Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، علی‌رضا یزدانی مشاور وزیر جهاد کشاورزی افزود: استان اردبیل از شرایط آب و هوایی مناسبی برای کشت این محصول برخوردار است و یکی از برنامه‌های اساسی در این طرح این است که کشت این محصول را به صورت پائیزه در دشت مغان گسترش دهیم.

وی افزود: در راستای اجرای اهداف اقتصاد مقاومتی طرح توسعه کشت چغندر قند در راستای خوداتکایی شکر در دستور کار وزارت کشاورزی قرار گرفته که این طرح با دو هدف افزایش عملکرد در واحد سطح در ارتباط با چغندرقند بهاره و توسعه کشت چغندر قند پائیزه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مشاور وزیر جهاد کشاورزی افزود: یکی از اهداف اساسی که دولت در کشت بهاره چغندر قند دنبال می‌کند این است که این زراعت به شیوه‌های نوین آبیاری تحت فشار مدیریت شود و با کشت نشاء چغندرقند بتوانیم به عملکرد قابل قبول با درصد بالای عیار قند این محصول دست یابیم.   

یزدانی در خصوص سیاست‌های حمایتی از چغندرکاران استان اردبیل تصریح کرد: برای خرید ماشین‌آلات تخصصی کاشت و برداشت چغندر قند دولت 30 تا 50 درصد یارانه بلاعوض پرداخت می‌کند تا این عده از کشاورزان بتوانند ماشین‌آلات و ادوات مورد نیاز خود را به سهولت و با نازلترین قیمت خریداری و در عرصه تولید این محصول ارزشمند به‌کارگیرند.

وی بیان کرد: استفاده از روش آبیاری موسوم به «تیب» باید در مزارع چغندرکاری استان نهادینه شود و چغندرکاران به منظور افزایش راندمان آبیاری  به این روش مزارع خود را آبیاری کنند که به همین منظور ما تسهیلات ارزان قیمت بانکی در اختیار کشاورزان قرار می‌دهیم تا با استفاده از این شیوه مزارع خود را آبیاری کنند و دستگاه‌های نشاکار چغندرقند در اختیار زارعان انجام می‌دهیم تا به سهولت و دقت عملیات کاشت را انجام دهند.

مشاور وزیر جهاد کشاورزی گفت: ما از بخش خصوصی در خصوص تولید بذر چغندرقند نیز حمایت می‌کنیم و آماده همکاری هستیم و انتظاری که از بخش خصوصی و چغندرکاران داریم این است که اصول فنی را در  کاشت داشت و برداشت رعایت کنند تا شاهد  محصول تولیدی با عیار قند بالا و کیفیت قابل قبول در استان اردبیل باشیم.

 

انتهای پیام/ح

حمایت از بخش خصوصی در خصوص تولید بذر چغند قند          

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۲۹۸۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لایروبی ۱۴۰ کیلومتر از کانال شبکه آبیاری مغان

سید عباس مینایی در بازدید از کانال‌های شبکه بهره برداری آب مغان اظهار کرد: در سال جدید عملیات لایروبی زهکشی باکس یک به طول ۱۶ کیلومتر با بر آورد هزینه تقریبی ۱۵۰ میلیارد ریال شروع شده و در حال اجرا است.

او افزود: با توجه به مشکلاتی که ممکن بود در برداشت آب و هدایت آب به کانال مغان داشته باشیم، شرکت بهره برداری و زهکشی مغان فرآیند رسوب برداری را آغاز کرد.

مدیر امور منابع آب مغان همچنین به اقداماتی نظیر جاده سازی و شن ریزی (جاده سرویس) به طول ۳۳ کیلومتر، گریدر زنی به طول ۲۵ کیلومتر و عملیات خاکی از قبیل کانال انحرافی رگلاتور ۲، زهکش زیرزمینی پمپاژ ۳، کالورت ۱۵ کیلومتر ۱۹ به مساحت ۳۸۰ هزار متر مکعب اشاره کرد و گفت: برنامه‌ها و طرح‌های در دست اجرا با هدف اصلاح شبکه و در راستای رضایت‌مندی بهره‌برداران و کشاورزان اجرا می‌شود.

مینایی با اشاره به کمبود آب در منطقه مغان تصریح کرد: از کشاورزان درخواست داریم که در راستای بهبود وضعیت توزیع و تحویل آب نهایت همکاری و همیاری را با عوامل شبکه داشته باشند.

او خاطرنشان کرد: امیدواریم امسال تنش آبی سال‌های قبل تکرار نشود و تمام توان خود را به کار خواهیم بست تا آبیاری را به نفع زارعین مدیریت کنیم.

مدیر امور منابع آب مغان با اشاره به همکاری تنگاتنگ امور منابع آب مغان با سایر دستگاه‌های متولی، بیان کرد: در راستای رعایت الگوی کشت و جلوگیری از کشت محصولات پرآب بر، هرگونه قرارداد آبیاری و توزیع آب به زارعین منوط به معرفی‌نامه کتبی جهادکشاورزی با درج عنوان نوع کشت است.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

دیگر خبرها

  • توسعه کشت دیم انجیر در شهرستان خاتم
  • تولید یک میلیون تن چغندرقند در مزارع استان کرمانشاه
  • لایروبی ۱۴۰ کیلومتر از کانال شبکه آبیاری مغان
  • برداشت حدود ۹۰ هزار تن چغندر قند از مزارع خوزستان
  • اختصاص ۱۱۵۰هکتار از مزارع قزوین به کشت چغندرقند
  • متاسفانه در سنوات گذشته از آسفالت مناسبی برای بزرگراه‌ها استفاده نشده است
  • خاموشی موتورپمپ‌های کشاورزی رفسنجان از ۹ اردیبهشت
  • دولت برنامه‌ریزی مناسبی برای حمایت از نخبگان دارد
  • آبیاری نوین ؛ گامی به سوی جهش تولید
  • ساخت ۱۷ بوستان جدید در شهر قم