Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-09@00:24:53 GMT

مساکن بنیاد مسکن نقده فاقد امکانات اولیه

تاریخ انتشار: ۳ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۲۴۹۷۶۶

مساکن بنیاد مسکن نقده فاقد امکانات اولیه

خانه های احداث شده توسط بنیاد مسکن در نزدیکی روستای کوزه گران پس از گذشت سال ها همچنان فاقد امکانات اولیه است در حالیکه خانوارهای بسیاری در آن زندگی می کنند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از سولدوزخبر،  بیش از سه سال از زمانی میگذرد که مردم با شوق و ذوق فراوان اقدام به خرید زمین های نسبتا ارزان در کنار روستای کوزه گران کردند و امیدوار بودند که همزمان با ساخته شدن خانه هایشان به امکانات اولیه ای مثل آب، برق، گاز و آسفالت دست پیدا کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امروز نزدیکی محل احداث این بناهای مسکونی تبدیل به نخالستان شده و تلاش ساکنان برای رفع مشکلات متعدد راه به جایی نبرده. از یک طرف تابستان با بی آبی مبارزه کردند و حالا که پاییز دارد سردتر می شود باید آماده مبارزه با زمستان هم باشند چون فعلا از گاز هم خبری نیست.

 

نقی زاده رئیس بنیاد مسکن شهرستان نقده در این باره به خبرنگار سولدوزخبر می گوید: انصافا آنجا شبها خیلی سرد است و من احساس می کنم آنها مثل خانواده خودم هستند. گاز رسانی به این منطقه تکمیل شده و هم اکنون در مرحله تست قرار دارد و بزودی خانه ها بنیاد مسکن کوزه گران به گاز شهری متصل می شوند اما مشکل آب باید توسط اداره آب و فاضلاب روستایی پیگیری شود.

 

او درباره برداشت نخاله های فراوانی هم که در در این مکان انباشت شده می افزاید: قبلا یکبار قستمی از نخاله ها برداشت شده و منتظر آمدن ماشین آلات هستیم تا عملیات تخلیه نخاله ها دوباره از سر گرفته شود. پس از برداشت نخاله ها تابلوی نخاله ریزی ممنوع نصب می شود و هر کس نخاله اش را آنجا تخلیه کند تحت پیگرد قانونی قرار می گیرد.

 

حیدر مشیری رئیس اداره آب و فاضلاب روستایی نقده هم با توجه به حل نشدن مشکل مجتمع آب آشامیدنی دیزج که روستاهای دیزج، کاروانسرا، توپوزآباد، کوزه گران و میهماندار را درگیر کرده می گوید تا مشکل این روستاها رفع نشود نمیتوانیم ۲۰۰ انشعاب جدید به خانه های تازه احداث بنیاد مسکن در کوزه گران واگذار کنیم.

 

گفتنی است برخی از ساکنان برای دستیابی به آب مجبور به حفر چاه شدند اما خیلی های دیگر امکانات انجام این کار که محدودیت های سختگیرانه ای هم به همراه دارد را ندارند.

 

به گفته رئیس اداره آب و فاضلاب روستایی نقده برای حل ریشه ای این مشکل دست کم یک و نیم میلیارد تومان اعتبار نیاز است تا مخزن مجتمع آب دیزج را بزرگتر کنند چون مخزن فعلی با توجه به بزرگتر شدن روستاها جوابگوی نیاز مردم نیست. اما با این وجود امسال هیچ اعتباری برای این موضوع در نظر گرفته نشده است.

 

در حال حاضر کارشناسان آب و فاضلاب روستایی تنها می توانند مشکلات روستاهای درگیر آب آشامیدنی را بصورت اورژانسی برطرف کنند و هم اکنون هم با آوردن دستگاه حفاری به روستای کاروانسرا این اداره قصد دارد چاه جدیدی برای اهالی حفر کند که در صورت رسیدن به آب مطلوب هم مشکل آب شرب روستای توپوزآباد حل می شود و هم آب و فاضلاب روستایی میتواند ۲۰۰ اشتراک جدید به ساکنان خانه های جدید بنیاد مسکن کوزه گران اختصاص دهد.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۴۹۷۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۱۵۸ درصدی میانگین قیمت یک متر خانه در تهران/ گران‌ترین و ارزان‌ترین خانه‌ها در کدام مناطق پایتخت معامله می‌شود؟

به گزارش تابناک اقتصادی؛ کابینه دولت رئیسی در شهریورماه ۱۴۰۰ از مجلس رای اعتماد گرفت و به نوعی می‌توان گفت برنامه‌های اقتصادی دولت از مهرماه به طور رسمی کلید خورد و اجرایی شد. یکی از مهم‌ترین اولویت‌های تیم اقتصادی دولت سیزدهم، رسیدگی به وضعیت افسارگسیخته قیمت‌ها در بازار مسکن بود. رویکردی که با شعار ساخت چهار میلیون مسکن در طول عمر دولت همراه شد تا بتواند کفه عرضه و تقاضای مسکن را تا حدودی متعادل کند؛ اما این روند در اجرا با مشکلات بسیاری همچون عدم همراهی شبکه بانکی برای تامین مالی نهضت ملی مسکن مواجه شد و عملا از هدف گذاری مورد نظر دور شد. در نتیجه به دنبال عدم عرضه مناسب و موثر خانه به بازار و همچنین نقش انتظارات تورمی از چشم انداز شاخص ارزی، منجر به رکوردشکنی قیمت‌ها در بازار مسکن تا به امروز شده است.  

