Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-02@01:54:52 GMT

کلاهبرداری ازطریق سایت همسریابی!

تاریخ انتشار: ۲ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۲۳۳۸۲۶

رییس پلیس فتا استان یزد با بیان این‌که کلاهبرداری‌های اینترنتی در پی سهل انگاری و جدی نگرفته توصیه‌های پلیس در مورد سایت‌های همسریابی و روابط بی‌اساس فضای مجازی انجام می‌شود، گفت: باز هم سهل انگاری، مسبب کلاهبرداری ۱۰۰ میلیون ریالی از طریق سایت همسریابی شد. ناطقان: سرگرد «مرتضی ابوطالبی» با اشاره به کلاهبرداری‌های سایبری، اظهار کرد: اخیرا خانمی ۲۶ ساله و دانشجوی یزد با مراجعه به پلیس اعلام کرده که مبلغ ۱۰۰ میلیون ریال از حساب بانکی‌اش برداشت شده که‌ موضوع جهت پیگیری و اقدام قضایی در دستور کار کارشناسان یگان پلیس فتا قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: متاسفانه کاربران به ویژه خانم‌ها بدون توجه به توصیه‌ها و هشدارهای پلیس فتا در فضای مجازی برای امر ازدواج در سایت‌های همسریابی ثبت‌نام می‌کنند و به هویت‌های کاذب و وعده و وعیدهای پوچ توجه و اطمینان نموده و در دام کلاهبرداران می‌افتند .

رییس پلیس فتای یزد در ادامه با اشاره به پرونده ارجاع شده به این پلیس، گفت: سهل‌انگاری و اعتماد بی‌جا علت کلاهبرداری از شاکیه بوده که‌ با انجام تحقیقات اولیه و کشف شیوه مجرمانه متهم شناسایی و دستگیر شده است.

ابوطالبی تصریح کرد: پس از دستگیری و بررسی پرونده متهم مشخص شد، متهم با همین روش کلاهبرداری در سال ۹۳ حدود ۵۰ شاکی داشته است که به اتهام اغفال دختران و زنان،روانه زندان شده و پس از مدتی با قرار وثیقه و سند برای مرخصی از زندان خارج شده است و در موعد مقرر به زندان مراجعه ننموده و حدود یک سال فراری بوده که با اقدامات کارشناسی و دستور قاضی وی در شمال کشور در حین اغفال خانمی ۳۰ ساله در محضر دستگیر می‌شود .

وی مهمترین علل وقوع این نوع از جرایم را سهل‌انگاری و عدم رعایت اصول امنیتی از سوی کاربران دانست و بیان کرد: اتکا به اینترنت و فضای مجازی ممکن است در نگاه اول راهی آسان برای همسریابی تلقی گردد ولی واقعیت آن است که فضای مجازی می‌تواند فرصتی را برای کلاهبرداران نیز فراهم نماید تا با دام افکنی اقدام به کلاهبرداری و فریب و آسیب به متقاضیان این خدمات نمایند .

رییس پلیس فتای یزد افزود: بنابراین لازم است که والدین گرامی ضمن همراهی با فرزندان خود در فضای مجازی، آگاهی و دانش لازم را به ویژه به جوانان و امیدهای آینده خود بدهند تا احتمال آسیب را در این فضا برای خانواده و اطرافیان خود به حداقل برسانند .

سرگرد ابوطالبی به کاربران توصیه کرد: سایت‌های همسریابی که امروزه فعالیت می‌کنند اغلب بدون مجوز می‌باشند و عمدتاً نیز محیطی برای کلاهبرداری از کاربران شده‌اند .

