Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-04-30@22:17:31 GMT

سرمایه‌گذاری بدون از دست دادن پول

تاریخ انتشار: ۳ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۲۵۳۰۰۷

سرمایه‌گذاری بدون از دست دادن پول

امکان دارد که بدون از دست پولتان سرمایه گذاری کنید. در بازار کنونی، جایی که نرخ بهره پایین است هر سرمایه گذاری ضمانت می دهد که پولتان را از دست نخواهید و اندکی از آن بازمی گردد.

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از خبرآنلاین، برای خیلی از افرادی که می خواهند سرمایه گذاری کنند هدف این است که کمترین میزان پول مصرف کنند و بیشترین حالت پول دربیاورند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چگونه اینکار را انجام دادن و در چه بخشی پول خود را سرمایه گذاری کردن بیشتر به این بر می گردد که شما چه نوع سرمایه گذاری هستید و هدفتان چه خواهد بود.

هیچ جوابی وجود ندارد

۶۷ ساله ای که به دنبال این است که با سرمایه گذاری زندگی کند نیاز های متفاوتی را با فرد ۲۲ ساله که برنامه دارد ۴۵ سال دیگر کار کند دارد. از طرفی فردی که درآمد بسیار زیادی دارد نیازهای متفاوتی را با فردی که در تلاش غذای آخر شب خود است، دارد.

به هر حال حتی اگر می خواهید با هفته ای چند دلار شروع کنید، شما می خواهید یک نمونه کارهای متنوعی داشته باشید. به این معناست که تنها نباید صاحب سهام باشید، بلکه اوراق قرضه، پول نقد و حتی جایگزین هایی مانند سهام در سرمایه گذاری مسکن داشته باشید.

حتی با داشتن سهام شما به دنیال تنوع هستید. به این معناست که سهامی از یک شرکت در صنایع مختلف را داشته باشید همچنین سهام در شرکت های بزرگ و کوچک. با نچیدن همه تخم مرغاتون در یک سبد، برای خود محافظ نسبت به اتفاق های بیرونی درست می کنید. به طور مثال اگر بازار نفت دچار بحران شود، همسو با آن بازار خودروهای الکتریکی رونق میگیرد و سود در برخی از بخش های بازار تکنولوژی خواهید کرد.

چگونه امن باشیم

امن ترین راه در سرمایه گذاری بدون از دست دادن پول های خود، خرید پول است. بازار پول، جواهرات، گواهی سپرده و اوراق قرضه بازدهی ها با کمترین ریسک را دارند و حتی در برخی از بخش ها ریکسی نیز وجود ندارد. اما مشکل اینجاست که این بازارهای امن راحت بدست نمی آیند.

سپرده ها، برای بررسی معادل نقدی، یک توافقی را شما ایجاد می کنید که برای یک دوره پول خود را در یک موسسه مالی با گرفتن نرخ بهره مبادله می کنید. امکان دارد ۲ درصد در ازای ۱۲ ماه گواهی سپرده خود دریافت میکنید. این سرمایه گذاری امن است ولی فراتر از نرخ بهره به شما پرداخت نخواهد شد.

آیا بازار سهام امن است؟

سرمایه گذاری در سهام های مستقل همراه با ریسک است.امکان دارد یک شرکتی ارزش خود را از دست دهد یا ورشکسته شود. اما در بلند مدت بازار به کار خود ادامه می دهد.

سرمایه گذاری برای کوتاه مدت نیز همراه با ریسک است.هر شرکتی حتی بهترین شرکت ها با تاریخ کهن، حتما یک بار افت شدیدی را در سهام تجربه کردند و در برخی مواقع حتی بدون کنترل آن ها این اتفاق رخ می دهد. البته در بلند مدت این موضوع مهم نیست پس از ۱۰ الی ۲۰ سال دوباره بازار این افت را جبران خواهد کرد. نمونه کارهای متنوعی را ایجاد کنید، اشتباهات شما را پوشش دهد یا اینکه صندوق های سرمایه گذاری را خریداری کنید که بخش خاصی از بازار را دنبال می کنند.

از همه مهم تر، زمانی که یک شرکت مستقل را خریداری می کنید، در واقع شرکتی را بخرید که با آن آشنایی دارید. به این معناست که به شهرت روز یا مشاوره های فرد دیگر توجه نکنید.

