Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-04-30@23:20:18 GMT

گلایه های بازیگر جوان از تلویزیون

تاریخ انتشار: ۳ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۲۵۱۷۹۱

گلایه های بازیگر جوان از تلویزیون

به گزارش خبرنگار خبرگزاری برنا ؛ کنی تهیه کننده این مجموعه در ابتدای نشست درخصوص شکل گیری ایده و طراحی سریال شکوه یک زندگی گفت: چهار سال گذشته با توجه به طرحی که به شبکه دو سیما داده بودم، قرار شده بود کاری را در تکریم همسران و خانواده شهدا داشته باشیم که از سال 1392 تحقیقات فیلمنامه توسط شعله شریعتی نوشته شد اما بنا به دلایلی متوقف شد تا بعد از تغییرات مدیریتی و حضور دکتر میرباقری ایده و طرحی دیگر به نگارش مرجان اشرفی زاده در دستور کار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه با بیان اینکه ایده اولیه اشرفی زاده درباره همسر شهید شهر آذربایجان بود، اظهار کرد: ایده اولیه در استان آذربایجان رقم میخورد، اما با تصمیم گیری های انجام شده، قرار شد کار در استان مازندارن کلید بخورد. این تغییرات ضربه ای به محتوا و بن مایه اصلی ایده نداشت.

کنی با توجه به بودجه بندی کارهای دفاع مقدس، بیان کرد: کار ما به فراخور قصه، باید در سالهای 46 و 56 روایت می شد  و ترجیحا برای شکل گیری قصه و همزمانی آن با عملیات خیبر باید از منطقه و مرکز دور می بودیم، که این طبیعتا راندمان کاری ما را کاهش می داد و با افزایش هزینه ها روبرو می شدیم.

وی افزود: خوشبختانه در هیچ بخش از تصویربرداری کار ما متوقف نشد و بر طبق برنامه ریزی های انجام شده پیش رفتیم، خیلی جالب است که اینجا دوستان بدانند، بعد از پخش کلاکت اول و دوم، در تماسی که با پخش شبکه دو سیما داشتم، درخواست داشتند که زمان هر قسمت را برای پخش آگاهی های بیشتر کم کنیم، چرا که درخواست ثبت و پخش تبلیغات در بین سریال بالا بود و این نشان از دیده شدن مجموعه داشته است.

در ادامه این مراسم بهشتی کارگردان مجموعه درخصوص انتخاب لوکیشن خارج از شهر و سنگین بودن و سختی تولید این مجموعه گفت: من به همراه مسعود انتظاری مدیر تولید مجموعه چند روزی را برای انتخاب لوکیشن سفر کردیم تا به شهر بهشهر و غریب محله رسیدیم، البته در آن زمان پاییز بود و تصاویری بسیار زیبایی را فضا به ما می داد، اما اولین مشکل ما در آن روستا این بود که ما محل اسکان نداشتیم و نمی توانستیم محلی را هم ایجاد کنیم، به همین منظور آقای کنی زحمت کشیدند و تمام خانه های اطراف را که گاز نداشتند و بعضا امکانات چندانی نداشتند تجهیز کند. درواقع با شرایط سخت جوی و مسیرهای دشوار رفت و آمد، الحمد الله کار نخوابید. بودجه کم است، ولی تنها کاری که می توانیم انجام بدهیم این است که این امکانات و در حد توانمان کار کنیم.

 

 

 

کارگردان این مجموعه تلویزیونی درباره همکاری و بازخورد اهالی غریب محله از تولید و پخش سریال شکوه یک زندگی اظهار کرد: نصف گروه تولید ما از همان اهالی روستا و بهشهر است که مثل یک خانواده پذیرای ما شدند و آن ترس اولیه ای که من از برخورد اهالی داشتم برطرف شد و الان از اینکه چنین سریالی در آن منطقه تصویربرداری شده، خوشحال هستند.

 

وی در ادامه با اشاره به حضور بازیگران بومی در کنار بازیگران اصلی مجموعه تلویزیونی شکوه یک زندگی توضیح داد: در زمان پیش تولید با همراهی بهرام ملکی دستیار کارگردان گروه و صحبتی که با آقای خزایی از سرپرست های گروه بازیگری تئاتر بهشهر داشتیم، قرار شد ایشان از بازیگران آن منطقه تست بازیگری بگیرد و برای ما ارسال کند، به همین ترتیب تست بازیگری انجام شد و با همراهی آقای کنی بازیگران بومی را انتخاب کردیم.

