Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان  ،  علیرضا رزم حسینی در شورای پدافند غیر عامل و ستاد نکوداشت هفته پدافند غیر عامل، افزود: هر اقدامی از سوی مردم و مسئولان که منجر به کاهش آسیب پذیری کشور در حوزه های مختلف از جمله آموزشی، فرهنگی، اقتصادی و حتی سیاسی شود، پدافند غیرعامل خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به انتخاب استاندار کرمان به عنوان استاندار برتر در حوزه پدافند غیرعامل در کشور، ادامه داد: تجلیل از اقدامات پدافند غیر عامل استان کرمان در حقیقت تجلیل از خدمات همه ارکان حکومت است که دست به دست هم داده و موفقیت های این حوزه را رقم زدند.
رزم حسینی از اقدامات معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری کرمان در راستای پدافند غیر عامل تقدیر کرد و ادامه داد: واقعیت این است که روز به روز بر اهمیت پدافند غیر عامل افزوده می شود.
وی با تاکید بر اینکه حادثه ای مانند پلاسکو می توانست یک آشوب اجتماعی ایجاد کند اما اقدامات انجام شده مانع این موضوع شد، ادامه داد: مثلث توسعه اقتصادی یک مدل مدیریتی برای اجرای پدافند غیرعامل است.
استاندار کرمان وحدت سیاسی، همدلی و همزبانی را مقدمه توسعه و پیشرفت استان کرمان دانست و اظهار کرد: وقتی مدیران فرش قرمز زیر پای سرمایه گذاران پهن کرده و سرمایه گذار را تکریم می کنند، به معنای مبارزه با فقر و جهل است که نوعی پدافند غیرعامل به شمار می رود.
نماینده عالی دولت در استان کرمان تصریح کرد: بسیاری از موضوعات کارگری استان بدون هیچ چالش سیاسی و با بحث و گفت و گو به سرانجام رسید و این راه را ادامه خواهیم داد.
رزم حسینی با بیان اینکه اقدامات پدافند غیرعامل زمینه را برای تعالی یک منطقه و استان فراهم می کند، گفت: اجرای طرح نجات با اعتبارات موجود و جلب مشارکت های مردمی از یک سال و نیم قبل نیز در راستای پدافند غیرعامل انجام شده است.
وی خاطرنشان کرد: باید کارنامه واقعی جمهوری اسلامی را بدون غلو به مردم ارائه کنیم تا مردم اطلاع یابند که پیرامون آنها چه می گذرد و این امر موج مشارکت و همراهی مردم را خروشان تر می کند.
رزم حسینی به دیدار مدیران استان کرمان با مرحوم آیت الله هاشمی رفسنجانی چند روز قبل از فوت وی اشاره و بیان کرد: وی در این دیدار گفت که کرمان خط بازی ها و دعواهای سیاسی را کنار گذاشته و برای پیشرفت کشور باید این خط بازی های سیاسی را کنار گذاشت و این در حالی است که ایشان لیدر جریان عقل گرا در کشور بودند و همه جناح ها را قبول داشتند.
وی تصریح کرد: باید به خود برگردیم و ببینیم با سرمایه های اجتماعی و اعتماد مردم چه کردیم و در این رابطه بیان مسائل با مردم موجب تقویت نظام جمهوری اسلامی می شود.
استاندار کرمان گفت: جوانان این کشور باید بدانند که ما در دوران دفاع مقدس تجهیزات دفاعی چندانی نداشتیم اما هشت سال مقاومت کردیم و موج امید را در کشور ایجاد کردیم تا اعتماد مردم و جوانان به نظام افزایش یابد.
رزم حسینی با بیان اینکه مهمترین چالش آینده نظام جمهوری اسلامی معیشت مردم است، گفت: باید زمینه آموزش را برای توان افزائی جوامع محلی ایجاد کنیم و همه باید درگیر موضوعاتی درباره معیشت مردم شوند .
وی تصریح کرد: امروز ایران اسلامی گرانیگاه امنیت منطقه است و باید چهره به چهره و سینه به سینه نقش هر فرد در توسعه را تبین کنیم و هیچ فردی نباید کنار گذاشته شود.
گفتنی ست چهارم لغایت 10 آبان ماه به عنوان هفته پدافند غیر عامل نامگذاری شده است.

انتهای پیام/ی

هفته پدافند غیرعامل در کرمان

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۲۲۷۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیین‌نامه طبیعتگردی منتشر شد/تدوین دستورالعمل نظارت بر آفرودسواری

به گزارش خبرنگار مهر، «آیین نامه طبیعت گردی» طی نامه شماره ۱۵۴۸۷ توسط هیأت وزیران مصوب و با دستور معاون اول رئیس جمهور ابلاغ شد. پیش از این نیز عزت الله ضرغامی در جمع خبرنگاران از تصویب آئین نامه طبیعت گردی نیز خبر داده بود.

