Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-30@07:35:10 GMT

بودجه کشور کاهش می‌یابد

تاریخ انتشار: ۴ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۲۷۳۲۸۷

محمدعلی پورمختار امشب در شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان همدان با بیان اینکه نوبخت در مجلس گزارشی ارائه کرد و در فصل بودجه چند مطلب مهم مطرح شد تا استان بتواند حداکثر استفاده را ببرند، اظهار کرد: تصمیم دولت توزیع بودجه مبتنی بر عملکرد است و یا اینکه بودجه عملیاتی و واقعی باشد.

وی ادامه داد: بودجه بر اساس اقدامات واقعی دستگاه‌های مختلف تخصیص پیدا خواهد کرد و درخواست اعتبار به صورت کتبی برای دستگاه مورد قبول نخواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



عضو کمیسیون قضایی مجلس افزود: برای تخصیص بودجه مبنا این است که بر اساس عملکرد‌ها و بررسی همه فعالیت‌های دستگاه‌ها، اعتبار به پروژه‌ها و اقدامات تخصیص پیدا می‌کند.

وی با اشاره به اینکه در بودجه سال آینده کاهش ۴۰ هزار میلیارد تومانی را خواهیم داشت، بیان کرد: دولت بررسی کرده که بودجه سال آینده به نسبت بودجه سال‌ جاری ۴۰ هزار میلیارد تومان کاهش پیدا خواهد کرد که شامل همه بخش‌ها، استان‌ها و دستگاه‌ها می‌شود.

پورمختار با تأکید بر اینکه شاخص‌ها، آمار‌ها و روش‌ها را هرچه زودتر باید با روش جدید بودجه منطبق کنیم تا برخورداری بیشتری داشته باشیم، تصریح کرد: ۸۵ درصد بودجه‌ها در اختیار وزارتخانه‌ها و ۱۵ درصد در اختیار استان‌هاست اما تصمیم گرفته شده این روند بالعکس شود؛ پروژه‌های ناتمام بر این مبنای این بودجه جزء اولویت‌ها خواهد بود.

وی به طرح تحول نظام سلامت اشاره کرد و با بیان اینکه بازنگری جدی در طرح نظام سلامت صورت خواهد گرفت چراکه دولت برای تأمین منابع و اعتبارات این طرح مشکل دارد، ادامه داد: طرح تحول نظام سلامت نیاز به بازنگری اساسی و جدی دارد.

عضو کمیسیون قضایی مجلس بیان کرد: عدد و رقم‌های اختصاصی برای طرح تحول نظام سلامت کمتر خواهد شد و سهم افراد از نظر درآمد در تأمین هزینه‌های بیمارستان‌ها افزایش پیدا خواهد کرد.

وی به طرح هدفمندی یارانه‌ها اشاره کرد و با بیان اینکه دولت و مجلس تصمیم دارند پرداخت یارانه هدفمند شود، افزود: برای هدفمند شدن یارانه‌ها دو موضوع وجود دارد نخست اینکه سپردن یارانه‌ها به استان‌هاست به این شکل که هر استان هر چقدر از تعداد یارانه‌بگیران خود کم کند پول حاصل از آن را به عنوان بودجه در شورای برنامه‌ریزی به سمت تولید و اشتغال سوق خواهد داد.

پورمختار ادامه داد: موضوع دوم در هدفمندی یارانه‌ها این است پول حاصل از هدفمندی در خزانه بماند و متمرکز توزیع شوند و افراد نیازمند بر اساس قانون برنامه ششم ۷۵ درصد حداقل حقوق را دریافت کنند.

وی با اشاره به اینکه دولت بخشی از افزایش دریافتی نیازمندان را آغاز کرده و به این قشر هر ماه ۱۵۰ تا ۱۷۰ هزار تومان پرداخت می‌کند، ادامه داد: بخشی هم باید به بازنشستگان اختصاص داده شود، چراکه دریافتی برخی بازنشستگان کم بوده و توان اداره زندگی خود را ندارند.

عضو کمیسیون قضایی مجلس با اشاره به نحوه توزیع بودجه‌ها در استان، تأکید کرد: همه دستگاه‌ها اولویت‌هایی دارند که باید به صورت مستمر تأمین شود اما اکنون موضوع حائز اهمیت اشتغال است که باید به صورت ویژه به آن پرداخته شود.

وی با بیان اینکه باید بخش بیشتر بودجه به سمت اشتغال‌زایی برده شود و ذیل آن آموزش‌های نحوه اشتغال‌زایی مطرح است، افزود: دستگاه‌های مسؤول باید بودجه‌ای برای موضوع اشتغال اختصاص داده و نسبت به آموزش، کارآفرینی و اشتغال‌زایی فعالیت کنند.

پورمختار با اشاره به اینکه باید به بخش کشاورزی بیشتر توجه شده و بودجه بیشتری اختصاص پیدا کند، ادامه داد: بهره‌وری بخش کشاورزی پایین بوده و باید این بخش به صورت ویژه دیده شود.

وی با بیان اینکه در حوزه روستایی باید کمک بیشتری صورت گیرد، افزود: باید به روستا‌ها کمک کرد تا انگیزه برای ماندن در روستا افزایش پیدا کند.

عضو کمیسیون قضایی مجلس با بیان اینکه در حوزه گردشگری استان همدان دارای ظرفیت بالایی بوده اما کمترین پیشرفت را داشته است، تصریح کرد: سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری باید بیشتر شود.

