Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون اول رئیس‌جمهور گفت: جوانمرگی مطبوعات به هر دلیلی اعم از اقتصادی، سیاسی و قضایی، علامت توسعه نیافتگی کشور است.

به گزارش خبرنگار مهر، اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس‌جمهور صبح امروز شنبه ششم آبان ماه در آئین افتتاحیه بیست وسومین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری‌ها که در محل مصلی بزرگ امام خمینی(ره) در تهران برپا شده است، این رویداد را میدان گفتگو خصوصاً در ارتباط با حوزه عمومی کشور توصیف کرد و گفت: نمایشگاه مطبوعات فرصتی است تا ظرفیت‌ها و نقش‌های مطبوعات هم به مردم و هم به مسئولان گفته شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی دلیل حضور نیافتن حسن روحانی در این مراسم را «کثرت کار» و «مسائل واجب‌تر» رئیس‌جمهوری عنوان و درعین حال، مراتب سپاس وی و همچنین هیأت دولت را به یکایک اصحاب رسانه ابلاغ کرد.

معاون اول رئیس‌جمهور در ادامه با اشاره به اینکه گاهی اوقات ممکن است نقدهای رسانه‌ای را که به ما وارد می‌شود، نپسندیم، افزود: ما در عین حال نباید از رسانه‌ها دوری کنیم و نوعی رسانه‌هراسی در ما بوجود بیاید.

جهانگیری، رسانه را محل نقد صحیح و ترویج اخلاق حسنه توصیف کرد و گفت: روزنامه مزرعه محلات است؛ نه کشتزار نفرت. رسانه میدان دوستی است نه دشمنی و محل همگرایی، انسجام و همبستگی ملی است؛ نه واگرایی.

وی با اشاره به اینکه جامعه امروز ما به شدت به این جهات مثبت رسانه‌ها نیازمند است، گفت: دولت وجود رسانه‌های مستقل، حساس، سریع و شجاع را هم به سود خود می‌داند و هم به سود جامعه. نقدهای رسانه‌های بزرگترین سرمایه‌ای است که برای اداره کشور در اختیار ما قرار می‌گیرد و هرکس نتواند نقد رسانه‌ای رسمی کشور را تحمل کند، حتماً به راه اشتباه می‌رود.

معاون اول رئیس‌جمهور افزود: امروز سردبیر، دبیر، نویسنده، عکاس و گرافیست؛ همه نیازمند امنیت روانی و امنیت شغلی هستند و ما به عنوان دولت مکلفیم در این راستا تلاش کنیم. مهمترین وظیفه‌ای که در این زمینه بر عهده ماست، این است که سعی نکنیم با استفاده از قانون، مطبوعات را از متن به حاشیه ببریم.

به گفته جهانگیری، روزنامه‌نگار شجاع، آگاه، بااخلاق و متخصص، نیاز امروز جامعه ما است.

وی در ادامه از بحث و بررسی لایحه سازمان نظام رسانه‌ای در دولت که بیش از یک سال و نیم است در کمیسیون‌های مختلف کابینه در مورد آن بحث شده است، خبر داد و از وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی خواست تا لایحه نهایی دولت را در این زمینه در اختیار اصحاب مطبوعات قرار دهد تا دولت هم بتواند از نظرات آنها استفاده لازم را ببرد.

معاون اول رئیس‌جمهور تأکید کرد: ما باید از محدودیت‌ها برای روزنامه‌نگاران و تعطیلی هر رسانه و یا بیکار شدن روزنامه‌نگاران و زیان‌ده بودن مطبوعات، نگران باشیم؛ هیچ فعالیتی با زیان‌دهی امکان ادامه حیات ندارد و جوانمرگی مطبوعات به هر دلیلی اعم از اقتصادی، سیاسی و قضایی، علامت توسعه‌نیافتگی کشور است.

جهانگیری، توسعه‌نیافتگی مطبوعات را بر ابعاد توسعه کشور اثرگذار خواند و در بخش دوم سخنانش، انتظارات دولت از رسانه‌ها را هم مطرح کرد و در این زمینه ضمن اشاره به اینکه کشور ما در شرایط ویژه و تعیین‌کننده‌ای قرار دارد، گفت: هم فرصت‌ها و هم تهدیدهای مهمی پیش‌روی ما قرار دارد و در این زمینه ما نیازمند درک صحیح و واقعی از منافع و سرمایه‌های ملی هستیم.

وی مردم را خطاب قرار داد تا فقط شرایط کشور را در سال ۹۲ با سال جاری (۹۶)، مقایسه کنند و با اشاره به اینکه دولت دستاوردهای مهمی داشته است، گفت: انتظار دولت این است که رسانه‌ها، دولت را در خلق فرصت‌ها و عبور از تنگناهای پیش‌رو، یاری کنند و دستاوردهای به وجود آمده را در جهت بالا بردن امید در میان مردم، بیان کنند.

معاون اول رئیس‌جمهور با اذعان به اینکه دولت محدودیت‌ها و تنگناهایی برای پاسخگویی به مردم دارد، بار دیگر خطاب به اهالی رسانه گفت: از شما استمداد می‌کنیم کارهایی را که دولت و نظام برای مردم انجام می‌دهند، به زبان آنها ترجمه کنید.

جهانگیری گفت: ما برای مقابله جدی با فساد، نیازمند این هستیم که شما (رسانه‌ها) به صحنه بیایید. باید عدم پاسخگویی و شفافیت کنار گذاشته شود و این مسئله با حضور رسانه‌های آزاد، شدنی است.

