Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایلام - ایرنا - فرماندار دهلران گفت: یک هزار میلیارد ریال تاکنون برای تکمیل سد میمه در بخش مرکزی این شهرستان هزینه شده است و با تخصیص اعتبار 600 میلیارد ریالی در سال جاری روند عملیات اجرایی آن شتاب خواهد گرفت.

سید حسینعلی موسوی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: عملیات اجرایی سد میمه سال 89 شروع شده و هم اکنون با 48 درصد پیشرفت فیزیکی و هزینه اعتباری بالغ بر یک هزار میلیارد ریال در حال اجراست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به اینکه 2 هزار و 600 میلیارد ریال اعتبار برای بهره برداری از این سد نیاز است ، افزود: امسال 600 میلیارد ریال برای ادامه روند اجرای این سد و شبکه ها اختصاص یافته است.
فرماندار دهلران یادآور شد: با اجرای سد میمه زمینه آبیاری 6 هزار هکتار از اراضی دیم منطقه فراهم می شود.
موسوی تاکید کرد: این سد نقش مهمی در افزایش سطح زیرکشت و تولید محصولات کشاورزی و اشتغال افراد جویای کار در شهرستان دهلران دارد.
وی بر ضرورت تسریع در عملیات اجرایی آن تاکید کرد و افزود: با توجه به پیشرفت 48 درصدی این سد نیاز است با تزریق اعتبار شتاب بیشتری در عملیات اجرایی آن صورت گیرد.
سد میمه با هدف مهار و کنترل سیلاب و تنظیم 60 میلیون متر مکعب آب در سال برای مصارف کشاورزی ایجاد خواهد شد.
این سد از نوع خاکی با هسته GC و به ارتفاع 72 متر از پی و طول تاج یک هزار و 350 متر ساخته می شود و حجم کل مخزن آن 72 میلیون متر مکعب و حجم مفید مخزن 68 میلیون متر مکعب است.
گفتنی است در شهرستان مرزی دهلران در 228 کیلومتری جنوب ایلام سد مخزنی دویرج با ارتفاع 66 متر از پی و قابلیت 200 میلیون متر مکعب مهار آب ساخته و به بهره برداری رسیده است.
خبرنگار: علی رضازاده ** انتشار دهنده: حسن کهزادیان
7175/6119

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۲۲۸۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۷۷ هزار خانوار کردستانی در قالب طرح کالابرگ خرید کردند

فرزاد پیشکاری روز شنبه در بازدید از اجرای طرح کالا برگ الکترونیکی در سنندج اظهار کرد: مردم استان در قالب طرح کالابرگ الکترونیکی یک میلیون و ۶۵۰ هزار تراکنش خرید انجام داده اند که ۱۷ هزار میلیارد ریال نقدی و ۱۰ هزار میلیارد ریال از اعتبار یارانه‌ای بوده است.

وی ادامه داد: در مرحله سوم طرح فجرانه کالابرگ الکترونیکی برای دهک‌های اول تا هفتم جامعه به ازای هر نفر ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار ریال اعتبار برای خرید ۱۱ قلم کالای اساسی  شارژ شده است.

پیشکاری یاد آور: افراد بهره‌مند از این یارانه تشویقی می‌توانند تا ۱۸ اردیبهشت اعتبار آن را هزینه کنند و ذخیره شدن برای استفاده در ماه‌های دیگر نیست.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان تاکید کرد: خرید باید توسط سرپرست خانوار انجام شود، اما محدودیت استفاده از کارت وجود ندارد و از هر کارت بانکی می‌توان خرید کرد.

وی از مردم خواست برنامه کاربردی «شما» را روی گوشی موبایل خود نصب کنند تا اطلاعات دقیق درباره طرح فجرانه کالابرگ را به دست آورند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان با اشاره به تفکیک صنفی صورت گرفته افزود: ضرورتی ندارد که مردم حتما ۱۱ قلم کالا را با هم خریداری کنند تا از اعتبار کالابرگ بهره‌مند شوند، بلکه هر قلم را می‌توانند جداگانه خریداری و در هر بار خرید از مقدار تخفیف آن استفاده کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • توزیع اعتبارات در شهرستان بروجن عادلانه باشد
  • لزوم نظارت مستمر بر اجرای مناسب پروژه‌های مشارکتی در شهر اصفهان
  • پروژه های عمرانی شهرستان دشتی شتاب می گیرد
  • ۴۷۷ هزار خانوار کردستانی در قالب طرح کالابرگ خرید کردند
  • ستاد پیشگیری و فرماندهی عملیات مدیریت بحران در دهلران تشکیل شد
  • حمایت‌ های بانک رفاه کارگران از ساخت مسکن کارگری شتاب می‌ گیرد
  • بارش ها یک سد دیگر ایران را سرریز کرد + جزئیات
  • افزایش ۳۰ درصدی اعتبار شهرداری گنبدکاووس
  • مشارکت‌های مردمی همزمان با تزریق زمین در نهضت ملی مسکن
  • جذب یک هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای بیماران خاص و صعب العلاج