 

کاظمی در ادامه با اشاره به حضور خود در مجموعه تلویزیونی شکوه یک زندگی و ژانر دفاع مقدس این پروژه بیان کرد: اصولا این نوع کار ها با مضمون دفاع مقدس سر منشاء ارزشی برای جامعه ما دارد کمی وارد شدن به این حوزه خطرناک است، آدم همیشه نگران است که ارزش ها را نشکند و نقشی را که انتخاب می کند به نوعی نباشد که ارزش های را زیر سوال ببرد.

وی درادامه با بیان اینکه به عنوان بازیگر در انتخاب نقش هایم خیلی محتاط عمل میکنم، درخصوص انتخاب نقش خود در سریال شکوه یک زندگی اظهار کرد: یکی از مولفه های مهم فیلم نامه و طرح اولیه است، که وقتی فیلمنامه شکوه یک زندگی را خواندم دیدم که چالش های خوبی دارد و خیلی خوب توانسته ارتباط خانواده ها را در زمان هشت سال دفاع مقدس نشان بدهد. چرا که در این مجموعه به خوبی می توانیم ارتباط خانواده حلما را که مستقیم با جنگ درگیر است و خانواده خود را از دست داده با زنگی نارگل که در شمال کشور است و از نظر عاطفی و احساسی درگیر جنگ است را مشاهده کنیم.

 

کاظمی افزود:این فیلمنامه زمینه خوبی ایجاد می کند که بتوانیم مباحث اجتماعی را در آن مطرح کنیم. من خیلی خوشحالم که توانستم در کنار این کار باشم و جدای از مباحث کلیشه ای مطرح است، به عقیده من ساختار عمیق و مطرح کردن مسائل عاطفی مولفه ای بود که می توانست برای جامعه جذاب باشد.

کنی در ادامه با اشاره به حضور بیتا سحرخیز در سریال، عنوان کرد: خانم سحرخیز در آخرین روزهای پیش تولید به گروه اضافه شد و پیش از آن قرار بود سمیرا حسن پور بازی کنند که به دلیل قراردادی که با تئاتر داشتند از ما جدا شدند. درواقع خانم سحرخیز در آخرین روزها با تمام توان خود سعی کرد لهجه، گویش، گریم و حتی رفتار، مدل بستن چادر و ... را ادا کند.

تهیه کننده مجموعه تلویزیونی شکوه یک زندگی با اشاره به بازی حسام محمودی و مزدک رستمی، درخصوص نام گذاری و تغییر نام ناگهانی این سریال گفت: از همان ابتدا که قصه اصلی شکل گرفت، حسام محمودی و مزدک رستمی مشخص شدند. حتی در جایی با توجه به صحبت های مهندس جعفری جلوه قرار بود اسم مجموعه به یحیی تغییر کند.

حسام محمودی بازیگر نقش یحیی در ادامه بیان کرد: تلویزیون ما تا چه زمانی میخواهد نگاهی جدی‌تری به تهیه و تولید مجموعه‌های تلویزیونی خود داشته باشد؟ اسم بازیگر ها بد جا افتاده است و همه به مبالغ بازیگران اکتفا می کنند، اما واقعا نمی شود با دقیقه ای سه میلیون تومان سریال ساخت و حرفی خنده دار است.

بازیگر مجموعه تلویزیونی زعفرانی با با بیان خلف وعده یک تهیه کننده در پروژه های پیشین خود، گفت: اگر ما بخواهیم با این شرایط در تلویزیون کار کنیم، افتخاری نیست، هنر، علاقه و زندگی یک بخش از حرفه بازیگری است، و معیشت و اقتصاد یک بازیگر بخش مهمی است که تلویزیون نمی تواند از آن چشم پوشی کند.

 محمودی در ادامه با اشاره به حضور خود در مجموعه تلویزیونی شکوه یک زندگی، اظهار کرد: بازی و همکاری من با گروه شکوه یک زندگی درجه یک بود و همه چی عالی پیشرفت رفت. وقتی با تماس گرفتند، به من گفتند که نقش اصلی هستم، اما نقش اصلی که شهید شده و حضور ماورایی دارد. نقش یحیی برای خودم یک افتخاری است که بازی کردم.

