Web Analytics Made Easy - Statcounter

با توجه به منقضی شدن فرمان 120 روزه دونالد ترامپ برای پذیرش پناهجو برای ورود به خاک آمریکا، دولت آمریکا مجدداً محدودیت‌هایی را برای پذیرش پناهجو از ایران و 10 کشور دیگر وضع کرده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛

طبق اسنادی که به مشاهده خبرگزاری «رویترز» درآمده است، دولت «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا به طور موقت فرایند پذیرش پناهجو از ایران و 10 کشور دیگر را به تعوق انداخته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنا به گزارش رویترز، اکثر کشورهایی که شامل این محدودیت‌های جدید دولت ترامپ می‌شوند از کشورهای خاورمیانه و آفریقا هستند.

دولت آمریکا همچنین برنامه‌ای را به حالت تعلیق درمی آورد که اجازه تجدید دیدار با خانواده را برای برخی پناهجویانی فراهم می‌‌آورد که در آمریکا ساکن هستند.

این برنامه ترامپ روز سه‌شنبه (دیروز) به کنگره فرستاده شد و مقامات آمریکایی مدعی هستند که این تغییرات با هدف حفظ امنیت ملی آمریکا صورت می‌گیرد اما مدافعان حقوق مهاجران و پناهجویان می‌گویند که محدودیت‌های وضع شده برای پناهجویان 11 کشور غیرضروری است زیرا این پناهجویان از قبل نیز مورد بررسی شدید قرار می‌گرفتند.

ضرب‌الاجل فرمان اجرایی ترامپ درباره منع پذیرش پناهجویان از سراسر دنیا در 24 اکتبر (روز سه شنبه) به وقت محلی به پایان رسید و دولت آمریکا علیرغم آنکه این فرمان اجرایی را تمدید نکرد اما با طرح‌های جدیدی که ارائه کرده است، سازمان‌ها و نهادهای مربوط به امور پناهجویان معتقدند که هم‌اکنون پذیرش حدود نیمی از پناهجویان در خاک آمریکا با مشکل روبرو می‌شود.

در یادداشت دولت ترامپ درباره پناهجویان در خصوص پذیرش پناهجویان از 11 کشور ابراز نگرانی شده است و آمده که دولت آمریکا یک بررسی 90 روزه «برای تعیین  اقدامات امنیتی بیشتر و ضروری برای تضمین....امنیت و رفاه آمریکا انجام خواهد داد».

برخی منابع آگاه می‌گویند، محدودیت‌های بیشتری که در این فرمان برای پذیرش پناهجویان وجود دارد، مربوط به شهروندان ایران، مصر، عراق، لیبی، مالی، کره شمالی، سومالی، سودان جنوبی، سودان، سوریه و یمن و همچنین فلسطینیانی می‌شود که در این کشورها زندگی می‌کنند.

یک مقام ارشد آمریکا که خواست نامش فاش نشود، گفت که در این بازه 90 روزه، پناهجویان 11 کشور مذکور می‌توانند همچنان به صورت موردی در صورتیکه «در راستای منافع ملی آمریکا باشد و هیچ تهدیدی برای این کشور نداشته باشند»، پذیرش شوند.

بنا به آمار و ارقام وزارت خارجه آمریکا، شهروندان این 11 کشور در واقع 44 درصد از حدود 54 هزار پناهجویی که در سال مالی 2017، در آمریکا پذیرش شده‌اند را تشکیل می‌دهد.

در میان این کشورها، عراق، سوریه و سومالی و ایران تاکنون بیشترین پناهجو را به آمریکا فرستاده‌اند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۳۸۱۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

با دیپلماسی فعال منطقه‌ای ایران خط لوله صلح با وجود کارشکنی آمریکا در حال ساخته شدن است

به زعم کارشناسان فروش نفت و گاز در شرایط تحریم اقتضاهای خاص خودش را دارد. البته به طور کلی بازاریابی برای فروش نفت و گاز کشور تخصص خاصی می طلبد، اما این امر در شرایط تحریم اهمیت بیشتری پیدا می کند.

واقعیت این است که طی سال های اخیر صادرات نفت و گاز کشور با محدودیت هایی روبرو شد. دولت سیزدهم و وزارت نفت تلاش خود را در راستای به اجرا گذاشتن یک دیپلماسی انرژی فعال در منطقه به منظور فروش گاز به همسایگان در دستور کار قرار دادند.

یکی از مهم ترین تلاش های دولت که اخیراً به اجرا گذاشته شده است، تلاش در راستای احیای خط لوله گاز ایران-پاکستان-هند است. اخیراً اخباری مبنی بر از سرگیری ساخت خط لوله در بخش پاکستانی منتشر شد. این خبر بسیار خوش حال کننده است، زیرا موفقیت کشورمان را در این حوزه نشان می دهد. در صورتی که این خط لوله با موفقیت تکمیل شود و بتوانیم اسلام آباد را متقاعد کنیم که از ایران گاز مورد نیاز خود را تأمین کند، اتفاقات خوبی به لحاظ صادرات گاز برای کشورمان رخ می دهد.

