Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین الملل امتداد نیوز، نیکی هیلی نماینده آمریکا در سازمان ملل در مصاحبه با سی ان ان، گفت: ایالات متحده تلاش های ایران برای کنترل سوریه را به عقب بازمی گرداند و مانع از آزمایش موشک های بالستیک توسط ایران خواهد شد.

وی در ادامه افزود: جامعه بین المللی آزمایش موشک های دوربرد کره شمالی را که قابلیت حمل کلاهک هسته ای دارد، قبول نکرده و برای ایران نیز باید همین استاندارد در نظر گرفته شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به ایران اجازه نمی دهیم استاندارد آزمایش موشک های بالستیک را زیر پا بگذارد.

هیلی درباره تحولات کره شمالی نیز گفت: تلاش های دیپلماتیک به زودی موجب خواهد شد تا کره شمالی فشارهای بیشتری را به خاطر برنامه های هسته ای و موشکی اش احساس کند.

وی اظهار داشت: کره شمالی به زودی تاثیرات افزایش تحریم های بین المللی را احساس می کند و مجبور خواهد شد تا در مسیرش بازنگری کند. تنها در نظر بگیرید که ۹۰ درصد تجارت شما و ۳۰ درصد نفت شما قطع شود. سفر جیمز ماتیس وزیر دفاع آمریکا به شبه جزیره کره نشان می دهد که آمریکا اماده همه چیز است ولی واشنگتن به دنبال جنگ نیست.

وزیر خارجه نمی شوم

نماینده آمریکا در ادامه ضمن رد شایعات مربوط به تغییرات کابینه ترامپ و اینکه رکس تیلرسون وزیر خارجه آمریکا احتمالا از این سمت کنار گذاشته می شود، گفت: هیچ علاقه ای برای آمدن به واشنگتن ندارم. من در نیویورک راضی هستم.

وی در پاسخ به این سئوال که آیا ترامپ پست وزیر خارجه را به وی پیشنهاد داده است، تاکید کرد: این اتفاق نخواهد افتاد و من این شغل را قبول نخواهم کرد. می خواهم جایی باشم که بیشترین تاثیر را دارم.

هیلی پیش از این به سی ان ان گفته بود که از گزینه های مورد نظر کاخ سفید برای احراز سمت وزیر خارجه آمریکا بوده ولی خودش را از رقابت برای دستیابی به این شغل خارج کرده است.

مشارکت در آفریقا

هیلی در شرایطی به کشورهای آفریقایی سفر کرده است که نقش نظامی آمریکا در آفریقا پس از کشته شدن چهار نظامی این کشور در نیجر به شدت زیر ذره بین قرار گرفته است.

هیلی درباره نقش آمریکا در آفریقا گفت: واشنگتن رویکردی به موازات خاورمیانه در آفریقا دارد. راهبرد آمریکا متمرکز بر مقابله با افراط گرایی در خارج از این کشور است تا افراط گرایی به تهدید مستقیمی در داخل آمریکا تبدیل نشود.

وی افزود: رهبران آفریقایی باید مراقب مردم خود باشند و جوامع دموکراتیکی را پایه گذاری کنند و در غیر این صورت با خطر افراط گر ایی و جنگ روبرو خواهند شد. حضور نیروهای نظامی آمریکایی در کشورهای آفریقایی نیز تنها با هدف حمایت از راهبرد واشنگتن خواهد بود.

وی در خصوص شرایط وخیم حقوق بشر در آفریقا نیز گفت: رهبران آفریقایی باید آموزش بهتر برای همه افراد را تضمین دهند تا ریشه افراط گرایی خشک شود. دختران بزرگ می شوند تا به نوجوانان و جوانانی تبدیل شوند که هدف تجاوز قرار می گیرند، پسران بزرگ می شوند تا ربوده شده و کودک سرباز شوند. اینها رهبران آینده این کشورها خواهند بود.

آمریکا به نقش خود در سوریه ادامه می دهد

هیلی در ادامه درباره تحولات سوریه نیز گفت: آمریکا پس از سقوط داعش نیز به ایفای نقش خود در سوریه ادامه خواهد داد. ما هنوز کار خود را انجام نداده ایم. وی بار دیگر مدعی شد که روزهای قدرت بشار اسد در سوریه به شماره افتاده است.

نماینده آمریکا در سازمان ملل اظهار داشت: این آن چیز نیست که ما به دنبال بیرون راندن بشار اسد باشیم. ولی نمی خواهیم اجازه دهیم استفاده از سلاح های شیمیایی بار دیگر اتفاق بیفتد. نمی خواهیم اجازه دهیم که ایران کنترل سوریه را در دست بگیرد.