از شرکت هایی که دوست دارید شروع کنید. با شرکت هایی که با رضایت با آن ها تجارت می کنید. نیازی ندارد که درآمد و خرجی یک شرکت را بدانید اما هوشمندانه است که کمی اطلاعات قبل از سرمایه گذاری در آن داشته باشید. متوجه شوید که شرکت چه برنامه هایی برای آینده دارد و زاویه دید شرکت چگونه است.

زمان دوست شماست

اگر پولی دارید که فکر می کنید در ۱۲ ماه آینده به آن نیاز دارید، آن را به صورت نقدی نگه دارید، در حساب کابری بدون پرداخت هزینه. اما این سرمایه گذاری امن امکان دارد به دلیل تورم از ارزش پول شما بکاهد. اما در این سناریو ارزش پول شما کم شده ولی درواقع پولتان ازدست نرفته است.

واقعیت این است که هیچ راهی به طور کامل برای سرمایه گذاری امن نیست. اما راه هایی وجود دارد که ریسکتان را مدیریت کنید و با توجه به چشم انداز دراز مدت، هرگونه نوسان کوتاه مدت را کاهش دهید.

سرمایه گذاری در بازار سهام به طور متوسط بهترین فرصت را برای دستیابی به سود قابل توجهی در دراز مدت می دهد. داشتن نمونه کارها متنوع بسیار مهم است، اما کلید پنهان موفقیت، زمان است.

منبع: افکارنيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۵۳۰۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عبور از تحریم‌های نفتی و رکوردشکنی فروش نفت خام

به گزارش تابناک اقتصادی؛ توانایی ایران در مسیریابی و غلبه بر تحریم‌های نفتی و دستیابی به رکوردشکنی فروش نفت خام در شش سال گذشته، نشان از انعطاف‌پذیری، خلاقیت و نگاه راهبردی کشور در مواجهه با چالش‌های اقتصادی دارد. علیرغم اینکه ایران با محدودیت‌های قابل توجهی در صادرات نفت مواجه است، موفق شده است فروش نفت خود را افزایش دهد و سالانه تا ۳۵ میلیارد دلار درآمد داشته باشد. این موفقیت را می‌توان ناشی از اجرای سیاست‌های نوآورانه و آینده نگر در حوزه انرژی دولت سیزدهم دانست که ایران را قادر ساخته است از فرصت‌های جدید بازار سرمایه گذاری کند، پایگاه مشتریان خود را گسترش دهد و درآمد‌های ارزی خود را افزایش دهد.

در همین رابطه پیرامون عبور ایران از تحریم‌های نفتی و رکوردشکنی فروش نفت خام برابر با میزان فروش در زمان برجام در سال ۲۰۲۳ میلادی با خانم زهرا فلاحی کارشناس انرژی به گفتگو پرداختیم که در ادامه خواهید خواند.

زهرا فلاحی کارشناس انرژی در مورد مسیر خنثی سازی تحریم‌های تجارت نفت خام ایران گفت: رشد فروش نفت خام ایران نشان دهنده توانایی این کشور برای انطباق و تکامل در پاسخ به پویایی بازار در حال تغییر و فشار‌های ژئوپلیتیکی است. ایران با استفاده از استراتژی‌های بازاریابی جدید، تنوع بخشیدن به پایگاه مشتری و به حداکثر رساندن پتانسیل درآمد خود، توانسته است جایگاهی قوی در بازار جهانی نفت حفظ کند. این رویکرد پیشگیرانه نه تنها به ایران برای غلبه بر تحریم‌های اقتصادی کمک کرده است، بلکه این کشور را به عنوان یک بازیگر قابل اعتماد و رقابتی در تجارت بین المللی نفت معرفی کرده است.

علاوه بر این، موفقیت ایران در جذب سرمایه گذاری خارجی در بخش نفت و گاز، جذابیت این کشور را به عنوان مقصد سرمایه گذاری و شریک استراتژیک در بازار انرژی برجسته می‌کند. ایران با تاکید بر تقویت زیرساخت‌های نفتی، توسعه میادین جدید نفتی و جذب سرمایه خارجی، به عنوان یک بازیگر کلیدی در جذب سرمایه گذاری خارجی در صنعت نفت و گاز خود مطرح شده است. تمرکز بر ایجاد مشارکت‌های استراتژیک، ترویج سیاست‌های سرمایه‌دوستانه و ایجاد فضای کسب‌وکار مساعد، ایران را قادر می‌سازد تا به رکورد‌های سالانه سرمایه‌گذاری خارجی بیش از ۵ میلیارد دلار دست یابد.