وی با تأکید بر اینکه در حوزه شرکت تعاونی شهرستان‌ها در استان همدان کاری نشده است، افزود: این شرکت تعاونی‌ها تاکنون راه‌اندازی نشده است در حالی که در صورت راه‌اندازی می‌توانستند برخورداری بیشتری از بودجه داشته باشند.

پورمختار به اسناد خزانه اشاره کرد و افزود: برخی مدیران به گرفتن اسناد خزانه اقبال نشان نمی‌دهند اما بر اساس صحبت نوبخت دولت تأمین نقدینگی اسناد خزانه در موعد مشخص شده را جزء اولویت گذاشته، درخواست دارم مدیران از اسناد خزانه غافل نشوند.

منبع: پارسینه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۷۳۲۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مراکز جوار کارگاهی امسال ۵۰ درصد افزایش می یابد

 معاون وزیر کار و رئیس سازمان آموزش فنی حرفه‌ای کشور دوشنبه شب در دیدار با نماینده ولی فقیه در کردستان اظهار کرد: بیش از ۳۰ هزار آموزشگاه آزاد فنی و حرفه‌ای در سطح کشور مجوز خود را از این سازمان دریافت کرده اند که از این تعداد بیش از ۲۲ هزار آموزشگاه آن فعال است.

مهرداد غظیمی گفت: ۶۰ درصد از رسالت و وظایف سازمان فنی و حرفه‌ای کشور در حوزه آموزش توسط این مراکز خصوصی و خود مردم انجام می‌گیرد که این رقمی قابل توجه و الگوی شایسته‌ای برای معرفی شدن است.

وی اضافه کرد: در کنار این مهم ۴ هزار و ۱۶۲ آموزشگاه جوار کارگاهی در سطح کشور در کنار صنایع بزرگ فعال است که هدف آن آموزش کارکنان شاغل در راستای ارتقای توان و تخصص و آموزش کارکنان جدید در کنار خط تولید هدف اصلی فعال سازی این کارگاه‌های جوار کارگاهی است.

عظیمی با اعلام اینکه دیپلماسی مهارت یکی از راهبرد‌های کلیدی سازمان در این دولت است، گفت: ۴۰ هزار مربی توانمند در حوزه آموزش بیش از ۸ هزار کارگاه آموزشی ظرفیتی است که در کنار اینکه می‌تواند پاسخگوی نیاز کشور باشد می‌تواند توانمندی جمهوری اسلامی ایران را به تمام دنیا صادر کنند.

معاون وزیر کار تصریح کرد: یکی از راهبرد‌های جدی سازمان فنی و حرفه‌ای در سالجاری افزایش ۵۰ درصدی مراکز آموزشی جوار کارگاهی است.

عظیمی حاظر نشان کرد: در سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای بیش از ۶۵۰ مرکز دولتی وجود دارد که در دل این مراکز بیش از ۴ هزار و ۸۰۰ کارگاه آموزشی در با وجود ۱۳ هزار همکار متخصص و متعهد در سطح کشور فعالیت دارند.

کردستان سرزمین ظرفیت‌هاست

وی در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: یقینا نقاط طلایی دوران بعد از انقلاب تا به امروز و هجمه دشمنان علیه مردمان این دیار موید این نکته است که کردستان سرزمین ظرفیت‌هاست.

عظیمی خاطرنشان کرد: مهمترین سرمایه و ظرفیت جمهوری اسلامی ایران سرمایه مردمی آن است مردمانی که علیرغم اینکه همواره مورد هجمه‌های سنگین تبلیغاتی دشمنان بوده‌اند با بصریت مثال‌زدنی پای انقلاب و کشور خود ایستادند

وی با اشاره به شعار امسال با عنوان سال جهش تولید با مشارکت مردم، گفت: یکی از افتخارات قابل توجه که این سازمان می‌تواند در زمینه تحقق شعار سال آن را الگوی خود قرار داده و به سایر دستگاه‌ها و بخش‌ها عرضه کند واگذاری امور و رسالت و وظایف ذاتی سازمان به مردم است.

نماینده ولی فقیه در کردستان نیز گفت: اغلب افراد ماهر در مراکز آموزش فنی و حرفه‌ای در حال بازنشستگی هستند، بنابراین ضروری است برای استخدام افراد جدید تدبیری شود چراکه نیروی انسانی کافی در استان وجود دارد.

حجت‌الاسلام عبدالرضا پورذهبی در این دیدار اظهار کرد: در کردستان مشکلات زیادی در خصوص بیکاری وجود دارد و تمرکز دشمن نیز همواره بر استان‌هایی مانند کردستان و سیستان و بلوچستان است، توجه ویژه ای به این استان‌ها باعث به ثمر نشستن زحمات دولت می شود.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • قیمت«گوجه فرنگی» از هفته آینده و «پیاز» از ماه آینده کاهش می‌یابد
  • مراکز جوار کارگاهی امسال ۵۰ درصد افزایش می یابد
  • صادرات مرغ گرم افزایش می‌یابد
  • نخستین مسجد اسلام گسترش می‌یابد
  • چهارشنبه اوج فعالیت سامانه بارشی درکرمانشاه/دمای هوا کاهش می‌یابد
  • التهابات بازار خودرو، ارز و مسکن کاهش می‌یابد
  • وزارت راه: تلفات تصادفات رانندگی با واردات خودرو کاهش می‌یابد
  • وزارت راه:تلفات تصادفات رانندگی با واردات خودرو کاهش می‌یابد
  • ظرفیت تبادل برق با کشور‌های همجوار به ۵ هزار مگاوات افزایش می‌یابد
  • بودجه گروگان بورسی‌ها/زنگنه:کاهش معافیت‌های مالیاتی بدعت است