Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جهان نيوز»
2024-05-04@23:27:14 GMT

شهید مصطفی خمینی و ژن‌های خوب

تاریخ انتشار: ۳ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۲۴۶۷۲۵

شهید مصطفی خمینی و ژن‌های خوب

به گزارش جهان نيوز، رهبر انقلاب اسلامی در بزرگداشت آیت‌الله مصطفی خمینی فرمودند: «یک ذره نشانه‌های آقازادگی در حاج‌آقای مصطفی خمینی نبود.» در مورد این فرزند مجاهد امام خمینی (ره) تعبیرهای مختلفی به کار برده شده که هریک به‌نوعی تجلیل از ایشان بوده است؛ اما چرا از میان این همه صفت‌ها و تعاریف، رهبر انقلاب نفی صفت «آقازادگی»را به‌عنوان ویژگی برجسته حاج‌آقا مصطفی به‌کار بردند؟ آیا آسیب‌هایی که برخی آقازاده‌ها وارد کرده‌اند باعث شده که رهبری برای نخستین‌بار لفظ آقازادگی را در معنای منفی به کار ببرند؟

در ابتدا باید توجه داشت که به دنیا آمدن در یک خانواده معتبر و داشتن پدری بانفوذ به خودی خود یک نقص و خصیصه منفی نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به عبارت دیگر، فرزند بزرگان لزوماً انسان‌هایی منفعت‌جو نیستند و بسیاری از آنها اتفاقاً افرادی مؤثر و مفید بوده‌اند. آنچه آقازادگی را به یک پدیده منفی و نامطلوب تبدیل می‌کند، «امتیازطلبی» است. برخی از فرزندان رجال و بزرگان به سبب انتساب به یک فرد معتبر و قابل احترام، توقع دارند که از امتیازهای ویژه‌ای برخوردار شوند. همین توقع و انتظار است که باعث می‌شود آنها به خود اجازه دهند تا فراتر از قانون اقداماتی انجام دهند و منافع اقتصادی یا سیاسی به دست آورند. مسلماً این توقع، بی‌جاست و امتیازهایی که خارج از قانون در اختیار این افراد قرار می‌گیرند، ناعادلانه و غیرشرعی خواهند بود.
آیت‌الله مصطفی خمینی در دوران مبارزه، کنار امام خمینی (ره) فعالیت داشت و رفتار و سیره وی نشان می‌دهد که آقازادگی را بهانه‌ای برای جلب امتیاز و منفعت تلقی نمی‌کرد؛ بلکه به‌عنوان یک آقازاده احساس مسوولیت اجتماعی و سیاسی بیشتری داشت. اگرچه فرزند مرجع تقلید و رهبر نهضت انقلاب اسلامی بود، اما بیشتر از سایرین برای مبارزه تلاش می‌کرد و هزینه می‌داد و مرگ مشکوک ایشان نتیجه مبارزه‌ها و ظلم‌ستیزی فوق‌العاده وی بود. در خاطرات آیت‌الله یزدی آمده است که رژیم شاه مأموری را برای تسلیم احضاریه به در خانه امام خمینی (ره) فرستاد. آقا مصطفی سینه سپر کرد و شجاعانه اجازه ورود مأمور به بیت حضرت امام را نداد.
او در مقابل تهدید مأمور شاهنشاهی گفت به مقامات بالاتر گزارش کن که مصطفی مانع دریافت احضاریه شد.
فقط در مبارزه با رژیم طاغوت نبود که آیت‌الله مصطفی خمینی مورد آزار قرار می‌گرفت؛ برخی از متحجران در حوزه به دلیل دشمنی با امام خمینی (ره) تلاش می‌کردند با اهانت به فرزند ایشان کینه و نفرت خود را آشکار کنند. حضرت امام (ره) دردمندانه حکایت می‌کنند که متحجران حکم به نجاست حاج‌آقا مصطفی دادند و کوزه‌ای را که وی از آن آب آشامیده بود، نجس و غیرقابل استفاده دانستند!
آیت‌الله مصطفی خمینی، هم در برابر دشمنان بیرونی یعنی رژیم طاغوت، و هم در مقابل جریان متحجر حوزه علمیه که دشمن داخلی بودند، تاوان آقازادگی و انتساب به امام خمینی (ره) را تحمل می‌کرد. ایشان هیچ داعیه برای قدرت گرفتن و بهره‌مند شدن از امتیاز فرزندی رهبر انقلاب را نداشتند. پس از پیروزی انقلاب، هر چند مصطفی خمینی حضور نداشت، اما امام خمینی (ره) برای جلوگیری از حاکم شدن انتساب‌ها در انتصاب‌ها، اجازه ندادند که فرزند دیگرشان وارد سیاست شود.
زمانی که بنی‌صدر در نامه‌ای به امام درخواست کرد که مرحوم حاج احمدآقا به عنوان نخست‌وزیر معرفی شود، امام خمینی (ره) صراحتاً پاسخ منفی دادند و فرمودند: بنا ندارم اشخاص منسوب به من متصدی این امور شوند…. البته در سال‌های پس از رحلت امام برخی از اشخاص منسوب به ایشان حضور در انتخابات را شامل این نهی امام ندانستند و در انتخابات ثبت‌نام کردند.
در سال‌های اخیر، ورود آقازاده‌ها در عرصه سیاست و اقتصاد آسیب‌های زیادی به کشور زده است. حضور برخی از آقازاده‌ها در قراردادهای نفتی و سایر معاملات پر سود، مفاسد بسیاری ایجاد کرده است. بسیاری از آقازاده‌ها در جرگه ضدانقلاب درآمده‌اند و علناً با جمهوری اسلامی در افتاده‌اند. برخی رسانه‌های ضد انقلاب در فضای مجازی توسط آقازاده‌های فراری اداره می‌شوند. افزایش این موارد و اشاره رهبر انقلاب نشان می‌دهد که این پدیده می‌تواند تهدید جدی برای آینده جمهوری اسلامی باشد.
دشمن از درون بیوت و خانواده مسوولان می‌تواند ضربه‌های مهلک‌تری وارد سازد. خطری که اکنون بیش از پیش باعث تقویت این پدیده شوم شده، این است که برخی درصدد مشروعیت‌بخشی به این پدیده‌اند؛ به گونه‌ای که با طرح نظریه‌هایی مانند «ژن خوب» ودفاع از حضور آقازاده‌های جوان در انتخابات و مجلس، کم‌کم این تفکر را جا بیندازند که این حق آقازاده‌هاست که از برخی امتیازها بهره‌مند شوند. درحالی‌که محبوبیت پدران نباید جایگزین سنجش شایستگی افراد شود و جلب منفعت و امتیازهای ناعادلانه را برای آقازاده‌ها به ارمغان آورد. افکار عمومی باید نسبت به ناعادلانه بودن این امتیازها حساس باشد و به هیچ عنوان اجازه ندهد که از این پدیده قبح‌زدایی صورت گیرد.

