Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهردار تهران تامین درآمدهای پایدار شهری، اختصاص دو میلیارد دلار از محل صندوق توسعه ملی به منظور گسترش حمل و نقل ریلی در کلانشهرها و پرداخت ردیف‌های بودجه‌ای شهرداری ها را از مهمترین مسایل پیش روی کلانشهرها عنوان کرد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، محمد علی نجفی صبح امروز طی سخنانی در مراسم افتتاحیه نخستین اجلاس شهرداران کلانشهرهای کشور در دوره پنجم مدیریت شهری، به چالش‌های مشترک کلانشهرها در کشور اشاره کرد و گفت: در طول دو ماه گذشته به نمایندگی از کلانشهرها و شهرداری‌ها در دولت شرکت کرده و در حد ممکن نظرات خود را از موضع شهرداران کشور درباره مسایل مختلف بیان کردم؛ همچنین در این مدت ارتباطات وسیعی با کمیسیون‌ها، فراکسیون‌ها و نمایندگان مجلس برقرار شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به حضور خود در کمیسیون‌های عمران، امور شوراها و برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی به منظور ارائه گزارش از وضعیت کلانشهرها، منابع مالی شهرها و مسایل مربوط به تهران، تصریح کرد: همچنین در این مدت جلسه‌ای با نمایندگان شهر تهران در مجلس شورای اسلامی برگزار شده که این جلسات می‌تواند در سایر شهرها نیز ادامه پیدا کند.

نجفی در ادامه پیگیری سهم شهرداری‌ها از مالیات بر ارزش افزوده، تامین درآمد های پایدار شهری، اختصاص دو میلیارد دلار از محل صندوق توسعه ملی به منظور گسترش حمل و نقل ریلی در کلانشهرها و پرداخت ردیف‌های بودجه‌ای شهرداری ها را از مهمترین مسایل پیش روی کلانشهرها عنوان کرد.

شهردار تهران با اشاره به شکل گیری کمیته‌ای مشترک برای پیگیری مطالبات متقابل دولت و شهرداری تهران، تصریح کرد: در کنار این موارد تخصیص عوارض بنزین و گازوئیل به منظور توسعه حمل و نقل عمومی در کنار توجه به ماده 12 قانون حمایت از تولید داخلی از دیگر مواردی است که در این دوره قابلیت پیگیری دارد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به ضرورت تعیین جایگاه حکومت‌های محلی در کشور و توجه به مسئله مدیریت یکپارچه شهری، عنوان کرد: در مرحله اول ضروری است، مدیریت هماهنگ شهری را داشته باشیم تا شهرداری ها محور هماهنگی همه خدمات ارایه شده در شهر شوند و سپس به صورت تدریجی به سمت مدیریت یکپارچه شهری حرکت کنیم تا هر بخشی که آمادگی دارد، به شهرداری ها واگذار شود.

شهردار تهران در پایان ضمن تاکید بر ضرورت تعیین تکلیف مسئله درآمد های پایدار شهری، تصریح کرد: سهم شهرداری‌ها از مالیات های ملی، درآمد شهری از محل عوارض و تعرفه‌ها در کنار سهم مردم از تامین درآمد ها سه جزء اصلی درآمد های پایدار شهری را تشکیل می دهد.

به گزارش شهرنوشت، همچنین قاسم تقی زاده خامسی، شهردار مشهد نیز به تبیین برخی از مهم ترین چالش‌های کلانشهرهای کشور و شهر مشهد پرداخت.

وی با اشاره به مشکلات نقدینگی و همچنین بدهی‌های معوق در شهرداری مشهد و مسئله واگذاری املاک در این کلانشهر اشاره کرد و گفت: شورای شهر در یک ماه گذشته بعضی از این املاک را بازگردانده است اما اکثر آنها هم اکنون درگیر مباحث حقوقی است.

تقی زاده از تعطیلی فروش تراکم در مشهد به عنوان یکی از اقدامات جدی در دوره جدید مدیریت شهری یاد کرد و گفت: مشهد تا امروز طرح جامع ندارد و طرح جامعی که دو سال پیش ابلاغ شده بود نیز به دلیل اختلاف شهردار وقت با شورای عالی شهرسازی و معماری، اجرایی نشده است. همچنین هم اکنون پهنه‌ها و ضوابط بلند مرتبه سازی‌ها در شهر مشخص نیست.

شهردار مشهد با اشاره به بخشنامه اخیر شورای عالی شهرسازی و معماری پیرامون ساخت و ساز در مشهد، به تشریح مشکلات و راهکارهای موجود در زمینه نظام مهندسی و بیمه، بافت فرسوده و همچنین توسعه اتوبوسرانی و حمل و نقل عمومی پرداخت.

در ادامه جلسه مرتضی سقائیان نژاد، شهردار قم نیز طی سخنانی بر ضرورت مشخص شدن جایگاه واقعی شهرداری‌ها در کشور تاکید و تصریح کرد: در شرایطی که 70 درصد مردم کشور شهرنشین هستند، همه شهرداری‌ها زیر نظر وزارت کشور قرار دارند و سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌ها امورات شهرداری‌ها را در دست گرفته است.

