Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون حوزه بانوان کمیته فرهنگی آموزشی ستاد مرکزی اربعین گفت: بانوان زیادی برای پیاده‌روی اربعین مشرف می‌شوند و رسالت مهم ما بسترسازی برای افزایش شعور مردم نسبت به اهل بیت(ع) است، هدف دیگر ما گسترش فرهنگ اربعین در میان بانوان در سطح جهانی است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خبرنگار سرویس فرهنگی تهران نیوز ، لاله افتخاری لحظاتی پیش در نشست مطبوعاتی تشریح برنامه‌های بانوان ویژه پیاده‌روی اربعین حسینی اظهار داشت: رسالت حضرت زینب(س)، خبررسانی و انتقال پیام عاشورا به مخاطبان تا قیامت بود و این امر مهم امروز برعهده خبرنگاران است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ارتباط با نقش بانوان در پیاده‌روی اربعین افزود: یک الگویی که امروزه مطرح می‌شود، الگوی القایی و تحمیلی برای نقش بانوان برای کسانی که همه مسئولیت‌ها در تاریخ را بر دوش گرفتند. یعنی زمانی بر زنان گذشت که زنان همه نقش‌ها را برعهده داشتند ولی دیده نمی‌شدند.

معاون حوزه بانوان کمیته فرهنگی آموزشی ستاد مرکزی اربعین مطرح کرد: ناکارآمدی این دو الگو یعنی نادیده گرفتن زن یا مرد ثابت شده است. حضرت زینب(س) الگوی سومی را به ما ارائه کردند که تساوی انسانی و تفاوت در تقسیم ماموریت‌ها نام داشت‌.

اربعین در واقع زنانه است

افتخاری ادامه داد: اگر امام حسین(ع) در کربلا به شهادت می‌رسند، حضرت زینب(س) نقش ادامه نهضت بعد از برادرشان را برعهده می‌گیرند. حضرت زینب(س) با دشمنان همان رفتاری را کردند که برادرشان در زمان حیات، همان کار را انجام می‌دادند.

وی هم‌چنین یادآور شد: اگر ما امروز محرم و صفر داریم که اسلام و بشریت را زنده نگه داشته، وامدار و مدیون همین تقسیم کار هستیم.

معاون حوزه بانوان کمیته فرهنگی آموزشی ستاد مرکزی اربعین تصریح کرد: سال گذشته برادران ما به این نتیجه رسیدند که باید نقش بانوان را هم در نظر بگیرند. اربعین در واقع زنانه است چرا که پیام‌رسان آن یک زن بود. این همراهی شامل حضور در پیاده‌روی و مهم‌تر از آن زینبی‌شدن است.

باید به بانوان سبک زندگی زینبی ارائه بدهیم 

افتخاری در بخش دیگری از سخنانش افزود: ستاد مرکزی اربعین چهار کمیته دارد که سه کمیته آن حالت پشتیبانی دارند اما کمیته چهارم، کمیته فرهنگی و آموزشی است که این حالت را ندارد.

وی در ادامه عنوان کرد: تولید محتوا، همکاری‌های دانشگاهی، برگزاری مراسمات، تبلیغ و … را برعهده کمیته فرهنگی و آموزشی گذاشته‌اند. ما در پی ایجاد تشکیل این مسئولیت مهم بودیم.

معاون حوزه بانوان کمیته فرهنگی آموزشی ستاد مرکزی اربعین ابراز داشت: ما یک معاونت هماهنگی و اجرا را برنامه‌ریزی کردیم که بحث امور استان‌ها و تبلیغات را هم داریم.‌

افتخاری یادآور شد: گروه‌های ایثار و شهادت، رسانه و فضای مجازی، گروه قرآنی شامل نخبگان و برجستگان قرآنی کشور و سایر گروه‌ها را هم پیش‌بینی کرده‌ایم‌.

وی بر این اساس خاطرنشان کرد: بانوان زیادی برای پیاده‌روی اربعین مشرف می‌شوند و رسالت مهم ما بسترسازی برای افزایش شعور مردم نسبت به اهل بیت(ع) است. هدف دیگر ما گسترش فرهنگ اربعین در میان بانوان در سطح جهانی است.

معاون حوزه بانوان کمیته فرهنگی آموزشی ستاد مرکزی اربعین ادامه داد: ما باید برنامه‌ریزی داشته باشیم و از فرصت زمان و مکان اربعین استفاده کنیم. ما باید به بانوان سبک زندگی زینبی ارائه بدهیم و در همین راستا برنامه‌هایی را پیش‌بینی کرده‌ایم‌.

برای دومین سال، موکب ویژه بانوان داریم که در سه نوبت مراسم خواهیم داشت

افتخاری اظهار داشت: این نشست‌ها هر هفته در دانشگاه‌های مختلف برگزار می‌شود‌. شناخت فرق و مذاهبی که باعث انحراف اربعین می‌شوند نیز جزو دیگر برنامه‌های ماست. حدود ۳۰ نفر از خواهرانی که از بین حوزه و دانشگاه انتخاب شده بودند، برای تبلیغ اعزام می‌شوند‌. ۵ نفر از سخنران‌های خانم نیز به کربلا و نجف اعزام می‌شوند.

