Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تین نیوز»
2024-05-06@23:15:13 GMT

صادرات هوایی ایران مربوط به دهه 60 و 70 است

تاریخ انتشار: ۲ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۲۲۷۵۱۱

صادرات هوایی ایران مربوط به دهه 60 و 70 است

تین‌نیوز | 

رییس اتحادیه محصولات کشاورزی گفت: صادرات ما در بخش حمل و نقل با مشکلات زیرساختی مواجه است، به طوری که صادرات هوایی ما به رونق دهه ۶۰ شمسی برمی گردد.

 

 سید رضا نورانی در گفت وگو با بولتن نیوز با بیان اینکه صادرات ما مشکلات زیرساختی دارد که مسئولان و دولتمردان باید برای حل این مشکلات تلاش کنند، اظهارداشت: به عنوان مثال بازار عراق یکی از بازار های تجاری است که طی سالهای گذشته اگرچه صادرکننده های ایرانی توانسته اند، جا پای خود را محکم کنند، اما نفوذ تجار و صاحبان کالا ترکیه و چین بیش از تجار ایرانی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صادرات هوایی ایران مربوط به دهه 60 و 70 است

این فعال تجاری با بیان اینکه در یک دوره واردات سیب گلاب از ایران را ممنوع اعلام کردند، بنابراین، این محصول به کویت می رفت و از این کشور به عراق صادر می شد، یادآورشد: ما پروتکل های تعرفه ترجیحی نداریم و این باعث شـده مشکلاتی در صادرات داشته باشیم. چنین مشکلاتی نه فقط در صادرات به عراق بلکه در صادرات به دیگر کشورها هم وجود دارد و باید برای پایان دادن به آن از سیستم فعلی خارج شویم.

وی افزود: تعرفه ترجیحی باید دوسویه و دوطرفه باشد؛ زیرا جاده تجارت یک جاده دوطرفه است. ناملایمات ایجادشده صادرکنندگان ایران را آزار می دهد.

نورانی با اشاره به اینکه صادرات ما مشکلات زیرساختی دارد که مسئولان و دولتمردان باید برای حل این مشکلات تلاش کنند، خاطرنشان کرد: مشـکلات زیرساختی صادرات ایران موارد متفاوتی را دربر می گیرد که اولین مشکل در صادرات محصولات کشاورزی این است که ما هواپیمای کارگو یا هواپیمای باری نداریم.

وی ادامه داد: نیاز است که دولت در خرید برای ناوگان هواپیمایی کشور به این مسئله مهم توجه داشته باشد. صادرات هوایی ما باید به رونق دهه ۶۰ و ۷۰ شمسی بازمی گردد، یعنی زمانی که در بازارهای اروپایی جایگاه مناسبی داشتیم.

رییس اتحادیه محصولات کشاورزی با اشاره به اینکه در بخش کانتینر و زیرساخت های حمل و نقل جاده ای با مشکلات زیادی مواجهیم، متذکرشد: هزینه حمل و نقل جاده ای ما بالاست؛ کانتینرهای یخچالی در ایران گران است و مشکلات دیگری مثل بالا بودن نرخ سود بانکی دست به دست هم می دهند تا در این بخش نتوانیم صادرات را حمایت کنیم.

وی اضافه کرد: کانتینر یخچالی در بخش دریایی ضعیف اسـت. اگر بخواهیم صادرات کنیم باید به کشور ثالث برویم و این قیمت تمام شده محصولات را افزایش می دهد.

این فعال تجاری گفت: در بخش ریلی هم واگن یخچالی مناسب نداریم در نتیجه حمل و نقل محصولات کشاورزی و صادرات آن در ایران با سختی صورت می پذیرد. صادرکنندگان ما فرآیند بسته بندی محصولات را به شکل سنتی دنبال می کنند و این در حالی است که رقبای ما به دستگاه ها و ماشین آلات در این مورد مجهزند و بسته بندی را به شکل اتومات و در حجم وسیع انجام می دهند؛ اما نبود این دستگاه ها در کشورمان صادرات ایران را کند کرده است.

 

منبع: تین نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۲۷۵۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه‌های مربوط به محدود کردن گرمایش زمین ضعیف است

تحقیقات جدید در دانشگاه آنگلیا شرقی (UEA) نشان داده است که برنامه‌های کربن‌زدایی کنونی برای پیروی از اهداف توافقنامه آب و هوایی پاریس با هدف محدود کردن گرمایش زمین به ۱.۵ درجه سانتی‌گراد کافی نخواهد بود، همانطور که در مطالعه منتشر شده در مجله Nature نیز گزارش شده است.

دانشمندان با اندازه‌گیری «شکاف انتشار» بین برنامه‌های مختلف حفاظت از آب و هوا و آنچه واقعاً برای رسیدن به این هدف مورد نیاز است، به این نتیجه رسیده اند.

