Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «انرژی امروز»
2024-04-30@17:27:11 GMT

دسترسی دریانوردان NITC به اینترنت فراهم شد

تاریخ انتشار: ۳ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۲۴۴۱۰۳

دسترسی دریانوردان NITC به اینترنت فراهم شد

تمامی دریانوردان ناوگان شرکت ملی‎نفتکش ایران طی یک برنامه‎زمان‎بندی که در چند روز آینده اجرا خواهد شد، به اینترنت پرسرعت دسترسی پیدا می‎کنند.

مدیرعامل شرکت ملی نفتکش ایران (NITC ) از تحقق یکی از خواسته‎های مهم دریانوردان این شرکت برای نخستین بار در کشور و در بین شرکت‎های کشتیرانی داخلی خبر داد و گفت:تمامی دریانوردان ناوگان این شرکت طی یک برنامه زمان‎بندی شده که از ماه نوامبر امسال(آبان ۹۶) اجرایی خواهد شد،در هر نقطه از جهان که باشند به اینترنت پر سرعت دسترسی پیدا می‎کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سیروس کیان ارثی با اعلام این خبر افزود: در راستای تحقق یکی از خواسته‎های مهم و به حق دریانوردان ناوگان شرکت ملی نفتکش ایران مبنی بر دسترسی به اینترنت و خدمات آن کارگروهی تشکیل و مذاکرات متعددی با شرکت‎های معتبر بین‎المللی ارائه‎دهنده خدمات اینترنت پرسرعت دریایی انجام شد که پس از بررسی‎های کارشناسی و طی تشریفات قانونی، قرارداد مربوطه نهایی شد.

وی با بیان اینکه  بر این اساس تمامی کشتی‎های ناوگان شرکت ملی نفتکش ایران طبق برنامه زمان‎بندی شده و به تدریج، به شبکه جهانی اینترنت پرسرعت متصل خواهند شد، گفت: در مرحله اول این طرح که طی چند روز آینده و از ماه نوامبر اجرایی می‎شود، ۳ فروند از کشتی‎های ناوگان به این خدمات دسترسی پیدا می‎کنند.

مدیرعامل شرکت ملی نفتکش ایران افزود: طبق هماهنگی‎های انجام شده با مدیریت‎های فنی و بازرگانی این شرکت که به منظور نصب تجهیزات مربوطه صورت می‎گیرد، انتظار داریم تا ۶ ماه آینده تمامی کشتی‎های ناوگان از خدمات اینترنت پر سرعت بهره‎مند شوند.

کیان ارثی با بیان اینکه شرکت ملی نفتکش ایران همواره به دنبال ارائه بهترین خدمات به دریانوردان به عنوان سرمایه اصلی این شرکت بوده و در موضوع برقراری اینترنت پر سرعت در کشتی‎های ناوگان نیز ارائه بهترین سرویس و خدمات مورد توجه قرار گرفته است، اضافه کرد: براین اساس کشتی‎های شرکت ملی نفتکش ایران به سیستم V-SAT مجهز خواهند شد و پهنای باند در نظر گرفته شده نیز بیش از ۲ برابر نرم جهانی در بخش دریایی است که با حجم نامحدود پیش بینی شده، تمامی پرسنل کشتی در هر رده می‎توانند در هر نقطه از جهان، از این خدمات بهره‎مند شوند علاوه براین در این سیستم، امکان دسترسی دریانوردان ناوگان به ایمیل‎های شخصی و شبکه‎های مجازی مانند تلگرام، واتس اپ و ... نیز پیش‎بینی شده است.

عضو هیات مدیره شرکت ملی نفتکش ایران در مورد آن دسته از کشتی‎های شرکت ملی نفتکش ایران که در محدوده آب‌های داخلی نیز تردد می‎کنند، گفت: برای تجهیز این کشتی‎ها به اینترنت پر سرعت نیز تدابیری اندیشیده است که طبق برنامه زمان‎بندی، اجرایی خواهد شد.

وی در مورد اقدامات انجام شده برای امنیت و جلوگیری از حملات و تهدیدات سایبری احتمالی نیز افزود: در این سیستم تمامی مباحث مربوط به ایمنی و امنیت سایبری پیش‎بینی شده است.

کیان ارثی اضافه کرد: البته درحال حاضر تمامی‎کشتی‎های ناوگان شرکت ملی نفتکش ایران به سیستم‎های مخابرات ماهواره ای اینمارست دسترسی دارند ولی به دلیل حجم کم، سرعت محدود و همچنین گران بودن، از آن تنها برای انجام مکاتبات اداری و اطلاع‎رسانی‌های ضروری و اضطراری استفاده می‎شود.