وی با اشاره به چالش‌های مهم کشور از جمله کمبود آب و بحران‌های محیط‌زیستی و همچنین کمبود منابع دولت و ناچار بودن دولت به تزریق صدها هزار میلیارد تومان کمک و یارانه به جامعه، همچنین خواستار پاسداشت سرمایه‌های اجتماعی و نمادین کشور شد.

معاون اول رئیس‌جمهور در این زمینه گفت: چه اصراری است که چوب حراج به سرمایه‌های نمادین کشور بزنید؟! بیایید به خاطر ایران، انقلاب و رهبری، از این سرمایه‌ها حفاظت کنید و هِی محدودیت برایشان ایجاد نکنید.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۹۲۴۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرصت سوزی و خستگی برای امروز کشور ممنوع است

به گزارش خبرنگار مهر، سپهر خلجی صبح پنجشنبه در جلسه شورای اداری استان ایلام اظهار کرد: وظیفه مهمی در قبال اطلاع رسانی کارهای انجام شده در دولت برای مردم داریم.

وی بیان کرد: اقدامات خوبی در استان ایلام از جمله در بخش اربعین حسینی صورت گرفته است، مردم باید این حجم از اقدامات را زندگی خود احساس و درک کنند.

خلجی با اشاره به اینکه روایت اول در ارتباط با رویدادهای مختلف باید در اختیار ما باشد، گفت: ۳۷ هزار شهید غزه امروزه روایتی از مظلوم مردم غزه است.

رئیس شورای اطلاع رسانی دولت عنوان کرد: آمریکایی‌ها روزی می‌گفتند دانشگاه پادگان نیست، امروز حمایت دانشجویان آمریکایی باعث زندانی شدن آنها شده است.

خلجی تصریح کرد: آرایش رسانه‌ای دشمن آفندی شده است، یعنی علاوه بر برجسته کردن نقاط ضعف، حتی به نقاط قوت کشور هم حمله رسانه‌ای می‌کنند.

وی افزود: درگیر جنگ رسانه‌ای و روایت‌ها هستیم، الان حوزه جنگ رسانه‌ای دشمن بیشتر در بخش اقتصادی است.

رئیس شورای اطلاع رسانی دولت با اشاره به اینکه وظیفه ما امیدآفرینی و اعتماد سازی است، افزود: یادمان نرود در چه شرایطی دولت سیزدهم، دولت را تحول گرفت، تورم ۶۰ درصدی داشتیم.

وی افزود: تورم محصول دولت گذشته است که به این دولت رسیده است، نفوذ تا دفتر رئیس جمهور وجود داشت.

خلجی تصریح کرد: نفت به فروش نمی‌رفت، امروز بیش از یک میلیون و ۵۰۰ بشکه نفت فروخته می‌شود.

رئیس شورای اطلاع رسانی دولت عنوان کرد: رشد بالای ۶ درصد در کشور را تجربه کردیم و این میزان به هشت درصد خواهد رسید.

وی عنوان کرد: پیشرفته کشور در بخش‌های مختلف مثل فضایی، ارتباط با کشورهای خارجی، قاب توجه است.

وی گفت: حجم نقدینگی از ۴۰ درصد در دولت گذشته به ۲۴ درصد در دولت سیزدهم رسیده است.

خلجی با اشاره به اینکه روایت این اقدامات برای مردم لازم و ضروری است، افزود: فرصت سوزی و خستگی برای امروز کشور ما ممنوع است.

وی گفت: تبیین، رفع شبه و روایت گری جزو اولویت‌های مسؤولان باید باشد، آمارهای مقایسه مستند به مردم ارائه دهید.

رئیس شورای اطلاع رسانی دولت اظهار کرد: خود مدیر مسؤولیت اصلی اطلاع رسانی دستگاه‌های اجرایی خود است.

وی با اشاره به اینکه مدیران به تقویت بخش اطلاع رسانی بپردازند، تصریح کرد: باید پروژه‌های سرمایه‌گذاری در استان ایلام پیوست اطلاع رسانی تعریف شود.

خلجی عنوان کرد: باید حوزه اطلاع رسانی اولویت شناخته شود، دستگاه‌های اجرایی از افراد توانند برای روابط عمومی استفاده کنند.

کد خبر 6094892

دیگر خبرها

  • دولت بزرگ‌ترین کنش‌گر رسانه‌ای و ارتباطی در کشور است
  • درویشیان: گشت ارشاد مدیران با جدیت اجرا شده است
  • گشت ارشاد مدیران بدون اغماض در دولت مردمی اجرا شده است
  • دولت با کسی تعارف ندارد
  • فرصت سوزی و خستگی برای امروز کشور ممنوع است
  • نیاز گمرکات مرزی، مناطق آزاد و ویژه به ۳۵۰ دستگاه آشکارساز کامیونی
  • گشت ارشاد مدیران به معنای برکناری و بگیر و ببند نیست
  • کانال‌های خبری برای دریافت مجوز اقدام کنند
  • گردانندگان کانال‌های خبری برای دریافت مجوز قانونی اقدام کنند
  • رئیس سازمان حفاظت محیط زیست: حل مسئله گرد و غبار نیازمند هم‌افزایی دستگاه‌هاست / باید از ظرفیت رسانه‌ها استفاده کنیم