Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-01@05:55:19 GMT

رقم بدهی بیمه‌ها چقدر است؟ +اسناد

تاریخ انتشار: ۵ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۲۸۱۸۰۷

با پیگیری جدید گمرک در خصوص وصول بدهی از یکی از بیمه های بدهکار، موضوع وصول بدهی میلیاردی برخی بیمه‌ها با وجود تاخیر فراوان وارد فاز تازه ای شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ بدهی شرکتهای بیمه به گمرک از جمله مباحثی است که کمتر به آن پرداخته شده است. شرکتهای بیمه‌ در رویه‌های مختلف گمرکی از جمله ترانزیت و ورود موقت به نوعی نقش ضامن را برای شرکتهای حمل و بازرگانان ایفا می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در رویه ترانزیت شرکتهای حمل برای عمل به تعهد خود مبنی بر خروج کالا از کشور مطابق قانون باید وجوه تضمینی را به گمرک ارائه کنند که این فرایند از طریق شرکتهای بیمه انجام می‍‌‎شود. در صورتی که یک شرکت حمل در رویه ترانزیت مرتکب هرگونه تخلف یا قاچاق کالا شود گمرک موظف است علاوه بر اعلام جرم بر وصول مطالبات خود از شرکتهای بیمه اقدام کند.

بر اساس نامه زیر تنها تا سال 92 بدهی شرکتهای بیمه که لیست این بدهی موجود می‌باشد بالغ بر 150 میلیارد تومان بوده است. در متن این نامه آمده است، بر اساس آخرین اطلاعات واصله از گمرکات خرمشهر و شهید باهنر میزان مطالبات گمرکات بالغ بر 150 میلیارد تومان عنوان شده و در پیوست این نامه اطلاعات مربوط به اظهارنامه و نام شرکتهای حمل و نقل موضوع پرونده‌های قاچاق بر اساس نام شرکتهای بیمه مشخص شده است.

یک مقام مطلع در خصوص آخرین رقم این بدهیها به خبرنگار تسنیم گفت: تا کنون حدود 50 درصد از این بدهیها وصول شده است.

بدهی شرکتهای بیمه تنها به رویه ترانزیت داخلی و خارجی محدود نیست و بخشی از تعهدات شرکتهای بیمه به موضوع بدهیهای مربوط به رویه ورود موقت نیز باز میگردد.

برمبنای ماده 50 قانون امور گمرکی، ورود موقت، رویه گمرکی است که براساس آن کالاهای معینی می‌تواند تحت شرایطی به‌ طور موقت به قلمرو گمرکی وارد شود. این کالاها باید ظرف مهلت معینی که گمرک ایران تعیین می‌نماید خارج گردد. آئین نامه اجرایی قانون امور گمرکی ایران نیز به طور مفصل به بحث واردات موقت پرداخته و مواد 72 تا 80 را به این بحث اختصاص داده است.

اما بر اساس بخشنامه جدید گمرک، گمرکات اجرایی موظف شدند سوابق تعهدات ایفا نشده بیمه دانا در رویه ورود موقت را ظرف72 ساعت با ذکر میزان بدهی، شماره کوتاژ، تاریخ و نوع کالا به دفتر واردات گمرک اعلام کنند.

 

منبع: تسنیم

 

انتهای پیام/

گفتنی است، رویه ورود موقت یکی از رویه های مهم در تجارت خارجی است که بر اساس آن کالا برای یک مدت زمان مشخص برای اهدافی مانند شرکت در نمایشگاه‌ها وارد کشور شده و سپس مجددا از کشور خارج می‌شود.

در خصوص بدهی شرکتهای بیمه به گمرک یک مقام مطلع در گمرک به خبرنگار تسنیم میگوید بعد از استقرار سامانه بدهی‌های شرکتهای بیمه به صورت بر خط وصول می‌شود. با این حال هرچند هنوز رقم دقیقی از بدهی شرکتهای بیمه در دست نیست اما بر اساس برخی گمانه زنیها هنوز میزان قابل توجهی از بدهی شرکتهای بیمه وصول نشده است.

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۸۱۸۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سودآوری ۴۸ هزار میلیاردی ایمیدرو در یک سال

بررسی سودآوری برخی شرکتهای بزرگ دولتی نشان می‌دهد در حالی که در سال ۱۴۰۱ بانک مرکزی بیش از ۲۰ همت درآمد داشته سودآوری شرکت ایمیدرو به حدود ۵۰ هزار میلیارد تومان رسیده است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم،‌ فهرست سودآورترین شرکتهای دولتی در عملکرد سال 1401 نشان میدهد ایمیدرو نزدیک 50 هزار میلیارد تومان در یک سال سود کسب کرده است.

بانک مرکزی نیز در سال مذکور حدود 23 همت سود کسب کرده است. ملی پتروشیمی کمتر از 20 همت سودآوری داشته است. تهیه و تولید مواد معدنی و ملی نفت نیز در رده های بعدی قرار گرفته اند.

لازم به ذکر است با تغییرات صورت گرفته در تغییر ساختار سازمان اموال تملیکی، این سازمان  نیز به جمع 10 شرکت سودآور دولتی اضافه شده است.

این شرکتهای دولتی در یک سال حدود 100 هزار میلیارد تومان سود کسب کرده اند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حذف شرط پرداخت عوارض آزادراه برای بیمه شخص ثالث
  • شرط پرداخت عوارض آزادراه برای بیمه شخص ثالت حذف شد
  • لغو شرط پرداخت عوارض آزادراهی برای صدور بیمه شخص ثالث
  • حذف شرط پرداخت عوارض آزادراهی برای صدور بیمه شخص ثالث
  • پرداخت عوارض آزادراهی دیگر شرط صدور بیمه‌نامه نیست
  • سودآوری ۴۸ هزار میلیاردی ایمیدرو در یک سال
  • کودکان هم در اصفهان فهمیدند شهر در خطر فرونشست است/ مسوولان هنوز نفهمیدند یا نمی‌توانند جلوی برداشت‌های بی‌رویه آب را بگیرند (فیلم)
  • تسویه حساب سهم بیمه سلامت با داروخانه ها/وضعیت بدهی یارانه دارو
  • دردسر جدید بیمه‌ها برای داروخانه داران/ بدهی ۲۶ همتی سازمان‌های بیمه‌گر به داروخانه‌ها
  • رسانه‌ها باید در پاسداشت تمدن خلیج‌فارس به وحدت رویه برسند