Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا ، محمد ابراهیم الهی تبار صبح یکشنبه در نشست مدیران کل حوزه اسناد ملی سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران، ضمن تقدیر از فعالیت های مدیریت اسناد و کتابخانه ملی منطقه غرب کشور به مرکزیت همدان و توسعه فعالیت ها و تغییر رویکرد در یک سال اخیر، از افزایش حمایت های مادی و معنوی مسئولان استان از این مرکز خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این مدیریت، بعد از نزدیک به سه دهه از آغاز فعالیت خود، در حوزه سخت افزاری و نرم افزاری، توسعه نیافته و همین امر باعث ایجاد مانع در گسترش فعالیت های آن و به تبع آن، عدم توانایی در ارائه خدمات گسترده به محققین و پژوهشگران به عنوان جامعه هدف شده است.

معاون سیاسی امنیتی استاندار همدان افزود: ساختمان فعلی در عین برخورداری از استقامت و موقعیت مکانی بسیار خوب، به لحاظ وسعت جوابگوی انواع فعالیت ها و خدمات این مدیریت نیست و با رایزنی های صورت گرفته، به زودی با حمایت استاندار همدان، یک قطعه زمین با مساحت مناسب در مجموعه اداری، خدماتی و گردشگری  باغ میوه همدان به این مدیریت اختصاص داده خواهد شد.

وی اضافه کرد: تلاش ما تبدیل شدن این مدیریت به یک مجموعه تاریخ پژوهی و موزه اسناد و کتب خطی و نادر غرب کشور است تا در کنار انجام فعالیت های اسنادی و ارائه خدمات به محققین و تاریخ پژوهان منطقه غرب کشور، یک فرصت گردشگری جدید و منحصر به فرد برای همدان باشد. پ

الهی تبار حمایت و توجه بیش از پیش سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران از مدیریت غرب کشور را خواستار شد و عنوان کرد: احساس می شود نسبت به این مدیریت به عنوان اولین و بزرگترین مدیریت منطقه با تحت پوشش داشتن ۵ استان بزرگ و مهم کشور، از سوی سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران کم توجهی شده است.

وی وجود این مدیریت در استان همدان را فرصتی ارزشمند برای محققان و تاریخ پژوهان استان برشمرد و خواستار همکاری بیشتر اساتید دانشگاه ها، دانشجویان رشته های مرتبط با تاریخ، علوم سیاسی، جامعه شناسی و محققان و پژوهشگران با این مدیریت در راستای واکاوی و معرفی جنبه های مختلف تاریخ کشور و منطقه غرب بخصوص استان همدان به مردم و آینده سازان مملکت شد.

وی حضور مدیران کل معاونت اسناد ملی ایران در استان همدان را مغتنم شمرد و از فعالیت های تخصصی این معاونت برای جمع آوری، نگهداری اصولی و اطلاع رسانی اسناد مکتوب و میراث معنوی تاریخ و تمدن استان همدان قدردانی کرد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۱۸۶۳۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همایش بهاباد شناسی برگزار می شود

به گزارش خبرگزاری مهر، همایش بهاباد شناسی با همکاری سازمان اسناد و کتابخانه ملی استان یزد و فرمانداری شهرستان بهاباد و موزه تاریخ شهرستان بهاباد به مناسبت هفته اسناد ملی و میراث مکتوب و بزرگداشت شیخ کلینی (ره) و هفته میراث فرهنگی و روز موزه ها با حضور جمعی از نویسندگان، مورخین و مفاخر علمی و فرهنگی استان یزد برگزار می شود.

بازدید از ده عروس، بازدید از موزه تاریخ، برگزاری همایش بهاباد شناسی، رونمایی از کتاب جاذبه‌های گردشگری شهرستان بهاباد و امضای تفاهم‌نامه همکاری فی ما بین سازمان اسناد و کتابخانه ملی استان یزد و موزه تاریخ بهاباد و بازدید از سنگ نگاره های تاریخی و محوطه باستانی بهاباد از بخش های این همایش استانی است.

کد خبر 6093354

دیگر خبرها

  • شهید مطهری جوابگوی مسائل و نیاز‌های جامعه بود/ سیره شهید مطهری در برنامه‌های هفته معلم بازگو شود
  • تحت تاثیر پیشرفت دفاتر اسناد رسمی ایران قرار گرفتم
  • شهید مطهری (ره) جوابگوی مسائل و نیاز‌های جامعه بود
  • اجازه حاشیه‌سازی در حریم شورا و شهرداری را نمی‌دهیم
  • همایش بهاباد شناسی برگزار می شود
  • ارتقای توانمندی ایران در مدیریت رودخانه‌ها و سیلاب‌ها
  • کمبود بیش از ۵هزار شیر هیدرانت آتش‌نشانی در مشهد
  • افتتاح مرکز مدیریت هوشمند انرژی (مها) در همدان
  • دسترسی به نقشه مترویی راه های کشور در سایت ۱۴۱ فراهم شد
  • نقش‌آفرینی دانش‌بنیان‌ها در زمینه جهش تولید و رفع نیاز اساسی کشور