Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز حسام الدین شریف نیا با اعلام این خبر گفت: دارو به داروخانه فروخته می شود اما پول آن یک سال بعد به صنعت دارویی بازمی گردد و این مساله در کنار روش های نامناسب قیمت گذاری دارو موجب شده تا صنایع دارویی به سختی به کار خود ادامه دهند.
وی با اشاره به روش های نامناسب قیمت گذاری دارو در ایران گفت: روش قیمت گذاری داروهای تولید داخل، قدیمی است که به دلیل نوآوری های صنایع در جهان دیگر از این روش ها استفاده نمی شود؛ روش قیمت گذاری داروهای تولید داخل براساس نهاده های تولید دارو مانند ماده اولیه ، ماده جانبی ، هزینه سربار و هزینه کارگر است از مسائلی مانند هزینه های تحقیق و توسعه و بازاریابی چشم پوشیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


عضو هیات مدیره انجمن داروسازان تهران تصریح کرد : این مسائل موجب شده تا صنعت داروسازی کشور نتواند داروی خود را با قیمت مناسب بفروشد چراکه نیاز به بروزرسانی خط تولید و تحقیق و توسعه دارد که در قیمت ها محاسبه نشده است.
شریف نیا خاطرنشان کرد: سال های گذشته ، وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو به شدت جلوی افزایش هزینه های دارویی را گرفته بودند و اجازه افزایش قیمت را نمی دادند بنابراین افزایش قیمت خاصی در داروها نداشته ایم.
وی ادامه داد: ممکن است ماده اولیه برخی داروها در جهان گران شده باشد و به تبع آن قیمت دارو نیز در ایران افزایش پیدا کند اما بطورکلی قیمت دارو در ایران بالا نیست و حتی ارزش دارویی ایران در مقایسه با کشوری مانند ترکیه ، دو و نیم برابر کوچکتر است؛ ارزش بازار دارویی ترکیه سالانه 12 میلیارد دلار و در ایران 4 میلیارد دلار است.
عضو هیات مدیره انجمن داروسازان تهران گفت: چون افزایش قیمت نداشته ایم ، برخی صنایع دارویی به این سمت می روند که تولید برخی داروها را انجام ندهند چراکه برای آنها تولید دارو به صرفه نیست و علاوه برآن اگر قیمت داروها همچنان پایین باشد ممکن است برخی شرکت های وارداتی نیز دیگر داروها را وارد نکنند.
شریف نیا افزود: در قیمت گذاری داروهای وارداتی از روش های قیمت گذاری مرجع استفاده می شود به این ترتیب که قیمت داروی وارداتی با قیمت فروش آن در چند کشور مانند ترکیه و اسپانیا و یونان مقایسه می شود و اگر در ترکیه این دارو 50 یورو و در اسپانیا 60 یورو فروخته می شود، ایران پایین ترین قیمت را انتخاب می کند.
وی تصریح کرد: هم اکنون برخی شرکت های دارویی وارداتی به دلیل نرخ ارز ، دچار مشکلاتی شده اند چراکه با افزایش قیمت ارز، داروها گران شده اند اما سازمان غذا و دارو، اجازه افزایش قیمت نمی دهد و شرکت های وارداتی مجبورند بطورمثال پنج درصد دارو را گران تر بخرند اما با همان قیمت قبلی بفروشند.

700

عضو هیات مدیره انجمن داروسازان تهران دارو داروخانه بیاری حسام الدین شریف نیا تاخیر پرداخت مطالبات شرکت های دارویی تامین دارو روش قیمت گذاری داروهای تولید داخل

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۶۳۴۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران رتبه چهارم علم گیاهان دارویی و طب سنتی دنیا

دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری گیاهان دارویی و طب سنتی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری از کسب رتبه چهارم جهانی تولید علم در حوزه تولید گیاهان دارویی و طب سنتی از سوی محققان ایرانی خبر داد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، محمدرضا شمس اردکانی؛ دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری گیاهان دارویی و طب سنتی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری از کسب رتبه چهارم جهانی تولید علم در حوزه تولید گیاهان دارویی و طب سنتی از سوی محققان ایرانی خبر داد.