امیر رجبی آهنگساز این مجموعه درباره موسیقی متن توضیح داد: کار موسیقی سریال برای من تجربه جالبی بود و به آن منطقه سفر کردم و سعی کردم موسیقی متن به موسیقی نواحی مازندران نزدیک شود. سعی کردم که موسیقی متن از فیلترهای ذهنی من بگذرد و رنگ تازه‌ای به خود بگیرد. من سعی کردم که موسیقی حال و هوای حماسی به خود بگیرد.

کنی تهیه کننده این مجموعه درخصوص طراحی گریم، بیتا سحرخیز گفت: اگر نقد ها بر این باشد که چرا گریم سن پیری سحرخیز تفاوتی با سنین نوجوانی او ندارد و یا تفاوتی با فرزندانش کوروش سلیمانی و سوگل طهماسبی نیست، قابل قبول است، اما باید بدانیم که در روستا و شهر های کوچک دختران زود ازدواج می کنند و به دنبال آن تفاوت سنی زیادی بین مادران و فرزندان نیست و شاید این تفاوت در چهره ی آنان هم مشخص نمی شود.

مزدک رستمی بازیگر نقش شهروز با انتقاد از فضای نقد گفت: یک اشتباهی همه منتقدان می‌کنند این است که چرا بازیگران فیلم‌ دفاع مقدسی کار نمی‌کنند، من باید فیلمنامه را بخوانم تا مرا جذب کند. اینکه کاری دفاع مقدسی هست یا نه در مرتبه بعدی قرار می‌گیرد. دیگر اینکه نقش مثبت باشد یا نه ملاک انتخاب نقش نیست. منتقدان باید نقد کنند و بگویند سریالی که من بازی می‌کنم مثبت است یا منفی حتی در  اطلاق مفهوم دفاع مقدس به یک اثر هم به منتقدان برمی‌گردد.

 عبدالله عبدی نسب مدیر تصویربرداری سریال شکوه یک زندگی با اشاره به تمام سختی های کار در لوکیشن شمال ایران، درخصوص تصویربرداری و نوردهی قاب های تصویر بیان کرد: کل نورها، قاب بندی ها و ... همیشه با کارگردان هماهنگ می شد و در بسیاری از مواقع با هم همفکر بودیم.

تهیه کننده این سریال در ادامه صحبت های عبدی نسب اظهار کرد: روایت قصه در سالهای 46 و 56 نور و رنگ های مخصوص های به خود را دارد، و این درحالی است که در آنها سالها چراغ نداشتیم و باید تمام نورها را با فانوس و یا گرزسوز در می آوردیم که آقای عبدی نسب به خوبی تمام تصاویر را با نور دهی درست درآورد.

کنی در پایان با تشکر از زحمات عوامل از همراهی برادرانه مسعود انتظاری گفت: اگر مسعود انتظاری نبود، شکوه یک زندگی به نتیجه نمی رسید.

 

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۵۱۷۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک میلیون مهاجر افغان از ترس اخراج پنهان شده اند

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از یورونیوز، دست‌کم ۱.۷ میلیون مهاجر افغان بدون مدرک اقامت در پاکستان زندگی می‌کنند که از اکتبر سال گذشته میلادی هدف اخراج اجباری قرار دارند.

بنا به برخی از گزارش‌ها، پاکستان از اکتبر سال گذشته که اجرای طرح اخراج اجباری مهاجران افغان را آغاز کرده، حدود ۶۰۰ هزار شهروند افغانستان را با عنوان «اتباع بیگانه و بدون مدرک» به کشورشان بازگردانده است. بنابراین دست‌کم یک میلیون افغان بدون مدرک، خود را در پاکستان پنهان کرده‌اند.

پیش‌تر برخی گزارش‌ها از دستور وزارت کشور پاکستان به همه اداره‌های مرتبط ایالتی، برای شناسایی محل سکونت جمعی مهاجران و پناهجویان افغان و بررسی اینکه آن‌ها دارای چه نوع کارت مهاجرتی هستند، حکایت داشتند.

شماری از مهاجران افغان از آنجا که امیدی به داشتن خانه و سرپناه در افغانستان ندارند، نگران بازگشت به کشورشان هستند.

یک جوان ۱۸ ساله افغان که در پاکستان به دنیا آمده و بزرگ شده است، پس از آنکه پلیس کراچی او را بازداشت و به افغانستان فرستاد، بار دیگر خود را با استفاده از قاچاقچیان انسان به پاکستان رساند.

