Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- رئیس مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی با اشاره به راه‌اندازی سامانه پایش سلامت حمل قیر در کشور گفت: کیفیت قیرهای عملکردی یا PG را در دستور کار قرار گرفته که بر اساس این اقدام در حال تهیه شبکه حرارتی شهرهای مختلف هستیم تا بهره وری قیر در محل مصرف بالا برود.

به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد خبرگزاری میزان، محمد شکرچی زاده در نهمین همایش ملی قیر و آسفالت بیان کرد: مصوبات سال های اخیر در خصوص قیر و آسفالت به خصوص مصوبه دولت از استفاده قیر PG و همچنین دستورالعمل وزارت راه و شهرسازی درباره لزوم استفاده از تانکر دوجداره برای جابجایی قیر موجب شده تا مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی در سال های اخیر به عنوان مسئول بررسی کیفی کارخانه های قیر تعیین شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از دیگر اقدامات این مرکز را تشکیل کارگروه ارزیابی پالایشگاه قیر عنوان کرد: قیر امولوسیونی گسترش خوبی داشته و بر همین اساس برای تولیدکنندگان قیر گواهینامه فنی صادر می کنیم.

رئیس مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی افزود: یکی دیگر از اقدامات ایجاد بانک اطلاعاتی کارخانه های قیر و آسفالت است که برای مدیران بخش های راه سازی و همچنین استفاده کنندگان از این محصولات بسیار کاربردی است. در همین راستا اخیرا سامانه جانمایی موقعیت کارخانه های قیر و آسفالت را تهیه کرده ایم که یک ابزار مدیریتی برای مدیران کارخانه های تولید قیر و آسفالت محسوب می شود که با استفاده از این سامانه می توانند نزدیک ترین معدن به کارخانه را پیدا کنند.

شکرچی زاده اقدام دیگر مرکز تحقیقات راه و مسکن را ایجاد شبکه آزمایشگاهی گسترده قیر دانست و گفت: در بیش از ۲۰ کارخانه تولید قیر آزمایشگاه کنترل کیفیت را مستقر کرده ایم که این اقدام در افزایش کیفیت محصول قیر بسیار اثرگذار بوده است.

وی در خصوص استفاده از فناوری های نوین در زمینه تولید قیر اظهار داشت: ترغیب تولیدکنندگان به تولید قیر امولوسیونی از دیگر اقدامات این مرکز بوده است.

عضو هیات علمی دانشگاه تهران تصریح کرد: مرکز تحقیقات راه و شهرسازی بررسی کیفیت قیرهای عملکردی یا PG را در دستور کار قرار داده که بر اساس این اقدام در حال تهیه شبکه حرارتی شهرهای مختلف هستیم تا بهره وری قیر در محل مصرف بالا برود.

وی با اشاره به تولید قیر پودر لاستیکی که از افزوده شدن لاستیک به ترکیب قیربه دست می آیند اشاره و تصریح کرد: آزمایشگاه پیشرفته قیر امروز با حضور وزیر راه و شهرسازی در مرکز تحقیقات راه و مسکن افتتاح شد که در افزایش کیفیت این محصول اثرگذاری بالایی دارد.

شکرچی زاده همچنین از راه اندازی سامانه پایش سلامت حمل قیر در کشور خبر داد.

به گفته این مقام مسئول در وزارت راه و شهرسازی، سامانه مذکور برای اطمینان از عدم جابجایی قیر با ترکیبات متقلبانه از محل بارگیری تا محل تخلیه (کارخانه تولید آسفالت) راه اندازی شده است چرا که در حال حاضر برخی تولیدکنندگان قیر در هنگام حمل مواد زاید، روغن سوخته و پسماندها را با آن ادغام می کنند که در کاهش کیفیت آسفالت موثر است.

