Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز؛ محمود حجتی در دومین نمایشگاه بین المللی شیلات، آبزیان، ماهیگیری و صنایع وابسته در جمع خبرنگاران با بیان اینکه در بخش صادرات آبزی پروری در سال جاری، با رشد خوبی مواجه بوده ایم، اظهار داشت: گزارش‌ها نشان می‌دهد بیش از ۵۰ تا ۶۰ درصد در این زمینه، رشد داشته ایم.

حجتی با اشاره به اینکه سال گذشته ۲۰ هزار تن میگوی پرورشی در کشور تولید شد، گفت: امسال این عدد به ۲۷ هزار تن رسید و عمده آن صادر شد؛ ضمن اینکه بازارهای جدیدی برای صادرات میگو و محصولات شیلاتی پیش بینی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه ۸ هزار تن آبزی به روسیه صادر شده که عمده آن نیز ماهی قزل آلا بوده است، افزود: هدف گذاری شده حدود ۳۰ هزار تن محصولات شیلاتی، به این کشور صادر کنیم.

عضو کابینه دوازدهم در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه یکی از ظرفیت های مغفول شیلات در گذشته، پرورش ماهی در قفس بود، گفت: هم اکنون دهها شرکت در این زمینه سرمایه گذاری کرده‌ و نهادها و تکنولوژی های مورد نیاز خود را بر اساس موقعیت دریاهای شمال و جنوب تهیه نموده اند که بعد از انجام طرح های مطالعاتی، اکنون به مرحله اجرا رسیده است.

حجتی با اشاره به اینکه سال گذشته پیش بینی شده بود ۲۰ هزار تن ماهی در قفس در کشور تولید شود، افزود: ۱۶ هزار تن از این هدف محقق شد؛ اما امسال باید ۵۰ هزار تن ماهی در قفس تولید شود و با توجه به ظرفیت های موجود در طول برنامه ششم، این رقم باید به ۲۰۰ هزار تن برسد.

به گفته او، ظرفیت های شناسایی و ارزیابی شده نشان می دهد توانایی تولید یک میلیون ماهی در قفس در کشور وجود دارد.

وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به اینکه منابع تخصیص یافته از صندوق توسعه ملی به بخش کشاورزی عمدتا به دو پروژه اقتصاد مقاومتی تعلق گرفته است، گفت: این به دلیل مزیت های بالایی است که کشت ماهی در قفس و توسعه گلخانه ها دارند؛ ضمن اینکه توسعه گلخانه ها باعث بهره وری افزایش آب و تولید می شود.

حجتی تصریح کرد: ما هیچ مشکلی برای تامین منابع مورد نیاز متقاضیان در این بخش نداریم و توسعه کشت ماهی در قفس و توسعه گلخانه ها به طور جد پیگیری می شود.

منبع: مهر

401

محمود حجتی ماهی روسیه صادرات وزیر جهاد کشاورزی

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۴۹۳۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه صادرات گیاهان دارویی با تکمیل زنجیره ارزش

محمدمهدی برومندی در جشنواره روز میمند شهرستان فیروزآباد در استان فارس، گفت: در این راستا یک ابر پروژه تعریف کردیم که با استفاده از مدرن‌ترین تجهیزات اسانس گیری از گیاهان دارویی، کیفیت اسانس تولیدی را برای صادرات و تولید ادکلن‌های مشهور دنیا ارتقا دهیم. 

این مقام مسئول، سطح کل باغات گل محمدی در دنیا را ۵۰ هزار هکتار عنوان کرد و افزود: کشور ایران دارای ۳۰ هزار هکتار باغ گل محمدی است که از این سطح، هشت هزار و ۵۰۰ هکتار متعلق به استان فارس و دو هزار هکتار آن در شهرستان میمند واقع است.

او با بیان اینکه امروزه گردش مالی حوزه گیاهان دارویی در دنیا ۱۵۰ میلیارد دلار است، ابراز کرد: سهم کشور ما از این گردش مالی کمتر از یک میلیارد دلار است و این نشان می‌دهد که ما باید از یک کشاورزی معیشتی به یک کشاورزی مدرن عبور کنیم.

برومندی با بیان اینکه ۲۳۰۰ گونه گیاه دارویی در کشور وجود دارد، اظهار کرد: شهرستان میمند دارای ۳۶۰ گونه گیاه دارویی است که هر کدام می‌تواند پایه تولید دارو، غذا یا مواد بهداشتی باشد.

این مقام مسئول خاطر نشان کرد: چالش اصلی استان فارس، سرمایه گذاری است که امیدواریم با پیگیری‌های وزارت جهاد کشاورزی بتوانیم به توسعه این منطقه کمک کنیم.

فارس رتبه اول تولید محصولات باغی در کشور 

معاون امور باغبانی وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه تولید ۱۰ تا ۱۲ درصد محصولات کشاورزی کشور متعلق به استان فارس است، افزود: این استان با ۳۶۰ هزار هکتار سطح باغات و تولید سه میلیون و ۲۰۰ هزار تن انواع محصولات باغی، رتبه اول کشور را به خود اختصاص داده است.

برومندی به تولیدات حوزه باغبانی در سطح وزارت جهاد کشاورزی اشاره کرد و افزود: میزان تولیدات باغی در کشور ۲۶ میلیون تن و درآمد حاصل از صادرات آنها سالیانه ۶ میلیارد دلار است.

این مقام مسئول تصریح کرد: یکی از محصولات با ارزش در این حوزه، گیاهان دارویی با سطح زیرکشت ۳۰۰ هزار هکتار از اراضی کشور است که سالیانه ۵۰۰ هزار تن انواع گیاهان دارویی از این سطح برداشت می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • ایجاد یک‌هزار شغل با شناسایی ۴۲ فرصت سرمایه‌گذاری در مازندران
  • هدفگذاری نوسازی مدارس برای احداث ۲ هزار کلاس درس در اردبیل
  • صادرات خرما به ۴۰۰ میلیون دلار رسید
  • عرضه بادام به سرمایه‌گذاران در نمایشگاه اکسپو
  • وزیر صنعت: از کشور‌هایی کالا می‌خریم که از ما کالا بخرند
  • توسعه صادرات گیاهان دارویی با تکمیل زنجیره ارزش
  • روی هر مرغ بالای ۱۰ هزار تومان ضرر می‌کنیم
  • قیمت مرغ زنده چقدر شد؟
  • بزرگترین مزرعه پرورش ماهی در مشگین شهر احداث می شود
  • صادرات ماهانه ۱۵ تا ۲۰ هزار تن مرغ به بازار‌های هدف