Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از بانک مرکزی،محمود احمدی در دومین نشست نمایندگان شبکه بانکی کشور درخصوص ایجاد هماهنگی لازم به منظور ارائه خدمات به زائران راهپیمایی اربعین حسینی که با حضور مسئولان وزارت کشور و ستاد بازسازی عتبات عالیات برگزار شد، گفت: شبکه بانکی در سال جاری نیز همانند سال های گذشته در برگزاری هرچه بهتر مراسم پیاده‌روی ایام اربعین حسینی و به فرموده مقام معظم رهبری «حرکت عشق و ایمان»، مشارکت فعالی در خدمت رسانی به زائران اربعین حسینی دارد و سهم خود را به شایستگی ایفا می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با وجود اینکه اعلام نیاز بانک‌ها برای وجه نقد در ایام اربعین حسینی در استان های مرزی تاکنون حدود ۲ هزار میلیارد ریال بوده است اما بانک مرکزی برای تامین بیش از ۴ هزار میلیارد ریال وجه نقد اعلام آمادگی کرده است و در این خصوص هیچ گونه محدودیتی نداریم ضمن اینکه تلاش خواهد شد طی این ایام اسکناس نو نیز در اختیار زائران قرار گیرد.

ناصر حکیمی معاون فناوری های نوین بانک مرکزی نیز از افزایش امکانات و فعالیت های شبکه بانکی در سال جاری خبر داد و گفت: بانک ها امسال با توجه به تجربه سال های گذشته، می توانند خدمات رسانی بهتر و مفصل تری داشته باشند.

وی در این نشست با بیان اینکه زیرساخت ها و امکانات فنی لازم برای ارائه خدمات بانکداری الکترونیک در مناطق مرزی وجود دارد، بیان کرد: در این ایام، سقف برداشت نقدی از دستگاه های خودپرداز تا مبلغ ۵ میلیون ریال در استان های کرمانشاه، ایلام و خوزستان که تردد زائران اربعین در آنها انجام می شود، افزایش پیدا می کند و بانک ها، صرفاً در این استان ها مجاز هستند نسبت به تنظیم منوی برداشت وجه تا مبلغ ۵ میلیون ریال به صورت درون بانکی اقدام کنند.

همچنین، شبکه بانکی کشور در این ایام و با هدف ارائه خدمات به زوار گرامی عتبات عالیات، علاوه بر برقراری کشیک فعال در شعب و باجه های منتخب استان های کرمانشاه، ایلام و خوزستان، نسبت به نصب، راهبری و نگهداری امکانات پرداخت الکترونیک در نقاط مرزی خسروی، مهران، شلمچه و چزابه اقدام می کنند. موکب های برپاشده توسط بانک ها و موسسات اعتباری کشور نیز پذیرای زائرین گرامی است.

آمادگی برای پذیرایی از ۳ میلیون زائر اربعین حسینی

عبداللهی، دبیر کمیته زیرساخت ستاد اربعین حسینی با اشاره به اینکه خدمات رسانی به زائران کربلای معلی و تبیین جایگاه دولت در ارایه خدمات به زوار اربعین از سال ۱۳۹۳ برنامه ریزی شده است، گفت: اقدامات و فعالیت های شبکه بانکی در سال های گذشته در این حوزه بسیار مورد توجه بوده است و با برنامه ریزی های انجام شده در سال جاری نیز شبکه بانکی، مشارکت فعالی خواهد داشت.

وی با اشاره به اینکه خدمات رسانی به زائران براساس میزان تردد صورت می گیرد، گفت: تعداد زائران از حدود یک میلیون نفر در سال ۱۳۹۳ به ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر در سال ۱۳۹۵ افزایش پیدا کرده و پیش بینی ما در سال جاری برای حضور ۳ میلیون زائر در این ایام است.

دبیر کمیته زیرساخت ستاد اربعین حسینی تصریح کرد: در سال جاری، اعزام زائران اربعین حسینی از ۴ مرز کشور صورت می گیرد و تمهیدات لازم در استان های مرزی اندیشیده شده است.

شهاب، مسئول کارگروه بانکی ستاد عتبات عالیات نیز در این جلسه بر ارائه خدمات بانکی داخل کشور به زائران این ایام تاکید کرد و گفت: ستاد عتبات عالیات آمادگی دارد مجوزهای لازم برای برپایی موکب های شبکه بانکی در داخل شهرهای مرزی را صادر کند.

وی افزود: با توجه به اینکه مردم عراق، مشارکت بسیار مطلوبی در خدمات رسانی به زائران اربعین حسینی دارند تمرکز ما در برپایی موکب، داخل مرزهای کشور است تا بتوانیم به صورت مطلوب پذیرای زائران گرامی باشیم.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۰۵۸۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمادگی بانک‌ها برای استفاده از برات الکترونیکی

مهران محرمیان گفت: تا کنون دو بانک صادرات و تجارت استفاده از برات الکترونیکی را شروع و البته سایر بانک‌ها هم برای بکار گیری برات اعلام آمادگی کرده‌اند.

 به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، مهران محرمیان معاون بانک مرکزی در آیین رونمایی از برات الکترونیکی زنجیره تامین (سپامی) اظهار داشت: در چند سال گذشته اقداماتی انجام شد که همزمان با کاهش تورم و کنترل مقداری ترازنامه بانک‌ها در نهایت شاهد کاهش خلق نقدینگی در بانک‌ها بودیم.

وی ادامه داد: در کنار اجرای این اقدامات، موضوعی که باعث نگرانی شده این است که در این شرایط تامین نقدینگی دچار مشکل شود، بنابراین روش‌های تامین مالی مورد توجه قرار می‌گیرد از این رو برات الکترونیکی ابزار قدرتمند محسوب می‌شود.

معاون بانک مرکزی گفت: این ابزار شاید در دوره سیاست‌های انبساطی مورد توجه نگیرد، اما امروز به عنوان ابزار کارا استفاده می‌شود و در راستای تحقق شعار سال می‌توان از آن استفاده کرد.

محرمیان در پایان گفت: تا کنون دو بانک صادرات و تجارت استفاده از برات الکترونیکی را شروع و البته سایر بانک‌ها هم برای بکار گیری برات اعلام آمادگی کرده‌اند.

دیگر خبرها

  • ۴۰۰۰ موکب به زائران اربعین حسینی خدمات رسانی می کنند
  • از برنامه برای رفع نقاط پرتصادف تا تمهیدات تسهیل تردد زائران اربعین حسینی
  • آیت الله علم الهدی: آزادراه حرم تا حرم تامین مالی شود
  • نخستین نشست ستاد اربعین حسینی استان مرکزی
  • اعزام ریلی زائران به عتبات عالیات از استان مرکزی
  • لزوم بهره گیری از تمام ظرفیت‌ها برای اعزام زائران اربعین از مرکزی
  • برات الکترونیکی رونمایی شد | جزئیات و اعلام آمادگی دو بانک برای استفاده از برات الکترونیکی
  • آمادگی بانک‌ها برای استفاده از برات الکترونیکی
  • استفاده از ابزار‌های نوین در کنترل نظام بانکی کشور
  • سفته الکترونیکی بانک کشاورزی، نسل جدید خدمات بانکی