منبع: صبح نو

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۴۶۷۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قوی‌ترین مردان نیشکر

پایگاه اطلاع رسانی شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی  www.sugarcane.ir  نوشت: امسال، هفته کار و کارگر برای نیشکری‌ها پُر از شور و هیجان بود؛ در کنار غرّش هاروسترها و طنین کارخانه تولید شکر، برای اولین‌بار صدای آهن و وزنه «قوی‌ترین مردان نیشکر»، مزارع سرسبز نیشکر را درنوردید.

به گزارش روابط‌عمومی شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی، در ششمین روز از هفته کار و کارگر، ۲۴ ورزشکار از واحدهای هشت‌گانه نیشکری در اولین دوره مسابقات قوی‌ترین مردان نیشکر گردهم آمده بودند تا با یکدیگر به رقابت بپردازند.

از بلند کردن وزنه‌های سنگین با آرم و نشانِ نیشکر تا جابه‌جاکردن وزنه‌های غول‌پیکر و طی کردن مسیری سخت و دشوار؛ هر کدام از این ورزشکاران در کشت و صنعت نیشکر امام خمینی (ره)، قدرت و اراده خود را به نمایش گذاشتند و تماشاچیان مشتاق را با حرکات خود به شور‌و‌شوق آوردند.

در نهایت، پس از یک دوره رقابت، قوی‌ترین مردان نیشکر در کنار قوی‌ترین تیم معرفی شدند. این مسابقات در دو رده منفی و مثبت ۹۰ کیلوگرم برگزار شد. در مجموع رقابت‌های گروهی، کشت و صنعت امام خمینی‌(ره) به مقام قهرمانی رسید و تیم‌های نیشکر فارابی و هفت‌تپه نیز به ترتیب مقام دوم و سوم را از آنِ خود کردند.

همچنین در دسته منفی ۹۰ کیلوگرم، محمد نعمت‌زاده از کشت و صنعت امام خمینی(ره) و علی احمدی‌پور از نیشکر فارابی به ترتیب مقام‌های اول و دوم را کسب کردند و مقام سوم نیز به‌صورت مشترک به عماد آل‌کثیر از نیشکر هفت‌تپه و محمد اورک از کشت و صنعت امام خمینی(ره) رسید.

در دسته مثبت ۹۰ کیلوگرم نیز قاسم کرملاچعب از کشت و صنعت امام خمینی (ره) و نوید سفیدزاده از نیشکر فارابی در رده‌های اول و دوم قرار گرفتند و مازیار مذکا از کشت و صنعت امام خمینی(ره) و حبیب سعدی از نیشکر هفت‌تپه به‌صورت مشترک، سوم شدند.

اما فارغ از نتیجه، این مسابقات نشان داد که صنعت نیشکر در کنار تلاش برای خودکفایی کشور با تولید محصولات راهبُردی، برای تندرستی و شادابی کارکنان ارزش بالایی قائل است و برنامه‌های ورزشی متعددی برگزار می‌کند. این مسابقات نشان می‌دهند که نیشکر، فقط یک مجموعه صنعتی نیست، بلکه یک خانواده بزرگ و پویا است.

دیگر خبرها

  • روایت شاپور بختیار از سبک زندگی امام خمینی
  • برگزاری مراسم سالگرد پدر ۴ شهید دفاع مقدس در مبارکه
  • مبارزه با استکبار در دنیا، صدور فرهنگ انقلاب ایران است
  • جهان شاهد صدور انقلاب امام خمینی(ره) است
  • (عکس) قوی‌ترین مردان نیشکر
  • قوی‌ترین مردان نیشکر
  • شهید مطهری از معماران بنای فکری انقلاب اسلامی بود
  • شهید مطهری از معماران انقلاب اسلامی بود
  • گرامیداشت هفته عقیدتی سیاسی سپاه در حرم بانوی کرامت
  • نصب پنل‌های خورشیدی برای مددجویان خاتم