Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست به نقل از روابط عمومی فرابورس ایران؛ امروز سه‌شنبه در مجموع بازارهای اول و دوم نیز شاهد جابه جایی 73 میلیون و 850 هزار سهم به ارزش 256 میلیارد ریال بودیم که به ترتیب نمادهای «ذوب» و «گکوثر» بیشترین حجم و ارزش معاملات را در اختیار گرفتند.
توقف نمادهای معاملاتی مربوط به شرکت‌های نورد و لوله اهواز، معدنی کیمیای زنجان گستران و زرین معدن آسیا نیز از دیگر رخدادهایی است که در جریان مبادلات امروز بازار سهام رخ داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سهامداران همچنین اقدام به مبادله حدود 67 میلیون سهم به ارزش 124 میلیارد ریال در مجموع تابلوهای معاملاتی بازار پایه کردند.
روز جاری در جریان معاملات، نمادهای «غپآذر»، «حآسا» و «ذوب» در صدر نمادهای پربازدید فرابورسی قرار گرفتند که البته هر سه این نماد افت قیمتی را در پایان بازار متحمل شدند. در همین حال دو نماد «افرا» و «وسبحان» در حالی بیشترین رشد قیمتی را تا سطح حداکثر 4.8 تجربه کردند که در سمت مقابل قیمت سهام دو نماد «کاسپین» و «بالاس» تا سطح 4.7 واحد افت کرد.
به موازات دادادوستدهای انجام شده در بازارهای فرابورس، شاخص کل نیز در ابتدای بازار با تحمل افت 2 واحدی سپس رو به صعود گذاشت تا در نهایت 0.2 واحد منفی شود. بدین ترتیب آیفکس در ارتفاع 945 واحدی ایستاد. در حالی که نمادهای «زاگرس»، «سرچشمه»، «خراسان» و «مارون» تا نزدیکی یک واحد تاثیر مثبت بر آیفکس داشتند اما نمادهای «میدکو»، «دماوند» و «ذوب» کمتر از نیم واحد تاثیر منفی بر این نماگر بازار به جا گذاشتند.
از سوی دیگر معاملات تابلو اوراق تسهیلات مسکن که امروز در اغلب نمادها با افت قیمتی همراه بود به دادوستد بیش از 96 هزار ورقه تسه به ارزش بالغ بر 72 میلیارد ریال منتهی شد. بازه قیمتی این اوراق نیز از 740 هزار تا 791 هزار ریال در نوسان بود.
در نهایت در بازار اوراق با درآمد ثابت نیز مبادلات امروز به دادوستد 492 هزار ورقه به ارزش حدود 49 میلیارد ریال منتهی شد. اسناد خزانه اسلامی در نماد «سخاب4» در صدر این بازار ایستاد.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۲۶۶۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعطای امتیاز ویژه به شرکت‌های برتر حاضر در «ایران هلث»

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، امیرحسین میرآبادی با بیان اینکه حوزه سلامت متشکل از صنایع تجهیزات پزشکی و دارو یکی از موضوعات جذاب همکاری‌های بین‌المللی بوده و همواره در تعاملات بین‌المللی شاهد طرح همکاری از سوی کشورها در مذاکرات هستیم، تصریح کرد: نکته بسیار مهمی که در شعار سال بارها و به صورت شفاف مورد تاکید مقام معظم رهبری قرار گرفته مساله رشد تولید در سال جدید است. بی تردید، تولید نیازمند بازار است و زمانی رشد و جهش اتفاق می‌افتد که بازارهای بزرگ‌تری داشته باشیم.

وی ادامه داد: تولیدکنندگان برای افزایش ظرفیت‌های تولیدی خود همواره به دنبال بازار فروش محصولات شأن هستند که در این میان بازارهای بین‌المللی از اهمیت قابل توجهی برخوردار است چرا که ورود یک محصول به بازار بین‌المللی مستلزم شرایطی همچون استاندارهای خاص، کیفیت ویژه، خدمات پس از فروش و ضمانت است و حتی در بعد طراحی صنعتی و زیبایی هم باید استانداردهایی را احصا کند. فارغ از این، سبد محصولاتی که در بازارهای بین‌المللی ارائه می‌شود، سبد بزرگ‌تری خواهد بود و شانس موفقیت در شکل‌گیری تعاملات اقتصادی بالاتر خواهد رفت.