در این آئین نامه آمده:

هیأت وزیران در جلسه روز ۱۵ فروردین ماه ۱۴۰۳ به پیشنهاد مشترک وزارت میراث فرهنگی، جهاد کشاورزی و سازمان حفاظت محیط زیست و به استناد اصل یکصد و سی و هشتم قانون اساسی آئین طبیعت گردی را به شرح زیر تصویب کرد:

در ماده یک این آئین نامه پس از تعریف هر کدام از اصطلاحات، دامنه شمول این آئین نامه را مناطق و محدوده‌های طبیعی خاص اعلام کرده است و نوشته که به منظور مدیریت کلان، برنامه ریزی و هماهنگی در زمینه توسعه طبیعت گردی در مناطق خاص، تشویق و ترویج طبیعت گردی و تسهیل و هدایت فعالیت‌ها و امور مندرج در این آئین نامه کارگروه ملی طبیعت گردی مرکب از نمایندگان هر یک از دستگاه‌ها به اضافه یک متخصص طبیعت گردی، دستیار وزیر میراث فرهنگی در امر مردمی سازی و نماینده دستگاه‌ها و معاونت‌های تخصصی مرتبط حسب موضوع مورد بررسی در کارگروه است.

همچنین دستگاه‌های عضو کارگروه ملی مکلف هستند نسبت به پیش بینی پست‌های سازمانی در ساختار اداری خود که مرتبط با طبیعت گردی در سطوح ستادی و استانی است با استفاده از ظرفیت‌های موجود و بدون توسعه تشکیلات یا ساختار جدید و با همکاری سازمان اداری و استخدامی کشور در چهارچوب قوانین و مقررات مربوط اقدام کنند.

وظایف این کارگروه ملی در زمینه فعالیت‌ها و طرح‌های مرتبط با مناطق و محدوده‌های طبیعی خاص در چهارچوب قوانین و مقررات به شرح زیر است:

تدوین سیاست‌های اجرایی، دستورالعمل‌های اجرایی و تخصصی و ساز و کارهای نظارتی با مشارکت دستگاه‌های ذی ربط، تصویب و نظارت بر اجرای طرح‌های طبیعت گردی با رعایت ضوابط و عرصه و حریم میراث طبیعی و تاریخی و فرهنگی ثبت شده

حمایت و پشتیبانی از طرح‌های توانمندسازی جوامع محلی در راستای توسعه طبیعت گردی

حمایت از طراحی و معرفی محصولات، مناطق و مسیرهای جدید و مستعد طبیعت گردی در کشور و معرفی آنها در سطح ملی و بین المللی

معرفی و برندسازی تولیدات و محصولات محلی در سطح اثرگذاری طرح‌های طبیعت گردی

تهیه پیوست‌های فرهنگی موردنیاز طرح طبیعت گردی و تدوین دستورالعمل‌های لازم برای ساماندهی و نظارت بر گشت‌های طبیعت گردی،

بسترسازی و تسهیل شرایط حضور خانواده‌ها در طبیعت و ترویج سفرهای خانواده محور، برنامه ریزی برای ایجاد بسترهای لازم برای هوشمندسازی فرایندها و استفاده از ابزار رقومی در توسعه طبیعت گردی

برنامه ریزی در زمینه ساز و کارهای حفاظتی نظارتی و اجرایی ظرفیت برد گردشگری در مقصدها و مناطق مستعد طبیعت گردی

تدوین دستورالعمل ساماندهی و نظارت بر بیراهه نوردی (آفرودسواری) در عرصه طبیعی کشور

همچنین در این آئین نامه آمده:

دستگاه‌های عضو کارگروه می‌بایست ضوابط مرتبط با طرح‌های طبیعت گردی در مناطق تحت مدیریت خود را در کارگروه اعلام کنند. در بخش دیگری از این آئین نامه اعلام شده که اجرای طرح‌های طبیعت گردی در اراضی ملی واقع در مناطق چهارگانه و تالاب‌های تحت مدیریت سازمان حفاظت محیط زیست توسط اشخاص حقیقی یا حقوقی با اولویت جوامع محلی و رعایت قوانین و مقرات طبق طرحی که به تصویب نهایی کارگروه ملی می‌رسد، انجام می‌شود.

این آئین نامه در ۱۲ ماده تصویب شده است و وزارت میراث فرهنگی مکلف شده که در مدت سه ماه از تاریخ ابلاغ، با همکاری دستگاه‌های عضو کارگروه ملی، شرح خدمات طح های طبیعت گردی را تهیه و ابلاغ کند.

کد خبر 6087352 فاطمه کریمی

دیگر خبرها

  • تمامی پروژه‌های کردستان باید دارای پیوست پدافند غیرعامل باشد
  • افزایش شمار پیکر‌های بیرون کشیده شده از گور جمعی بیمارستان ناصر
  • افزایش شمار پیکرهای بیرون کشیده شده از گور جمعی بیمارستان ناصر
  • خبرخوش رئیس صدا و سیما درباره حق‌پخش فوتبال
  • ابلاغ آئین نامه اجرایی جشنواره شنای آب‌های آزاد کیش
  • آیین‌نامه طبیعتگردی منتشر شد
  • آیین‌نامه طبیعتگردی منتشر شد/ تدوین دستورالعمل نظارت بر آفرودسواری
  • ۱۰۰۰ هنرستان جدید در کشور ساخته می‌شود
  • آیین‌نامه طبیعتگردی منتشر شد/تدوین دستورالعمل نظارت بر آفرودسواری
  • آئین نامه مدرسه تراز سند تحول نهایی شد