بررسی جدیدترین گزارش منتشر شده از سوی بانک مرکزی پیرامون تحولات بازار مسکن شهر تهران این وضعیت را تایید می‌کند. به گونه‌ای که میانگین قیمت یک متر خانه در پایتخت از رقم ۳۱ میلیون و ۶۳۱ هزار تومانی در مهرماه ۱۴۰۰ به رقم ۸۱ میلیون و ۶۳۰ هزار تومان در پایان فروردین ماه ۱۴۰۳ رسیده است؛ به بیان دیگر شاهد جهش ۱۵۸ درصدی میانگین قیمت یک متر مربع مسکن در شهر تهران بوده ایم.

اما از سوی دیگر به رغم افزایش قیمت میانگین یک متر مسکن به بالای ۸۱ میلیون تومان، رکود در این بازار مشهود است. به گونه‌ای که در فروردین امسال تعداد معاملات مسکن تهران تنها ۱۵۰۸ مورد بوده است که نسبت به اسفند سال قبل ۷۵.۶ درصد کمتر بوده و نسبت به ماه مشابه سال قبل نیز ۱۴.۲ درصد افت داشته است که نشان از فضای رکودی در دادوستد‌های مسکن پایتخت دارد.

بررسی آمار منتشر شده از سوی بانک مرکزی بیان گر رقبت خریداران به خانه‌های با عمر کمتر از پنج سال است؛ چراکه در فروردین امسال این نوع خانه با سهم ۳۰.۱ درصدی از تعداد کل معاملات و ثبت ۴۵۴ معامله، در صدر قرار داشته اند و در رتبه بعد نیز نقطه مقابل یعنی خانه‌های با بیشترین زمان ساخت یعنی بیش از ۲۰ سال قرار دارند که سهم معاملات این خانه‌های کلنگی با ۳۷۰ معامله، ۲۴.۵ درصد بوده است.  

در این میان، نگاهی به تعداد معاملات مسکن در مناطق ۲۲ گانه تهران نشان می‌دهد در شروع سال جاری، منطقه ۵ با سهم ۱۲.۵ درصدی از کل معاملات، بیشترین تعداد قرارداد‌های مبایعه نامه را به خود اختصاص داده است. همچنین مناطق ۱۰، ۴ و ۲ به ترتیب با سهم‌های ۱۰.۷، ۸.۶ و ۸.۲ درصدی در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

گران‌ترین و ارزان‌ترین خانه‌ها در کدام مناطق پایتخت

در میان مناطق ۲۲ گانه شهرداری تهران، بیشترین متوسط قیمت یک متر مربع زیربنر‌ای مسرکونی معامله شده معادل ۱۵۰ میلیون و ۴۲۰ هزار تومان به منطقه یک و کمترین آن با  ۴۲ میلیون و ۳۶۰ هزار تومان به منطقه ۱۸ تعلق داشته است.

  چند نکته مهم از تحولات مسکن در فروردین ۱۴۰۳


همان طور که اشاره شد میانگین قیمت یک متر خانه در تهران به حدود ۸۱ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان رسیده است؛ این در حالی است که ۵۹ درصد از خانه‌های معامله شده در آغاز سال جدید، با قیمتی کمتر از این رقم معامله شده است و از سوی دیگر ۵۶.۳ درصد از معاملات نیز به واحد‌های مسکونی با ارزش کمتر از ۶ میلیارد تومان تعلق داشته است که در نوع خود قابل تامل است و در نهایت سهم واحد‌های مسکونی با مساحت کمتر از ۸۰ متر از کل معاملات فروردین ماه، ۵۷.۷ درصد بوده است.

 

دیگر خبرها

  • واکنش زاکانی به پرداخت ودیعه‌های سنگین مسکن به مدیران شهرداری تهران
  • ماجرای پرداخت ودیعه به برخی از مدیران شهری چه بود؟
  • افزایش ۱۵۸ درصدی میانگین قیمت یک متر خانه در تهران/ گران‌ترین و ارزان‌ترین خانه‌ها در کدام مناطق پایتخت معامله می‌شود؟
  • پرداخت ۵۰۰ میلیون تومان برای کمک به ساخت مسکن روستایی در کردستان
  • حق تفکیک برای زمین‌های امامزاده ابراهیم شفت کاهش پیدا می‌کند
  • سهم استان زنجان از تسهیلات مسکن روستایی ۱۱ هزار و ۵۰۰ فقره است
  • ۱۱۵۰۰ فقره تسهیلات مقاوم سازی مسکن روستایی در زنجان پرداخت می‌شود
  • مقاوم سازی واحدهای مسکونی روستایی استان زنجان به ۶۷ درصد می رسد
  • سهمیه تسهیلات مسکن روستایی در زنجان به ۱۱هزار و ۵۰۰فقره رسید
  • بهره مندی بیش از ۱۲ هزار روستایی گلستان از تسهیلات قرض‌الحسنه