Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - معاون آموزشي دانشگاه تربيت مدرس با تاکيد بر لزوم توجه به آموزش عالي و حمايت دولت دوازدهم از دانشگاه‌ها اظهار کرد: براي توسعه و پيشرفت راهي جز توجه به دانشگاه و علم نداريم و همه بايد در اين زمينه از شعار به شعور و از حيطه صحبت به حيطه عمل بيايند و به صورت جدي از دانشگاه‌ها،پژوهشگاه‌ها و موسسات تحقيقاتي حمايت جدي شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


دکتر جلالي در گفت‌وگو با خبرنگار ايسنا با بيان اينکه يک برنامه اصلي در قالب طرح راهبردي در دانشگاه تربيت مدرس وجود دارد و در راستاي اين طرح افزايش کيفيت آموزش در دانشگاه مد نظر قرار دارد گفت: يکي از محورهاي اين طرح مساله سرآمدي همه جانبه در کيفيت است که تمام توجه ما را به خود معطوف کرده است.
وي ادامه داد: متاسفانه در چند سال گذشته افزايش کميت شديدا به کيفيت آموزش عالي آسيب رسانده و در بعضي از قسمت‌هاي آموزش عالي يک رشد نامتوازن و سرطاني به وجود آمده که آثار و زيان‌هاي آن در سال‌هاي آينده آشکار خواهد شد و در حال حاضر زنگ خطر آن شنيده مي‌شود.
معاون آموزشي دانشگاه تربيت مدرس اظهار کرد: در سال هاي آينده با افرادي مواجه هستيم که حداقل 4 تا 6 سال عمر خود را صرف کرده و مدرکي گرفته اند در حالي که توانايي لازم را ندارند تا از اين دانش براي پيشبرد کشور و حتي اشتغال براي خود و ديگران استفاده کنند و تنها تمايل به اين دارند که در يک پست دولتي استخدام شوند اما طبيعتا براي کشور غيرممکن است که همه فارغ التحصيلان را به عنوان کارمند استخدام کند.
بهترين نسبت استاد به دانشجو در دانشگاه تربيت مدرس
جلالي با اشاره به تاکيد دانشگاه تربيت مدرس بر ارتقاء کيفيت آموزشي گفت: کاهش ظرفيت و در عين حال جذب هيات علمي در سال هاي اخير در راستاي افزايش کيفيت صورت گرفته و دانشگاه تربيت مدرس طي چند سال اخير از 100 عضو هيات علمي جذب کرده و بهترين نسبت استاد به دانشجو را که يک به 11 است داراست.
وي با انتقاد از رويه برخي دانشگاه‌ها در خصوص جذب هيات علمي و دانشجو بيان کرد: برخي دانشگاه‌ها تعداد محدودي عضو هيات علمي دارند که تحت عنوان مربي و استاديار جذب کرده‌اند و در عين حال تعداد زيادي دانشجو مي‌پذيرند. اما در دانشگاه تربيت مدرس بيش از 50 درصد اعضاي هيات علمي که حدود 400 نفر هستند دانشيار و استاد تمام هستند و اين نشان مي‌دهد ما در سال هاي اخير به کيفيت توجه کرده‌ايم.
بودجه تحقيقاتي دانشگاه تربيت مدرس ايده آل نيست
معاون آموزشي دانشگاه تربيت مدرس گفت: بودجه هاي تحقيقاتي دانشگاه تربيت مدرس ايده آل نيست اما به طور مطلوبي افزايش پيدا کرده و اميدواريم در سطح کلان کشور توجه ويژه‌اي به بحث کيفيت در همه ابعاد شود و حمايت‌هاي مادي نيز مد نظر قرار گيرد.
جلالي با اشار به اينکه در بحث آموزش با کمترين سرمايه گذاري مي توان بيشترين سود را در کشور به وجود آورد افزود: در برخي سال‌ها سرعت رشد در توليد علم ايران در رتبه اول دنيا قرار داشته است و اين در حالي اتفاق درحالي افتاده است که کم توجهي و کم لطفي در زمينه آموزشي و علمي وجود داشته است بنابراين اگر بودجه ها تامين مي شد و اگر ثبات بيشتري در وزارت علوم وجود داشت قطعا امکان اين بود که کشور از نظر علمي و آموزشي در جايگاه بهتري قرار بگيرد.
وي با تاکيد بر لزوم سرمايه گذاري در آموزش عالي کشور اظهار کرد: ما در مواردي که بيشترين سرمايه گذاري را داشته ايم،‌ دستاوردهاي زيادي را کسب کرده ايم و اين مساله توجه جدي مسئولان وزارت علوم به خود را مي طلبد.
معاون آموزشي دانشگاه تربيت مدرس افزود: در حال حاضر چند بين رشته اي در دانشگاه تربيت راه اندازي شده است و در اين راستا، اقليم، آب و انرژي‌هاي نو را مد نظر قرار داده‌ايم.
جلالي با اشاره به لزوم حرکت دانشگاه‌ها به سمت تامين نياز هاي جامعه اظهار کرد: يکي از رشته‌هاي بين رشته‌اي که در دانشگاه تربيت مدرس راه اندازي شده رشته‌اي مرتبط با آب،‌از مصرف تا ذخيره سازي آن است و مشکلاتي که در اين زمنيه وجود دارد چرا که ما در سال هاي آتي با معضلاتي جدي در اين رابطه مواجه خواهيم بود.
انتهاي پيام

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۷۴۳۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت توسعه تعاملات علمی دانشگاهی در راستای منافع دو کشور در عرصه بین‌المللی

در دیدار روسای دانشگاه علامه‌طباطبائی و دانشگاه اوفای روسیه، قرارداد همکاری مشترک با هدف گسترش همکاری‌های آموزشی و پژوهشی به امضای روسای دو دانشگاه رسید.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، وادیم زاخاروف رئیس دانشگاه علم و فناوری اوفای روسیه با همراهی ریتا فیلیپووا معاون بین‌الملل دانشگاه و امینا اوزاوا رئیس دانشکده تاریخ و روابط بین‌الملل این دانشگاه، با حضور در دانشگاه علامه‌طباطبائی با عبدالله معتمدی رئیس این دانشگاه دیدار و گفتگو کردند.