وی با اشاره به اختلافات گذشته در میان دولت و شهرداری تهران و سایر کلانشهرها، گفت: با توجه به حضور دکتر نجفی در شهرداری تهران، مطمئن هستم ایشان در این دوره می‌تواند چنین نواقصی را برطرف کرده و از ظرفیت‌های موجود در مجلس شورای اسلامی، دولت و مجمع تشخیص مصلحت نظام استفاده کند.

شهردار قم در ادامه بر ضرورت پرهیز شهرداری‌ها از برخورد سیاسی تاکید کرد و گفت: شهرداری‌ها خدوم ترین ارگانی هستند که برای خدمت به مردم در شهرها فعالیت می‌کنند و بیشترین ارتباط مردم نیز با شهرداری‌ها است، در ادامه نیز باید بتوانیم با تکیه بر همین نگاه پیش برویم.

در ادامه این جلسه شهرداران کلانشهرهای اصفهان، اهواز و سرپرست شهرداری شیراز به بیان دیدگاه‌های خود پیرامون مسایل مختلف شهری از جمله تامین درآمد های پایدار شهری، مسایل مالی شهرها و بانک شهر، آلودگی هوا و توسعه حمل و نقل عمومی، تعامل با دولت و مجلس و ... پرداختند.

انتهای پیام/

R1491/P1014143/S2,25/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۸۰۳۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهرداری تهران به دنبال ارائه کیفی خدمات در نمایشگاه کتاب است

شهردار به همراه جمعی از معاونین و مدیران منطقه ۷ و مدیر نمایشگاه بین‌المللی کتاب گرد هم آمدند تا با بررسی و رفع  مشکلات و معضلات احتمالی میزبانی شایسته‌ای از کتاب دوستان فراهم کنند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، شهردار به همراه جمعی از معاونین و مدیران منطقه 7 و مدیر نمایشگاه بین‌المللی کتاب گرد هم آمدند تا با بررسی و رفع  مشکلات و معضلات احتمالی میزبانی شایسته‌ای از کتاب دوستان فراهم کنند.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 7، نظافت حین و قبل از برگزاری مراسم، مکاتبه با بهشت زهرا برای دریافت 10 دستگاه شاتل، زیباسازی، گل‌آرایی، جانمایی سرویس‌های بهداشتی، جانمایی پارکینگ  برای خودروهای شخصی، تاکسی‌ها و اتوبوس‌ها، تعبیه فضای مناسب برای کودکان و اسکان کارگری ... تنها بخشی از مواردی بود که مدیران شهری و نمایشگاه کتاب در خصوص آن به بحث و گفتگو پرداختند.

در ادامه نصراله آبادیان؛ شهردار منطقه 7 گفت: نمایشگاه کتاب یک رویداد بین‌المللی است پس باید خدماتی که در آن ارائه می‌شود نیز در بالاترین کیفیت ممکن باشد از همین رو از تمام همکارانم تقاضا دارم تا از تمام ظرفیت‌های خود استفاده کنند.

وی تاکید کرد: از چندین هفته قبل جلسات منظمی برای هماهنگی‌ها در مصلی امام خمینی(ره) در این منطقه برگزار و تقسیم وظایف انجام شده است.

نمایشگاه کتاب در سال آینده در "شهر آفتاب" برگزار خواهد شد

شهردار منطقه 7 یادآور شد: تمام مواردی که در جلسات مربوط به نمایشگاه بین‌المللی کتاب مطرح شده باید تا هفته آینده دسته‌بندی شده تا دستورات مربوط به آنها صادر شود.

در پایان حسین تیموری؛ مدیر کمیته اجرایی و پشتیبانی سی و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران به بیان اقدامات اجرا شده در نمایشگاه پرداخت و از عوامل اجرایی شهرداری منطقه 7 برای فراهم کردن شرایط پذیرایی از شهروندانی که در این رویداد حضور خواهند یافت، تشکر و قدردانی کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • همراهی دولت و شهرداری باعث شکستن قفل واردات واگن های مترو
  • فضای تفریحی گردشگری سرخه‌حصار توسعه می‌یابد
  • از ضرورت نگاه ویژه مدیریت شهری تا رفع مشکلات شهروندان در میز خدمت شهرداری منطقه ۲ شیراز
  • تصویب بودجه ۲۱ میلیارد تومانی برای شهرداری پیربازار
  • همراهی دولت و شهرداری باعث شکستن قفل واردات واگن‌های مترو
  • شهردار مشهد: سامانه شمس برای ثبت ایده‌های شهری راه‌اندازی می‌شود
  • شهرداری تهران به دنبال ارائه کیفی خدمات در نمایشگاه کتاب است
  • تصویبِ تشکیل کمیته تخصصی خلاقیت و نوآوری شهری در کلانشهرها
  • (ویدیو) توضیحات شهردار تهران در مورد خدمات میادین میوه و تره‌بار
  • «صادقانی» سرپرست اداره کل طرح‌های توسعه شهری و منطقه‌ای شهرداری اصفهان شد