Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-05@03:06:50 GMT

ایده‌ای ارزشمند است که تبدیل به محصول شود

تاریخ انتشار: ۴ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۲۶۱۹۴۴

ایده‌ای ارزشمند است که تبدیل به محصول شود

رییس سازمان تجاری‌سازی فناوری و اشتغال دانش‌آموختگان جهاد دانشگاهی گفت: بسیاری از خدمات گوگل برای اثرگذاری در حوزه‌های مختلف، رایگان است. اما کدام سیستم در کشور ما می‌تواند ادعا کند که چنین برنامه‌هایی دارد و یا افق ۱۴۰۰ را دیده است؟

‌به گزارش ایسنا، محمدصادق بیجندی شامگاه گذشته در اختتامیه جشنواره ایده‌های قرآنی اظهار کرد: ایده‌ها زمانی ارزش دارند که تبدیل به محصول شوند و مردم در زندگی به راحتی از آن استفاده کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: جهاد دانشگاهی از تمام ایده‌ها حتی آن‌هایی که تأیید نشده‌اند حمایت می‌کند اما اعتقاد داریم ایده‌ای مورد حمایت قرار گیرد که اثر آن را در زندگی مردم ببینیم. اپلیکیشن های متعددی وجود دارد اما چند اپلیکیشن در سطح ملی می‌توانیم نام ببریم که در حوزه علوم دینی در زندگی مردم جای گرفته است؟ ایده پردازان باید در حوزه دینی ورود کنند و نوآوری و هم‌افزایی داشته باشند.

معاون رییس جهاد دانشگاهی با اشاره به فعالیت‌های جهاد دانشگاهی در حوزه قرآنی، افزود: جهاد به عنوان نهاد برآمده از انقلاب اسلامی و به تعبیر مقام معظم رهبری یکی از رویش‌های انقلاب و ستون انقلاب است. جهاد دانشگاهی یکی از اولین سازمان‌های کشور است که در سال ۱۳۶۸ اولین نرم افزار قرآنی به نام "تنزیل" را در اصفهان رونمایی کرد.

بیجندی با بیان اینکه پژوهشگران جهاد دانشگاهی در سال ۱۳۷۴ مقام معظم رهبری در یک ملاقات خصوصی از جهادگران واحد دانشگاه صنعتی اصفهان تقدیر کردند، گفت: کسی فکر نمی‌کرد که این فضا چنین خدمتی به حوزه دین کند، همکاران ایثارگر در جهاد دانشگاهی این کار را انجام داده‌اند و در حال حاضر اولین و بی‌نظیرترین خبرگزاری قرآنی کشور، ایکنا به ۱۵ زبان زنده دنیا در مجموعه جهاد دانشگاهی مشغول به فعالیت است.

رییس سازمان تجاری‌سازی فناوری و اشتغال دانش‌آموختگان با اشاره به ایجاد مرکز رشد فعالیت‌های قرآنی، تصریح کرد: معتقدیم که مباحث دینی و قرآنی باید در زندگی مردم نمود پیدا کند و یاد بگیریم که تمام ابزار و افکار باید برگرفته از احکام الهی باشد.

وی با اشاره به ارائه ۴۶۷ طرح در این همایش گفت: این عدد خوبی است، اما باید ۴ میلیون ایده بیاید. این یک پیام دارد که مراقب باشیم زیرا داریم از مفاهیم قرآنی و منویات رسول الله فاصله می‌گیریم و به جای آن غربی‌ها برای ما برنامه‌ریزی می‌کنند. چرا فرزندان ما بسیاری از فوتبالیست‌ها و هنرپیشه‌های خارجی را بهتر از افراد برجسته کشورمان می‌شناسند؟ زیرا باور نداریم که در حوزه فرهنگی می‌توانیم کارهای خوبی انجام دهیم.