وی در ادامه ضمن انتقاد از ادامه حمایت های روسیه از دولت بشار اسد، ادعا کرد: گزارش اخیر سازمان ملل نشان می دهد که نیروهای دولت سوریه مسئول حمله شیمیایی سارین در منطقه خان شیخون در اوایل امسال هستند. روسیه اکنون همدست بشار اسد است و می گوید، سلاح های شیمیایی خوب است.

انتهای پیام/

true برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۲۹۵۳۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تنها راه امنیت در منطقه، پایان دادن به فعالیت‌های صهیونیست هاست




به گزارش خبرگزاری صداوسیما، امیر سعید ایروانی سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل متحد روز پنجشنبه به وقت محلی در نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد پیرامون: «وضعیت خاورمیانه: (سوریه)» گفت: وضعیت انسانی در سوریه همچنان وخیم است. مردم سوریه از چالش‌های اقتصادی عمیقی رنج می‌برند. بر اساس آخرین گزارش سازمان ملل متحد، ۱۶.۷ میلیون نفر، یعنی نزدیک به ۷۰ درصد جمعیت سوریه، به کمک‌های بشردوستانه فوری نیاز دارند. سطح بودجه فعلی تخصیص‌یافته برای رسیدگی به بحران انسانی در سوریه نگران‌کننده است.
دیپلمات ارشد جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل تصریح کرد: گزارش سازمان ملل تاکید می‌کند که برای اجرای کامل طرح واکنش بشردوستانه سوریه در مجموع ۴.۰۷ میلیارد دلار نیاز است. این مبلغ جهت برآورده‌سازی نیاز‌های فوری ۱۰.۸ میلیون فرد آسیب‌پذیر از میان این ۱۶.۷ میلیون نفر، مورد نیاز است.
وی گفت: ارائه کمک‌های فوری بسیار مهم است، با این حال، این یک راه حل پایدار در دراز مدت نیست. تلاش‌ها باید بر بازسازی زیرساخت‌های حیاتی، ایجاد شرایط برای بازگشت امن پناهندگان و آوارگان داخلی و پیشبرد روند سیاسی متمرکز شود.
ایروانی تاکید کرد: متأسفانه ایالات متحده و متحدانش تصمیم گرفته‌اند چشمان خود را بر وضعیت انسانی ببندند و به برنامه سیاسی خود در سوریه ادامه دهند. آنها از تحریم‌ها به‌عنوان ابزاری برای دستیابی به اهدافی استفاده می‌کنند که از طریق مجاری نظامی یا دیپلماتیک نتوانسته‌اند به آن دست یابند.
سفیر ایران در سازمان ملل ادامه داد: همچنین، آنها تلاش‌های مذبوحانه‌ای مانند سیاسی کردن کمک‌های بشردوستانه و ممانعت از بازگشت آوارگان انجام دادند. چنین اقدامات غیرقانونی تنها می‌تواند به طولانی‌تر شدن بحران و تشدید رنجی که مردم سوریه متحمل شده‌اند کمک کند.
نماینده دائم ایران در سازمان ملل متحد افزود: جمهوری اسلامی ایران خواستار لغو فوری تحریم‌های یکجانبه است. تداوم چنین اقدامات غیرانسانی حقوق اولیه بشری مردم سوریه را نقض می‌کند، کل جمعیت سوریه را مجازات می‌کند و وضعیت اسفبار آسیب‌پذیرترین اقشار جامعه را تشدید می‌کند.
ایروانی ادامه داد: جمهوری اسلامی ایران از دولت سوریه به دلیل همکاری با سازمان ملل متحد و سایر نهاد‌های بین‌المللی، که تسهیلات ضروری برای امدادرسانی و کمک به مناطق آسیب‌دیده از بحران را فراهم می‌کند، قدردانی می‌کند. هر مکانیسم کمکی باید با هماهنگی نزدیک با دولت سوریه اجرا شود و نهایت احترام به حاکمیت و تمامیت ارضی سوریه را تضمین کند.

دیپلمات ارشد جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل گفت: جمهوری اسلامی ایران بار دیگر حملات تروریستی بزدلانه رژیم اسرائیل در ۱ آوریل ۲۰۲۴ علیه اماکن دیپلماتیک ما در دمشق را به شدت محکوم می‌کند.

