Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه دولت برای خروج از رکود و جذب سرمایه خارجی برای ایجاد اشتغال اقدامی انجام نداده است گفت: تمام امید دولت این است که با برداشت ۱.۵میلیارد دلاری بتواند اشتغال ایجاد کند.

محمد حسینی، عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، درباره وضعیت بیکاری در کشورگفت: در حال حاضر بیکاری تنها دغدغه دولت نیست، بلکه دغدغه نظام، مقام معظم رهبری و مردم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متأسفانه امروز در اکثر خانواده ها یک جوان بیکار وجود دارد که در راستای این بیکاری با مشکل معیشت روبرو هستند.

وی با بیان اینکه دولت مجری اجرای برنامه ها است گفت:یکی از برنامه های دولت ایجاد 1میلیون شغل است که در صورت تحقق علاوه بر اینکه نرخ بیکاری در این سطح باقی می ماند و بیشتر از این نمی شود، شاید اقدامی در جهت کاهش نرخ بیکاری باشد.

حسینی بیان کرد: در بررسی ایجاد اشتغال از سوی دولت از یک طرف نوع سیاست ها و مباحث منابع درآمد را داریم که به مشکلات خاص اقتصادی واقف هستیم. درآمدهای دولت طبق آنچه پیش بینی کرده بود پیش نرفت و بین 60تا70درصد در 6ماه اول سال محقق شده است. به همین دلیل قضاوت در حال حاضر در زمینه ایجاد شغل بسیار زود هنگام است. برای ایجاد یک شغل نیازمند یک سرمایه گذاری قابل قبولی هستیم که یک شب امکان پذیر نیست.

وی گفت: قرار بود با استفاده از سیاست بهره وری و جذب سرمایه گذاری خارجی بخشی از اشتغال ایجاد شود، دولت درباره این دو مورد در این مدت اقدام موثری انجام نداده است و زیرساخت های لازم انجام نشده است.

حسینی ادامه اد: درباره خروج از رکود به گونه ای که ظرفیت اسمی کارخانجات را گسترش دهیم تا بخشی از مشکلات حل شود نیز اقدامی صورت نگرفته است، با اجرای مصوبات کارگروه اقتصاد مقاومتی و بحث تسهیلاتی که در کارگروه رونق داده شده است،اتفاق های نسبتاً خوبی رخ داده است که در زمینه کارگاه های کوچک و متوسط است. ولی برای کارگاه های بزرگ مشکلات عدیده ای را داریم که هنوز در کشور برطرف نشده است.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی دررابطه با اشتغال خانگی و خرد گفت: متولی ایجاد مشاغل خانگی و خرد وزارت تعاون است. همه امید دولت این است که با مصوب کردن لایحه 1.5میلیارد دلار از صندوق توسعه ملی بتواند یک حرکت قابل قبولی را انجام دهد تا حدودی اشتغال ایجاد شود.

وی در تحلیل برداشت 1.5میلیارد دلاری ازصندوق توسعه ملی گفت:دولت اگر بتواند بازار صادرات و قیمت تمام شده را تا حدی کنترل کند و در حوزه کشاورزی و دامپروری و صنایع وابسته به آن و همچنین صنایع دستی و گردشگری می تواند موفق عمل کند.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه صنعت گردشگری و توریسم ظرفیت ایجاد اشتغال را دارد گفت:امروز احساس می کنیم که زیرساخت های لازم در حوزه ITفراهم است و امروز جوانان مهندس کامیپوتربیکار کمتر از سایر رشته ها داریم. امیدواریم با استفاده از صنعت گردشگری شغلی را برای تحصیل کرده ها ایجاد کنیم.

وی با اشاره به تبصره 18قانون بودجه سال 96 و برخی احکام برنامه ششم توسعه گفت:طبق این قوانین دولت باید بحث اشتغال فراگیر را دنبال کند و در هفته های آینده جزئیات آن را دنبال خواهیم کرد.

انتهای پیام/

R1012189/P1012122/S7,77,82,1246/CT1 موضوعات مرتبط بیمه بیکاری اشتغال‌زایی

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۷۷۷۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فوری | واریزی مددجویان تحت پوشش ۳ برابر شد

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از تسنیم، داود منظور افزود: متوسط پرداختی ماهانه به مددجویان تحت پوشش نهادهای حمایتی از ۶۱۷ هزار تومان به ۱۶۹۰ هزار تومان افزایش یافته است.

وی در فضای مجازی در ادامه تشریح ویژگی‌های ممتاز قانون بودجه ۱۴۰۳، نوشت: اعتبارات رفاه و تامین اجتماعی از ۱۳۱ هزار میلیارد تومان (همت) در سال ۱۳۹۹ به ۶۳۰ همت در سال ۱۴۰۳ افزایش یافته است.

رئیس سازمان برنامه و بودجه اعلام کرد: تعداد مددجویان تحت پوشش نهادهای حمایتی از ۳.۲ میلیون خانوار به ۳.۹ میلیون خانوار افزایش یافته است.

خبر مهم درباره آغاز مرحله سوم طرح فجرانه کالابرگ الکترونیک | شرطی که حذف شد | اعتبار تشویقی افزایش یافت + جزئیات

وی افزود: همچنین، در دولت سیزدهم برای کمک به تغذیه کودکان دچار سوء تغذیه، مبلغ ۸۴۰ میلیارد تومان در بودجه سال ۱۴۰۲ و مبلغ ۱۷۲۸ میلیارد تومان در بودجه ۱۴۰۳ پیش‌بینی شده است.

منظور پیش از این نیز خبر داده بود که اعتبار مورد نیاز برای پرداخت فوق‌العاده خاص کارکنان خدوم نظام سلامت با رقم ۱۰ هزار میلیارد تومان در بودجه امسال به تصویب رسید.

کد خبر 849322 برچسب‌ها خبر مهم سازمان برنامه و بودجه دولت سیزدهم

دیگر خبرها

  • اشتغال زایی مستقیم ۱۴۳ هزار نفری در صنعت پتروشیمی
  • ایجاد سازمان‌های سرمایه‌گذاری مختص پارک‌های علم و فناوری
  • مصارف مهم مالیات در کشور به چه صورت است؟
  • ۶۰ هزار شغل در استان بوشهر ایجاد شد/ رونق کسب‌وکارها در سال جاری
  • ایجاد اشتغال برای ۱۲ هزار نفر توسط چینی ها در کرمان
  • چینی‌ها برای ۱۲ هزار نفر در کرمان اشتغال ایجاد کردند
  • مهلت یک‌هفته‌ای استاندار برای ایجاد کارگروه ویژه اشتغال در لرستان
  • موافقت رئیس‌جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه
  • فوری | واریزی مددجویان تحت پوشش ۳ برابر شد
  • هدف‌گذاری ایجاد یک میلیون و ۴۴ هزار شغل در سال جاری