به گفته او، اگر بتوانیم برای شرکت‌های حوزه تجهیزات پزشکی، فضایی را جهت حضور فعال‌تر در عرصه بین‌المللی فراهم کنیم در حقیقت با دسترسی آنها به بازارهای جدید عملاً عرصه را برای افزایش تولید این شرکت‌ها هموارتر خواهیم کرد و از طرفی الزامات بازار ایجاب می‌کند که شرکت‌های تولیدی کیفیت محصولات را ارتقا داده و نتیجه اولیه آن بهبود وضعیت اقتصادی شر کت‌ها و در نهایت کمک به اقتصاد دانش بنیان کشور است. به همین منظور در تعاملات با کشورهای مختلف، ورود به حوزه‌های سلامت و تجهیزات پزشکی را دستور کار قرار دادیم که بیشتر آن کشورها مورد توجه قرار نمی‌گرفتند و بررسی‌های ما نشان داده بیشتر آنها جذاب، بزرگ و دارای فرصت‌های طلایی هستند.

میرآبادی با بیان اینکه نمایشگاه ایران هلث به عنوان بزرگترین رویداد کشور در حوزه تجهیزات پزشکی یکی از محفل‌های مؤثر برای توسعه همکاری‌ها و ایجاد تعاملات بین‌المللی مبتنی بر فناوری‌های حوزه سلامت است، افزود: این سازمان با دعوت از مهمانان خارجی برای حضور در نمایشگاه و همچنین پشتیبانی از شرکت‌های دانش بنیان کوشیده تا زمینه را برای شکل‌گیری ارتباطات خارجی و ورود شرکت‌ها به بازارهای صادراتی جدید از رهگذر تعامل با دستگاه‌های مختلفی که در حوزه بین‌الملل کار می‌کنند، هموار کند و از این طریق بر غنای نمایشگاه بیافزاید و شرکت‌های حاضر در نمایشگاه بتوانند از فرصت ایجاد شده حداکثر استفاده را ببرند.

وی ادامه داد: یکی دیگر از حوزه‌های حمایتی و تقویت بعد بین‌المللی این سازمان، اعطای امتیاز ویژه و اولویت به شرکت‌های برتر حاضر در نمایشگاه ایران هلث در برنامه‌های اعزام به خارج از کشور در سال جاری در قالب اعزام‌های مستقل یا حضور در پاویون ایران در نمایشگاه‌های خارجی خواهد بود. ایران هلث به عنوان مهمترین رویدادی که در حوزه تجهیزات پزشکی برگزار می‌شود بستر بسیار خوبی برای تعامل با فعالان اقتصادی این حوزه است و مشارکت در نمایشگاه قطعاً ارزش افزوده‌ای را برای شر کت‌ها به همراه خواهد داشت.

کد خبر 6097092

دیگر خبرها

  • چرا لاماری ایما هیبرید (HEV) ارزش خرید دارد؟
  • گزارش روزانه بورس ۱۸ اردیبهشت؛ شاخص کل ۷ هزار واحد ریخت
  • گزارش بورس امروز سه شنبه ۱۸ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳
  • گزارش روزانه بورس ۱۷ اردیبهشت؛ شاخص کل ۲۰ هزار واحد ریخت
  • امارات واردات سیمان ایران را ممنوع کرد
  • گزارش روزانه بورس ۱۶ اردیبهشت/ افت ۵ هزار واحدی شاخص
  • تعزیرات گران‌فروشان بازار ‌زنجان را نقره داغ کرد
  • افت بیش از ۵ هزار واحدی شاخص بورس +نقشه
  • اعطای امتیاز ویژه به شرکت‌های برتر حاضر در «ایران هلث»
  • قیمت خودرو امروز ۱۶ اردیبهشت +جدول