بیجندی با بیان اینکه در حوزه فرهنگ، موازی کاری صورت می‌گیرد، تصریح کرد: بسیاری از خدمات گوگل برای اثرگذاری در حوزه‌های مختلف، رایگان است. کدام سیستم در کشور ما می‌تواند ادعا کند که برای این منظور برنامه دارد و یا افق ۱۴۰۰ را دیده است؟ اما معتقدیم که می‌توانیم و باز هم می‌توانیم در این حوزه گام برداریم.

وی ادامه داد: کشور ما پیچ‌وخم زیادی را طی کرده است، اما در حوزه فرهنگی و دینی و قرآنی باید نهادها و سازمان‌های زیادی ورود کنند. این حوزه باید به روز باشد و ای کاش وحدت حوزه و دانشگاه شکل می‌گرفت.
 

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۶۱۹۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات سیب لرستان به روسیه، ترکمنستان و حاشیۀ خلیج فارس

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی لرستان با اشاره به صادرات سیب این استان به روسیه، ترکمنستان و کشورهای حاشیۀ خلیج فارس گفت: میزان تولید سیب تا ۷۵ هزار تن در سال هم می‌رسد. - اخبار استانها -

محمدحسن کیانی‌فر در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم درخرم‌آباد اظهار داشت: آب‌وهوای لرستان از تنوع بسیار بالایی برخوردار است و این شرایط توسعه بیش از 24 گونه درخت مثمر را به‌دنبال داشته‌است.

او با اشاره به پراکندگی مناطق تولید سیب در اغلب نقاط لرستان، اضافه کرد: سطح زیر کشت این محصول حدود 4000هکتار است.

تولید سالانه 25هزار تن زردآلو در باغات لرستان

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی لرستان اعلام کرد: بیش از 50 درصد باغات سیب این استان در بروجرد است و این شهرستان به‌‍تنهایی سطح وسیعی از تولید این محصول را به خود اختصاص داده‌است.

کیانی‌فر بیان کرد: باغات سیب لرستان در خرم‌آباد، الشتر و بقیه شهرستان‌های این استان به‌صورت پراکنده است و این محصول شامل سیب گلاب، زرد و قرمز پاییزه است.

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی لرستان با اشاره به صادرات سیب این استان به روسیه، ترکمنستان و کشورهای حاشیۀ خلیج فارس یادآور شد: میزان تولید سیب تا 75 هزار تن در سال هم می‌رسد.

او با بیان اینکه 50 درصد باغات سیب لرستان در بروجرد واقع است، عنوان کرد: میانگین عملکرد تولید سیب در این استان به‌دلیل اقلیم مناسب حدود 25 تن در هر هکتار است.

کیانی‌فر گفت: لرستان رتبۀ اول تا هشتم در بین استان‌های تولیدکننده سیب در کشور را دارد و هر ساله جزو 10 استان تولیدکننده برتر در تولید این محصول هستیم.

انتهای پیام/644/.

دیگر خبرها

  • برگزاری آزمون استخدامی مشاغل کیفیت‌بخشی وزارت آموزش و پرورش توسط جهاد دانشگاهی
  • شرکت بیش از ۱۲ هزار نفر در آزمون استخدامی آموزش و پرورش کردستان
  • آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش صبح جمعه در فارس برگزار شد
  • برگزاری آزمون استخدامی آموزگار در استان سمنان
  • آزمون استخدامی آموزش و پرورش با رقابت ۹۴۲۵ داوطلب در گیلان برگزار شد
  • صادرات سیب لرستان به روسیه، ترکمنستان و حاشیۀ خلیج فارس
  • توسعه همکاری‌ها میان جهاد دانشگاهی و مؤسسه ISC
  • دستاوردهای جهاد دانشگاهی برای مردم تبیین شود
  • عرضه سیب زمینی ایرانشهر به بازار مصرف
  • بازتعریف نقش جهاد دانشگاهی در زیست بوم نوآوری و فناوری کشور