این مطالعه معتقد است که فاصله‌ای به میزان ۳.۲ میلیارد تن دی اکسید کربن (CO ۲) بین برنامه‌های فعلی جهانی برای حذف کربن از جو و آنچه که تا سال ۲۰۵۰ برای جلوگیری از بدترین اثرات گرمایش جهانی مورد نیاز است، وجود دارد. 

از سال ۲۰۱۰، آژانس محیط زیست سازمان ملل متحد (UNEP) اندازه گیری‌های مشابهی را از این شکاف انتشار انجام داده است، و تحقیقات دانشگاه آنگلیا شرقی، که عمدتاً بر حذف دی اکسید کربن تمرکز دارد، نشان می‌دهد که اگر می‌خواهیم به حیات خود ادامه دهیم، سیاست آب و هوا نیازمند مقیاس بلندپروازانه تری است. 

این به معنای دنباله روی از یک رویکرد دقیق‌تر و قوی‌تر است که شیوه‌های کربن‌زدایی کنونی را حفظ می‌کند، اما همچنین بر کاهش انتشار، انرژی‌های تجدیدپذیر و کاهش جنگل‌زدایی تمرکز دارد. گزینه‌های جدیدی برای کربن‌زدایی نیز وجود دارد که بسیاری از کشور‌ها حتی در بررسی آن کند هستند چه رسد به آن که این طرح‌ها را اجرا کنند.

این تکنیک‌ها شامل سیستم‌های فیلتر هوای پیشرفته و هوازدگی سنگ‌ها می‌شود، تکنیکی که در آن کربن از جو حذف و در سنگ‌ها ذخیره می‌شود.

تحقیقات نشان می‌دهد که این گزینه‌های جدید باید در سال‌های آینده گسترده‌تر شوند تا به آستانه ۱.۵ درجه سانتی‌گراد برسند.

نویسنده اصلی این مطالعه، دکتر ویلیام لمب، از گروه کاری علم پایداری کاربردی در MCC، گفت: محاسبات قطعاً باید بهبود یابد، و این بسیار واضح است که بدون کاهش سریع انتشار گاز‌های گلخانه‌ای به صفر، در همه بخش‌ها، حد ۱.۵ درجه سانتیگراد تحت هیچ شرایطی برآورده نخواهد شد.

دکتر نائومی وان، یکی از نویسندگان مرکز تحقیقات تغییرات آب و هوایی تیندال در دانشگاه آنگلیای شرقی، اضافه کرد: کشور‌ها به آگاهی، جاه‌طلبی و اقدام بیشتر در مورد افزایش روش‌های حذف CO ۲ در کنار کاهش قابل توجه انتشار گاز‌های گلخانه‌ای برای تحقق توافقنامه آب و‌هوایی پاریس نیاز دارند.

برای این منظور، حتی اگر هر کشور به وعده‌های خود در مورد اهداف کربن‌زدایی پایبند باشد، میزان کربن حذف‌شده احتمالا تا سال ۲۰۳۰ حداکثر تا ۰.۵ میلیارد تن و تا سال ۲۰۵۰ به ۱.۹ میلیارد تن افزایش می‌یابد و اعلام کرده است که نیاز به افزایش دارد. در حالیکه، حذف ۵.۱ میلیارد تن برای جلوگیری از بدترین اثرات تغییرات آب و هوایی ضروری است.

هیئت بین المللی تغییرات اقلیمی سناریوی جایگزینی را پیشنهاد می‌کند که در آن دولت‌های جهان با یکدیگر همکاری می‌کنند تا تقاضای جهانی انرژی را کاهش دهند، سناریویی که با "رفتار همراه با انگیزه سیاسی" تسریع می‌شود. در این سناریو، کربن زدایی تا سال ۲۰۵۰ به میزان ۲.۵ میلیارد تن افزایش می‌یابد و روش‌های جایگزین به کاهش شکاف انتشار به ۴۰۰ میلیون تن کمک می‌کند؛ بنابراین ما اساساً باید کل جامعه خود را از یک جامعه منفعت شخصی به جامعه‌ای با همکاری جهانی تبدیل کنیم.

منبع: الیوم السابع

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی علوم فضایی و نجوم

دیگر خبرها

  • صادرات ۷۴ تُن محصولات کشاورزی از استان قزوین
  • صادرات ۷۴ تن محصولات زراعی، دامی و آبزیان در استان قزوین
  • برنامه‌های مربوط به محدود کردن گرمایش زمین ضعیف است
  • صادرات ۲۷۰ هزار تن محصولات کشاورزی از کردستان
  • طی یک سال؛ صادرات ۹۰ درصدی محصولات خام پتروشیمی ایران به چین
  • چین صدر جدول نمایشگاه‌ها؛ ۸۵ درصد صادرات ایران برپایه نفت است
  • فولادمبارکه بزرگترین صادرکننده غیرنفتی ایران
  • ظرفیت صادرات محصولات سلامت محور ایران به کشور‌های آفریقایی
  • ظرفیت صادرات محصولات سلامت محور ایران به کشورهای آفریقایی
  • صادرات ۹۰ درصدی محصولات خام پتروشیمی ایران به چین