وی تاکید کرد: در طول مسیر هم برای دومین سال، موکب ویژه بانوان داریم که در سه نوبت مراسم خواهیم داشت. بحث نماهنگ را هم داریم‌. نماهنگ “ما رایت الا جمیلا” بود که سال گذشته توسط صدا و سیما تولید و پخش شد.

معاون حوزه بانوان کمیته فرهنگی آموزشی ستاد مرکزی اربعین در ادامه گفت: بروشورها، تولید محتوا و سایر موارد نیز جزو برنامه‌های ماست. با قرآنی‌های کشور عراق نیز تعاملات بین‌المللی خواهیم داشت.

افتخاری افزود: امسال قرار بود که اعزام از مبدا صورت بگیرد. مسئولان استانی هماهنگی لازم را داشته باشند تا بتوانیم برای قسمت بانوان موکب‌های آن‌ها سخنران اعزام کنیم.

اربعین را فقط یک روز نمی‌دانیم

وی بیان داشت: این نشست‌ها در دانشگاه‌ها پیش‌زمینه‌ای برای همایش‌ها و سه همایش تخصصی در کربلا است. ما اربعین را فقط یک روز نمی‌دانیم و در ۳۶۵ روز به فکر برنامه‌ریزی این موضوع هستیم.

افتخاری همچنین یادآور شد: علاوه بر دانشگاه‌ها، اساتید مطرحی هم اعلام کرده‌اند که حضور دارند و قصد کمک‌رسانی را دارند.

وی افزود: خواهران ما در هفته منتهی به اربعین به کار گرفته می‌شوند. امسال سه موکب برای بانوان داریم‌. تا امروز یک موکب قطعی آماده شده است و دو موکب در حال اجرا شدن است. قرار ما دو موکب در کربلا و یک موکب در نجف بوده است.

معاون حوزه بانوان کمیته فرهنگی آموزشی ستاد مرکزی اربعین در پایان خاطرنشان کرد: آدرس و نشانی این موکب‌ها از طریق سایت به بانوان اطلاع‌رسانی خواهد شد. کسانی که موکب‌های کلان ویژه بانوان دارند، با ما در ارتباط باشند تا بتوانیم خدمات بهتری از جهات مختلف به آن‌ها بدهیم و همکاری داشته باشیم‌.

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۰۰۶۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت از تولید راه تحقق شعار سال جهش تولید


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان ؛ مشاور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در امور بانوان و خانواده در بازدید از مجموعه صنایع دستی فیروزه کوبی در برخوار گفت: یکی از راه‌های تحقق شعار سال جهش تولید، حمایت از تولید و به دنبال آن قشر پر تلاش کارگر است همان مشارکت کردمرا به دنبال دارد.


نرگس بختیار خلج افزود: یکی از ظرفیت‌های مجموعه‌های صنایع دستی به خصوص این شرکت، اشتغال۷۰ درصدی بانوان است که صورت مستقیم در محیط کار و غیر مستقیم برای تولید آثار و صنایع دستی فعالیت می‌کنند.


قائم مقام مجموعه صنایع دستی گفت: در حال حاضر بیش از دو هزار و ۵۰۰ نفر به صورت مستقیم و غیر مستقیم در این مجموعه فعالیت می‌کنند.


علی اکبری افزود: این مجموعه ۸۸ نمایندگی در سراسر کشور و ۱۶ نمایندگی در کشور‌های همسایه دارد.


در این بازدید از تعدادی از کارگران نمونه این شرکت صنایع دستی تجلیل شد.

دیگر خبرها

  • مخالفت شدید روزنامه سپاه به ممنوعیت ورود زنان به ورزشگاه‌ها
  • عدالت آموزشی در همه نقاط استان زنجان گسترش یابد
  • مخالفت شدید روزنامه وابسته به سپاه با ممنوعیت جدید ورود زنان به ورزشگاه‌ها: این یعنی اعتراف به شکست فرهنگی/ مراقب پیامدهای بین‌المللی این اقدام باشید
  • طالبان به دنبال گسترش همکاری‌های اقتصادی با ترکیه
  • حمایت از تولید راه تحقق شعار سال جهش تولید
  • اعلام آمادگی ارمنستان برای برگزاری دومین نشست جهانی زنان تاثیر گذار
  • اعلام آمادگی ارمنستان برای برگزاری دومین نشست جهانی زنان تاثیرگذار
  • تاکید عمار حکیم بر گسترش همکاری فرهنگی ایران و عراق
  • کسب رتبه ۱۴ دانشگاه مازندران در بخش آموزش در میان دانشگاه‌های کشور
  • تشکیل کمیته‌های مشترک ایران و عراق برای مقابله با اخبار دروغ و جعلی