Web Analytics Made Easy - Statcounter

بندرعباس- ایرنا- مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی هرمزگان گفت: با تلاش های صورت گرفته در سالهای اخیر و توجه ویژه دولت به آبرسانی روستایی ، هم اکنون 75 درصد از کل روستاهای استان از نعمت آب آشامیدنی بهره مند هستند.

به گزارش خبرنگار ایرنا ، عبدالحمید حمزه پور شامگاه دوشنبه در نشست بررسی پروژه‌ های عمرانی شرکت‌ های آب و فاضلاب شهری و روستایی هرمزگان ، اظهار داشت : کل روستاهای هرمزگان یک هزار و 715 روستا است که از این شمار یک هزارو 282 روستا دارای شبکه و تاسیسات آبرسانی می باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: تعداد روستاهای بالای 20 خانوار هرمزگان یک هزار و 331 روستا است که از این تعداد یک هزار و 140 روستا دارای شبکه آبرسانی هستند.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی هرمزگان تصریح کرد: هم اکنون 61 درصد از آب مورد نیاز روستاهای استان از چاه، چشمه و قنات، 24 درصد از آب شیرین کن ها و 15 درصد از سایر انشعابات تامین می شود.
حمزه پوراضافه کرد: تعداد سایت های آبرسانی روستایی در دست بهره برداری هرمزگان 18 سایت با ظرفیت 10 و نیم میلیون متر مکعب در سال است که آبرسانی به 191 روستا از این طریق انجام می شود.
وی خاطرنشان کرد: 9 سایت در حال ساخت برای آبرسانی به 54 روستا ، 2 سایت در مرحله عقد قرارداد جهت ابرسانی به 25 روستا و 7 سایت در حال مطالعه جهت ابرسانی به 40 روستا در دستور کار این اداره کل است.
مدیرعامل آبفار هرمزگان بیان داشت: هم اکنون 30 مجتمع آبرسانی روستایی جهت آبرسانی به 611 روستا در استان وجود دارد که هزینه انجام شده برای اجرای آنها یک هزار و 17 میلیارد ریال است و پنج هزار و 53 میلیارد ریال اعتبار برای تکمیل این مجتمع ها نیاز است.
حمزه پور با اشاره به آبرسانی یکصد روستا با تانکر، اظهار کرد: در حال حاضر200 روستای بالای 20 خانوار در هرمزگان از نعمت آب آشامیدنی و تاسیسات آبرسانی محروم هستند که باید با توجه به شرایط موجود نسبت به ابرسانی آنها نیز برنامه ریزی های لازم صورت بگیرد.
وی یکی از بزرگترین چالش های این شرکت را وجود شبکه های فرسوده عنوان کرد و گفت: این مساله هدر رفت آب بسیاری به دنبال دارد و برای رفع این مشکل بودجه لازم در نظر گرفته نشده است.
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب روستایی هرمزگان کمبود منابع آبی را بزرگترین مشکل پیش روی استان دانست و گفت: این مشکل ناشی از برداشت های بی رویه،تدوام خشکسالی، شرایط خاص جغرافیایی و آب و هوایی و همچنین تغییر اقلیم است.
سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری هرمزگان نیز در این نشست گفت: امیدواریم با بهره‌برداری و افتتاح پروژه‌های در دست اجرا ، آب‌ رسانی در مناطق شهری و روستایی هرمزگان به وضعیت مطلوب و ایده‌آل برسد.
رضا مدرس اظهار کرد: این پروژه‌ها باید با کیفیت مناسب اجرا شود و مدیران نیز باید از روند اجرای پروژه‌ها به طور مستمر بازدید داشته باشند و گزارش بازدید و نظارت را به حوزه معاونت امور عمرانی استانداری ارسال کنند.
وی ادامه داد: امیدواریم با بهره‌برداری و افتتاح پروژه‌های در دست اجرا ، آب‌ رسانی در مناطق شهری و روستایی هرمزگان به وضعیت مطلوب و ایده‌آل برسد.
متوسط نرخ روستا نشینی استان هرمزگان 46 درصد بوده که 21 درصد بالاتر از رقم متناظر ملی می باشد.
7198/ 6048
خبرنگار: فاطمه حسینی ** انتشار: خلیل تنیده
* آگاهی از آخرین اخبار استان در کانال تلگرام ایرنا هرمزگان
* لینک جستجو کانال: irnabandarabas@
*ایمیل: irna.hormozgan@yahoo.com

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۱۶۶۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌برداری از طرح آب‌رسانی به دو شهر و ۱۰ روستا در شهرستان شازند مرکزی

با حضور مدیرعامل شرکت مهندسی آب وفاضلاب کشور، استاندار مرکزی و نماینده مردم شهرستان شازند در مجلس شورای اسلامی، طرح آب‌رسانی مجتمع شهید سلیمانی شامل آب‌رسانی به دو شهر شازند و آستانه و ۱۰ روستا با اعتباری بالغ بر ۱۳۰۰ میلیارد ریال به بهره‌برداری رسید.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی و به نقل از روابط عمومی آب و فاضلاب استان، هاشم امینی امروز _دوشنبه دوازدهم اردیبهشت_ در مراسم بهره‌برداری از طرح آبرسانی مجتمع شهید سلیمانی اظهار کرد: خدمتگزاری به مردم در کشور سرعت گرفته و در استان مرکزی نیز خدمت به مردم با نگاه جهادی در جریان است.

