Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل شیلات سیستان و بلوچستان گفت: با رایزنی های انجام شده در سطح بین المللی پیکر ناخدای ایرانی کشته شده توسط گارد ساحلی سومالی در حال بازگشت به کشور است.

به گزارش جنوب نیوز، هدایت الله میرمرادزهی اظهارداشت: بر اساس برنامه ریزی ها پیش بینی می شود پیکر این ناخدای ایرانی تا آخر هفته وارد کشور شود.

وی افزود: رایزنی های انجام شده توسط وزارت جهاد کشاورزی, رئیس سازمان شیلات ایران و وزیر امور خارجه زمینه بازگشت پیکر این ناخدا را فراهم کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: تلاش ها برای آزادی و بازگشت دیگر سرنشینان لنج کنارکی که چندی قبل در حین صیادی در آبهای فراساحلی مورد تیراندازی گارد ساحلی کشور سومالی قرار گرفته و اسیر شدند نیز ادامه دارد.

معاون امنیتی انتظامی استاندار سیستان و بلوچستان چند روز پیش در گفت وگو با خبرنگار ایرنا گفت: دستگیری ملوانان کنارکی توسط کشور سومالی در آب های فرا ساحلی غیر قانونی است و این واقعه از طریق وزارت امور خارجه در حال پیگیری است.

علی اصغر میرشکاری اظهار داشت: در تاریخ پنجم مهر ماه جاری یک فروند لنج کلاس صیادی با 18 سرنشین از اداره کل شیلات سیستان و بلوچستان در بندر کنارک واقع در جنوب این استان مجوز صید برای آبهای آزاد دریافت کرد.

 صیادان ایرانی در عرصه بین المللی و در غرب اقیانوس هند سالهاست که یکی از بهره برداران مهم در بین 32 کشور عضو IOTC (کمیسیون تن ماهیان اقیانوس هند) هستند.

معاون استاندار سیستان و بلوچستان افزود: این لنج با دریافت مجوز عازم منطقه صید در آبهای آزاد شد که 9 روز بعد /14 مهر/ در حال فعالیت صیادی در آب های مشترک فراساحلی در فاصله هزار و 200 مایلی از ساحل ایران توسط نیروهای گارد ساحل کشور سومالی مورد اصابت گلوله قرار گرفت

وی ادامه داد: متاسفانه براثر این تیراندازی ناخدای لنج کشته و یک نفر از ملوانان زخمی شد که گارد ساحلی سومالی وی را به همراه 16 سرنشین دیگر دستگیر کردند.

معاون امنیتی انتظامی استاندار سیستان و بلوچستان گفت: بر اساس بررسی های انجام شده اقدام کشور سومالی غیر قانونی، خارج از عرف و قاعده بین المللی و خارج از حوزه وظایف اش بوده زیرا این لنج در منطقه فرا ساحلی صید در حال فعالیت صیادی بوده که از لحاظ حقوقی قابل پیگیری است.

میرشکاری تاکید کرد: وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در این رابطه پیگیری های لازم را انجام خواهد داد.

وی افزود: سرعت یک لنج صیادی بسیار کند است و قایق های نیروهای گارد ساحلی سومالی با سرعت بیشتری می توانستند حرکت کنند بنابر این تیراندازی به سمت لنج صیادی بدون دفاع ایرانی هیچ توجیهی ندارد.

وی اظهار داشت: با وجودی که این اتفاق در آب های آزاد در منطقه صید فرا ساحلی رخ داده اما این ملوانان شهروندان سیستان و بلوچستان هستند و ما با جدیت از آنان دفاع می کنیم و این موضوع به وزارت امور خارجه نیز منعکس شده است.

بندر کنارک در 640 کیلومتری جنوب زاهدان مرکز سیستان و بلوچستان و در سواحل دریای مکران و همسایگی شهرستان چابهار و استان هرمزگان واقع شده است.

منبع: جنوب نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jonoubnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جنوب نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۶۱۰۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جابه جایی بیش از ۳ میلیون و ۶۰۰ هزار تن کالا در سیستان و بلوچستان

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای سیستان و بلوچستان، تیمورباقری افزود: در سال گذشته سه میلیون و ۶۶۷ هزار و۵۵۷ تن کالا با ۲۴۵ هزار و ۳۴۴ سفر باری از مبدأ شهرستان‌های استان جابه جا شده است.

وی اضافه کرد: عمده کالاهای حمل شده طی این مدت از استان، سیمان، فرآورده‌های نفتی و آرد بوده است.

معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای سیستان و بلوچستان، تصریح کرد: از این میزان حجم کالای جابه جا شده، دو میلیون و ۹۵۸ هزار ۷۶۹ تن درون استانی و ۷۰۸ هزار و ۷۸۸ تن کالا به مقصد برون استانی بوده است.

باقری خاطرنشان کرد: در حال حاضر سه پایانه بار ،۷۶ شرکت حمل و نقل کالا، بیش از ۱۰ هزار راننده باری و بیش از نه هزار ناوگان باری در حوزه تحت پوشش این اداره کل در حال فعالیت هستند.

وی با بیان اینکه در قالب کمیسیون ماده ۱۲ نظارت ویژه بر عملکرد شرکت‌های حمل و نقل انجام می‌شود، از مردم، رانندگان و صاحبان کالا خواست هرگونه شکایات خود را از طریق سامانه ۱۴۱ برای رسیدگی به این اداره‌کل اطلاع دهند.

کد خبر 6090595

دیگر خبرها

  • فیلم| اعترافات عضو گروهک تروریستی انصارالفرقان در سیستان و بلوچستان
  • بندر چابهار در آینده نزدیک یک بندر ریل پایه خواهد شد
  • (تصاویر) آبتنی کودکان در سیل سیستان و بلوچستان
  • نمایشگاه اکسپو فرصتی برای ارائه ظرفیت‌های سرمایه گذاری سیستان و بلوچستان
  • ظرفیت‌های صادراتی سیستان و بلوچستان کانون توجه سرمایه گذاران
  • بازگشت پدر به خانه
  • سیستان و بلوچستان پتانسیل‌های فراوانی در زمینه‌های تولیدی و اقتصادی دارد
  • اظهارات جدید وزیر کشور درباره دیوار کشی در استان سیستان و بلوچستان
  • جابه جایی بیش از ۳ میلیون و ۶۰۰ هزار تن کالا در سیستان و بلوچستان
  • امدادرسانی سپاه و‌ ارتش در سیل سیستان و بلوچستان