Web Analytics Made Easy - Statcounter

صراط: زهرا، نیلوفر و ریحانه، 3 دانش‌آموز رودانی هستند که در اتوبوس واژگون شده اردویی حضور داشتند؛ این دانش‌آموزان به مدرسه‌ بازگشتند و اکنون از آخرین وضعیت خود می‌گویند.

به گزارش فارس، پس از حادثه واژگونی اتوبوس دانش‌آموزان هرمزگانی، تعدادی از این دانش‌آموزان دچار مصدومیت‌هایی شدند و اکنون نیز تحت درمان قرار دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس آنچه از سوی مسئولان آموزش و پرورش رودان اعلام شده است، 16 دانش‌آموز در اتوبوس سانحه دیده حضور داشتند که در مجموع 13 نفر آنها دچار مصدومیت شده و متأسفانه 3 نفر نیز فوت شدند.

پس از این حادثه کار درمان روی مصدومان آغاز شد و ابتدا درمان در بیمارستان‌های شیراز دنبال شد و پس از مدتی تعداد قابل توجهی از دانش‌آموزان از بیمارستان مرخص و به رودان اعزام شدند و تعدادی نیز برای استراحت در منزل حضور یافتند.

در این بین تعدادی از دانش‌آموزانی که دچار حادثه شدند، در کلاس‌های درس حضور دارند تا از جریان تحصیل عقب نمانند.

در حاشیه شهر رودان، دبیرستان دخترانه نمونه دولتی فدک که به صورت شبانه‌روزی اداره می‌شود، وجود دارد که 3 دانش‌آموزی که در 10 شهریورماه در اتوبوس واژگون شده اردویی حضور داشتند، در این دبیرستان تحصیل می‌کنند.


دبیرستان دخترانه نمونه دولتی فدک رودان در هرمزگان


خوابگاه دبیرستان شبانه روزی فدک در رودان

حیاط مدرسه دخترانه فدک بسیار بزرگ، دارای زمین‌های بازی برای دانش‌آموزان و با سلیقه خاصی اداره می‌شود. این دبیرستان 175 دانش‌آموز دارد که حدود 50 دانش‌آموز آن به واسطه شبانه روزی بودن واحد آموزشی، در مجاورت ساختمان آموزشی که خوابگاه وجود دارد، می‌مانند.

در این مدرسه 3 دانش‌آموز «زهرا ارجمند»، «نیلوفر قائدی» و «ریحانه بلالی» که در اتوبوس اردویی حضور داشتند، تحصیل می‌کنند.

«نیلوفر و ریحانه» که امسال در پایه نهم درس می‌خوانند، تقریبا احوال خوبی دارند و از همان اول مهر به مدرسه آمدند و دوست داشتند در کنار دیگر دوستانشان به ادامه تحصیل بپردازند.


نیلوفر و ریحانه در کلاس درس


حضور نیلوفر و ریحانه در کلاس‌های درس

«زهرا»، هنوز کمی درد دارد و با عصا و به سختی حرکت می‌کند،‌ اما به گفته خودش دوست دارد در کنار دیگر دوستانش باشد و از همان روزهای ابتدایی مهر به مدرسه آمد.


حضور زهرا در کلاس درس

نادر صفایی مدیر آموزش و پرورش میناب در خصوص این سه دانش‌آموز به خبرنگار فارس گفت: به تمام دانش‌آموزان حادثه دیده اعلام کردیم که اگر برای آمدن به مدرسه مشکل دارند می‌توانیم کلاس درس خصوصی در منزل برای آنها داشته باشیم.

وی افزود: حتی برخی از دانش‌آموزان که علاقه داشتند در مدرسه حضور داشته باشند و امکان رفت و آمد برای آنها سخت بود، سرویس رایگان برای آنها فراهم شده است.

صفایی تصریح کرد: برای تعدادی از دانش‌آموزانی که امکان حضور در مدرسه ندارند هم تمام امکانات تحصیلی و معلم را در منزل فراهم کرده‌ایم تا آنها از نظر درسی عقب نمانند.


منبع: صراط نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۹۰۱۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدرسه، جایی برای گفتگوی رو در رو با دانش‌آموزان

دبیرکل اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان گفت: جنگ امروز جنگ روایت‌ها است و آنقدر این جنگ خانمان سوز است که دشمن در تلاش است ذهن و فکر تمامی جوانان ما را از بین ببرد.