در این دیدار که به منظور بحث و تبادل نظر درخصوص همکاری‌های مشترک آموزشی و پژوهشی میان دو دانشگاه انجام شد، قرارداد برنامه آموزشی شبکه‌ای کارشناسی ارشد مطالعات منطقه‌ای بین دوطرف امضا شد که بر اساس این قرارداد دانشگاه «اوفا» درس‌های تعیین شده‌ای را برای دانشجویان رشته مطالعات منطقه‌ای دانشگاه علامه‌طباطبائی و دانشگاه علامه‌طباطبائی دروس مشخصی را برای دانشجویان رشته روابط بین‌الملل دانشگاه «اوفا» به منظور بهره‌مندی از توان علمی استادان هر دو دانشگاه ارائه می‌دهند.

معتمدی در این دیدار با اشاره به همکاری‌های علمی و سیاسی میان ایران و روسیه گفت: زمینه‌های مشترک همکاری‌ها و وحدت‌نظر در مورد مناسبات بین‌المللی در راستای منافع دو کشور، زمینه‌ساز توسعه همکاری‌های روزافزون شده است.

وی با اشاره به همکاری‌های دانشگاه‌های روسیه با دانشگاه علامه‌طباطبائی در سال‌های گذشته بیان کرد: درخصوص تبادل استاد و دانشجو و برگزاری برنامه‌های مشترک آموزشی و پژوهشی تجربه خوبی با دانشگاه‌های روسیه داشته‌ایم. امیدواریم بتوانیم تعاملات نزدیک‌تری در راستای منافع ملی و بین‌المللی دو کشور داشته باشیم.

در ادامه رئیس دانشگاه «اوفا» نیز توضیحاتی در خصوص ظرفیت‌های این دانشگاه بیان کرد و گفت: سال گذشته تفاهم‌نامه همکاری با دانشگاه علامه‌طباطبائی را امضا کردیم و بسیار خرسندیم که در مدت کوتاه این قرارداد همکاری مشترک به مرحله اجرا رسیده است.

وادیم زاخاروف گفت: دانشگاه «اوفا» انجمن‌های دوستی بسیاری با دانشگاه‌های خارجی دارد و در این خصوص ایران نخستین جایگاه را در بین کشور‌های دوست با روسیه دارد. او با بیان این که جمهوری باشقیرستان یکی از جمهوری‌های روسیه است که به لحاظ زبان و فرهنگ، نزدیکی زیادی با زبان و ادبیات فارسی دارد. این موضوع خود زمینه همکاری‌های بیشتر با دانشگاه‌های ایران، به‌ویژه دانشگاه علامه‌طباطبائی به عنوان دانشگاه تخصصی علوم انسانی و اجتماعی را فراهم کرده است. امیدوارم این قرارداد نیز زمینه خوبی برای توسعه همکاری‌های مشترک باشد.

نرگس سنائی رئیس میز روسیه و رئیس گروه گسترش همکاری‌های علمی بین‌المللی دانشگاه نیز به اهمیت تقویت روابط علمی و فرهنگی ایران و روسیه در شرایط کنونی اشاره و تاکید کرد: امضای قرارداد برنامه‌های مشترک آموزشی شبکه‌ای گام نوینی در روابط دانشگاهی ایران و روسیه محسوب می‌شود.

سعید شکوهی رئیس موسسه آموزش عالی بیمه اکو و مهدی خانمحمدی مدیر سنجش، نظارت و ارزیابی آموزشی دانشگاه نیز در این نشست حضور داشتند.

گفتنی است دانشگاه «اوفا» یکی از دانشگاه‌های مهم روسیه است که در جمهوری باشقیرستان واقع شده است. این دانشگاه در حال حاضر ۴۸ هزار دانشجو دارد و نیز بیش از ۳ هزار دانشجو از ۶۰ کشور جهان در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند. ۳۰ درصد از رشته‌های تحصیلی این دانشگاه در حوزه علوم انسانی و اجتماعی است.

دیگر خبرها

  • جذب بیش از ۱۰۰۰ دانشجو معلم در گیلان
  • توسعه مدیریت در نظام سلامت مبتنی بر جوان‌گرایی
  • ضرورت توسعه تعاملات علمی دانشگاهی در راستای منافع دو کشور در عرصه بین‌المللی
  • ساخت مدارس شبانه روزی در دستور کار
  • دهه سرآمدی آموزش فرصت مغتنمی برای ادای احترام به پیشگامان ساحت تولید و نشر معرفت و حکمت است
  • کیفیت بخشی مدارس مهم‌تر از توسعه کمی آن‌ است
  • لزوم ایجاد فضا‌های آموزشی و تربیتی در آموزش و پرورش
  • دوره آموزشی «حسنه ماندگار» برای ۱۵۰ نفر خادمیار مرکزی برگزار شد
  • چرا اردستان معاونت آموزشی و پرورشی ندارد؟
  • نظام آموزشی اردستان، معاونت آموزشی و پرورشی ندارد