانی ندارند؟