شمس اردکانی خاطرنشان کرد: ما از نظر علمی و عملی جایگاه خوب و رتبه ممتاز و بین‌المللی قابل قبولی در حوزه گیاهان دارویی کسب کرده‌ایم.

وی با بیان اینکه سابقه استفاده از گیاهان دارویی و طب سنتی در این حوزه چند هزار ساله است، افزود: پس از تشکیل دانشکده‌های طب سنتی در سال 1386 با توفیق بسیار خوب و شتاب مناسبی در حوزه تولید علم در دنیا خودمان را نشان دادیم و از دو سال پیش (2022) تاکنون توانستیم رتبه چهارم دنیا را کسب کنیم که این موفقیت بسیار ویژه‌ای است.

شمس اردکانی تصریح کرد: ستاد اقتصاد دانش‌ بنیان گیاهان دارویی و طب سنتی در حوزه معاونت علمی ریاست جمهوری تلاش و عزم جدی دارد که در پازل ایران قوی بتواند موضوع و سرفصل بسیار مهم در حوزه طب سنتی و گیاهان دارویی داشته باشد.

وجود 1200 گیاه دارویی در ایران/ رتبه چهارم کشور در تولید علم طب سنتی

دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان گیاهان دارویی در ادامه بیان کرد: در این راستا ما شرکت‌های دانش‌بنیان خوبی داریم که در حوزه تولید و فرآوری و استخراج فعالیت می‌کنند و ستاد نیز از آنها حمایت خواهد کرد.

به گفته وی، مردم در ایران از نظر فرهنگی و تمدنی و سابقه، دید خوبی نسبت به عطاری‌ها دارند و عطاری‌ها توانسته‌اند در بیشتر موارد اعتماد و رضایت مردم را جلب کنند.

وی مطرح کرد: شرکت‌های دانش‌‌‎‌بنیان به خوبی در حوزه‌های مختلف تلاش کرده اند و ما باید در حال حاضر با دست به دست هم دادن و ظرفیت‌های افزوده کار را پیش ببریم. در سال‌های اخیر بازگشت به طبیعت در همه حوزه‌ها پررنگ شده و امیدواریم با تلاش خودمان و به‌کارگیری همه ظرفیت‌ها در این زمینه موفق‌تر از پیش عمل کنیم.

شمس اردکانی، طب سنتی ایرانی را سلامت‌محور دانست و افزود: بسیاری از آموزه‌‌های طب سنتی ایران مبتنی بر اصلاح سبک زندگی است و با توجه به ریشه‌دار بودن این آموزه‌ها در فرهنگ مردم، قابلیت پذیرش خوبی دارد و دسترسی به خدمات آن نیز برای مردم آسان است.

وی ادامه داد: ارتقای سلامت و کاهش بیماری‌ها مستلزم افزایش سطح سواد سلامت مردم و تغییر رفتار آنها است. امروزه به دلیل تغییر سبک زندگی ، نوع غذاها، کم تحرکی و ... علی‌رغم کنترل بیماری‌های واگیر و عفونی، بار بیماری‌های غیرواگیر افزایش یافته است.

شمس اردکانی در پایان "رعایت اصول تغذیه بر مبنای طب سنتی" را مهمترین اصلی دانست که رعایت آن منجر به حفظ سلامتی می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ایران رتبه چهارم علم گیاهان دارویی و طب سنتی دنیا
  • پیشگامی ایران در زمینه دانش تالاسمی
  • فراخوان کشف قیمت و تامین داروهای تک‌ نسخه‌ای
  • فراخوان کشف قیمت و تامین دارو‌های تک‌نسخه‌ای اردیبهشت ۱۴۰۳
  • چرا «بحران وارفارین» دست از سر بیماران قلبی بر نمی‌دارد؟
  • تخفیف نجومی ایران برای فروش نفت!
  • تخفیف نجومی ایران برای فروش نفت؛ واقعی یا کیک؟
  • تخفیف نجومی ایران برای فروش نفت واقعی است؟
  • کمک به تسهیل تامین مالی تولید با برات الکترونیکی 
  • قیمت جهانی موادغذایی بالا رفت