Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جهان نيوز»
2024-05-08@23:35:14 GMT

استاندار خوزستان: نرخ بیکاری ۱۴ درصد است

تاریخ انتشار: ۳ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۲۵۷۳۴۶

استاندار خوزستان: نرخ بیکاری ۱۴ درصد است

به گزارش جهان نيوز، غلامرضا شریعتی امروز در جلسه کارگروه تخصصی اشتغال استان که در شهرستان باوی تشکیل شد، اظهار داشت: دغدغه اصلی کشور و حتی در سال‌های آینده بحث اقتصاد و اشتغال است.

وی با بیان اینکه باید برای اداره بهتر جامعه و حل بحث اقتصاد جامعه تلاش شود و در این راستا از هیچ کوششی دریغ نشود، افزود: در بین همه تلاشی که برای حل مشکلات اقتصادی و اشتغال انجام می‌شود مراحل و بروکراسی های اداری دست و پاگیری وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



استاندار خوزستان بیان کرد: اکنون عمده کار و فراهم کردن شغل بر عهده بخش خصوصی است چرا که دولت در حال حاضر به اندازه کافی متورم، فربه کم، تحرک و در عین حال کم خاصیت شده است.

وی گفت: تمام صنایع بخش دولتی با وجود تزریق اعتبارات زیاد به صورت ظاهری خود را سرپا نگه داشته‌اند در حالی که بخش خصوصی چابک، سرحال و توانا است.

شریعتی با بیان اینکه تمرکز و سرمایه‌گذاری ما بر روی بخش خصوصی است، عنوان کرد: از دولتی که هرینه‌های جاری آن 250 هزار میلیارد تومان و فقط 50 هزار میلیارد تومان هزینه‌های عمرانی است و همین مقدار هم در بهترین شرایط 50 درصد آن تحقق می‌یابد انتظار توسعه و اشتغال مولد موثری نباید داشت.

وی با بیان اینکه البته این شرایط بر کشور حاکم شده، ادامه داد: زمانی دولت به خودش متکی بود ولی اکنون مجبور است به بخش خصوصی بها دهد.
استاندار خوزستان با اشاره به اقتصاد مقاومتی که اقتصادی درون‌زا و برون‌گرا است، تصریح کرد: سال گذشته 50 میلیارد دلار صادرات غیر نفتی داشتیم به طوری که صادرات از واردات پیشی گرفت، این موضوع عمدتا توسط بخش خصوصی انجام شده است.

وی با بیان اینکه در بخش کشاورزی تولیدات استان رشد قابل توجهی داشت، ادامه داد: زمانی شرایط به نوعی بود که تنها کارخانه تولید قند استان را نمی‌توانستیم حفظ کنیم و کارخانه ورشکسته شد اما اکنون با لطف خداوند، تدبیر دولت و فعال شدن طرح 550 هزار هکتاری مقام معظم رهبری با کشت چغندر قند اکنون ظرفیت به گونه‌ای است که توانستیم این کارخانه را احیا کنیم.

شریعتی در ادامه خاطرنشان کرد: اکنون سرمایه‌گذاران زیادی در صدد احداث کارخانه‌های قند در سطح استان هستند البته خوزستان نیازمند 8 کارخانه قند است.

وی با بیان اینکه باید در جهت خلق ثروت، تولیدات صادرات محور و نیز اشتغال بیشتر حرکت کنیم، افزود: فرمانداران، بخشداران و مسئولان دستگاه‌های دولتی موظفند موانع را برای بخش خصوصی رفع کنند و شرایط را برای آنها فراهم کنند.
 استاندار خوزستان ضمن بیان اینکه بخشی نگری می‌تواند سبب زمین گیر شدن شود، تاکید کرد: باید گلوگاه‌های متوقف کننده سرمایه گذاران را بررسی کرد و به حداقل رساند.

وی گفت: در گذشته سرمایه گذار می‌بایست 760 فرایند را طی می‌کرد تا مجوز صادر می‌شد اما اکنون این مراحل به حداقل و 160 فرایند رسیده بنابراین در گذشته 600 فرایند زاید وجود داشت.

شریعتی با بیان اینکه اکنون درصدد کد نویسی این مراحل هستیم، بیان کرد: انتظار داریم مدیران به کارمندانشان تاکید کنند که موانع برای سرمایه گذاران رفع شود.

وی افزود: متاسفانه توسعه و اشتغال دغدغه ما نیست و این یکی از مشکلات استان و کشور است. همه مدیران بخشی نگر هستند و فرهنگ کار و کارآفرینی بر ما حاکم نیست.

استاندار خوزستان تصریح کرد: ایراد ما این است که با کارکرد دستگاه سنجیده می‌شویم اما اگر مدیر با کل حوزه مربوطه سنجیده شود آن وقت مدیر از هیچ تلاشی دریغ نمی‌کند.

وی با بیان اینکه باید حوزه نظارتی ما در استانداری و دستگاه‌های حاکمیتی چنین رویکردی اجرایی شود، گفت: در این صورت مدیران مسئولیت پذیرتر و پاسخگوتر خواهند شد.

شریعتی عنوان کرد: اگر چه در این چند سال اخیر وضعیت اشتغال رو به بهبود بوده ولی باز هم وضعیت قابل قبول نیست چرا که نرخ بیکاری 14 درصد است و باید به جهتی حرکت کنیم که نرخ بیکاری تک رقمی شود.

