Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز؛محمد رضا امیر حسن خانینائب رئیس کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی در بازدید جمعی از اعضای کمیسیون اصل 90 مجلس از روستای تاریخی کندوان هدف از این بازدید را بررسی نحوه اجرای طرح های گردشگری و عمرانی و احیاء آثار تاریخی در این روستای گردشگری عنوان کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی گفت : با توجه به اینکه روستای تاریخی کندوان یک اثر فرهنگی تاریخی و ملی است، عدم توجه به آن موجب تخریب آثار تاریخی و فرهنگی آن شده و کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی وظیفه دارد ضمن رسیدگی به این موضوع برای تامین اعتبارات لازم جهت اجرای کارهای مرمتی و احیاء بناهای تاریخی اقدام کند.


نائب رئیس کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی افزود: پیگیری های لازم در جهت رفع محدودیت های مربوط به احیاء آثار تاریخی کندوان انجام و اعتبارات مورد نیاز برای مرمت و جلوگیری از تخریب کران های تاریخی آن صورت خواهد گرفت .


وی گفت : اعتبارات استانی جوابگوی مرمت و احیاء آثار تاریخی و فرهنگی موجود در استان آذربایجان شرقی نیست و لازم است از محل اعتبارات ملی برای احیاء این آثار ملی اقدام شود .


محمد اسماعیل سعیدی نماینده حوزه انتخابیه تبریز ، اسکو و آذرشهر در مجلس شورای اسلامی هم کندوان را روستای ملی و متعلق به همه مردم ایران دانست و گفت : لازم است زیر ساخت های لازم را برای ثبت جهانی این روستا انجام شود.


وی به نقش شهرستان اسکو و روستای تاریخی کندوان در رویداد تبریز 2018 اشاره کرد و افزود : یکی از محورهای اساسی در این رویداد تاریخی ، کندوان و آثار تاریخی و گردشگری شهرستان اسکوست و باید از محل اعتبارات ملی و اعتبارات در اختیار دستگاهها بتوانیم برای بازسازی و مرمت بناهای تاریخی روستای کندوان اقدام و در مدت زمان باقی مانده برای رویداد تبریز 2018 بتوانیم این روستا را متحول و آماده میزبانی برای گردشگران کشورهای اسلامی کنیم.


فرماندار شهرستان اسکو هم با اشاره به اقدامات صورت گرفته برای آماده سازی کندوان در راستای رویداد تبریز 2018 گفت : یکی از اقدامات زدودن آثار مصنوعی و زشت از چهره روستاست و در این راستا کلیه بنرهای نایلونی ، تابلوهای فلزی و ناهمگون از سطح روستا جمع آوری شده و یک کمربند میانی به طول یک کیلومتر جهت جلوگیری از ترافیک در داخل روستا اجرا شده است .

مرتضی محمد زاده افزود : در جهت جلوگیری از آسیب کران های کندوان از انشعاب گاز شهری به داخل محوطه تاریخی جلوگیری شده و در آینده ای نزدیک نیز با افتتاح پارکینگ خودرویی در بیرون از روستای کندوان از ورود خودروهای گردشگران به داخل کندوان و ایجاد لرزش بر کران های تاریخی جلوگیری خواهد شد.

انتهای پیام/خ

 اعتبارات استانی جوابگوی مرمت و احیاء آثار تاریخی و فرهنگی موجود در استان آذربایجان شرقی نیست

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۳۵۰۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخصیص یارانه دارو به خوبی انجام نمی شود / تلاش دولت برای تثبیت قیمت نان در 1403 با سه برابر کردن یارانه

گروه اقتصاد و درآمد:چالش اصلی اعتبارات یارانه دارو از تبصره هدفمندی، تخصیص اعتبارات است که به نظر می رسد به دلیل کسری در منابع تبصره، یارانه دارو عملکرد مناسبی نداشته است.

به گزارش جماران، مرکز پژوهش های مجلس اعلام کرد: اعتبار یارانه دارو در لایحه بودجه 1403 در حدود 75 هزار میلیارد تومان پیش بینی شده که نسبت به اعتبار 69 هزار میلیارد تومانی مصوب سال گذشته، 1402، حدود 9 درصد رشد را تجربه کرده است.

چالش اصلی اعتبارات یارانه دارو از تبصره هدفمندی، تخصیص اعتبارات است که به نظر می رسد به دلیل کسری در منابع تبصره، یارانه دارو عملکرد مناسبی نداشته است.

همچنین مرکز پژوهش های مجلس در این گزارش که ذیل بررسی فقر انجام شده، آورده است: اعتبار در نظر گرفته شده برای یارانه نان در سال 1402 در حدود 56 هزار میلیارد تومان است در حالی که دولت از بودجه سال گذشته حدود 159 هزار میلیارد تومان برای یارانه نان پرداخت کرده است! این رقم نشان می دهد تا چه اندازه پیش بینی اعتبار در قانون بودجه سال گذشته خطا داشته و منجر به کسری تبصره هدفمندی شده است.

یارانه نان در لایحه سال جاری در حدود 143 هزار میلیارد پیش بینی شده که نسبت به قانون سال گذشته 150 درصد رشد داشته است.

         

دیگر خبرها

  • لزوم استفاده از شیوه‌های نوین در جذب گردشگر
  • اتمام پروژه کمربندی دوم شهر، نیازمند تخصیص اعتبارات ملی است
  • ۷۸ مصوبه سفر دولت به مازندران کامل اجرا شده است
  • انتقاد مدیریت بحران استان از نبود تخصیص اعتبار بحران به استان
  • تخصیص ۱۷۰ میلیارد تومان اعتبار برای عمران و توسعه روستاهای گلستان
  • ۱۲۸ کلاس درس در شهرستان تنگستان ساخته می‌شود
  • اجرای ۸۰ طرح مرمتی و عمرانی در آذربایجان‌غربی
  • تخصیص یارانه دارو به خوبی انجام نمی شود / تلاش دولت برای تثبیت قیمت نان در 1403 با سه برابر کردن یارانه
  • اجرای طرحهای تحولی مقدمه جهش تولید در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی
  • گزارش مرکز پژوهش‌های مجلس از میزان تخصیص بودجه عمومی به رسانه‌ها در لایحه بودجه ۱۴۰۳/ صداوسیما ۲۴ هزار میلیارد تومان