وی در انتها خاطر نشان کرد: در این سامانه از روش اندازه گیری حرارت قیر استفاده می شود به این صورت که یک دستگاه در داخل تانکر نصب می شود که دمای قیر موجود در تانکر را دائما پایش می کنددر صورت کوچکترین مداخله ای در ترکیب قیر موجود در تانکر این دستگاه تغییرات ناگهانی حرارتی را گزارش می دهد اما اگر این اتفاق نیفتد افت حرارت قیر به صورت آرمان گزارش می شود. این روش می تواند از مداخلات سودجویانه در محموله قیر جلوگیری کند.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۲۲۰۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی سامانه برخط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور

معاون برنامه‌ریزی اداره کل داروی سازمان غذا و دارو با اشاره به راه‌اندازی سامانه برخط اعلام کمبودهای کشوری گفت: با راه‌اندازی این سامانه اطلاعات دقیق کمبودهای دارویی معاونت‌های غذا و داروی سراسر کشور در دسترس قرار می‌گیرد.

‌به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان غذا و دارو، ناصر هیراد با بیان به اینکه در گذشته افراد مختلف و حتی غیرمتخصص در خصوص کمبودهای دارویی اظهار نظر کرده و ارقام مختلفی را در مورد آن اعلام می‌کردند، اظهار کرد: از سال گذشته مسیرهای مختلفی برای احصای کمبودهای دارویی تعریف شده است که آمار جامعی را در اختیار سازمان غذا و دارو قرار می‌دهد.

وی گفت: لازم به ذکر است در منابع مختلف تعاریف متعددی برای کمبودهای دارویی ذکر شده است که اعلام اعداد متناقض خود گواه موضوع است، بدیهی است سازمان غذا و دارو مرجع رسمی اعلام کمبودهای دارویی است.

وی افزود: بررسی عملکرد شرکت‌های پخش از لحاظ نحوه توزیع و اعمال اقدامات اصلاحی به صورت مستمر در حال انجام بوده و طرح سامانه‌ای شدن برنامه توزیع داروها و توسعه سامانه اعلام کمبودهای دانشگاه از طریق اضافه شدن موجودی شرکت‌های پخش دارو در دست اقدام است، پایش کمبودهای دارویی و زنجیره تأمین به صورت ویژه با دو روش شناسه‌گذاری و رصد کمبود معاونت‌ها بر اساس مبتنی بودن شواهد نیز انجام شده است.

وی خاطرنشان کرد: با اقدامات انجام شده ضمن پایش بهتر کمبودها، امکان برنامه‌ریزی دقیق‌تر برای جبران آن وجود دارد، همچنین معاونت‌های غذا و داروی سراسر کشور با دسترسی به این سامانه می‌توانند از میزان موجودی دارو اطلاع یافته و نسبت به پیگیری و رفع مشکل حوزه خود اقدام کنند.

کد خبر 748678

دیگر خبرها

  • کشف و ضبط بیش از ۴ تن لبنیات سنتی غیربهداشتی در کرمانشاه
  • راه‌اندازی سامانه برخط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور
  • راه‌اندازی سامانه بر خط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور
  • راه‌اندازی سامانه برخط رصد کمبودهای دارویی در کشور
  • کیفیت و بی‌توجهی: دست اندازی در جاده پیشرفت راهسازی ایران
  • احداث آسفالت بازیافتی تا پایان سال/تولید ۱.۵ میلیون تن آسفالت برای ۱۴۰۳
  • راه‌اندازی فاز دوم کارخانه فولاد بافت مصداق«جهش تولید با مشارکت مردم» است
  • رایزنی با محیط زیست برای فعالیت کارخانه آسفالت در شرق تهران
  • مرکز جامع پیشگیری ، کنترل و بیماریهای غیر واگیر  در مرکز خدمات جامع سلامت گلها راه اندازی شد
  • ایجاد مراکز نوآوری در حوزه اقتصاد دیجیتال/راه‌اندازی اولین مرکز نوآوری تولید بازی‌های رایانه‌ای