Web Analytics Made Easy - Statcounter

زاهدان - ایرنا - معاون سیاسی اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان گفت: تا کنون بیش از 25 هزار جلد شناسنامه برای فاقدان سند هویتی در استان صادر شده است.

به گزارش ایرنا علی اصغر جمشیدنژاد روز سه شنبه در نشست کارگروه اجتماعی و فرهنگی سیستان و بلوچستان با اشاره به تصمیمات و مصوبات کاربردی شورای آموزش و پرورش استان در رابطه با جذب کودکان بازمانده از تحصیل، اظهار داشت: 120 هزار دانش آموز بازمانده از تحصیل استان در دولت یازدهم جذب کلاس ‌های درس شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: 70 هزار دانش آموز بازمانده از تحصیل دیگر نیز در نوبت جذب قرار دارند که در صورت تحقق این برنامه، زمینه تحصیل 190 هزار دانش آموز بازمانده از تحصیل در سیستان و بلوچستان فراهم می شود.
وی تاکید کرد: براساس توصیه های رهبر معظم انقلاب هیچ محدودیتی برای ادامه تحصیل افراد به ویژه فاقد مدارک هویتی در کشور وجود ندارد.
به گفته علیرضا نخعی مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان گفت: همزمان با آغاز سال تحصیلی جدید 16 هزار دانش آموز فاقد شناسنامه در مدارس این استان نام نویسی کردند که چهار هزار و 600 نفر آنان را تبعه کشور افغانستان تشکیل می دهند.
معاون سیاسی اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان با اشاره به فعالیت های مناسب و روبه رشد ورزشی در آموزش و پرورش استان، گفت: از ظرفیت تفاهم نامه منعقد شده بین استان و فدراسیون های ورزشی کشور، برای توسعه ورزش قهرمانی با مشارکت ادارات کل آموزش و پرورش و ورزش و جوانان باید استفاده شود.
جمشیدنژاد برنامه ریزی و ایجاد حساسیت میان آحاد جامعه و جلب مشارکت خیران و سازمان های مردم نهاد برای حمایت از مراکز نگهداری کودکان کار و ساماندهی کودکان خیابانی را در سیستان و بلوچستان خواستار شد.
وی افزود: باید زمینه بازدید دستگاه های متولی در حوزه حمایت از کودکان کار و خیابانی، جلب حمایت گروههای مرجع و نخبگان فرهنگی و اجتماعی، علما، معتمدان، معلمان و اصناف از مراکز مددکاری سیستان و بلوچستان فراهم شود.
به گزارش ایرنا همزمان با آغاز سال تحصیلی جدید بیش از700 هزار دانش آموز سیستان و بلوچستان در 6 هزار و 800 مدرسه مشغول تحصیل شدند.
سیستان و بلوچستان با گستره 187 هزار و 502 کیلومترمربع (معادل 5/11 درصد مساحت کشور) و بیش از 2 میلیون و 775 هزار نفر جمعیت پهناورترین استان کشور محسوب می شود.
3042**6081 خبرنگار: محدثه حیدری گرجی **انتشاردهنده: حیدر سرایانی

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۲۹۱۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بندر چابهار در آینده نزدیک یک بندر ریل پایه خواهد شد

قاسم عسکری‌نسب  اظهار داشت: مزیت‌ها و قابلیت‌های یک بندر موفق باید به گونه‌ای طراحی، اجرا و مدیریت گردد تا زمینه ارتباط حمل و نقل چند وجهی با تاکید بر دو قید اصلی «کاهش هزینه» و «مدیریت هزینه» فراهم شود.

وی در خصوص مطالعات شبکه داخلی ریل بندر شهید بهشتی در بندر چابهار گفت: این پروژه یکی از پروژه‌های بسیار مهم از دیدگاه سازمان و از اولویت‌های راهبردی دولت در قالب طرح توسعه سواحل مکران است که ضرورت دارد با حساسیت بالا و از طریق تعامل با پروژه‌های بالادستی استان و سواحل مکران تکمیل و اجرایی شود.

مدیرکل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان تصریح کرد: بندر راهبردی چابهار علاوه بر داشتن حوضچه آرامش وسیع، کانال عریض و عمیق با عمق متوسط منفی ۱۶ متر با کمترین نرخ رسوب گذاری، مجهز به حدود ۲ هزار متر طول اسکله با ظرفیت هست میلیون و ۵۰۰ هزار تن کالا در سال در پایان فاز نخست توسعه که شامل اسکله‌های کانتینری، جنرال کارگو، رو رو، نفتی و پتروشیمی، زیرساخت‌های انبار تخصصی فله، سیلو‌های مکانیزه غلات، سایت ضدعفونی کامیون و تجهیزات مدرن و استراتژیک تخلیه و بارگیری کالا از جمله مکنده‌های غلات با ظرفیت ۶۰۰ تن بر ساعت است.

بندر چابهار در آینده نزدیک یک بندر ریل پایه خواهد شد

عسکری نسب ادامه داد: با اضافه شدن زیرساخت‌های حمل و نقل ریلی در افق پایان فاز دوم توسعه بندر، ظرفیت آن به بیش از ۲۲ میلیون تن کالا در سال خواهد رسید و پیش بینی می‌شود این بندر به عنوان یک کانون تجاری بین المللی در منطقه و جهان مطرح خواهد شد و می‌تواند سهم کشور ایران را در حوزه جابجایی کالا و مسافر به نحوه چشم گیری ارتقا دهد.

وی با اشاره به موقعیت بندر چابهار به دلیل قرارگیری در خارج از تنگه هرمز و خلیج فارس و توجه ویژه به این بندر استراتژیک علی الخصوص در برنامه هفتم توسعه کشور خاطرنشان کرد: یکی از مولفه‌های توسعه بندر چابهار اتصال این بندر به شبکه سراسری ریلی در نظر گرفته شده شده است.

مدیرکل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان با بیان اینکه بندر چابهار می‌تواند دروازه ترانزیتی کشور‌های عضو CIS و افغانستان باشد گفت: این بندر نزدیک‌ترین مسیر دریایی به کشور‌های جنوب شرقی آسیا، اروپا و آفریقا محسوب می‌شود که نقش مهمی در کریدور شمال و جنوب ایفا می‌کند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • بازگشت ۴۶۱ دانش‌آموز به تحصیل در قزوین
  • آمار دانش آموزان مبتلا به اوتیسم در قزوین رو به افزایش است
  • نیمی از بازماندگان تحصیل در زنجان توانایی ذهنی و جسمی ندارند
  • نیمی از بازماندگان تحصیلی در زنجان توانایی ذهنی و جسمی ندارند
  • هواشناسی سیستان و بلوچستان همزمان ۲ هشدار زرد صادر کرد
  • عدالت آموزشی در مناطق شهری و روستایی گلستان مستقر شده است
  • رشد بیش از ۴ برابری آمار جذب و پذیرش نیروی انسانی در آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان
  • بندر چابهار در آینده نزدیک یک بندر ریل پایه خواهد شد
  • اشتغال به تحصیل ٣٤ هزار دانش آموز اتباع خارجی در مدارس استان کرمان
  • گرگان ۹۰ هزار دانش آموز دارد /هزینه پروانه ساخت و ساز مانع مولدسازی