Web Analytics Made Easy - Statcounter

اینتل به‌عنوان بزرگ‌ترین تولیدکننده‌ی تراشه‌ی کامپیوتری در دنیا، گزارش مالی فصل سوم سال ۲۰۱۷ را منتشر کرده است که بر اساس آن می‌بینیم فروش بخش حافظه‌های این غول فناوری ۳۷ درصد رشد داشته است و باعث شده اینتل بتواند پا را از پیش‌بینی وال‌استریت ژورنال فراتر بگذارد.

مقالات مرتبط: اپل گزارش مالی تابستان ۲۰۱۷ را ۱۱ آبان منتشر می‌کند سوددهی AMD طی تابستان سال ۲۰۱۷

میزان درآمد اینتل نسبت به مدت زمان مشابه سال گذشته، ۲ درصد افزایش داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سود این کمپانی به ازای هر سهم نیز نسبت به فصل سوم سال ۲۰۱۶ تا ۲۶ درصد بیشتر شده است. با انتشار گزارش مالی اینتل برای فصل سوم سال ۲۰۱۷، می‌بینیم که این کمپانی به خوبی توانسته است در بخش دیتاسنتر، اینترنت اشیاء و کسب‌وکار مربوط به حافظه‌، رکورد قابل توجهی ثبت کند.

میزان فروش اینتل در این مدت ۱۶.۱ میلیارد دلار و سود آن ۴.۵ میلیارد دلار بوده است. ضمن اینکه درآمد این کمپانی به ازای هر سهم ۹۴ سنت بوده است. اگر هزینه‌های ثابت را نادیده بگیریم، میزان سود اینتل ۴.۸ میلیارد دلار و میزان سود هر سهم ۱.۰۱ دلار بوده است. درآمد اینتل نسبت به مدت زمان مشابه در سال گذشته ۲ درصد بیشتر شده؛ درحالی‌که میزان سود هر سهم ۲۶ درصد افزایش داشته است.

به نظر می‌رسد سرمایه‌گذاران باید از این روند خشنود باشند. تنها چند ساعت بعد از انتشار گزارش مالی جدید اینتل، ارزش هر سهم این کمپانی با افزایش روبه‌رو شد.

در بخش زیر جزئیات مهم این گزارش را می‌بینید:

درآمد اینتل ۱۶.۱ میلیارد دلار بوده است؛ درحالی‌که تحلیل‌گران درآمد ۱۵.۷۳ میلیارد دلاری را برای آن پیش‌بینی کرده بودند. سود هر سهم ۱.۰۱ دلار بوده است؛ درحالی‌که تحلیل‌گران این مقدار را ۰.۸ دلار اعلام کرده بودند. میزان درآمد اینتل برای فصل چهارم سال جاری ۱۶.۳ میلیارد دلار خواهد بود؛ درحالی‌که تحلیل‌گران ۱۶.۱ میلیارد دلار پیش‌بینی کرده‌اند. میزان سود هر سهم برای فصل چهارم ۰.۸۶ دلار اعلام شده است؛ درحالی‌که تحلیل‌گران انتظار ۰.۸۳ دلار به ازای هر سهم دارند. انتظار می‌رود سود هر سهم اینتل در سال ۲۰۱۷ برابر ۳.۲۵ دلار باشد؛ درحالی‌که تحلیل‌گران این مقدار را ۳.۰۱ دلار پیش‌بینی کرده‌اند.

میزان درآمد اینتل در فصل سوم ۲۰۱۷، نشان از عملکرد بسیار خوب این کمپانی در بخش‌های مختلف دارد. میزان درآمد بخش دیتاسنتر نسبت به مدت زمان مشابه در سال گذشته با ۷ درصد رشد به ۴.۹ میلیارد دلار رسیده است. درآمد گروه اینترنت اشیاء اینتل با ۲۳ درصد افزایش نسبت به سال قبل به ۸۴۹ میلیون دلار رسیده است. درآمد کسب‌وکار حافظه‌های اینتل نیز ۸۹۱ میلیون دلار بوده که نسبت به سال قبل ۳۷ درصد بیشتر شده است.

