Web Analytics Made Easy - Statcounter

قم- ایرنا- رئیس مرکز فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: حوزه های علمیه و روحانیت باید برای تامین محتوا و ایجاد یک فضای سالم مجازی به کمک وزارت ارشاد بیایند.

به گزارش ایرنا، سید مرتضی موسویان عصر چهارشنبه در نشست هم اندیشی و رونمایی از فاز دوم ساماندهی مدیریت نشر الکترونیک پژوهان دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم افزود: تنها دغدغه داشتن به خودی خود کافی نیست بلکه باید همه برای تامین و تولید محتوا در فضای مجازی وارد صحنه شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به ثبت و صدور مجوز برای کانال ها و سایت ها گفت: تاکنون برای 17هزار 100 کانال و صفحات شبکه مجازی شامل تلگرام، اینستاگرام، آپارات و 69 هزار و 350 سایت و 130هزار نرم افزارموبایلی مجوز صادر شده است.
وی ادامه داد: مردم باید با سایت ها و کانال هایی که دارای مجوز و شناسه شامد( شناسه الکترنیکی محتوای دیجیتال) باشند، اعتماد و مراجعه کنند.
موسویان اظهار داشت: وقتی چاره ای جز این نیست که در فضای مجازی کار کنیم باید همه شبکه های موجود ما به هم متصل و نیازهای مردم را از طریق صحیحی برطرف کنیم.
وی ادامه داد: ما هم در مورد مبلغان دینی و پروژه هایی که دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم دارد، نیازمند همکاری هستیم و دست نیاز به سمت این مرکز حوزوی دراز می کنیم.
موسویان گفت: دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم می تواند برای بخش مذهبی کانال ها، شناسه شامد صادر و خود نیز محتوای انها را تامین و رصد نماید.
وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: پنج فرآیند اصلی شامل هوش مصنوعی، قدرت پردازش، شبکه، شبیه سازی محیط و شبیه سازی حواس به عنوان پنج فرآیند اصلی، دنیا را متاثر کرده و خواهد کرد.
وی ادامه داد: هوش مصنوعی دنبال شبیه سازی انسان است که در این زمینه نیز توفیق هایی حاصل شده است، چند سال پیش مغز میمون را روی ربات ها آزمایش شده و جواب داده است.
موسویان گفت: ما برای تسهیل فضای دوم، نیاز به پردازش داریم، شبیه سازی محیط هر روز گسترده تر می شود و ما در آینده نزدیک در محیط های سه بعدی شبیه واقعیت، زندگی خواهیم کرد.
فاز دوم ساماندهی مدیریت نشر الکترونیک پژوهان دفتر تبلیغات اسلامی در قم رونمایی شد. فاز اول این سامانه در اردیبهشت ماه سال جاری در نمایشگاه کتاب افتتاح شده بود.
پشتیبانی از مدیریت تحت وب و پی دی اف به صورت تمام متن، ذخیره سازی و امکان اشتراک گذاری متن، امکان سفارش سازی محیط کتاب، پشتیابنی از صفحه های وب، اندروید، محافظت از کیف پول مجازی و امکان ارتباط با سامانه های دیگر و ... بخشی از قابلیت های این سامانه می باشد.
در این نشست همچنین معاونت پژوهشی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم و مرکز فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز تفاهم نامه همکاری امضا کردند.
سید مرتضی موسویان رئیس مرکز نشر رسانه های دیجیتال وزارت ارشاد علاوه بر شرکت در شورای فرهنگ عمومی و با برخی علما نیز دیدار خواهد کرد.
7401/ 6133/ خبرنگار - بهمن اطمینان ** انتشار- جعفرمسلمی

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۵۳۳۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشته‌ها و سطوح برگزاری المپیاد ورزش‌های فناورانه دانشجویی اعلام شد

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، المپیاد ورزش‌های فناورانه دانشجویی در ۳ حوزه ورزش‌های دیجیتال و فیجیتال، رباتیک، فناوری و نوآوری برگزار می‌شود.

ورزش‌‎های دیجیتال و فیجیتال در ۳ سطح /دانشگاهی، استانی و ملی

۱- دیجیتال «فیفا ۲۰۲۴، E-football»،

۲- فیجیتال «مینی فوتبال فیجیتال، مینی بسکتبال فیجیتال»

۳- حرکتی «kinect» «دوچرخه سواری، تنیس، تنیس روی میز، رزمی»

ورزش‌های رباتیک در ۲ سطح / استانی، ملی/

۱- مسابقات ربات‌های واقعی «مسابقه خودرو‌های خودران، مسابقه فوتبال اندازه کوچک، مسابقه دوی ربات‌های انسان نما»

۲- مسابقات شبیه سازی «مسابقه شبیه سازی فوتبال ۳ بعدی، مسابقه شبیه سازی خودرو‌های خودران»

۳- مسابقات لیگ نوآوری و خلاقیت «طراحی و ساخت ربات‌های صخره نورد، شناگرو ایده‌های آزاد»

فناوری و نوآوری در ورزش

۱- تحلیل‌های عملکردی در سطح ملی «تحلیل داوری صحنه‌های ورزشی، پیش‌بینی درصد مالکیت توپ در مسابقه، تحلیل بیومکانیکی و آسیب شناسی فعالیت ورزشی»

۲- طراحی و برنامه‌نویسی در دو سطح استانی و ملی «طراحی اپلیکیشن ورزشی، طراحی صنعتی محصول ورزش، شبیه سازی الکترونیکی ابزار ارزیابی در ورزش»

گفتنی است؛ ثبت‌نام المپیاد ورزش‌های فناورانه دانشجویی با امکان ثبت‌نام کلیه دانشجویان از تمام رشته‌ها و دانشگاه‌های سراسر کشور از ۲۷ فروردین ماه آغاز شده است و تا ۲۵ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ ادامه دارد و علاقه‌مندان می‌توانند با مراجعه به آدرس Setav.ir/stso نسبت به ثبت‌نام خود اقدام کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بیش از ۴۰۰ سایت و صفحه مجازی به دلیل جرائم اقتصادی مسدود شد
  • انسداد بیش از ۴۰۰ سایت و صفحه مجازی به دلیل جرائم اقتصادی
  • انسداد ۱۲۸ تارنمای مجرمان اقتصادی در فضای مجازی
  • آیت الله مطهری مسایل مربوط به حجاب را عالمانه بیان می کرد
  • خود مراقبتی در فضای مجازی امری ضروری است
  • اعلام آمادگی جامعه مدرسین حوزه علمیه قم برای همکاری با مجمع تقریب
  • ۹۰ درصد از جرایم فضای مجازی در لرستان کشف شد
  • تازه‌ترین شواهد از وجود سیاره X در لبه تاریک منظومه شمسی
  • آسیب‌شناسی استفاده از فضای مجازی در نظام تبلیغی‌رسانه‌ای مساجد
  • رشته‌ها و سطوح برگزاری المپیاد ورزش‌های فناورانه دانشجویی اعلام شد