Web Analytics Made Easy - Statcounter

رکنا: در حالی که پلیس پایتخت،‌ سازمان آتش‌نشانی و اورژانس تهران تمهیدات ویژه‌ای به منظور برگزاری هر چه بهتر شهرآورد 85 در نظر گرفته‌اند، پلیس راهور از تکمیل ظرفیت پارکینگ‌های ورزشگاه آزادی خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی رکنا، جانشین رئیس پلیس Police راهور استان تهران با اعلام اینکه پارکینگ‌های ورزشگاه آزادی Freedom به طور کامل پر شده است؛ به افرادی که قصد رفتن به استادیوم را دارند توصیه کرد تا با خودروی شخصی به ورزشگاه نروند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در مورد وضعیت ترافیکی اطراف ورزشگاه آزادی اظهار کرد: در حال حاضر ظرفیت پارکینگ‌های ورزشگاه آزادی کاملا پر شده و مجبور شدیم محدودیت‌هایی اعمال کنیم، بر همین اساس نمی‌توانیم اجازه ورود به رینگ اصلی را بدهیم. همچنین اجازه ورود خودروها از آزادراه و ضلع شمالی ورزشگاه داده نمی‌شود.

وی با تاکید بر اینکه ظرفیت‌های پارکینگ‌های ورزشگاه به طور کامل پر شده گفت: به افرادی که قصد رفتن به استادیوم دارند توصیه می‌کنیم که با خودروی شخصی نیایند.

جانشین رئیس پلیس راهور استان تهران اضافه کرد: در حال حاضر ترافیک در آزادراه سنگین و در معابر منتهی به ورزشگاه نیمه‌سنگین است.

سردار حسین رحیمی فرمانده انتظامی تهران بزرگ در مورد تمهیدات پلیس پایتخت که از ظهر دیروز (چهارشنبه) آغاز شده است گفت: برای انجام این مسابقه، پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ تمهیدات ویژه‌ای در نظر گرفته است که این تهمیدات تا پایان مسابقه تخلیه بار ترافیکی ادامه خواهد داشت.

وی از شهروندان خواست برای تماشای این بازی از وسایل نقلیه عمومی استفاده کنند و افزود: توصیه من به تماشاگران مسابقه این است که حتی المقدور از مترو، اتوبوس های تندرو و تاکسی استفاده و از همراه آوردن وسیله نقلیه شخصی و توقف در حاشیه بزرگراه ها خودداری کنند.

سردار رحیمی، با اشاره به این مطلب که پلیس طی هماهنگی های انجام شده قصد افزایش پارکینگ‌ها را دارد گفت: در این خصوص هماهنگی‌هایی با سازمان تاکسیرانی و اتوبوسرانی برای حمل و نقل هواداران دو تیم در نظر گرفته شده است.

تمهیدات اورژانس برای شهرآورد امروز

اسماعیل فراهانی معاون فنی و عملیات مرکز اورژانس تهران نیز در مورد تمهیدات اورژانس تهران برای شهرآورد 85 گفت: ناوگان امدادی مرکز اورژانس تهران در مسیرهای منتهی به استادیوم، اطراف و داخل استادیوم آزادی به هموطنان و فوتبال دوستان خدمت‌رسانی می‌کنند.

وی افزود: مدیر جانشین ناحیه غرب اورژانس تهران به عنوان فرمانده عملیاتی میدان در استادیوم مستقر است و کلیه پایگاه‌های اورژانس در نزدیکی مسیرهای منتهی به استادیوم آزادی به صورت ویژه در حال آماده باش هستند.

فراهانی تصریح کرد: مرکز فرماندهی ارتباطات اورژانس ۱۱۵ نیز به صورت ویژه جهت دریافت تماس‌های مددجویان آماده‌باش است.

وی همچنین جمع کل ناوگان به کارگیری شده برای شهرآورد را به شرح زیر اعلام کرد:

تعداد ۲ دستگاه اتوبوس آمبولانس

تعداد ۱۰ دستگاه آمبولانس

تعداد ۴ دستگاه موتور لانس

تعداد ۱ دستگاه خودروی فرماندهی عملیات

لازم به ذکر است تمهیدات ویژه برای افزایش ناوگان آمبولانسی در زمان مورد نیاز نیز پیش‌بینی شده است.

تدابیر آتش نشانی برای دربی

سید جلال ملکی سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران نیز در مورد تمهیدات آتش‌نشانی برای شهرآورد 85 اظهار کرد: سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران تمام تلاش و توان خود را برای تامین ایمنی شهرآورد به کار می‌بندد و علاوه بر اینکه امروز 130 ایستگاه آتش‌نشانی در سطح شهر، در آماده‌باش خواهند بود،‌ ایستگاه شماره 20 که جنب ورزشگاه آزادی قرار دارد در آماده باش‌ ویژه است.