وی در خصوص آسیب‌ها و کلاهبرداری‌های این گونه سایت‌ها گفت: با توجه به اینکه مدیران سایت‌ها به تمامی اطلاعات وارد شده توسط کاربر(نام و نام خانوادگی، کد ملی، آدرس و شماره تماس) دسترسی دارند. می‌توانند با داشتن این اطلاعات از کاربرانی سوءاستفاده نمایند. ضمن آن‌که این سایت‌ها می‌توانند اطلاعات وارده را در اختیار افراد غیر مجاز قرار دهند.

این مقام مسئول خاطرنشان کرد: در این سایت‌ها اعضا می‌توانند با جلب اعتماد سایرین اقدام به سوءاستفاده از تصاویر و اطلاعات خصوصی و اخاذی از آنها نمایند. لذا با توجه به اینکه برای عضویت ویژه در این سایت‌ها نیاز به واریز پول به حساب مدیران سایت‌ها می‌باشد در بیشتر مواقع مدیران به تعهدات خود در قبال کاربران عمل نکرده و پول واریز شده آنان را به سرقت می‌برند .

وی در پایان از هموطنان درخواست کرد: در صورت مواجهه با هر گونه موضوع خارج از چارچوب قوانین نظام مقدس جمهوری اسلامی، آن را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس Cyberpolice.ir بخش مرکز فوریتهای سایبری، لینک ثبت گزارشات مردمی اعلام نمایند .









منبع: سلامت نیوز برچسب ها: کلاهبرداری ، سایت همسریابی ، سهل انگاری

منبع: ناطقان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۳۳۸۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انهدام باند کلاهبرداری ۲ هزار میلیاردی در مازندران

سردار حسن مفخمی شهرستانی فرمانده انتظامی مازندران گفت: در پی کسب خبری مبنی بر فعالیت باند حرفه‌ای کلاهبرداری در برخی شهرستان‌های غرب مازندران، موضوع به صورت ویژه در دستور کار پلیس آگاهی قرار گرفت.

او با اشاره به تحقیقات گسترده و اقدامات فنی و اطلاعاتی پلیس آگاهی، افزود: متهمان اصلی این پرونده که دو خواهر حدودا ۴۰ تا ۵۰ سال هستند به همراه مردی حدودا ۳۷ ساله که به عنوان مباشر و محافظ شخصی با متهمان همکاری داشته، پس از جلب اعتماد افراد متمول و سرمایه گزار در بخش‌های صنعتی و تولیدی با صدور چک‌های بلامحل اقدام به خرید و فروش زمین و محصولات تولیدی و صنعتی آنان می‌کردند.

سردار مفخمی گفت: این افراد که فعالیت مجرمانه آنان اغلب در استان‌های "تهران، البرز و مازندران" به ثبت رسیده، بیش از ۲ هزار میلیارد ریال از این طریق کلاهبرداری کردند.

فرمانده انتظامی مازندران افزود: با شناسایی مخفیگاه متهمان در شهرستان نوشهر و با هماهنگی قضائی هر سه متهم این پرونده در عملیاتی ضربتی و غافلگیرانه دستگیر شدند و پس از تشکیل پرونده به مرجع قضائی معرفی شدند.

باشگاه خبرنگاران جوان مازندران ساری

دیگر خبرها

  • کلاهبرداری اینترنتی خودش را خواننده سرشناس جا زد
  • کلاهبرداری ۲ هزار میلیاردی ۲ خواهر در مازندران
  • کلاهبرداری دریافت وام در کانال تلگرامی
  • انهدام باند کلاهبرداری ۲ هزار میلیاردی در مازندران
  • دستگیری عاملان کلاهبرداری ۲۰ میلیاردی در تهران
  • کلاهبرداری با جعل هویت یک خواننده سرشناس 
  • دستگیری کلاهبرداران ۲۰۰ میلیاردی با ۱۹ شاکی در کردستان
  • شگرد عجیب یک کلاهبردار برای خرید سکه و طلا
  • ۲ کلاهبردار در دیواندره دستگیر شدند
  • دستگیری کلاهبردار میلیاردی بعد از ۷ سال ‌در شیروان