این جوان که پدر و مادرش نیم قرن پیش به پاکستان گریخته بودند، به آسوشیتدپرس گفت که زندگی‌اش در پاکستان است زیرا «هیچ دوست یا خانواده‌ای» در افغانستان ندارد.

مقام‌های طالبان پس از ورود این جوان افغان که از ۱۵ سالگی به عنوان مکانیک در یک تعمیرگاه خودرو در پاکستان کار می‌کرده است، به او ۳۴ دلار می‌دادند.

این جوان افغان شش هفته پس از ورود به افغانستان، با پرداخت ۷۰ دلار به قاچاقچیان انسان توانست به پاکستان بازگردد.

او در پاکستان برای همان مدارکی که خانواده‌اش دارند، درخواست داده است اما این کشور برای پناهجویان افغان یا فرزندانشان مدارک اداری صادر نمی‌کند.

برخی از گزارش‌ها حکایت از آن دارند که شهروندان افغان ساکن پاکستان از پیش از اجرای طرح اخراج اجباری مهاجران افغان از این کشور، تحت نظر ادارات محلی بوده‌اند. این گزارش‌ها همچنین به شایعاتی اشاره دارند که از تصمیم پاکستان برای اخراج همه افغان‌ها از جمله افغان‌های دارای مدرک اقامتی در این کشور حکایت دارند. البته پاکستان اعلام کرده است که چنین تصمیمی ندارد.

بنا به گزارش آسوشیتدپرس، پلیس پاکستان اعدادی را روی خانه‌های محله این جوان افغان ثبت کرده تا نشان دهد چند نفر در آنجا زندگی می‌کنند و چند نفر دارای مدرک اقامت هستند.

در این گزارش آمده است که از زمان آغاز اجرای طرح اخراج مهاجران افغان از پاکستان، بسیاری از افغان‌های ساکن محله این جوان ۱۸ ساله، خانه‌های خود را ترک و برخی هم خود را پنهان کرده‌اند.

برخی از مهاجران افغان که در پاکستان زندگی می‌کنند، کارت‌های شناسایی‌شان در زمان ژنرال ضیاء‌الحق، رئیس جمهور و حکمران نظامی پاکستان صادر شده است.

این گروه از افغان‌ها یا از خانه‌هایشان خارج نمی‌شوند یا در خانه‌ای زندگی می‌کنند که به نام دیگری اجاره شده است.

پیش‌تر مهاجران افغان برای کسب درآمد یا دریافت خدمات درمانی از محلات زندگی خود به مرکز کراچی سفر می‌کردند، اما پس از اجرای طرح اخراج مهاجران افغان از پاکستان، آنها دیگر نمی‌توانند به این منطقه سفر کنند زیرا احتمال دستگیری و بازگرداندنشان به افغانستان وجود دارد.

برای این گروه از مهاجران افغان، پرداخت اجاره مسکن و خرید مواد خوراکی سخت‌تر شده است، زیرا آن‌ها شغل‌های خود را رها کرده‌اند.

برخی از شهروندان پاکستان که در محلاتشان مهاجران افغان زندگی می‌کردند نیز از اینکه زندگی روزمره و کسب و کارشان با اجرای طرح اخراج اجباری مهاجران افغان مختل شده، شکایت دارند و منتقد این طرح هستند.

کد خبر 848184 برچسب‌ها خبر ویژه اتباع خارجی پاکستان افغانستان

دیگر خبرها

  • تصویری دیده نشده از علی انصاریان در پشت صحنه یک فیلم
  • مستندی درباره مادری که دو بازیگر نقش دو دختر گمشده اش را بازی می کنند
  • یک میلیون مهاجر افغان از ترس اخراج پنهان شده اند
  • امیر جدیدی بازیگر فیلم فرانسوی شد
  • گزارشی از ۳ سریال جدید تلویزیون + زمان پخش
  • نگاهی به ۳ سریال جدید تلویزیون
  • حدیث میرامینی ، بازیگر : مردم می‌گویند با این تلویزیون دروغگو همکاری نکن!
  • ببینید | اعتراف خنده‌دار مهران غفوریان در برنامه تلویزیون؛ حرکت جالب همسر آقای بازیگر علیه او
  • «در پا به ماه» نسخه نپیچیدیم بچه‌دار شوید/ تولد ۲۰ نوزاد را دیدیم
  • از اینجا رانده و از آنجا مانده