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران، با اشاره به اینکه نیروهای آتش‌نشانی از ساعت 13 در محل‌های مشخص حضور پیدا می‌کنند گفت: 13 دستگاه خودروی سنگین، 5 دستگاه موتورسیکلت به همراه 60 نیروی عملیاتی از ساعت 13 در پارکینگ‌ خودروهای شخصی و اتوبوس شرکت واحد، درهای ورودی و خروجی ورزشگاه، معابر و بزرگراه‌های اطراف تا پایان مسابقه و تخلیه کامل ورزشگاه و عادی شدن تردد حاضر می‌شوند و اوضاع ایمنی را کنترل می‌کنند.

وی با بیان اینکه این آمادگی وجود دارد تا چنانچه اتفاقی رخ داد، نیروهای کمکی از ایستگاه‌های اطراف اعزام شوند اضافه کرد: همچنین تعدادی از مدیران ارشد عملیات با خودروهایی که در اختیار دارند به گشت زنی می‌پردازند و ضمن بررسی وضعیت ایمنی منطقه به نیروهای آتش‌نشان مستقر هم سرکشی می کنند.

ملکی با اشاره به حضور بعضی از تماشاگران از شب گذشته در اطراف ورزشگاه گفت: کارشناسان به دفعات از بخش‌هایی که این افراد در آنجا مستقر بودند بازدید و اوضاع ایمنی را بررسی کردند.

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران همچنین گفت: تقاضای ما از حاضران در ورزشگاه این است که مثل همیشه با نیروهای امدادی به خصوص آتش‌نشانی همکاری کنند و اگر اتفاقی رخ داد خونسردی خود را حفظ کنند و سپس به نیروهای مستقر و یا شماره 125 اعلام کنند.

اقدامات مترو برای جابه‌جایی هواداران

همچنین محسن محمدیان مدیر ارتباطات و امور بین الملل شرکت مترو تهران نیز اظهار کرد: برنامه‌ریزی‌های لازم برای تسهیل در جابه‌جایی تماشاگران مسابقه فوتبال پرسپولیس و استقلال Esteghlal انجام شده است.

وی ادامه داد: شرکت بهره‌ برداری متروی تهران در روز پنج شنبه ( 4آبان 96) اقدام به اعزام قطارهای فوق العاده در فواصل زمانی معین خواهد کرد تا تماشاگران بتوانند به راحتی در مسیر رفت و برگشت از ورزشگاه آزادی در خط پنچ مترو از ناوگان قطار شهری استفاده کنند.

مدیر ارتباطات و امور بین الملل شرکت بهره برداری مترو در ادامه با اشاره به اینکه تمامی قطارها در ایستگاه ورزشگاه آزادی توقف دارند، اضافه کرد: اعزام قطارهای فوق العاده در خط ۵ مترو تا پایان جابه جایی تماشاگران فوتبال ادامه خواهد داشت تا از ازدحام جمعیت در ایستگاه‌ها جلوگیری شود.

خدمات اتوبوسرانی به تماشاگران فوتبال امروز

شرکت واحد اتوبوسرانی تهران نیز از ارائه خدمات حمل و نقلی به تماشاگران هشتاد و پنجمین دربی‌ سرخابی‌های پایتخت خبر داد.

شرکت واحد اتوبوسرانی تهران به مناسبت برگزاری مسابقه فوتبال بین تیم‌های پرسپولیس – استقلال که امروز در ورزشگاه بزرگ آزادی انجام خواهد شد به منظور جهت رفاه حال تماشاگران با اختصاص اتوبوس‌های مورد نیاز، از ورزشگاه آزادی به پایانه آزادی تماشاگران را منتقل می‌کند.

تماشاگران می‌توانند با استفاده از ناوگان خطوط سامانه‌های تندرو مستقر در پایانه آزادی به میادین انقلاب اسلامی، امام حسین (ع)، تهرانپارس، خراسان، پایانه خاوران، فلکه صادقیه، پونک و دانشگاه علوم تحقیقات عزیمت نمایند.

شرکت واحد اتوبوسرانی ضمن تشکر از تماشاگران فهیم فوتبال، درخواست می‌کند از آنجایی که بهترین اتوبوس‌های موجود جهت تکریم این عزیزان در نظر گرفته شده است، مانند همیشه خدمتگزاران خود را با استفاده بهینه و دقت در نگهداری اتوبوس‌های اعزامی جهت ارائه خدمات بهتر، یاری‌ کنند.