ارتباط خانواده دریانوردان NITC با کشتی‎های نفتکش ممکن شد

مدیرعامل شرکت ملی نفتکش ایران همچنین از رفع یکی از دغدغه‎ها و مشکلات خانواده دریانوردان این شرکت خبر داد و گفت:با توجه به مشکلاتی که در زمینه ارتباط خانواده دریانوردان با کشتی‎ها به‌ویژه در مواقع اضطراری وجود داشت و در راستای رفاه حال و آرامش خاطر دریانوردان و خانواده‎شان، علاوه بر اینترنت پرسرعت، فراهم کردن ارتباط خانواده‎ها با کشتی از طریق خطوط تلفن همزمان نیز در دستور کار قرار گرفته است.

وی افزود: در این زمینه و براساس اقدامات انجام شده، خانواده دریانوردان می‎توانند پس از نصب تجهیزات مخابرات ماهواره‎ای V-SAT بر روی ناوگان، از طریق تلفن ارزان قیمتی که نحوه دسترسی به آن به خانواده‎ها اعلام خواهد شد، با همسران و فرزندان خود در دریا، در ارتباط باشند.

منبع: انرژی امروز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۴۴۱۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اینترنت ۴G نوکیا به ماه می‌رود

قرار است طی ماموریت IM-۲ شرکت Inituitive Machine سخت افزاری برای یک نسخه ساده از شبکه ارتباط اینترنتی به فضا پرتاب شود و روی قطب جنوب ماه فرود بیاید.

به گزارش ایسنا، به نقل از ایتنا، شرکت نوکیا مشغول توسعه سیستم ارتباطات LTE/۴G برای ماه است و نخستین قطعه از شبکه احتمالا در اواخر سال جاری میلادی به این سیاره ارسال شود.

قرار است طی ماموریت IM-۲ شرکت Inituitive Machine سخت افزاری برای یک نسخه ساده از شبکه ارتباط اینترنتی به فضا پرتاب شود و روی قطب جنوب ماه فرود بیاید.

تجهیزات نوکیا که در اصل یک جعبه شبکه ارتباطی است، لندر ماه Nova-C را با کاوشگر MAPP و ابزار جهنده Micro-Nova ساخت همین شرکت مرتبط می‌کند و به این ترتیب قابلیت‌های شبکه اینترنتی در مسافت‌های کوتاه و طولانی آزموده می‌شود.

تیری کلاین رییس Bell Labs Solutions Research در نوکیا در بیانیه‌ای اعلام کرد: ارتباطات نیز مانند سرپناه، غذا و تجهیزات حیاتی بخشی مهم از هر ماموریتی است که به مریخ انجام می‌شود. با ایجاد یک شبکه اختصاصی در فضا، ما از همان فناوری‌های پیشرفته‌ای بهره می‌بریم که میلیاردها تلفن هوشمند را روی زمین به هم متصل می‌کنند.

در سال ۲۰۲۰ میلادی ناسا قراردادهایی با ۱۴ شرکت امضا کرد تا فناوری های نوین برای پشتیبانی از برنامه آرتمیس را توسعه دهند. نوکیا ۱.۴۱ میلیون دلار دریافت کرد تا نخستین شبکه سلولی روی ماه را بسازد. این شرکت به جای توسعه فناوری‌های جدید، سخت افزارهای فعلی را برای محیط ماه سازگار کرد.

اگر همه چیز طبق برنامه ریزی پیش برود، شبکه ۴G/LTE نوکیا روی ماه پهنای باند بیشتری نسبت به سیستم های فرکانس بسیار بالا(UHF) فراهم می کند که برای ارتباطات فضایی توسعه یافته‌اند. این امر نه تنها ارتباطات بین فضانوردان بلکه برای سیستم‌های رباتیک خودران روی ماه را تسریع می‌کند. علاوه بر آن شبکه مذکور به تدریج برای مریخ سازگار می‌شود و در آینده به ۵G ارتقا می‌یابد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اینترنت ۴G نوکیا به ماه می‌رود
  • اینترنت کوانتومی و فناوری دسترسی رادیویی باز در کشور توسعه می‌یابد
  • اینترنت کوانتومی و فناوری دسترسی رادیویی باز در کشور توسعه خواهد یافت
  • اینترنت کوانتومی و دسترسی رادیویی در دستور کار معاونت علمی
  • سردار تنگسیری: اگر نفتکشی از ایران ببرید جبران خواهیم کرد
  • دسترسی به نقشه مترویی راه های کشور در سایت ۱۴۱ فراهم شد
  • فرمانده ارشد سپاه : اسم خلیج فارس را با کسی قسمت نمی کنیم/ اگر نفتکشی از ایران ببرید جبران خواهیم کرد
  • استفاده از توان فنی و خدماتی شرکت‌های دانش‌بنیان در توسعه ناوگان هوایی
  • استفاده از توان فنی و خدماتی شرکت‌های دانش‌بنیان درتوسعه ناوگان هوایی
  • کاربردهای خلاقانه برای لپتاپ‌ها و کامپیوتر‌های قدیمی