ایروانی افزود: رژیم اسرائیل مرتکب نقض آشکار منشور ملل متحد، به‌ویژه ماده ۲ (۴) منشور سازمان ملل متحد، قوانین بین‌المللی، حاکمیت، استقلال و تمامیت ارضی جمهوری عربی سوریه شد. این نقض فاحش نیز نقض مصونیت نمایندگان و اماکن دیپلماتیک و کنسولی بود. ما همچنین اقدامات تجاوزکارانه رژیم تروریستی اسرائیل علیه حاکمیت و تمامیت ارضی جمهوری عربی سوریه را که با مصونیت کامل و بدون هیچ واکنشی از سوی شورای امنیت ادامه دارد، به شدت محکوم می‌کنیم.

وی گفت: جمهوری اسلامی ایران متعهد به حل این بحران از طریق راه حل سیاسی است. ایران به حمایت از یک فرآیند سیاسی که به‌صورت واقعی تحت رهبری و مالکیت سوریه و با تسهیل سازمان ملل، و همچنین کمک به مردم و دولت سوریه برای بازگرداندن وحدت و تمامیت ارضی کشورشان، قرار دارد ادامه خواهد داد.

ایروانی تاکید کرد: ما به حمایت خود از تلاش‌های آقای پدرسون، فرستاده ویژه، برای از سرگیری جلسات کمیته قانون اساسی به عنوان مکانیزمی مؤثر برای پیشبرد روند سیاسی ادامه می‌دهیم.

سفیر ایران در سازمان ملل اضافه کرد: احیای تمامیت ارضی سوریه مستلزم تلاش‌های بی‌وقفه برای مبارزه مداوم با تمامی گروه‌های تروریستی است. در این زمینه، جمهوری اسلامی ایران به‌طور کامل از دولت سوریه در تلاش‌های ضد تروریسم حمایت و کمک می‌کند.

وی تاکید کرد: با این حال، ضروری است که حفاظت از غیرنظامیان در طول تلاش‌های ضد تروریسم مورد توجه ویژه قرار گیرد.

ایروانی تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران بار دیگر درخواست خود را برای خروج فوری تمامی نیرو‌های نظامی آمریکا از سوریه که بخش‌هایی از خاک این کشور را اشغال کرده‌اند، تکرار می‌کند. ادامه حضور غیرقانونی نیرو‌های آمریکایی در سوریه نه تنها حاکمیت و خاک سوریه را نقض می‌کند، بلکه منشأ اصلی بی‌ثباتی وناامنی در این کشور است و تنها فضا را برای گروه‌های تروریستی فراهم می‌کند تا موقعیت خود را مستحکم نموده و جنایات بیشتری مرتکب شوند.

نماینده دائم ایران در سازمان ملل اضافه کرد: همراه با شرکای خود در فرایند آستانه، جمهوری اسلامی ایران متعهد به کار در جهت عادی‌سازی شرایط به صورت طولانی‌مدت و پایدار در داخل و اطراف سوریه است. همچنین بسیار مهم است که تمام تلاش ممکن را برای تسهیل بازگشت امن و شرافتمندانه آوارگان سوری به وطن خود و رفع نیاز‌های بشردوستانه آنها انجام دهیم.

سفیر ایران در سازمان ملل تاکید کرد: در پایان، تنها راه عملی برای بازگرداندن صلح و امنیت به منطقه این است که شورای امنیت رژیم سرکش اسرائیل را مجبور کند تا فوراً جنگ و نسل‌کشی در غزه را متوقف نموده، آتش‌بس فوری و دائمی برقرار کند و به فعالیت‌های بی‌ثبات کننده‌اش در منطقه پایان دهد.

دیگر خبرها

  • کره شمالی: حقوق‌ بشر ابزار تهاجم و رفتار خصمانه آمریکاست
  • آمادگی کره شمالی برای آزمایش یک سامانه موشک‌انداز جدید
  • تنها راه امنیت در منطقه از زبان نماینده ایران در سازمان ملل
  • ایروانی: شورای امنیت اسرائیل را مجبور به توقف فوری جنگ کند
  • تنها راه امنیت در منطقه، پایان دادن به فعالیت‌های صهیونیست هاست
  • شکست بزرگ اسرائیل در آزمایش دفاعی ایران
  • حمله گسترده انصارالله یمن به کشتی های آمریکایی و اسرائیلی/ واکنش مداخله جویانه آمریکا به حکم اعدام توماج صالحی/ امضای تفاهم‌نامه امنیتی میان ایران و روسیه/ ادامه مأموریت‌های مستشاران ایرانی در سوریه
  • پولیتیکو : آمریکا ماه گذشته موشک‌ های دوربرد به اوکراین ارسال کرده
  • پولیتیکو: آمریکا ماه گذشته موشک‌های دوربرد به اوکراین ارسال کرده است
  • مأموریت‌های مستشاران ایرانی در سوریه ادامه دارد