میزان درآمد گروه راهکارهای قابل برنامه‌ریزی اینتل، شامل نیمه‌هادی‌های قابل برنامه‌ریزی نیز ۱۰ درصد بیشتر شده و نسبت به سه‌ماهه‌ی سوم سال قبل به ۴۹۶ میلیون دلار رسیده است.

البته تمام بخش‌های اینتل در این فصل موفق نبوده‌‌اند و کسب‌وکار پردازش‌های کلاینت اینتل شامل بخش‌ تراشه‌های دسکتاپ، گوشی‌ها و تبلت‌ها، تقریبا درآمد ثابتی داشته‌اند. فروش کل این واحد نسبت به فروش کسب‌و‌کار اینتل، ۷ درصد کاهش داشته است.

true برچسب ها : Intel Chip financial report true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۸۱۸۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات ۵۰۰ میلیون دلار اقلام نساجی در سال گذشته

میزان صادرات محصولات نساجی در سال گذشته به حدود ۵۰۰ میلیون دلار رسید. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، بیشترین میزان صادرات محصولات نساجی به مقصد کشورهای عراق، افغانستان و روسیه بوده است که به ترتیب 26، 18 و 6 درصد از ارزش کل صادرات محصولات نساجی ایران را به خود اختصاص دادند.
 کف‌پوش‌های غیر‌مخملی باف با رقمی بالغ بر 220 میلیون دلار، عمده‌ترین کالای صادر شده در بین این محصولات بوده است.
بیشترین میزان صادرات محصولات نساجی در سال 1402 از طریق گمرکات کاشان با اختصاص سهم 16 درصد از ارزش کل صادرات این محصول انجام گرفته است، پس از آن، گمرک مشهد با 11.5 درصد و غرب تهران با 9.5 درصد از ارزش کل صادرات محصولات نساجی در مدت یاد شده، در رتبه‌های بعدی قرار گرفتند.
 در این مدت 2 میلیارد و 200 میلیون دلار محصولات نساجی وارد کشور شده است که این میزان نسبت به سال ماقبل آن 12 درصد افزایش نشان می دهد.
امارات متحده عربی با 38 درصد از ارزش کل واردات محصولات نساجی، چین با 22 درصد و ترکیه با 17.6 درصد عمده‌ترین کشورهای طرف معامله در واردات این محصول در سال 1402 بوده اند.
 بیشترین میزان واردات محصولات نساجی از گمرکات شهید رجایی، خرمشهر و سرخس انجام گرفته است، افزود: عمده‌ترین قلم وارداتی در بین محصولات نساجی در سال 1402 به پارچه‌های تار و پود‌باف با 433 میلیون دلار اختصاص داشت که نسبت به سال ماقبل آن 21.5 درصد افزایش نشان می‌دهد.
شایان ذکر است، آمار صادرات و واردات محصولات نساجی که در این گزارش آمده است از فصول 50 الی 60 کتاب مقررات صادرات و واردات استخراج شده است و از آنجایی که فصول 63 _ 61 کتاب مقررات صادرات واردات جزو مصنوعات ساخته شده شامل پوشاک و البسه است و اکثر کد تعرفه های مشمول این فصول، ممنوعیت در واردات داشته‌اند، آمار مربوطه در این گزارش لحاظ نشده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • چین در آفریقا از آمریکا پیشی گرفت
  • صادرات ۴۸۹ میلیون دلاری نساجی/ واردات به ۲.۲ میلیارد دلار رسید
  • آمار مرگ در ایران | افزایش تعداد فوتی‌ها | آمار مرگ مردان ۱۱.۲ درصد بیشتر از زنان
  • صادرات ۵۰۰ میلیون دلار اقلام نساجی در سال گذشته
  • واردات قهوه ۷۵ درصد افزایش یافت
  • صادرات محصولات نساجی به ۴۸۹ میلیون دلار رسید
  • شاخص بازگشت درآمد به اصفهان ۴ تا ۸ درصد است/سهم ۶ هزار میلیاردی اصفهان از مولدسازی
  • واردات قهوه 75درصد افزایش یافت / کدام کشورها صادرکننده عمده قهوه به ایران بوده اند؟
  • ضرر ۳۵۵ میلیون دلاری بوئینگ
  • پیش بینی سود پتروشیمی بوعلی سینا در سال ۱۴۰۳/ بوعلی در سال ۱۴۰۲ چقدر سود ساخت؟