 محمدصادق مهرجو، کارشناس ارشد انرژی در ارتباط با دیپلماسی انرژی به اجرا گذاشته شده در دولت سیزدهم تصریح کرد: از ابتدای شروع به کار این دولت اقدامات خوبی در زمینه روابط ما با کشورهای همسایه در حوزه انرژی اعم از نفت، گاز و فرآورده شروع شد.

وی ادامه داد: در سال 1400 بدهی های کشور به ترکمنستان انجام شد. این موضوع از اهمیت بسیار بالایی برخوردار بود. طی سال های قبل از آن به بهانه عدم پرداخت بدهی ها، جریان گاز ترکمنستان به کشور ما قطع شد.

این کارشناس انرژی خاطرنشان کرد: شمال شرق کشور در قسمت انتهایی خطوط لوله گاز در کشور قرار دارند و با افت فشار در این بخش روبرو هستیم. در زمستان 1401 به خاطر برداشت زیاد از خطوط لوله در مسیر گازرسانی و افت فشار در بخش های پایانی، دچار قطع گاز در مناطق شمال شرق کشور شدیم.

مهرجو گفت: در این شرایط، به دلیل سرمای زیاد، جریان گاز ترکمنستان به کشور ما نیز قطع بود و با مشکلات عدیده ای همچون تعطیلی پایتخت و مسائل دیگر روبرو شدیم.

وی ادامه داد: بعد از اتفاقاتی که در سال 1401 رخ داد، دولت به دنبال انعقاد یک قرارداد پایدار انتقال گاز به کشورمان از ترکمنستان برآمد. همچنین قرارداد سوآپ با آذربایجان امضا کردیم. بعد از شیطنت های سیاسی که آذربایجان انجام داد، تحرکات خوبی انجام دادیم. از یک طرف پیام قدرت کشور را به آذربایجان مخابره کردیم و از طرف دیگر توسعه روابط تجاری از طریق مبادلات انرژی را پیگیری کردیم.

این کارشناس انرژی خاطرنشان کرد: آذربایجان صادرکننده گاز است اما به دلیل قراردادهایی که در زمینه ال ان جی با دیگر کشورها دارد، واردکننده گاز نیز محسوب می شود. وزارت نفت با دیپلماسی فعال انرژی که به اجرا گذاشت، توانست به سوآپ گاز از ترکمنستان به آذربایجان بپردازد. به نحوی که روزانه به واردات 7 میلیون متر مکعب گاز از ترکمنستان پرداختیم و 1 میلیون متر مکعب از آن را به آذربایجان صادر کردیم.

مهرجو خاطرنشان کرد: قرارداد قدیمی ای در زمینه سوآپ گاز و برق با ارمنستان داشتیم. به جمهوری نخجوان هم گاز صادر می کنیم که رقمش بالا نیست و زیر 1 میلیون متر مکعب است. عمده ترین شرکای کشور در زمینه صادرات گاز ترکیه و عراق محسوب می شوند که تعهد صادراتی روزانه بین 70 تا 80 میلیون متر مکعبی گاز با آن ها داریم.

وی ادامه داد: خط لوله صلح مبنی بر صادرات گاز از ایران به پاکستان که تا هندوستان نیز کشیده می شود، در دستور کار قرار گرفت. تحت تأثیر فشارهای سیاسی آمریکا و رقبای ما در منطقه این خط لوله به نتیجه نرسید. اما در جریان قرار گرفته ایم که قرار است با پیگیری های صورت گرفته از طرف کشورمان، پاکستان بخش مربوط به خودش را از این خط لوله تکمیل کند. به این ترتیب، با پیگیری مستمر دیپلماسی فعال منطقه ای در حوزه انرژی توانستیم که به تمدید قرارداد گازی عراق برسیم، سوآپ گاز از ترکمنستان را از سر بگیریم و خط لوله صلح با وجود کارشکنی آمریکا، در حال ساخته شدن است و با این اقدامات بستری برای تبدیل شدن کشورمان به هاب گازی منطقه فراهم خواهد شد.  

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • اعلام آمادگی دانشگاه قم برای پذیرش دانشجویان و اساتید اخراجی آمریکا
  • انگلیس پناهجویان را برای اخراج به رواندا دستگیر می‌کند
  • اشتباه مهم من در دوره اول این بود: زیادی خوب بودم!- ترامپ 
  • ناپدیدشدن هزاران پناهجو که قرار است به رواندا فرستاده شوند
  • شرط ترامپ برای کمک به اوکراین
  • فرمان علم الهدی به دولت رئیسی درباره گرانی ها
  • با دیپلماسی فعال منطقه‌ای ایران خط لوله صلح با وجود کارشکنی آمریکا در حال ساخته شدن است
  • آیپک؛ اتاق فرمان سرکوب بیداری دانشجویی
  • قانون ضد مهاجرتی سوناک عامل تنش در روابط دوبلین-لندن
  • بایدن هم مثل ترامپ عربستان را قربانی می‌کند؟