به گزارش ایسنا، حسین تاریخی در مراسم اختتامیه رویداد روایت دختران ایران گفت: رسانه‌های دشمن همواره به دنبال ایجاد یاس، ناامیدی و ترس در دل مردم ایران هستند؛  شاید برای برخی از افراد عجیب باشد اما در حوادث یک ماه اخیر و به دنبال شرارت‌های رژیم صهیونیستی در منطقه، برخی از دانش آموزان اعلام کردند که در مدرسه با فضای ترس مواجه بودیم؛ آنها به شدت ترسیده بودند که نکند اسرائیل حمله کند و جنگ بشود؛ حتی تعدادی از دانش‌آموزان هم به مدرسه نیامده بودند.

دبیرکل اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان گفت: جنگ امروز جنگ روایت‌ها است و آنقدر این جنگ خانمان سوز است که دشمن در تلاش است ذهن و فکر تمامی جوانان ما را از بین ببرد و هر کس که در ایران زندگی می کند را مایوس و ناامید کند. 

وی با اشاره به حوادث تلخ سال ۱۴۰۱ و تلاش‌های دشمن در تشویش و گمراهی اذهان عمومی گفت: آینده نوجوانان و جوانان ما به شدت مورد حمله ناجوانمردانه قرار گرفته است؛ اگر لطف الهی نبود؛ ممکن بود ما هم مورد حمله رسانه‌های دشمن قرار بگیریم؛ فکر ما آشفته شود؛ برای جلوگیری از این حوادث ما نیازمند تبیین اهداف و برنامه برای مردم هستیم؛  تبیین هم نیاز به کمک و روایت کردن دارد.

دبیرکل اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان گفت: ما باید در جایی که امکان رو در رو شدن با دانش‌آموزان را داشته باشیم روایتگری کنیم. جایی که می‌توانیم با او به تبادل نظر و گفتگو بپردازیم؛ حتما این کار را بکنیم  و این فرصت را غنیمت بشماریم. شاید نتوانیم در فضای مجازی به خوبی دشمن عمل کنیم اما مدرسه جایی است که در دست ماست. جایی که می‌توانیم به صورت هنرمندانه با مخاطبان نوجوان خود ارتباط برقرار کنیم. مدرسه یکی از جدی‌ترین فرصت‌های ماست که می‌تواند تعیین کننده باشد.

به گزارش روابط عمومی اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان، وی با اشاره به اینکه  گاهی خود ما هم باورمان نمی‌شود که به چه دستاوردهایی رسیدیم؛ افزود: اسرائیل از ابتدای طوفان الاقصی تاکید می کند همه کاره ایران است؛ آمریکا و اروپا دائما بر قدرت ایران تاکید کردند؛ اما باز هم کسانی هستند که قدرت دفاعی و نظامی ایران را دست کم می گیرند؛ این ندیدن قدرت داخلی آفتی بوده که صدها سال است در ایران وجود داشته است. دشمن هم بر این نقطه ضعف تمرکز دارد.

دبیر کل اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان خاطر نشان کرد: دشمن دائماً به فکر این است که از تفرقه‌های بین ما استفاده کند و ما باید هشیار باشیم و بهانه‌های واهی برای تفرقه افکنی را به دشمن ندهیم. 

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • فیلم؛ بازی دانش آموزان با مرگ برای رسیدن به مدرسه
  • رشد ۸ درصدی توسعه متوازن رشته‌ای/ شرکت ۲۷ هزار نفر در امتحانات نهایی خرداد ماه
  • (ویدئو) دانش آموزان با سوخت‌بر‌ها به مدرسه می‌روند!
  • آغاز طرح آموزش شنا به دانش آموزان کهگیلویه و بویراحمد
  • مدرسه، جایی برای گفتگوی رو در رو با دانش‌آموزان
  • ۳۴۰ هزار دانش‌آموز در آزمون مدارس سمپادونمونه دولتی رقابت می‌کنند
  • تعطیلی مدارس دهستان بخش سندرک میناب
  • تلاش برای بازگرداندن دانش آموزان بازمانده از تحصیل
  • ۳هزار و ۴۵۵ دانش‌آموز و دانشجو تحت پوشش کمیته امداد سراوان هستند
  • آزمون دوباره از ۱۳۵ کنکوری جامانده «زیرکوه»!