وی افزود: صنعت آب و فاضلاب وظیفه تأمین آب شرب بهداشتی مردم و جمع‌آوری فاضلاب را به عهده دارد که در این دولت با کار شبانه‌روزی و ایجاد زیرساخت‌های مناسب رفاه و آسایش مردم تأمین شده است.

مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور تصریح کرد: امروز نصب انشعاب فاضلاب در شهرهای شازند و آستانه آغاز خواهد شد و مردم این مناطق از خدمات جمع‌آوری و دفع بهداشتی فاضلاب بهره‌مند می‌شوند.

امینی ادامه داد: جهاد آبرسانی در کشور یک اتفاق بزرگ از سوی دولت بود که با هدف تأمین آب پایدار در ۱۰۰۰۰ روستا رقم خورد که تا به امروز ٥٢٠٠ روستا آبرسانی و در سال جاری با همکاری شرکت‌های آب و فاضلاب، قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) خیرین و بخش خصوصی به بهره برداری خواهد رسید.

وی از همکاری صنایع شهرستان در بازچرخانی پساب فاضلاب قدردانی کرد و افزود: استفاده از ظرفیت پساب به پایداری چرخ صنعت و عدم آلودگی آب شرب در منطقه نقش به‌سزایی دارد.

در بخشی دیگر نیز فرزاد مخلص‌الائمه استاندار مرکزی اظهار کرد: پروژه‌های آبرسانی از بزرگ‌ترین پروژه‌های عمرانی در کنار حوزه‌های مختلف در سطح استان است.

وی با اشاره به جهاد آبرسانی به‌عنوان یکی از بزرگ‌ترین و مهم‌ترین اقدامات دولت سیزدهم در کشور اظهار کرد: در فاز اول ٦٧ روستا و در فاز دوم ١٣١ روستا استان مرکزی که مشکل آب داشتند با همکاری قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) در حال انجام است.

وی تصریح کرد: دولت به تأمین مهم‌ترین موضوع رفاهی مردم که آب است توجه ویژه‌ای دارد و از مردم انتظار می‌رود به صورت بهینه آب را مصرف کنند.

حشمت‌الله عباسی مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان هم با تاکید بر اینکه دولت سیزدهم به موضوع منابع آب پایدار و شرب بهداشتی و همچنین جهاد آبرسانی به روستاها اهمیت ویژه‌ای قائل شده است، اظهار کرد: این طرح شامل ساخت تصفیه خانه آب با ظرفیت ۱۲۰ لیتر بر ثانیه، احداث دو باب مخزن ذخیره آب با مجموع ظرفیت ۲۰۰۰ متر مکعب، اجرای ۳۷.۵ کیلومتر خط انتقال آب است.

وی افزود: در این طرح همچنین احداث یک باب ایستگاه پمپاژ با ظرفیت ۳۵ لیتر ثانیه، احداث یک باب سوله، احداث پست برق ۱۶۰ کیلو ولت آمپر، با صرف هزینه‌ای بالغ بر هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال انجام گرفته است.

عباسی ادامه داد: در راستای اجرای خدمات جمع‌آوری و دفع بهداشتی فاضلاب، و همچنین واگذاری پساب به صنایع نصب انشعاب فاضلاب در شهرهای شازند و آستانه انجام می‌شود.

به گزارش ایمنا، در ادامه این آئین نصب انشعاب فاضلاب در شهرهای شازند و آستانه آغاز شد.

کد خبر 749843

دیگر خبرها

  • آبرسانی به روستای محروم و صعب العبور دره دول
  • پیشرفت ۹۵ درصدی طرح‌های تامین آب شرب ۷ روستای شهرستان چایپاره
  • ۹۶ درصد از راه‌های روستایی شهرستان طارم آسفالت شده است
  • بهره‌برداری از طرح آب‌رسانی به دو شهر و ۱۰ روستا در شهرستان شازند مرکزی
  • تأمین آب کامل شهر توپ آغاج بیجار با اجرای ۴ کیلومتر خط انتقال آب
  • بهره برداری از طرح‌های محرومیت زدایی در ۳۱ روستای استان یزد
  • دسترسی ۷۸ هزار روستایی به آب آشامیدنی سالم
  • بهره مندی هشت روستای مجتمع امام علی (ع) شهرستان کرمانشاه از آب آشامیدنی
  • روایت ۲۰۰۰ نفری که بعد از چند دهه صاحب «آب» شدند
  • رفع مشکل آب شرب روستا‌های تمتان و قلعه اسماعیل آقا در ارومیه