Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده بنگلادش در سازمان ملل از میانمار خواست تا اجازه بازگشت آوارگان روهینگیا به این کشور را بدهد.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از رویترز، نماینده بتگلادش در سازمان ملل امروز دوشنبه در سخنانی تاکید کرد: حدود یک میلیون مسلمان روهینگیا از خشونت های میانمار فرار کرده اند و این مساله اوضاع نامناسبی را برای بنگلادش به وجود آورده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از مقام های میانمار خواست تا اجازه بازگشت این آوارگان را بدهد.

از آغاز موج تازه خشونت ها در استان راخین میانمار حدود 600 هزار نفر که اکثر آنها را مسلمانان تشکیل می دهند، مجبور به ترک خانه های خود شده و به بنگلادش گریخته اند.

سازمان ملل اقدامات سرکوب گرایانه ارتش و نیروهای امنیتی میانمار در استان راخین را پاکسازی قومی دانسته ولی میانمار این اتهامات را رد کرده است.

شمیم احسان نماینده بنگلادش در سازمان ملل گفت: این بزرگترین موج آوارگان از یک کشور از زمان نسل کشی و کشتار رواندا در سال 1994 میلادی به شمار می رود. علی رغم ادعاهای مطرح شده، خشونت ها در استان راخین هنوز متوقف نشده است. هزاران نفر هنوز هر روز وارد بنگلادش می شوند.

این مقام ارشد بنگلادشی افزود: میانمار همچنان به این تبلیغات ادامه می دهد که مسلمانان روهینگیا ، مهاجران غیرقانونی از بنگلادش هستند. این انکار هویت قومی روهینگیا همچنان یک مانع بزرگ است.

میانمار مسلمانان روهینگیا را افرادی بدون کشور می داند. سازمان ملل برای تامین کمک های فوری مورد نیاز برای آوارگان روهینگیا درخواست 434 میلیون دلار بودجه کرده است.

مارک لاوکوک مسئول کمک های انسان دوستانه سازمان ملل در این باره تاکید کرد: ما به پول بیشتری نیاز داریم تا بتوانیم نیازهای ضروری را تامین کنیم. این تازه ترین بحران از یک چرخه طولانی خشونت و آوارگی مسلمانان روهینگیا است.

میانمار مایل است تا آوارگان روهینگیا را در روستاهای جدیدی موسوم به روستاهای مدل اسکان دهد و اجازه نخواهد داد تا به روستاهای قبلی خود بازگردند. سازمان ملل پیش از این از اقدام دولت میانمار انتقاد کرده و بر این باور است که میانمار قصد دارد با این اقدام در واقع مسلمانان روهینگیا را در اردوگاه های دائمی اسکان دهد.

بسیاری از آوارگان روهینگیا هنوز نگران بازگشت به میانمار بوده و نسبت به تضمین های داده شده از سوی مقام های این کشور شک و تردید دارند.

دیده بان حقوق بشر نیز اعلام کرده است که تصاویر ماهواره‌ای نشان می دهد که 288 روستا که اکثر آنها محل اسکان مسلمانان روهینگیا بوده، به طور کامل یا بخشی از آنها سوزانده شده است.

انتهای پیام/

R1036247/P36446/S8,87,92/CT10

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۰۶۲۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود نخستین محموله خودروهای هیبریدی به قشم

مدیر گمرک سازمان منطقه آزاد قشم از ورود نخستین محموله از خودروهای هیبریدی واردات قطعی به جزیره قشم خبر داد.

به گزارش مشرق، امیرعلی داود مدیر گمرک سازمان منطقه آزاد قشم گفت: واردات قطعی خودروهای هیبریدی از چهار برند مطرح (تویوتا، نیسان، لکسوس و سوزوکی) و واردات قطعی خودروهای سواری و تجاری از محصولات هشت برند، ذیل رویه گمرکی براساس مصوبه هیات وزیران برای واردات قطعی خودرو در ۲۳ دی ماه ۱۴۰۲ به مناطق آزاد کشور بوده و توسط شرکت طلوع طلایی کیش شعبه قشم انجام گرفته که در روزهای آینده وارد جزیره قشم می‌شوند.

وی افزود: پس از ورود این خودروهای وارداتی به منطقه آزاد قشم توسط یکی از شرکت‌های معتبر واردات و صادرات، مراحل ترخیص گمرکی و شماره گذاری آنها آغاز می شود و برای استفاده شخصی ساکنان جزیره قشم، کیش و شبکه حمل و نقل عمومی این جزایر به فروش می‌رسند.

مدیر گمرک سازمان منطقه آزاد قشم گفت: طبق تفاهم نامه‌ای که اسفند سال گذشته میان مناطق آزاد قشم و کیش و این شرکت به امضا رسیده، بخشی از این خودروها پس از ورود به منطقه آزاد قشم، در منطقه آزاد کیش توسط این شرکت عرضه خواهند شد.

امیرعلی داود افزود: مذاکراتی هم با سایر مناطق آزاد کشور برای عرضه این خودروها با رویه ترانزیت خارجی بین مناطق در حال انجام است.

وی با بیان اینکه مراحل ثبت سفارش برای واردات قطعی این خودروها در سامانه جامع پنجره واحد تجارت فرامرزی کشور (EPL) انجام شده است،

مدیر گمرک سازمان منطقه آزاد قشم افزود: تمامی مجوزهای لازم از سازمان ملی استاندارد و سازمان حفاظت از محیط زیست کشور اخذ شده و این خودروها دارای استانداردهای بین المللی GCC و CCC هستند.

امیرعلی داود گفت: همه خودروهای وارداتی به صورت صفر کیلومتر و مدل ۲۰۲۴ است که واردات برخی از مدل‌ها مانند تویوتا کرولا و کرولا کراس، انواع ون مرسدس بنز، تویوتا سی اچ آر، تویوتا کمری، تویوتا لوین، تویوتا سیه‌نا، لکسوس UX و ۱۸ مدل ون برای سیستم حمل و نقل عمومی برای نخستین بار صورت می‌گیرد.

مدیر گمرک سازمان منطقه آزاد قشم گفت: طبق برنامه ریزی‌های صورت گرفته محموله‌های بعدی خودروهای واردات قطعی به فوریت و طی روزهای آینده، وارد جزیره قشم خواهند شد.

منبع: باشگاه خبرنگاران

دیگر خبرها

  • غرق شدن چادرهای آوارگان فلسطینی در آب باران
  • (ویدئو) رقص و شادی دامادها روی دوش آوارگان غزه
  • ورود نخستین محموله خودروهای هیبریدی به قشم
  • ورود خودرو‌های جدید به هلال احمر
  • اعلام وضعیت انسانی اضطراری در سودان / مردم از گرسنگی علف می خورند/ گزارش های تکان دهنده از تعرض جنسی به آوارگان
  • روز ۲۱۲ طوفان‌الاقصی|بمباران رفح و ۳ اردوگاه آوارگان
  • امیرعبداللهیان از مواضع بنگلادش در حمایت از مردم فلسطین قدردانی کرد
  • رایزنی وزیران امور خارجه ایران و بنگلادش در مورد آخرین تحولات غزه
  • قدردانی از مواضع دولت و مردم بنگلادش در حمایت از مردم فلسطین
  • وزرای خارجه ایران و بنگلادش دیدار کردند