منبع: رکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۶۶۹۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح یک بزرگراه جدید در تهران تا پایان امسال | این بزرگراه شرق تهران را از دست کامیون های سنگین خلاص می کند

به گزارش همشهری آنلاین، هادی حق بین در مورد سرانجام ساخت آزادراه شهید شوشتری و رایزنی با محیط زیست برای اجرای فاز دو این آزاد راه، گفت: برای ساخت فاز اول بخش زیادی از معارضین پروژه رفع شده است و به صورت جزئی کماکان معارض مانده؛ اما تأثیر چندانی بر روند اجرای پروژه نمی‌گذارند.

او با بیان اینکه تمام جبهه‌های کاری پروژه ساخت آزادراه شهید شوشتری فعال است، اظهار کرد: امسال فاز اول این آزادراه را به عنوان یک پروژه اثرگذار در جریان بهبود ترافیک تقدیم مردم خواهیم کرد؛ البته اتصال آزادراه به بزرگراه هجرت نیز باید انجام شود و این پروژه نیز آغاز شده است و امید است تا پایان سال این پروژه تکمیل شود.

حق بین در مورد سرانجام نامه شهرداری تهران به سازمان محیط زیست برای عبور تونلی از زیر جنگل‌های سرخه حصار نیز افزود: متأسفانه هنوز بازخوردی در این زمینه از سوی سازمان دریافت نکردیم؛ اما در بازدید نوروزی، خدمت رئیس جمهور این موضوع را عرض کردم که امید است ایشان نیز تأکیدی کنند تا مسئله فاز دوم آزادراه شوشتری حل شود.

معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران در مورد اثرگذاری که ساخت این آزادراه بر روی جریان ترافیکی تهران خواهد داشت، گفت: پروژه شهید شوشتری یک پروژه ملی است؛ چراکه تهران به دلیل اختلاف ارتفاعی ۹۰۰ متری که از شمالی‌ترین نقطه شهر تا جنوبی ترین نقطه شهر دارد و همچنین شرایط توپوگرافی خاصی که دارد؛ این امکان را نمی‌دهد که در شمالی‌ترین نقطه تهران که شاهد کوه‌ها و ناهمواری‌هایی هستیم، کمربندی شمالی را به راحتی اجرا کنیم و این درحالی است که ما در تهران کمربندی غربی و جنوبی داریم؛ اما فاقد کمربندی شرقی هستیم و کارکرد شوشتری به عنوان کمربندی شرق تهران است.

او تأکید کرد: بسیاری از خودروهای سنگین و سبک برای این که از جنوب تهران به استان های شمالی بروند از شرق تهران طی مسیر می کنند و چون مسیری کمربندی ندارند، از بزرگراه بسیج استفاده می‌کنند که سبب استهلاک معابر و همچنین ترافیک بسیار سنگین و ایجاد آلودگی می‌شود. بنابراین احداث این بزرگراه از ضروریات شهر تهران است.

حق بین ادامه داد: با احداث این پروژه حدود یک و نیم درصد از ترافیک کل شهر تهران کاهش می‌یابد و در منطقه شرق حدودا پنج درصد ترافیک را کاهش می‌دهد و یک روان سازی مناسبی برای بزرگراه بسیج و کل شبکه دربر خواهد داشت و موجب رضایتمندی شهروندان، کاهش آلودگی، کاهش مصرف سوخت و موضوعات دیگر می شود و به همین دلیل ضرورت دارد این پروژه به سرعت احداث شود.

کد خبر 847208 منبع: ایسنا برچسب‌ها ترافیک - شهری بزرگراه تهران حمل و نقل شهری

دیگر خبرها

  • آخرین وضعیت ترافیکی راه‌های البرز/ ۹ اردیبهشت
  • وضعیت راه‌های کشور؛ تردد روان در جاده‌های شمالی
  • آخرین وضعیت ترافیکی راه‌های البرز/ ۸ اردیبهشت
  • آخرین وضعیت جاده‌های کشور؛ امروز شنبه ۸ اردیبهشت / ترافیک در کدام محورها سنگین است؟
  • ترافیک سنگین در محور‌های شمال شرق پایتخت
  • ترافیک سنگین در محورهای شمال شرق پایتخت
  • وضعیت جاده‌ها/ تردد روان در محورهای هراز و فیروزکوه
  • آخرین وضعیت ترافیکی راه‌های البرز/ ۷ اردیبهشت
  • افتتاح یک بزرگراه جدید در تهران تا پایان امسال | این بزرگراه شرق تهران را از دست کامیون های سنگین خلاص می کند
  • وضعیت راه‌های کشور؛ ترافیک سنگین در جاده‌های شمالی