این کارشناس انرژی در رابطه با بازسازی پالایشگاه‌های نیمه فعال کشور‌های آمریکای جنوبی و پایان تعمیرات بزرگ‌ترین پالایشگاه فراسرزمینی ایران در ونزوئلا اظهار کرد: دولت سیزدهم ایران استراتژی جسورانه و مبتکرانه‌ای را برای تغییر تجارت انرژی خود و تضمین بازار‌های تضمین شده برای صادرات نفت خام خود در پیش گرفته است. ایران با دور شدن از شیوه‌های سنتی تجارت نفت و بهره‌گیری از تخصص فنی و مهندسی داخلی، فرصت‌های جدیدی را برای رشد و گسترش در بازار جهانی نفت شناسایی کرده است.

تصمیم برای تمرکز بر سرمایه‌گذاری در زیرساخت‌های پالایشگاهی، نوسازی و ارتقای امکانات موجود، و مشارکت با شرکت‌های دانش‌بنیان توانمند صنعت پالایشگاه، ایران را قادر ساخته تا وارد بازار‌های جدیدی شود و خود را به عنوان یک بازیگر کلیدی در بخش انرژی آمریکای لاتین معرفی کند. امسال تعمیرات دو پالایشگاه نیمه فعال کشور‌های آمریکای جنوبی به دست مهندسان ایرانی به پایان خواهد رسید و شاهد از سرگیری کامل فعالیت بزرگ‌ترین پالایشگاه فراسرزمینی ایران در ونزوئلا خواهیم بود.

وی ادامه داد: ایران از طریق سرمایه گذاری‌های استراتژیک در پالایشگاه‌های نیمه فعال در آمریکای لاتین، جای پای خود را در منطقه گسترش داده، عملیات پالایشگاهی را احیا کرده و خود را به عنوان ارائه دهنده پیشرو خدمات فنی و مهندسی قرار داده است. ایران با بهره گیری از تخصص و نبوغ ایرانی، خود را به عنوان یک بازیگر کلیدی در بازار انرژی آمریکای لاتین، به ویژه در کشور‌هایی مانند ونزوئلا، که بازسازی پالایشگاه‌ها فرصت‌های جدیدی را برای همکاری و رشد باز کرده است، تثبیت کرده است.

زهرا فلاحی در پایان گفت: موفقیت ایران در عبور از تحریم‌های نفتی، افزایش فروش نفت خام و جذب سرمایه‌گذاری خارجی نشان‌دهنده چشم‌انداز استراتژیک و رویکرد نوآورانه این کشور در تجارت انرژی است. ایران با پذیرش فرصت‌های جدید بازار، تنوع بخشیدن به پایگاه مشتریان خود و سرمایه‌گذاری در زیرساخت‌های پالایشگاهی کشور‌های همسو با خود، خود را به عنوان یک بازیگر اصلی در بازار جهانی نفت معرفی کرده و خود را به عنوان یک شریک کلیدی در بخش انرژی تثبیت کرده است. در سال ۱۴۰۳ تعمیرات دو پالایشگاه نیمه فعال کشور‌های آمریکای جنوبی به دست مهندسان ایرانی به پایان خواهد رسید و مسیر توسعه صادرات نفت خام در سال جاری نیز تداوم خواهد داشت.

دیگر خبرها

  • ۹۰ درصد استارت‌آپ‌ها محکوم به شکستند/عدم بازارسنجی علمی فعالیت‌های جدید و نو
  • کدام خودروی سایپا 700 میلیون تومان شد؟
  • عبور از تحریم‌های نفتی و رکوردشکنی فروش نفت خام
  • افزایش سه برابری برگزاری مجامع الکترونیک در بازار سرمایه
  • چشم انداز سرمایه گذاری در بورس مثبت است
  • پیشرفت علمی بدون داشتن علوم پایه قوی امکان پذیر نیست
  • حقوقی‌ها از بازار سرمایه دست کشیدند/ بورس سرخ‌پوش شد!
  • تشدید روند کاهشی نرخ‌ها در بازار/ دلار بدون خریدار؛ سکه به ۴۰ میلیون تومان رسید
  • ایده‌های کسب و کار در دوران سربازی + با سرمایه زیر 10 میلیون
  • شاخص بورس ۲۰ هزار واحد کاهش یافت