وی با اشاره به اینکه در خوزستان پتانسیل های مختلف نهفته است، ادامه داد: بنا داریم که در حد توانمان در بحث اشتغال فراگیر که 2 درصد دولت یارانه اشتغال می‌دهد، 8 درصد سود را ما نیز پرداخت کنیم.

استاندار خوزستان با بیان اینکه خوزستان نیز یارانه تسهیلاتی پرداخت می‌کند به شرطی که صنعت گر تعهد ایجاد شغل دهد، تصریح کرد: در چند روز آینده تفاهم نامه این موضوع با بانک‌ها امضا خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه دغدغه اصلی ما اشتغال است و همه دستگاه‌های استان برای رفع موانع بسیج شوند خطاب به مدیرکل جهاد کشاورزی خوزستان گفت: آقای چنگلوایی یک بازنگری در روند تغییر کاربری‌ها انجام دهند و روند را تا جایی که ممکن است تسهیل کنند.

منبع: تسنیم

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۵۷۳۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موافقت رئیس جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه مبنی بر تشکیل کارگروه اشتغالزایی

محمدطیب صحرایی در نشست مشترک اعضای دولت و استانداران با حضور رئیس جمهور، عنوان کرد: مشکلات استان هایی که دچار بیکاری مزمن هستند و تورم بالاتری نسبت به میانگین کشور دارند، با روال عادی و برنامه های فعلی حل نمی شود و این استانها نیازمند توجه و حمایت های ویژه هستند.

به گزارش ایرنا، وی پیشنهاد داد که برای اشتغالزایی و کاهش نرخ بیکاری پنج استانِ با نرخ بیکاری بالاتر، یک کارگروه چابک و اثرگذار در سطح ملی تشکیل شود.

به گفته صحرایی، یکی از مهمترین راهکارهای کاهش نرخ بیکاری در این استان ها، تکمیل طرح ها و اقدامات نیمه تمام است. به عنوان نمونه دولت گذشته در یک اقدام نادرست، جشن پایان بازسازی مناطق زلزله زده کرمانشاه را برگزار کرد، در حالی که بسیاری از ساختمان و زیرساخت های زلزله زده این استان همچنان نیازمند بازسازی هستند.

استاندار کرمانشاه در ادامه گفت که اکنون ترمیم تخریب های زلزله و تکمیل عملیات بازسازی در کرمانشاه، حدود ۲۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد. همچنین جبران افتتاح زودهنگام راه آهن کرمانشاه، حدود هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.

صحرایی یکی دیگر از طرح های زیربنایی و اشتغالزای استان را «راه آهن کرمانشاه - خسروی» نام برد و اضافه کرد: حمایت های بانکی و اعتباری ویژه از پنج استان دچار نرخ بیکاری بالاتر، می تواند منجر به رونق طرح ها و کسب و کار و در نتیجه اشتغالزایی بیشتر در این استان ها شود.

در ادامه این جلسه، رئیس جمهور با اشاره به کاهش آمار بیکاری در بسیاری از استان‌ها و استقبال از پیشنهاد مطرح شده، دستور داد کارگروهی با مدیریت معاون اول رئیس جمهور و استانداران، به فوریت برای کاهش نرخ بیکاری در استان‌های مذکور تلاش کنند.

به گزارش ایرنا، بررسی آمارهای اعلام شده از سوی مرکز آمار ایران در استان کرمانشاه نشان می دهد این استان در فصل بهار سال گذشته با ۱۵/۴ رتبه اول بیکاری کشور، در فصل تابستان با نرخ بیکاری ۱۳.۶ رتبه دوم بیکاری و در فصل پاییز با نرخ ۱۲.۹ در رتبه سوم بیکاری کشور قرار گرفت.

استان کرمانشاه که با ۲ میلیون نفر جمعیت در ۱۴ شهرستان، ۱.۵ درصد از مساحت و ۲.۴ درصد جمعیت کشور را در بر می‌گیرد، از سال ۱۳۵۵ یکی از استان های با نرخ بیکاری بالا بوده و تاکنون نرخ بیکاری آن از میانگین کشوری پایین‌تر نیامده است بطوریکه چهار درصد از بیکاران کشور در این استان قرار دارند.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: طرح اشتغالزایی بهبود یافتگان مراکز یاورشهر اجرایی شد

دیگر خبرها

  • دستور رئیسی برای حل اشتغال استان‌های دارای نرخ بالای بیکاری
  • دستور ویژه رئیسی برای حل مشکل اشتغال استان‌های دارای نرخ بالای بیکاری
  • دستور ویژه رئیس‌جمهور برای حل مشکل اشتغال استان‌های دارای نرخ بالای بیکاری
  • دستور ویژه رئیس جمهور برای حل مشکل اشتغال استان‌های دارای نرخ بالای بیکاری
  • بیش از ۹۰ درصد از درخواست‌های مردم در حوزه اشتغال است
  • ۶۰ هزار شغل در استان بوشهر ایجاد شد/ رونق کسب‌وکارها در سال جاری
  • موافقت رئیس جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه برای تشکیل کارگروه اشتغالزایی
  • مهلت یک‌هفته‌ای استاندار برای ایجاد کارگروه ویژه اشتغال در لرستان
  • ضرب‌الاجل یک‌هفته‌ای استاندار برای پیگیری بیکاری لرستان
  • موافقت رئیس جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه مبنی بر تشکیل کارگروه اشتغالزایی